מילה תשיעית: _ _ _ _ _ _ _
רמז: פוקימון אגדי.
אותיות שאין: נ', צ'
מילים שאין: טארקיון
נקודות:
תמיר - 3
אלמוג - 2
דור - 3
עומר - 0
ריי - 0
Lord Voldemort
בגלל שזכית בפרס של שה"ם מצוין אתה יכול לבחור פוקימון מהדור ה5 אבל לא אגדי ולא פאסדו אגדי.
--------------------------------
"מזל שלא השארתי כלום בחדר," אתה אומר להיידי. "גם את לא, נכון?".
"לא השארתי גם כלום למזלי." אומרת היידי בשמחה ואז אתם הולכים למדרגות כדי ללכת מהספינה.
"איך היה השיט?" אתה שומע צליל של איש מבוגר ואז רואה שזה איש עם חולצות בצבעים שחורים
.
"היה כיף." אומרת היידי בשמחה תוך כדי שהיא יורדת איתך מהספינה.
אתה רואה שלט שכתוב אליו: "העיירה נוומה" ואז אתה רואה בדרך למעבדה כמה בתי קרקע, כמה גדולים וכמה קטנים אבל זה לא משנה לך כי אתה צריך ללכת למעבדת הפרופסור.
אחרי כמה דקות הליכה עם היידי אתה רואה בניין שכתוב אליו:"מעבדת פרופסור ג'ניפר." ואז אתה דופק על הדלת.
"רגע! תחכו שנייה בבקשה!" אתה שומע קול אישה ואזה אחרי כמה שניות נפתח הדלת על ידי אישה עם חלוק של מעבדה
.
"שלום אני פרופסור ג'ניפר, אתה בטח וואלס ואת בטח היידי, פרופסור אוק התקשר אלי וסיפר לי אליך קצת,
ברוכים הבא לאיסשו, את מוזמנים להיכנס למעבדה." אומרת הפרופסור ואז אתה נכנס היידי למעבדה.
אתה רואה שני ילדים, אחת בת
ואחד בן
.
"שלום, אני צ'רן ואני מאמן מתחיל כמו חברה שלי באינקה." אומר הילד ששמו כנראה צ'רן.
"וואלס והיידי תתקשרר אלי שאתה מגיע לעיר אקומולה, אוקיי?" שואלת פרופסור ג'ניפר בשמחה.
Hattrick
אתה מעקם את האף לנוכח הריח הנורא "נסו להשתחרר מהשיתוק! דארמוקה נסה לפלוט עשן מפיך כדי להפריע לטפיג וקוטני! אושווט, תקוף עם חיתוך אוויר!" אתה פוקד אליהם.
דארמוקה מנסה לשפלוט עשן מפיו ומצליח, יוצא גוש עשן שפוגע בטפיג ובקוטני ומסנוור אותם לגמרי ואז אושווט שולח את הקונכייה שחותכת את הפוקימונים.
קוטני זז אחורה מהעודף אבל טפיג עף לקיר בחוזקה וישר מתעלף.
"קוטני תשלח סופת עלים על אושווט!" צועקת מיי תוך כדי שהיא מחזירה את טפיג שלה לפוקדור שלו ואז קוטני שולח מלא עלים שפוגעים באושווט ישירות שמעלפות אותו.
הרוח המתמטקאית
זה סתם תגובה תוקעת, תשקיעה בתגובות בבקשה.
-----------------------------------------------
אתה זורק את טפיג שלך מהפוקדור שלו ואומר לו בחיוך: "הנה חדר שמותאם בבילך, אני מקווה שתנה בו כמו שאני אהנה בו."
טפיג יוצא החוצה, קופץ על המיטה שבחדר ומתחיל להירדם מרוב שעמום.