Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
מילה חמישית: _ י _ י - _ _ _ י מ _ _ י _
רמז: קשור לאיוונט פסח
אותיות שאין:
Lord Voldemort
"קדימה," אתה אומר להיידי בחיוך ואז אתה מחזיר את סנייבי לפוכדור שלו.
לאחר מכן אתה מליט ללכת איתה למרכז הפוקימונים שעל הספינה, אם יש.
את עולה עם היידי במדרגות ואז מגיעים לשדרת החדרים, ואז ממשיכים לשם למרכז הפוקימונים.
שוב אתה הולך כמה דקות ואז מגיע למרכז הפוקימונים ששם נמצאת האחות ג'וימטפלת בפוקימונים של האנשים.
אתה מגיע לתור שלך עם היידי והיא נותנת לאחות ג'וי את הפוקדור של סנייבי שלה ואתה את הפוקדור של סנייבי שבתוכו.
"רגע," אומרת האחות ג'וי ושמה אותם בתוך מכשיר שמרפא את הפוקימונים שבתוך הפוקדורים ואז היא מגישה לכם אותם בשמחה.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
לא חובה להשתתף אבל יש פרס וזה קל...
-------------------------
אתה אומר לשני הפוקימונים שלך: "פידוב,פינסייג' אנחנו נהיה צוות טוב תאמינו לי, מה דעתכם נלך לחפש לנו קרב או נלך לישון?".
פידוב ופינסייג' מסתכלים אליך ומוציאים קולות מוזרים אבל פתאום אתה מבין שהפוקגייד שלך יכול לתרגם את השפה של הפוקימונים.
אתה מוציא את הפוקגייד ומכוון על פידוב והוא אומר: "אני רוצה להילחם!" ואז פינסייג' אומר: "אני רוצה לישון...".
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
"לא, יש לי רק פוקימון אחד שיכול להילחם ואין לי תרופות אז אני אשתמש רק בטפיג." אתה אומר לו ומראה לו את טפיג.
טפיג יוצא החוצה מהפוקדור שלו והילד מסתכל אליו בחדות ואומר: "אם יש לך עוד פוקימון אני ארפא אותו וגם את טפיג שלך, רוצה?".
מה תעשה?
JoinT
"אמממ.... כולם נראים חמודים וחזקים אבל... אני חושב אני אבחר ב... לא בעצם לא... אוקיי אז אני אבחר ב...! לא .. פשוט תתחילי כבר עם הפוקימון האמצעי!" אומר ובודק אותו בפוקגייד.
"סוואדל, פוקימון התפירה, סוואדל הוא פוקימון מסוג חרק ועשב ובגלל זה הוא מלא צמחיה ואת הפוקימונים החרקים."אומר הפוקגייד.
"אוקיי דיינו,צא! זעם דרקון עכשיו!" אתה אומר בתקווה לנצח ואז דיינו שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר סוואדל שמתחמק בקלות.
"קשר חרק סוואדל ואז נשיכת חרק!" אומרת הילדה ואז סוואדל שולח מלא חוטים שתופסים את דיינו ואז סוואדל רץ לעבר דיינו בנשיכת חרק.
מה תעשה?
אותיות שאין:
מילים שאין: מיני פוקימונים
Yuma Tsukumo
אתה אומר לפינסייג': "פינסייג' תחזור לפוכדור לישון, אני ופידוב נחפש קרב אחד על אחד, מה דעתכם?".
אתה מחכה שהם ידברו אבל קודם אתה מוציא את הפוקגייד שמתרגם את פידוב: "אוקיי אני רוצה קרב!" ופינסייג': "אני לישון! מיד!".
אתה מחזיר את פינסייג' לפוקדור שלו והולך עם פידוב לצומת החדרים.
אחרי כמה דקות הליכה שוב אתה מגיע לצומת החדרים.
מה תעשה?
JoinT
אל תעשה מלא !!!!!!!!!!!
מספיק אחד כזה!
-------------------------------------
"דיינו תקרע את החוטים בניב אש ואז תקפוץ באוויר ושום זעם דרקון צא!" אתה צועק
בעודך חושב 'אני חייב לנצח את הקרב הזה! ואז אני אוכל ללכת למכון הראשון ולקבל את התג הראשון שלי!'.
דיינו מייצר אש בתוך הניב שלו שקורע את החוטים אבל הוא נפגע במהירות ישר מהמתקפה של סוואדל הקטן ובגלל שהוא אופל הוא נפגע קשות.
לאחר מכן דיינו שולח זעם דרקון חזק שעף לעבר סוואדל שמתחמק בקלות ואז הוא שולח מלא עלי תער שפוגעים בחוזקה בדיינו.
מה תעשה?
אותיות שאין:
מילים שאין: מיני פוקימונים, שיני פוקימונים
JoinT
תקרא את המפה, המכון הוא רחוק.
---------------------------------------
"דיינו תחזור!" אתה צועק ומחזיר את דיינו אל הפוכדור שלו.
"אני חושב שהוא עייף מדי!" אתה צועק אל הילדה.
"אני עכשיו הולך למכון... להתראות תודה על הכל!" אתה אומר
"טיפשון, המכון הוא רחוק, הוא נמצא בסטריטון והעיר הכי קרובה אלינו היא אקומולה! אתה תצטרך לעבור את אקומולה ואז את דרך 2 ואז תגיע לסטריטון אתה מבין?"
הילדה אומרת ואז היא נעלמת במהירות מפני השטח עם סוואדל שלה ועם המזוודה שלה.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
תתשתף בגלגל המזלות, זה קל...
--------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך לכיוון החדר שלך בשביל לישון טיפה, ואז אתה אומר לפידוב: "פידוב גם אני רוצה מנוחה קטנה טוב, אז כבר מחר נעשה קרבות בסדר?".
פידוב מסתכל אליך במבט עצוב ואז אתה מחזיר אותו לפוקדור שלו, והולך אל שדרת החדרים של הספינה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לשם ואתה לא מוציא את החדר שלך בגלל שאתה לא קיבלת כרטיס.
"ראיתי שיש לך פידוב אז תיקח את חדר 519." אתה שומע קול של אישהשמביאה לך כרטיס שכתוב אליו: "519".
מה תעשה?
אותיות שאין: ש'
JoinT
'אוקיי ... לעיר אקומולה!' אתה חושב לעצמך ואז פוסע לכיוון העיר אקומולה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה שלט שכתוב בו: "העיר אקומולה." ואז אתה נכנס אליו.
אתה רואה מלא זקנים שבתוך בית האבות הענקי, מרכז פוקימונים ואת המרכז הגדול במחוז איסשו.
אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז שאתה מגיע לשם אתה מרפא את הפוקימונים בעזרת האחות ג'וי.
מה תעשה?
אותיות שאין: ש', ס'
JoinT
"תודה רבה האחות ג'וי!" אתה אומר לאחות ג'וי ואז מחייג אל הפרופסור ג'ניפר כדי להגיד לה שהגעת לעיר אקומולה.
"היי מי זה?" אתה שומע ואז הקול מוסיף: "אה כריס! סוף סוף התקשרת אלי! כמה זמן! חכה לי! אל תזוז!" ואז היא מנתקת את השיחה.
אתה שומע קול של מכונית לאחר כמה דקות ואז אתה רואה שזאת הפרופסור ג'ניפר על המכוניתצועקת לך: "כריס!!!".
פתאום היא עורצת בדיוק על החנייה, יורדת מהמכונית שלה ואז היאאומרת: "איך היה המסע עד לכאן? תפסת פוקימונים כבר?".
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)