Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 121
  1. משתמש מנוסה
    פרק מעולה.
    סינדיקוויל התפתח, הגיע הזמן :p

מעניין איך יגמר קרב המכון ^^

2. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    טנקס תמירוס (:

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    זה שהוא היה ארוך זה היה מ-ע-ו-ל-ה!
    פרק מדהים.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    פרק ממש ממש יפה!
    מותח וארוך בדיוק במידה!
    למה יש לי הרגשה שהנערה תהיה "הבת זוג" של סילבר?

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    תודה דוד וסיגל (:

6. משתמש מנוסה
    חברים אני מאוד מצטער על ההברזה של שני הפרקים, טרם סיימתי לכתוב אותם ואני גם חולה מאוד מחילופי מזג האוויר האלה... אני אפצה את כולם ב-2 פרקים ברצף מחר או מקסימום ביום שבת.

7. משתמש מנוסה
    בריאות חשובה קודם כל..
    החלמה מהירה :p

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hattrick צפה בהודעה
    בריאות חשובה קודם כל..
    החלמה מהירה :p
    תודה (:
    הפרק יפורסם בזמן הקרוב מאוד.

9. משתמש מנוסה
    לכבוד חזרתו של הסיפור הכנתי לוגו חדש, שלא חושף כל כך הרבה פרטים לגבי העתיד כמו הנוכחי (:

תגובות כאן: http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=40060

ביום חמישי יפורסם פרק, וביום שני הקרוב בערב (יום העצמאות) יפורסמו שני פרקים ברצף (:
    ספוילר לפרק הבא:
    סילבר מחפש את מקדש הזמן ביער איילקס, ופוגש בדמות מעניינת ביותר....

10. משתמש מנוסה
    אין לי ממש כוח לקרוא, אבל הסיפור נראה מושקע לאללה ואני מבטיח לנסות לקרוא אותו מתישהוא.
    כול הכבוד!

11. Just a prank bro
    שם: דור
    וואו קראתי עכשיו את כל הסיפור ואני רוצה להגיד לך שהוא מדהים! התיאורים של המתקפות והדמיות היו יוצאי דופן והעלילה מתפתחת יפה אני כבר מחכה לפרק הבא! שאגב מתי הוא יוצא?

12. משתמש מנוסה
    תודה שניכם, זירו-סנטנס זה נדמה לי ספאם כי לא הגבת ממש על הסיפור. בכל מקרה, אשמח אם תקרא (:
    הנה הפרק, מחר יבוא אחד נוסף לרגע יום העצמאות (:

Chpter VIII - An Eggcelent Day
    פרק שמיני - יום נפלא וביצתי

"סייטר," אמר פוקימון גמל השלמה, והפוקימון הקטן לצידו התגלגל במקום גלגול קטן. באגסי חייך. "הנשק הסודי שלי," הוא אמר.
    "צאי, צ'יקוריטה!" קראה קריסטל והוציאה מהפוכדור ששלפה מכיסה את צ'יקוריטה, אליה הצטרף קווילאבה, המפותח הטרי. הם נעמדו מול שני הפוקימונים, וסייטר החל מנופף בכנפיו במהירות עצומה, יוצר רעש של זמזום קל, ששבר את השקט המוחלט בזירת מכון החרק בעיר אזליה.
    "פיינקו, עלה על סייטר! סייטר, ריקוד חרבות!" קרא באגסי במהרה, והפוקימון הכחול זינק על ראשו של גמל השלמה המרחף, וזה הניף את ידיו לצדדים והחל להסתובב במהירות אדירה במקום, מה שגרם לו להיראות כמו צל ירוק ומסתחרר.
    "גחלת!" קרא גולד בחיוך, וקווילאבה שלח מיד גחלים לוחשות מפיו, אך הם נהדפו, נחתו על הקרקע ונכבו.
    "צ'יקוריטה, גפן מצליפה!" קראה קריסטל, אך גם צ'יקוריטה ששלחה גפנים ארוכות נכשלה לפגוע בשני הפוקימונים המסתובבים.
    "אל דאגה," אמר גולד בחיוך. "גלגל להבות!" הוא אמר, וקווילאבה התכדרר והתגלגל על הקרקע, עולה בלהבות, אך כשניסה לפגוע בפוקימוני החרק הוא הועף אחורה ונתקל בצ'יקוריטה שנפצעה, אך ריפאה עצמה בסינתזה חיש מהר.
    "פיינקו, קוצי רעל!" קרא באגסי בקול שלו ובחיוך זחוח, וקוצים בצבע סגול עמוק וחומצי נורו לעבר קווילאבה וצ'יקוריטה וכיסו את הזירה סביבם.
    "שרוף אותם!" קרא גולד, אך כשקווילאבה ירה כדורי גחלת על הקוצים הכהים הם רק נטמנו באדמה כמו מוקשים. "גלגול!" קרא גולד.
    קווילאבה התכדרר שוב, הפעם לא מוקף בלהבות, וחצה את הזירה לאורכה, מתגלגל לעבר זוג הפוקימונים של מנהיג המכון.
    קוצי רעל פצעו אותו בדרך, הזריקו לדמו חומצה שהכאיבה לו, אך הוא התגבר על הכאב והמשיך להתגלגל. הוא פגע בסייטר ופיינקו, והצליח לשבור את מבנה הגלגול שלהם.
    "מ- מה?... איך?..." אמר באגסי בהפתעה, והרגיש תחושה רעה מקיפה את אזור ליבו.
    "תחזיק מעמד, קווילאבה!" קרא גולד, נפעם מהסיבולת של פוקימון האש, ודאגה בליבו למצבו. "גחלת!"
    מטר גחלת נוסף נורה לעבר פוקימוני החרק המסוחררים, וכשניסו להתגונן, נכשלו ונפצעו קשות.
    "צ'יקוריטה, עלי קסם!" קראה קריסטל בחיוך, ומטח עלי קסם צבעוניים נורה כמו טיל מתביית לעבר סייטר ופיינקו שספגו פציעה בינונית.
    "הו לא..." מלמל באגסי, לחץ נצבר בבטנו. "סייטר, מתקפת כנף! פיינקו, נשיכת חרק!"
    גמל השלמה טס לעבר צ'יקוריטה והשתמש במתקפת כנף שפצעה את צ'יקוריטה, בעוד פיינקו נשך בחוזקה את קווילאבה, אך לא הסב לו נזק רב.
    "צ'יקוריטה, תשתמשי בגפנים כדי לקשור את סייטר ותטיחי אותו בקרקע המורעלת!" קראה קריסטל במהירות, והפוקימונית הקטנה צייתה והטיחה את סייטר בקוצי הרעל המוחבאים, מה שגרם לו לנזק רב. קווילאבה התחמק ממתקפותיו של פיינקו, ולבסוף תקף אותו בגחלת שגרמה לו לבעור. סייטר השיב לצ'יקוריטה במתקפה מהירה, אך היא התחמקה בקלות והוא התרחק בטעות יותר מדי ויצא מן הזירה.
    "אתם לא תנצחו אותי!" שאג מנהיג המכון בבהלה. "אני חייב..." מלמל באגסי. "אני מצטער, פיינקו... השמדה עצמית!" את המשפט האחרון הוא צעק.
    פיינקו לפתע הבהב פעמיים, ולפני שקווילאבה הספיק להתרחק מספיק, רעש עצום נשמע ומסך אור לבן מלא בעשן כהה וסמיך הקיף את המקום, וגרם לשלושת המאמנים הצעירים להשתעל.
    כשהעשן התפזר, ארבעת הפוקימונים היו מעולפים.
    "היי, זו רמאות!" צעקה קריסטל ורצה לעבר צ'יקוריטה הקטנה והפגועה, מלטפת את ראשה. גולד הרים את קווילאבה בידיו.
    "המהלך הזה לא הוגן." פסק גולד בזעם. הוא הביט בבאגסי, בעיניו הרועדות.
    "א- אני מצ... טער..." אמר הנער והחזיר את שני הפוקימונים שלו. הוא פסע מספר צעדים אחורה, וקור עכביש הקיף את בטנו, ומשך אותו אל עץ גבוה וקרוב. יחד עם אריאדוס, הוא קיפץ מענף לענף עד שהתרחק ונעלם.

"מפסידן..." ירק גולד כשהביט מחלון מרכז הפוקימונים אל מכון הפוקימונים. "אחרי שהאחות תרפא את הפוקימונים שלנו, אנחנו הולכים אליו. אני דורש את התג שלי..." הוא רטן.
    "גולד, קריסטל?" שאלה האחות ג'וי. שני הנערים הסתובבו אליה, והיא הגישה להם בחזרה שישה פוכדורים, שלושה לכל אחד, ובתוכם ששת פוקימוניהם, בריאים ומחודשים.
    הם יצאו מהמרכז, ומהכניסה השנייה נכנס נער צעיר, שיערו האדום גולש עד כתפיו. צעיף על פניו ומשקפי שמש על עיניו. מרקרוו קטן נח על כתפו.
    "אוכל לרפא את הפוקימונים שלי בבקשה?" הוא שאל בקול מעושה, והציג בפני האחות שלושה פוכדורים, ואת הפוקימון הלילי שעל כתפו.
    "ודאי," היא ענתה בחיוך ובמספר דקות עשתה כך.

"הגענו מהר הפעם," אמרה קריסטל כשצלחו את מבוך החרקים בשנית, הפעם ברבע מהזמן שהקדישו לזאת בפעם הקודמת.
    "כי אנחנו כבר מכירים את הדרך," הסביר גולד, והם הביטו בזירה. באגסי עמד מול נער צעיר ומוכר, שיערו אדום ופוקימון עורב על כתפו.
    "זה סילבר!" אמר גולד, על אף שלא התכוון לצעוק זאת, ולהישאר חשאי; הנער הבחין בהם, ומיד שלף את הפוכדור של בידריל.
    "בידריל, עוקץ רעל!" צעק סילבר כשהשליך באוויר את הפוכדור.
    "אני מזהה את הבידריל הזה..." אמר גולד כשראה את הדבורה המעופפת מתקדמת לעברם. "צא, קווילאבה!"
    "באגסי, הוא לא איש טוב!" צעקה קריסטל, ומנהיג המכון לקח צעד אחורה מסילבר, שלף פוכדור וממנו הוציא את סייטר.
    "גחלת!" קרא גולד, וקווילאבה פגע בבידריל, שהתרחק בזמזום מחריש אוזניים אך ירה מרחוק מחט תאומים ופגע בסייטר וכן גם בפוקימון האש. בידריל דקר את סייטר בעוקץ רעל, ומיד פגע בקווילאבה גם בדקירת רעל. קווילאבה הורעל, ממש כמו בקרב הקודם שלו מול בידריל, רק שעכשיו היה כבר מאומן יותר ומפותח, וסבל את הכאב בשקט. הוא התכדרר ובער באש חזקה וחמה, ופגע בגלגל להבות בבידריל שנפל על הקרקע, כאוב. סייטר רץ אליו בזריזות מרשימה והתנגש בו במתקפה מהירה. בידריל התעלף, וסילבר החזיר אותו לפוכדור. הוא הוציא את מרקרוו, וזה חיסל את סייטר במתקפת כנף יחידה. סייטר הוחזר לפוכדור, וסילבר אחז במרקרוו שהחל לרחף באוויר.
    באגסי זינק ואחז ברגלו של הנער האדמוני, ושניהם נפלו על הקרקע. הפוכדורים שלהם התפזרו, ומיד סילבר לקח את אלה שלו, ובעט בחוזקה בבאגסי שהתקפל ונפל על הקרקע.
    "באגסי!" צווחה קריסטל ויחד עם גולד וקווילאבה הם רצו לעבר מנהיג המכון, בעוד סילבר ניצל את הרגע והתחמק בתעופה עם עוזרו הנאמן, מרקרוו.

לאחר חקירה משטרתית קצרה על אירועי המכון, בביתו של באגסי בצפון העיר אזליה, ישבו גולד וקריסטל ושתו תה צמחים מרענן תוצרת בית.
    "תודה רבה, חברים..." אמר באגסי לאחר שהניח את כוס התה הריקה שלו על שולחן עץ קטן. "זה מגיע לכם." הוא אמר והגיש לשניהם תגים עגולים בצבע אדום עם נקודות שחורות. "תג הכוורת."
    "תודה לך," אמר גולד בחיוך קל ותחב את אחד התגים בכיסו, בעוד את השני קיבלה קריסטל המאושרת. "ולחשוב שבאנו לצרוח עליך..." אמר גולד בחיוך נבוך. באגסי הרים גבה במבט קר, וקריסטל חבטה במצחה ומיד החליפה נושא.
    "בטוח שהכל בסדר?" היא שאלה במהרה, לפני שיווצר ויכוח.
    "כן, אני בסדר, וכולם אצלי..." הוא אמר וזרק את ארבעת הפוכדורים שלהם, מהם יצאו באטרפרי, בידריל, פיינקו, ו... "בידריל נוסף? הו לא... התחלפתי בטעות עם הפורץ! הוא קיבל את סייטר!"
    בעוד בידריל המבולבל הביט סביב, מנסה לאתר את מאמנו בבהלה.

בינתיים, במרחק מה, ביער איילקס, סילבר וצוות הפוקימונים שלו הביטו בסייטר, שהיה מבולבל ממש כמו בידריל בביתו של באגסי.
    "סייטר, מה?" שאל סילבר כשהביט בפוקימון גמל השלמה. "בוא נבחן את היכולות שלך," הוא אמר בחיוך. "מתקפה מהירה!"

"איזה יום ארוך... ורק שלוש בצהריים." אמרה קריסטל כשפסעה יחד עם גולד אל תוך יער גדול וסבוך, חושך כמעט מוחלט בין עציו הצפופים. הם הביטו בפוקימוני החרק הקטנים, מתקדמים במסלול בו הלכו גם אתמול והתאמנו בו, כשלבסוף נעצרו ליד האגם מלא הרמורייד. הוא היה שקט להפליא, והם עצרו רגע להביט סביב. סימני הקרח של סינדקוויל ניכרו על העצים והקרקע מסביב.
    "לחשוב שרק לפני חמש שעות סינדקוויל התפתח..." אמר גולד בחיוך והביט בחגורת הפוכדורים שלו באושר. כשהמשיכו ללכת, רעד קל הורגש בגבם.
    "מה קורה פה?" שאלה קריסטל, כשהפוקגיר שלה החל לצפצף. זה היה הפרופסור אלם, והיא ענתה.
    "קריסטל, הביצים בוקעות!" אמר קולו מתוך המכשיר שענדה הנערה תכולת השיער. היא שלפה ביצה גדולה מתיקה, צבעה לבן וסימנים משונים בצבעים אדום וכחול פוזרו על קליפתה הסדוקה. גולד שלף את שלו גם כן, שהייתה זהובה ומפוספסת, וסדוקה גם כן. לאט לאט, זוהר לבן הקיף את הביצים והחל להתעוות, וכשהתפוגג זוג פוקימונים קטנים ומתוקים הביטו בקריסטל וגולד, מאושרים.
    "טוגפיי!" צייץ הפוקימון של קריסטל, קליפת הביצה ממנה בקע מקיפה את גופו הקטן והלבן, בעוד זה של גולד היה קטן וחשמלי, גופו צהוב ומפוספס כמו הביצה, וזוג אנטנות פורצות מראשו.
    "אלקיד," אמר הפוקימון של גולד, קם על רגליו והחל ללכת בצעדי פינגווין, סחור-סחור.
    "זה מדהים..." אמר גולד בחיוך, בעוד עיניה של קריסטל הביטו בהערצה בפוקימונים. הם שלפו את הפוקדקסים, מתעלמים מצעקותיו של אלם בפוקגיר, שניסה למשוך את תשומת לבם.

טוגפי, פוקימון כדור הקוצים. הוא שואב שמחה מאדיבותם ואושרם של הסובבים אותו, אותה הוא אוגר בשריונו.
    אלקיד, הפוקימון החשמלי. זרם חשמלי דק וחלש זורם בין האנטנות שלו, ולכן העברת יד ביניהן תגרום להתחשמלות.

"הם מדהימים..." אמר גולד, ושלף פוכדור ריק מכיסו, בו הוא לכד את אלקיד, בעוד קריסטל שלפה את כדור האהבה שקיבלה מקורט ולכדה בו את טוגפי. מבלי להתנדנד ולו פעם אחת, הפוקימונים נלכדו.

"ביער איילקס," אמר קולו של הבוס ממכשיר הקשר. "נמצא מקדש נסתר לפוקימון אגדי. אני רוצה שתמצא אותו."
    "קיבלתי," אמר סילבר, ותחב את מכשיר הקשר בכיסו. הוא הביט בצוות הפוקימונים שלו, ואמר באושר, "יש לנו משימה."

13. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    וואו פרק ממש ממש טוב!
    רק יש כמה טעויות
    בפרק הקודם הם כבר הוציאו את הוטהוט וקווליבה מה שגורם שציקוריטה תהיה זה לא הגיוני , כלומר עדיף שבפרק הקודם תשנה מהוטהוט לציקוריטה
    וכתבתה סימני קרח שסינדקוויל פוקימון אש וזה אמור להיות סימני אש
    אבל באמת פרק מדהים!
    יש לי הרגשה שאלקיד לא יתחבר לאחד הפוקימונים או לגולד עצמו או לקריסטל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    פרק מצויין דור!
    מחכה לפרק הבא!
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

15. משתמש מנוסה
    סיגל - את הטעויות אני אתקן. ובפרק הקודם הם השתמשו באייפום וטדיאורסה כדי להביס את בידריל ובאטרפרי, ולכן בתור הבא של הקרב הם החליפו לצ'יקוריטה וקווילאבה. לגבי הקרח - אני אבדוק, לא יודע מה קרה לי באותו הרגע Xd
    עידו - תודה רבה 3>

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •