ליאור
אתה מצליח לברוח מהילדה , אתה מתהלך בדרך 2 ורואה אישה שלידה יש מיטה , מעליה יש 2 עצים שביניהם יש שלט ובו רשום מרכז פוקימונים מה תעשה ?
סיגל
איך ליטוויק יבוא אם הוא מעולף ?!
הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור
" כמובן , מסור לי את הפוכדור שלו בבקשה " אתה מוסר לאישה את הפוכדור והיא אומרת : " אמאל'ה מה יש מאחורייך ?! " אתה מסתובב ולא רואה כלום , מסתובב חזרה לאישה ורואה אותה בורחת עם הצ'רמנדר שלך .
מה תעשה ?
סהר
" אני רואה שאתה אוהב את הפוקימונים שלך ממש " אומר היריב תוך כדי שהוא מחזיר את פיקאצ'ו לפוכדור .
" קח " המאמן זורק אלייך את הפוכדור . " תטפל בו יפה , אני אסתדר עם שאר הפוקימונים שלי ! " אתה מוריד את עינייך להסתכל על הפוכדור ומחזיר אותם בכדי להודות למאמן , אך הוא לא שם .
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
עידן
המוכר : " מצטער , אין לי מתקפה במחיר הזה , להתראות ... אבל יש לי חברים בכל השוק , יש משהו אחר שאתה זקוק לו ? "
סיגל
את נכנסת למרכז הפוקימונים , האחות גו'י רצה לקראתך חוטפת את ליטוויק ונכנסת לחדר ניתוחים ומבקשת ממך להיות בחדר ההמתנה .
סהר
אתה מגיע לאחות ג'וי והיא מבקשת ממך לשכב על המיטה כי מצבך החמיר . אתה מחזיר את הפוקימונים לפוכדורים והיא אומרת לך שאסור לך לקום מהמיטה עד שהיא חוזרת היא הולכת לחפש תרופה .
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור - תגובה רצינית בבקשה .
סהר
אתה מתשייב לך במיטה ומגיעה אלייך צ'אנסי שנותנת לך עוגיות ושוקו . ליד האוכל יש פתק : " אני כבר יצאתי להשיג את התרופה שלך , אחזור בחצי שעה הקרובה " .
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
סהר
איפה תודה לצ'נסי ? תיאור שאתה אוכל או לא אוכל ? לא שמת לב לתגובה שלי ?
אתה רואה שני אנשים עם שלטים מעליהם :
1 ) הימור .
2 ) קרב .
ליד כל אחת מהשלטים יש דלת .
המוכר אומר : " תקרא את השלטים ותבחר , אני חוזר לבסטה שלי שלא ייגנבו ממני , להתראות נערי ! "
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)