פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה עלם מסתורי בעל גלימה שחורה,וברדס [כובע של חולצה\גלימה\סווצ'ר וכו']שחור מונח לו על הראש,הוא אומר לך בקור קר ושקט:"אתי רואה שהפוקימון שלך חלש מאוד,אתה רוצה שאני אעזור לו ללמוד מתקפות אופל?".
The KoDak
איווי שלך מסתכל עליך,הוא די עצוב שהוא הפסיד בגלל הציפור השחורה המסתורית,אתה מסתכל על השמיים,אין שום ענן בשמיים,השמש חלשה מאוד למרות שעכשיו צהריים,אתה רואה פוקימון שקשה לך לזהות אותו מרחוק.
איתי
אתה רואה מאמן בעל גלימה שחורה וברדס מתקרב אליך הוא מוציא פוכדור ירוק-אדום [Dusk-Ball]הוא זורק אותו לאוויר ואומר:"קרובט אני בוחר בך,תשתמש במתקפת שיסוע לילה!" אתה רואה קרובט חזק ומהיר שפוגע באוסרינג המסוכן.
Tobi
המאמנת אומרת לך:"טוב,אם לא הייתי מאמנת טובה איך ההורים שלי היו רוצים שאני אהיה מנהיגת מכון העיר ויולט,נעים מאוד זואי" זואי,מנהיגת מכון העיר ויולט מושיטה את ידה ואומרת לך:"היה קרב מאוד נחמד רק שתדע".
JustDor
אתה לא מצליח להתרומם בגלל שפיג'יוטו הפיל אותך בזכות רגליו החזקות,אתה שומע רשרוש של מתכת,אתה שומע קול של נער צעיר שאומר:"פיג'י,פיג'יוטו להסתלק!" אתה רואה שארבעת הציפורים בורחות במהירות.
סאסקה קון
המאמן אומר לך:"אני לא בטוח אם האנרגיה החשמלית הזו היא מתקפה או שדה מגן שחוסם את התקפות היריב,פיקאצ'ו תנסה לשלוט באנרגיה החשמלית ולפגוע בבאלבזור",באלבזור משתמש בהגנה,האנרגיה החשמלית יוצאת מפיקאצ'ו אבל חוזרת אליו ומעלפת אותו.
Gallade
אתה,פיפלאפ,ג'ון וטוטודייל מסיירים ביער פטלבורג,אחרי עשר דקות של סיור ביער,אתה רואה שלושה בידריל זוהרים,אחד מהם הוא הבידריל שדארק ביקש,אתה רואה ששלושתם נלחמים מול וויבל של מאמן,המאמן אומר לוויבל שלו בקור קר ואכזר:"קדימה אני יודע שאתה יכול יותר!".
Druddigon man
סניבי שלך משתמשת במתקפת מיקוד אנרגיה,אתה נזכר שכבר אמרת חמש פעמים לסניבי להשתמש במתקפת מיקוד אנרגיה ועכשיו שהכוח של סניבי מספיקה בשביל להביס את הרטטה הזוהר.
ExtremeStyle
המאמנת מחייכת אליך בחיוך של 'הגיע הזמן' אתה רואה שדיינו משתמש במתקפת הגנה שבעזרת ההגנה המשופרת שלו עלי התער פוגעים אבל לא משפיעים,אתה רואה שטרטוויג שואב קצת אנרגיה מדיינו.