The Kodak
אתה בודק עם יאנמה עוד איתך אבל הוא לא נמצא לידך ואז אתה נכנס למרכז הפוקימונים הפעיל.
הדלת שמולך נפתחת מולך ואתה רואה אישה עם כובע לבןולידה נמצא פוקימון עם ביצה על בטנו
.
"שלום אני האחות ג'וי, תרצה שאני ארפא לך את הפוקימונים?" שואלת אותך האחות ג'וי ואז אתה מהנהן שכן ומגיש לה את הפוקדורים.
"קחי אותם צ'נסי" אומרת האחות ג'וי ואז הפוקימון שלה לוקח את הפוקדורים ואחרי כמה דקות הוא מחזיר לך אותם.
"שיהיה לך יום טוב" האחות אומרת ואתה יוצא החוצה והולך לבית הנטוש שראית מקודם.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לבית הנטוש, ורואה שני פוקימונים אוכלים להם פירות.
אתה מתקרב עוד יותר ואז אתה רואה שני פוקימונים בצבע צהוב דומים אחד לשני;
.
פתאום הפוקימונין מסתובבים, ומסתכלים עליך בכעס "הינה אחד מהנבחרים" אחד מהפוקימונים אומרים.
"איך אתם יודעים לדבר?" אתה שואל
אותם והפוקימון הגדול אומר: "ארכאוס לימד אותנו,
ואנחנו הפוקימוני מכון שלו, תצטרך להילחם נגד פיצ'ו הקטן ואחר-כך בי כדי לעבור את העיר הזאת, אז אתה מוכן?"
Combusken
"היי שחרר אותי!" אתה קורא ואז אתה מנסה להשתחרר מהחבלים.
אתה מנסה לזרוק את הפוקדור של בלייזיקן החוצה אבל אתה לא מצליח.
"מה אתה רוצה ממני?!" אתה צועק לעבר האיש בכעס.
"אתה אחד מהנבחרים! אתה צריך למות! העולם צריך להיחרב! זה הכול בגלל המאמנים שרוצים להילחם נגד אנשים ולקבל תגים" אומר האיש בכעס ואז אתה רואה ניצוץ מהשמיים.
"מה זה?!" צועק האיש ואז אתה רואה מהשמיים פוקימון בכול מיני צבעים![]()
אומר: "אני קירסילה, ואתה הולך למות איש רשע" ואז הפוקימון משגר קרן על האיש הרשע והוא מת ישר.
"אתה בסדר?" שואל אותך הפוקימון ואז הוא משחרר אותך "תקרא לי מתי שתצטרך אותי, קוראים לי קירסילה ואני הפוקימון היחידי מסוג בת וגם אגדי" היא מוסיפה ונעלמת מפני השטח.
Kayoger
אתה הולך להר עם מגניום אבל אתה לא מוצא דרך עלייה על ההר.
"מגניום..." אומר לך מגניון בחשש ואז הוא הולך קצת אחורה ומחכה שתמצא דברים כדי להעלות על ההר במהירות.
Pooh
אוקיי," אתה אומר להם בחיוך, ומוציא את הפוקדור, 'זה זמן מצויין לבדוק מהו הפוקדור שאמא השאירה לי...' אתה חושב לעצמי ומביט בפוקדור בחיוך.
"אוקיי, צא!" אתה צועק וזורק את הפוקדור כדי להוציא את הפוקימון בסקרנות רבה.
אתה רואה שיוצא מהפוקדור הילה אדומה ואז שהילה אדומה נעלמת אתה רואה פוקימון גדול דמוי פסל.
אתה בודק אותו בפוקידע והוא אומר:
![]()
"גולראק, פוקימון האוטומט, גולראק הוא מסוג רוח\אדמה והוא בין הפוקימונים הכי טובים שיש בעולם, קשה למצוא כאלה במחוז העולם"
גולראק מסתכל עליך בשמחה ואז הוא מסתכל על הפילון הגדול ואז הפוקידע אומר:
"דונפן, פוקימון השיריון, דונפן אוהב מאוד חול בגלל שהוא מסוג אדמה וגם הוא מאוד אוהב להתגלגל ולהתחרות נגד חבריו".
האבא של פאנפי מסתכל עליך ואז הפוקימון שלך מחכה לפקודה שלך נגד דונפן.
The Kodak
"בסדר! בואו נתחיל בקרב! צא צ'אריזארד!" אתה אומר ומוציא את צ'אריזארד החוצה מהפוקדור.
"תשתמש בזעם דרקון ולאחר מכן ציפורן צל על פיצ'ו!" אתה אומר לו ואז צ'אריזארד שולח זעם דרקון שממנו פיצ'ו מתחמק.
לאחר מכן הוא תוקף בציפורן צל שממנו מתחמק שוב פיצ'ו הקטן, "יהיה לך קשה לנצח את העוזר שלי" אומר לך פיקאצ'ו ואז פיצ'ו שולח מכת ברק לעבר הצ'אריזארד שלך.
Combusken
אתה נעמד במקומך, נדהם ממה שהיה עכשיו "ואו... " אתה ממלמל.
לאחר מכן אתה ממשיך הלאה בדרך, בודק שהכל עליך ואתה מגלה שהכול עליך.
לאחר כמה דקות אתה רואה שלט שמראה לך שהגעת לדרך 2 ואז אתה רואה לאחר כמה שניות שלט ליד הר ענקי במיוחד:
"אם אתם רוצים לעלות למעלה צריכים פוקימון מעופף, קשה מאוד לעלות לשם בלי פוקימון מעופף"
~JustDor~
"גרובייל תתחמק ותעלה על אלטריה" אתה צועק בנחישות.
"לאחר שאלטריה תרים אותך גבוה, תשתמש במתקפה מהירה!" אתה מוסיף ואז גרובייל קופץ שוב על אלטריה.
אלטריה מרימה את גרובייל למעלה וכך שניהם מתחמקים מהלהביור של סלאמנס ואז גרובייל קופץ מאלטריה בעזרת מתקפה מהירה.
גרובייל פוגע בסלאמנס הגדול אבל זה בקושי משפיע על סלאמנס הגדול ואז הוא שולח להביור שפוגע בחוזקה בשממית שלך.
"אלטריה מתקפת כנף!" קורא האיש ואז הפוקימון שלו פוגע בחוזקה בסלאמנס של היריבה.
Pooh
'וואו... מאיפה אמא מצאה כזה פוקימון...?' אתה תוהה לעצמך ומחייך חיוך רחב,
"אוקיי גולראק, תתחיל באגרוף צל חזק על דונפן!" אתה צועק לגולראק, ואז אתה מצביע לעבר דונפן.
גולראק פוקימון האוטומט ישר רץ לעבר הפוקימון הפיל ופוגע בו ישר בפרצוף אבל בקושי משפיע עליו, בגלל המגן של ראשו.
"דונפן!" צועק הפוקימון ואז ישר הוא רץ במהירות לעבר גולראק בגילגול.
The Kodak
אתה מרבה להשתמש ביותר מדי מתקפות, לפעמים אני הפסיל לך שני מתקפות,
למשל עכשיו ושניהם הם ציפורן צל וקרן יתר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בודק בפוקידע את שני הפוקימונים והוא אומר:
"פיקאצ'ו, פוקימון העכבר, פיקאצ'ו הוא פוקימון מאוד אהוב על ילדים קטנים אבל הוא די פוקימון חלש אבל התפתחותו חזקה מאוד"
"פיצ'ו, פוקימון העכבר הקטן, פיצ'ו הוא התת התפתחות של פיקאצ'ו ושל ראיצ'ו, פיצ'ו הוא פוקימון נחמד וחברותי לכול הילדים"
"צ'אריזרד תהרוס את המתקפה בעזרת זעם דרקון!" אתה אומר לו ואז צ'אריזארד שולח זעם דרקון שמפוצץ את המכת ברק.
"עכשיו תשתמש בציפורן דרקון!" אתה פוקד על צ'אריזארד ואז הוא עף לעבר פיצ'ו הקטן שנפגע קשות מהציפורן אבל הוא ישר מתאושש ושולח מכת ברק נוספת.
Combusken
'פוקימון מעופף?' אתה חושב לעצמך בדאגה בעודך מסתכל על ההר
'אם ככה, בוא נחפש אחד כזה' אתה חושב לעצמך ומתחיל לחפש אחר פוקימון מעופף.
לאחר כמה דקות חיפוש אחר פוקימון מעופף אתה פתאום מוציא אותך מול כמה פוקימונים דמוי גמל שלמה.
~JustDor~
'גרובייל עייף מאוד' אתה מתחיל לחשוב לעצמך, 'צריך לחזק אותו' אתה מוסיף במחשבה.
"גרובייל תשתמש בשאיבת מגה! בכל הכל!" אתה מתחיל לצועק בנחישות וגרובייל קם במהירות ורץ לעבר סלאמנס.
גרובייל שואב את החיים של סלאמנס אבל בעקבות שסלאמנס הוא מסוג דרקון מעופף הוא מקבל קצת חיים.
"אלטריה נשמת דרקון!" קורא האיש והפוקימון שולח זעם דרקון שפוגע בסלאמנס שבורח משם עם כול הצוות כולל האישה עם השיער הלבן.
"הצלת אותי" אומר האיש "כאות תודה כך את זה" מוסיף לך האיש, ומגיש לך חפץ מוזרואז הוא ברוח.
Kayoger
מצטער אבל אני נאלץ להוציא אותך מהמ"ת בגלל שאתה נותן תגובות תוקעות שלא נותנות לי להגיב לך תגובות טובות.
מצטער אבל זה לא אישי...
אם יש לך טענות תשלח אותם בה"פ ולא להגיב במשחק.
The Kodak
"צ'אריזרד! תחסום את המתקפה בגחלת! תנסה למקד את הגחלת ולהרוס את מכת הברק! לאחר מכן תתקוף אותו בזעם דרקון!" אתה מורה על צ'אריזארד.
צ'אריזארד שולח גחלת שפוגעת במכת ברק אבל זה לא מספיק בשביל המתקפה ונפגע קשות מהמכת ברק בעקבות שהוא מסוג מעופף.
לאחר מכן הוא מתאושש ושולח זעם דרקון שפוגע בפיצ'ו הקטן אבל המתקפה בקושי משפיע עליו.
"אני חזק, ועוד בחרת פוקימון שחלש בגלל החולשה, עשית בחירה מטומטמת" אומר לך פי'צו ואז הוא שולח כדור חשמלי לעבר צ'אריזארד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)