Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 37 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מילה שישית: _ _ _ _ _ _ _
    רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.
    אותיות שאין: ו', מ', י', ד'.
    מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'.

JoinT
    "צא אושוואט! אקדח מים בכל הכוח צא!" אתה אומר תוך כדי שאתה מוציא את אושווט, מחזיר את דיינו ומקווה לטוב.
    אושווט יוצא בשמחה מהפוקדור שלו ומשתמש באקדח מים שישר פוגעת בפוקימון הצהוב הקטן.
    "חח! הצחקת אותי לגבי אושווט! זורגו תשתמש שבירת לבנים!" צועקת האישה ואז הפוקימון שלה רץ לעבר אושווט בשבירת לבנים!.
    מה תעשה?

Hattrick
    'ממ... יש לי פוקימון מים, אז אני חושב שכדאי ללכוד פוקימון אש לצוות' אתה חושב, ופונה אל חדר האש.
    אתה עולה חזרה לשדרת החדרים ואז מגיע לצומת שיש בה את השביל לעבר החדרים.
    אתה מגיע לצומת החדרים ואז נכנס לחדר האש ואתה רואה פוקימוני אש, ומאמנים שנלחמים נגדם.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-12-2011 בשעה 03:00 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה
    מילים שאין: סטיליקס

JoinT
    "צא אושוואט! אקדח מים בכל הכוח צא!" אתה אומר תוך כדי שאתה מוציא את אושווט, מחזיר את דיינו ומקווה לטוב.
    אושווט יוצא בשמחה מהפוקדור שלו ומשתמש באקדח מים שישר פוגעת בפוקימון הצהוב הקטן.
    "חח! הצחקת אותי לגבי אושווט! זורגו תשתמש שבירת לבנים!" צועקת האישה ואז הפוקימון שלה רץ לעבר אושווט בשבירת לבנים!.
    מה תעשה?
    " אושוואט תחכה שהוא יהיה קרוב אלייך וקפוץ על ראשו , לאחר מכאן דחוף אותו והשתמש באקדח מים ! צאאא ! " אגיד מפוחד מעט

אתגר - נ' .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

3. משתמש מנוסה

Hattrick
    'ממ... יש לי פוקימון מים, אז אני חושב שכדאי ללכוד פוקימון אש לצוות' אתה חושב, ופונה אל חדר האש.
    אתה עולה חזרה לשדרת החדרים ואז מגיע לצומת שיש בה את השביל לעבר החדרים.
    אתה מגיע לצומת החדרים ואז נכנס לחדר האש ואתה רואה פוקימוני אש, ומאמנים שנלחמים נגדם.
    מה תעשה?
    אני מחפש אחר פוקימון אש מעניין, בזמן שאני מוציא את אושווט החוצה שיעזור לי.

4. משתמש מנוסה
    מילה שישית: _ _ נ _ _ _ _

Hattrick
    אתה מחפש פוקימון אש מעניין, בזמן שאתה מוציא את אושווט החוצה שיעזור לך בחיפושים במציאת פוקימון אש.
    אחרי כמה זמן חיפושים של פוקימונים אתה מוציא רק שני פוקימונים בעזרת אושווט:
    ; .
    מה תעשה?

JoinT
    תבדוק את הפוקימון בפוקגייד!
    כמה פעמים צריכים להגיד לך לבדוק את הפוקימונים בעזרת הפוקגייד?!
    -------------------------------------
    "אושוואט תחכה שהוא יהיה קרוב אלייך וקפוץ על ראשו, לאחר מכאן דחוף אותו והשתמש באקדח מים! צא!" אתה אומר בקול מפוחד.
    הפוקימון ששמו זורגו רץ לעבר אושווט ואז שהוא קרוב לאושווט אושווט קופץ וכך מתחמק ואז הוא דוחף אותו בחוזקה שמעיפה אותו קצת.
    לאחר מכן אושווט שולח אקדח מים לעבר הפוקימון הצהוב אבל הוא ישר מתחמק ופוגע בו בשבירת לבנים חזקה במיוחד.
    מה תעשה?

5. משתמש מנוסה

JoinT
    תבדוק את הפוקימון בפוקגייד!
    כמה פעמים צריכים להגיד לך לבדוק את הפוקימונים בעזרת הפוקגייד?!
    -------------------------------------
    "אושוואט תחכה שהוא יהיה קרוב אלייך וקפוץ על ראשו, לאחר מכאן דחוף אותו והשתמש באקדח מים! צא!" אתה אומר בקול מפוחד.
    הפוקימון ששמו זורגו רץ לעבר אושווט ואז שהוא קרוב לאושווט אושווט קופץ וכך מתחמק ואז הוא דוחף אותו בחוזקה שמעיפה אותו קצת.
    לאחר מכן אושווט שולח אקדח מים לעבר הפוקימון הצהוב אבל הוא ישר מתחמק ופוגע בו בשבירת לבנים חזקה במיוחד.
    מה תעשה?
    לא רוצה לבדוק כל דבר בפוקגייד ! אתגר - ל' .

" זה לא טוב .... אוקיי אושווט תקשיב טוב !! תרוץ לעברו וכשהוא ינסה לפגוע בך תקפוץ ותשתמש באקדח מים שיפגע בגבו ! צא ! "
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

6. משתמש מנוסה

Hattrick
    אתה מחפש פוקימון אש מעניין, בזמן שאתה מוציא את אושווט החוצה שיעזור לך בחיפושים במציאת פוקימון אש.
    אחרי כמה זמן חיפושים של פוקימונים אתה מוציא רק שני פוקימונים בעזרת אושווט:
    ; .
    מה תעשה?
    ח'
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אילו נראים פוקימונים טובים... בוא נבדוק מידע על שניהם' אני חושב לעצמי, ומככון את הפוקדע אל עבר שניהם.

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מילה חמישית: _ י _ י - פ _ _ י מ _ _ י _

רמז: קשור לאיוונט פסח
    אותיות שאין: ש', ס', ג'
    מילים שאין: מיני פוקימונים, שיני פוקימונים
    רמז נוסף: כול פוקימון היה כזה.

Yuma Tsukumo
    אתה אומר לה:"תודה גברתי, רק שאלה למה הפידוב שלי קשור למספר החדר שלי, ורק איפה הוא אם אפשר לשאול?".
    "המספר של הפוקימון קובע, אם הייתה מקבל טפיג הייתה מקבל את מספר החדר של טפיג,
    והחדר שלך נמצא בקצה המסדרון הימיני, ביי!" אומרת העוזרת ואז בורחת משם במהירות.
    מה תעשה?
    אני חושב לעצמי:'איזה מוזרה מי שזו לא תהיה,מאיפה לה שאני קיבלתי פידוב,האם הפרופסור סיפר לה על זה או שמישהו מרגל אחריי' אני ממשיך בדרכי לחדרי.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    מילה חמישית: _ י _ י - _ _ _ י מ _ _ י _
    רמז: קשור לאיוונט פסח
    אותיות שאין:

Lord Voldemort
    "קדימה," אתה אומר להיידי בחיוך ואז אתה מחזיר את סנייבי לפוכדור שלו.
    לאחר מכן אתה מליט ללכת איתה למרכז הפוקימונים שעל הספינה, אם יש.
    את עולה עם היידי במדרגות ואז מגיעים לשדרת החדרים, ואז ממשיכים לשם למרכז הפוקימונים.
    שוב אתה הולך כמה דקות ואז מגיע למרכז הפוקימונים ששם נמצאת האחות ג'וי מטפלת בפוקימונים של האנשים.
    אתה מגיע לתור שלך עם היידי והיא נותנת לאחות ג'וי את הפוקדור של סנייבי שלה ואתה את הפוקדור של סנייבי שבתוכו.
    "רגע," אומרת האחות ג'וי ושמה אותם בתוך מכשיר שמרפא את הפוקימונים שבתוך הפוקדורים ואז היא מגישה לכם אותם בשמחה.
    מה תעשה?
    ר?
    ~~~
    "תודה האחות ג'וי," אני אומר בחיוך. "יש לך מושג מתי מגיעים?" אני אשאל ואקח את הפוכדור של סנייבי.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

הרוח המתמטקאית
    "כן אני רוצה קרב זוגות בסוף." אתה אומר לו ובודק על הפוקימונים שמולך בפוקגייד.

"רוגנרולה פוקימון הגלום, פוקימון זה הוא מסוג אבן והוא אוהב להיות במערות ובעיקר מקום עם מלא חול."

"קוטני פוקימון כותנת עלים, פוקימון זה אוהב להיות בשדות בצבע ירוק ובעיקר במקומות שיש בהם מלא ירוק."
    "טפיג תשתמש בהצלפת זנב על קוטני ולאחר מכן תשתמש מולו בגחלת!
    טימפול תשתמש בשירה כדי להרדים את רוגנרולה ואז תשתמש מולו בקרן בועות!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    אחרי הפקודות טפיג צליף בזנב שלו על קוטני וקוטני מתחיל לפחד קצת ולאחר מכן טפיג שולח גחלת שפוגע בקוטני קשות.
    לאחר מכן טימפול שר וכך מרדים את רוגנרולה ואז שולח קרן בועות שפוגע בו קשות אבל הוא לא מתעלף ישר.
    מה תעשה?
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על רוגרולה! טמפול תפחיד את קטוני בכך שתשתמש במבט ומ]פחיד ואחרי זה תתקוף אותו בנגיחה!"אני אומר לפוקימונים שלי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה

אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.

הרוח המתמטקאית
    ותשתתף בחידון! זה חובה בסוף!
    ----------------------------------
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על רוגנרולה! טימפול תפחיד את קטוני בכך שתשתמש במבט מפחיד ואחרי זה תתקוף אותו בנגיחה!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    טפיג אוגר כוח אבל רוגנרולה רואה זאת וגם מאמנו שפוקד אליו לתקוף אותו ביריית אבן שפוגעת ישר בטפיג וכך מפסיקה את ההטענה של המתקפה.
    לאחר מכן טימפול משתמש בפרצוף מפחיד שמפחיד את קוטני ואז הוא משתמש בנגיחה חזקה על גופו שגורמת לו להיפגע קשות.
    "קוטני עלי תער! ורוגנרולה תשתמש בסופת חול!" צועק המאמן שלהם ואז קוטני שולח מלא עלי תער ורוגנרולה שולח סופת חול שמשתלבת עם העלי תער.
    מה תעשה?

Lord Voldemort
    "תודה האחות ג'וי," אתה אומר בחיוך. "יש לך מושג מתי מגיעים?" אתה שואל אותה תוך כדי לקיחת הפוקדור של סנייבי שלך.
    "יש עיכוב בשיט אז מחר בבוקר נגיע למחוז, אוקיי? ורוצה עוד משהו?" אומרת אחות ג'וי בשמחה תוך כדי בדיקת מה השעה.
    "אם אתה רוצה לקנות חפצים אז החנות נפתחה, אתה יכול לקנות שם דברים למסע." מוסיפה האחות ג'וי בשמחה לעברך תוך כדי קבלת אנשים אחרים.
    מה תעשה?

Yuma Tsukumo
    אולי היא ראתה שיש לך פידוב?
    ------------------------------------
    אתה חושב לעצמך: 'איזה מוזרה מי שזו לא תהיה, מאיפה לה שאני קיבלתי פידוב, האם הפרופסור סיפר לה על זה או שמישהו מרגל אחריי.'
    ואז אתה ממשיך בדרכל לחדרך מספר 519 ואז אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע, שלם ובריא לחדר שלך.
    אתה מכניס את הכרטיס לתוך המנעול והחדר נפתח, אתה נכנס לתוכו ומארגן את הדברים שלך.
    מה תרצה לעשות עכשיו?

Hattrick
    'אילו נראים פוקימונים טובים... בוא נבדוק מידע על שניהם' אתה חושב לעצמך, ומכוון את הפוקגייד אל עבר שני הפוקימונים שבצבע אדום.

"פנסיר, פוקימון גבוה הטמפרטורה, פוקימון זה קשור בסיפור הקוף האפל עם האחים שלו מהסוגים השונים."

"דארמוקה, פוקימון זן הסגולה, זה פוקימון שאוהב מאוד אש ואם תוקפים אותו במתקפות אש הוא שואב אותם."

מה תעשה?

JoinT
    אבל זה חובה, רשום בחוקים.
    "זה לא טוב... אוקיי אושווט תקשיב טוב! תרוץ לעברו וכשהוא ינסה לפגוע בך תקפוץ ותשתמש באקדח מים שיפגע בגבו! צא!" אתה אומר לאושווט.
    אושוווט הקטן, מתבלבל ורץ לעבר זורגו הקטן והצהוב אבל שאושווט מגיע אליו הוא לא קופץ, אלה הוא ישר משתמש באקדח מים שפוגע בזורגו הקטן.
    זורגו הקטן נפגע מהאקדח המים ועף לעבר הקיר אבל הוא מתאושש במהירות, חוזר למצבו ורץ לעבר אושווט בנגיחה שפוגעת בו בחוזקה וכמעט מעלפת אותו.
    "עכשיו!" קוראת האישה ואז זורגו שולח קרן בצבע שחור לעבר אושווט הכמעט מעולף.
    מה תעשה?

11. משתמש על פעיל

הרוח המתמטקאית
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על רוגנרולה! טימפול תפחיד את קטוני בכך שתשתמש במבט מפחיד ואחרי זה תתקוף אותו בנגיחה!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    טפיג אוגר כוח אבל רוגנרולה רואה זאת וגם מאמנו שפוקד אליו לתקוף אותו ביריית אבן שפוגעת ישר בטפיג וכך מפסיקה את ההטענה של המתקפה.
    לאחר מכן טימפול משתמש בפרצוף מפחיד שמפחיד את קוטני ואז הוא משתמש בנגיחה חזקה על גופו שגורמת לו להיפגע קשות.
    "קוטני עלי תער! ורוגנרולה תשתמש בסופת חול!" צועק המאמן שלהם ואז קוטני שולח מלא עלי תער ורוגנרולה שולח סופת חול שמשתלבת עם העלי תער.
    מה תעשה?
    *זה מאד בעייתי שמיהו שלא היהי אחרי כמה שעות טבות ואין לו מושג מה מצב החידון להשתתף,הרי בהודעה שלו זה לא כתוב כך שהוא צריך לערך שתי הודעוץ,מאוד מסובך! ס'
    ---
    "טפיג להביור! טיומפל תשתמש בבעות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!"אני צועק אל עבר הפוקינים שלי ומשתמש באותה הטקטיקה של היריב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _

הרוח המתמטקאית
    לא הבנתי כלום, יש יותר מדי שגיאות כתיב.
    תכתוב בבקשה בלי שגיאות כתיב...
    וטפיג לא יודע להביור, הוא יודע גחלת...
    -----------------------------------------
    "טפיג גחלת! טימפול תשתמש בבועות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!" אתה צועק אל עבר הפוקימונים שלך כדי שזה יהיה כמו הטכניקה של היריב.
    טפיג שולח גחלת וטימפול שולח בועות שמשתלבות וכך נוצר בועות אש שפוגעות בסופת עלים שמפסיקה את כול המתקפות.
    פתאום אתה רואה שקוטני שולח מלא עלי תער שפוגעים בטפיג ורוגנרולה שולח אבן מהמתקפה יריית אבן על טימפול.
    שני הפוקימונים שלך לא מספיקים לברוח ונפגעים מכול המתקפות אבל בקושי בגלל שהמתקפות כמעט לא השפיעו אליהם.
    מה תעשה?

13. משתמש על פעיל

הרוח המתמטקאית
    לא הבנתי כלום, יש יותר מדי שגיאות כתיב.
    תכתוב בבקשה בלי שגיאות כתיב...
    וטפיג לא יודע להביור, הוא יודע גחלת...
    -----------------------------------------
    "טפיג גחלת! טימפול תשתמש בבועות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!" אתה צועק אל עבר הפוקימונים שלך כדי שזה יהיה כמו הטכניקה של היריב.
    טפיג שולח גחלת וטימפול שולח בועות שמשתלבות וכך נוצר בועות אש שפוגעות בסופת עלים שמפסיקה את כול המתקפות.
    פתאום אתה רואה שקוטני שולח מלא עלי תער שפוגעים בטפיג ורוגנרולה שולח אבן מהמתקפה יריית אבן על טימפול.
    שני הפוקימונים שלך לא מספיקים לברוח ונפגעים מכול המתקפות אבל בקושי בגלל שהמתקפות כמעט לא השפיעו אליהם.
    מה תעשה?
    "טפיג גחלת על כתוני! טמפיול תשתמש בבועות על רוגרולה! אל תוותרו להם,עוד תצליחו לנצח!"אנ אומר לפוקימונים שלי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה

הרוח המתמטקאית
    תיתן אות!
    חובה להשתתף!
    "טפיג גחלת על קוטני! טימפול תשתמש בבועות על רוגנרולה! אל תוותרו להם, עוד תצליחו לנצח!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    טפיג שולח גחלת לעבר קוטני הירוק והוא נפגע קשות, ולאחר מכן טימפול שולח בועות שפוגעות ברוגנרולה שהוא על סף עילפון כמעט.
    פתאום רוגנרולה נהיה זוהר ואז שולח קרן ענקית שפוגעת בטימפול ומעלפת אותו ואז לאחר מכן קוטני נופל על האדמה מעולף.
    "רוגנרולה! למדת קרן על! כול הכבוד! תשתמש שוב על טפיג!" צועק הבחור בירוק ואז רוגנרולה שולח קרן על לעבר טפיג.
    מה תעשה?

15. משתמש על פעיל

הרוח המתמטקאית
    תיתן אות!
    חובה להשתתף!
    "טפיג גחלת על קוטני! טימפול תשתמש בבועות על רוגנרולה! אל תוותרו להם, עוד תצליחו לנצח!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
    טפיג שולח גחלת לעבר קוטני הירוק והוא נפגע קשות, ולאחר מכן טימפול שולח בועות שפוגעות ברוגנרולה שהוא על סף עילפון כמעט.
    פתאום רוגנרולה נהיה זוהר ואז שולח קרן ענקית שפוגעת בטימפול ומעלפת אותו ואז לאחר מכן קוטני נופל על האדמה מעולף.
    "רוגנרולה! למדת קרן על! כול הכבוד! תשתמש שוב על טפיג!" צועק הבחור בירוק ואז רוגנרולה שולח קרן על לעבר טפיג.
    מה תעשה?
    ז'
    ---
    "טפיג תשתמש בקרן סולארית על קרן העל בכל הכוח!"אני אומר לטפיג.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 19 מתוך 37 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •