Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2363717273747583123173 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    וואי קלטתי שיש שלוש בריאנות ! אם כולכם יגיעו לאותו מקום זה רק כי אני לא רוצה שיכפולים
    תומר
    "אני בטוחה שגלאסיון תאהב את זה!" (תתעדכן היא קיבלה זמנית גלאסיון וליפאון מההורים) אמרה בריאנה "ואני יודעת איפה זה!" היא אמרה וגררה אותך מהמרכז, התחלתם ללכת ביער שפתאום נהיה מאוד מאוד קר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    וואי קלטתי שיש שלוש בריאנות ! אם כולכם יגיעו לאותו מקום זה רק כי אני לא רוצה שיכפולים
    תומר
    "אני בטוחה שגלאסיון תאהב את זה!" (תתעדכן היא קיבלה זמנית גלאסיון וליפאון מההורים) אמרה בריאנה "ואני יודעת איפה זה!" היא אמרה וגררה אותך מהמרכז, התחלתם ללכת ביער שפתאום נהיה מאוד מאוד קר
    איך הגעת למצב שיש 3 בריאנות? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    "בררר.... ניהיה ממש קר" אני אומר לבריאנה "בטח אנחנו כבר ממש קרובים" אני אומר לה ומתחיל לרוץ בתלהבות

3. משתמש מנוסה
    תומר
    אחת איתך אחת אם יואב ואחת אם עומר עומר בקרב על הקרח ויואב בקרב מול בריאנה בעיר ואתה .. אתה בדרך
    ~~~
    אתה מרגיש שכבר ממש ממש קר ומוציא עוד בגד ושם אליך אפילו, פתאום אתה רואה משטח קרח גדול ואליו מלא פוקימוני קרח

וספארמרית מתקדמת

4. משתמש מנוסה
    תומר
    אחת איתך אחת אם יואב ואחת אם עומר עומר בקרב על הקרח ויואב בקרב מול בריאנה בעיר ואתה .. אתה בדרך
    ~~~
    אתה מרגיש שכבר ממש ממש קר ומוציא עוד בגד ושם אליך אפילו, פתאום אתה רואה משטח קרח גדול ואליו מלא פוקימוני קרח
    "וואו כמה פוקימוני קרח מדהימים" אני אומר לעצמי בהתלהבות "הורסי, טרטוויג ואיפום אני בוחר בכם!" אני אומר למוציא את שלושתם מהפוכדורים "צאו, אתם יכולים לשחק עם שאר הפוקימונים" אני אומר להם בחיוך

5. משתמש מנוסה
    תומר
    הורסי הקטן שאוהב מים חמים יותר מקרים נצמד אליך ורועד, טרטוויג הקטן מתחבא בין השיחים כדי להתחמם ואיפום שגידל לעצמו פרוות חורף הולך אל סנוראנט ומשחק איתו,

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    תומר
    הורסי הקטן שאוהב מים חמים יותר מקרים נצמד אליך ורועד, טרטוויג הקטן מתחבא בין השיחים כדי להתחמם ואיפום שגידל לעצמו פרוות חורף הולך אל סנוראנט ומשחק איתו,
    "שכחתי שקר פה ולפוקימונים אין פרווה מלבד לאיפום" אני אומר לעצמי "בריאנה רוצה שנערוך קרב זוגות כדי שטרטוויג והורסי התחממנו קצת?" אני שואל את בריאנה

7. משתמש מנוסה
    תומר
    "אוקי" אמרה בריאנה "אבל אני ישתמש בגלאסיון היא מאוד נהנת מהקרח" אמרה בריאנה והסתכלה אל גלאסיון שהחליקה על הקרח מאושרת "אולי תתפוס פוקימון קרח? " אמרה בריאנה "אחרי אין לך אחד ויש פה הרבה טובים" אמרה בריאנה והסתכלה אל סנוראט ואל סניזל שהחליקה גם יחד אם עוד שתי סניזליות

וספארמרית מתקדמת

8. משתמש מנוסה
    תומר
    "אוקי" אמרה בריאנה "אבל אני ישתמש בגלאסיון היא מאוד נהנת מהקרח" אמרה בריאנה והסתכלה אל גלאסיון שהחליקה על הקרח מאושרת "אולי תתפוס פוקימון קרח? " אמרה בריאנה "אחרי אין לך אחד ויש פה הרבה טובים" אמרה בריאנה והסתכלה אל סנוראט ואל סניזל שהחליקה גם יחד אם עוד שתי סניזליות
    "לתפוס פוקימון קרח?" אני אמרתי לעצמי והתחלתי לחשוב "אני חושב שזה רעיון ממש מעולה" אני עונה לה אחרי כמה שניות של חשיבה "איפום?" אני קורא לאייפום וכאשר הוא שומע אותי אני אומר לו "תתכונן אנחנו עכשיו הולכים לתפוס פוקימון חדש לחבורה שלנו" ואז אני מחפש פוקימוני קרח

9. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    נל
    את מתחילה לרוץ ולרוץ אחרי העגלה וכמעט נופלת, אבל גפנים תופסים אותך, את רואה שסניבי עשתה את זה וטאפיג ניסה לעזור לה למשוך ולהביא אותך, נאחזת בגפנים והמשך לרוץ ולבסוף עלית על העגלה והסתתרת מתחת לחציר אם סניבי וטאפיג אחרי כמה זמן התחלת להיות רעבה ונזכרת בדבר שג'קלין נתנה לך
    'האוכל!' אזכר ואוציא את האוכל. אתן קצת לטאפיג ולסניבי ואת השאר אוכל בעצמי אך אשאיר קצת לאחר כך. כשהאיש בעגלה יגיע לעיר הבאה, אקפוץ מתוכה ואלך ישר למרכז הפוקימונים.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומר
    איפום בא אליך ושמח מהעצעה, אתה מחפש פוקימוני קרח ורואה מסביב את כול הפוקימונים שראיתה קודם

נל
    את פותחת את האוכל ורואה שיש שם כשלושה סנדוויצים טריים, את לוקחת אחד ונותנת שישית לטאפיג ושישית לסניבי (הם לא אוכלים הרבה) ותשאר אוכלת בעצמך, את השניים האחרים את שומרת לאחר כך, כעבור כחצי שעה את מרגישה שראשך נופל ונרדמת, את רואה פתאום את טאפיג שמעיר אותך ורואה שאת בעיר השנייה ועצרתם ואם לא תרדי מהר הנהג יגלה אותך

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    תומר
    איפום בא אליך ושמח מהעצעה, אתה מחפש פוקימוני קרח ורואה מסביב את כול הפוקימונים שראיתה קודם
    "אוקיי אני בחרתי פוקימון!" אני אומר בהתלהבות "איפום תשתמש באגרוף על סניזל!" אני אומר לאיפום

12. משתמש מנוסה
    תומר
    איפום יוצא באגרוף על סניזל שמתמשת לעברו בקרן קרח, הוא לא מתחמק והקצה זנב (היד) נקפא , הוא טיפה רועד אבל ממשיך במתקפה ופוגע בחוזקה בסניזל, סניזל משתמש ברוח קרה ומחליקה במעגלים, על פרוותו של איפום מתחילים להיות רסיסי קרח

וספארמרית מתקדמת

13. משתמש מנוסה
    תומר
    איפום יוצא באגרוף על סניזל שמתמשת לעברו בקרן קרח, הוא לא מתחמק והקצה זנב (היד) נקפא , הוא טיפה רועד אבל ממשיך במתקפה ופוגע בחוזקה בסניזל, סניזל משתמש ברוח קרה ומחליקה במעגלים, על פרוותו של איפום מתחילים להיות רסיסי קרח
    "איפום תתחיל לרוץ לעברו של סניזל ותסתובב סביבו במעגל כדי להתחמם" אני אומר לאיפום ומקווה שזה באמת יחמם אותו "מתי שאתה מרגיש כבר יותר חם תשתמש בחבטה בכל הכוח!" אני אומר לאיפום

14. משתמש מנוסה
    תומר
    איפום מנסה לעקוב אחר סניזל אבל לא מצליח, הוא מנסה לחבוט בו אבל סניזל מהירה מידי, במקום זאת הוא חובט לצד השני וסניזל שהסתכלה אחורה (הם רודפים בסיבובים) נתקעה בו ונפלה, היא כמה מיד ושרטה את איפום בציפורן צל שהעיפה אותו על עץ אבל הוא השתמש בזנבו כדי לא להתנגש בו ולתפוס עומה בשביל לחבוט בסניזל ופגע בה בחוזקה, היא ניסתה לשרוט אותו שנית אבל לא הצליחה ופעם השלישית הצליחה והפילה אותו לרצפה

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    דרטיני לא חזק?
    פוניטה לא חזק?
    ביוטפלי לא חזק?
    בלייס וטייני לא חזקות?
    ארון לא חזק?
    יש לך 12 פוקימונים!
    ~~~
    "אוקי פיצ'ו קדימה צא!" קראה בריאנה "בוויזל תשתמש באקדח מים אליהם ואז בבום על קולי כדי להפיל אותם מהמשטח ותקפוץ על משטח! לאחר מכן פיצ'ו מכת ברק על המים בשיא הכוח!" קראה בריאנה, ובוויזל שלח אקדח מין לארון ובום על קולי לפיפלאפ ביינתיים פיצ'ו התחיל לטעון מכת ברק
    דרטיני לא וגם ארון, פוניטה לא, פיפלאפ בסדר, ביוטיפליי, לא ממש, ואני בכלל התכוונתי כאלה שגם נראים מאיימים כאלה, כמו גיבל או באגון או אפילו סקווירטל או גם כאלה מפותחים כמו מטאנג או מונפרנו,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"ארון, פיפלאפ, תחמקו ואז ארון בלימה על פיצ'ו ופיפלאפ תחחמק ממכת הברק ואז ניקור על בוויזל!" אני אצעק בהתלהבות תוך כדי שאני מקווה שמכת הברק של פיצ'ו לא תפגע בפוקימונים שלי
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 73 מתוך 285 ראשוןראשון ... 2363717273747583123173 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •