[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לעצמי: "אולי הייתי צריך להחליף איתו פוקימון אחד, לא רציתי שהוא יעלב בגלל שלא אהבתי את הפוקימון שהוא הציע לי", אני חושב על עצמי כמה דקות ולא זז בכלל ואז שאני רואה שאני תקוע כמה דקות במקום אני ממשיך בדרך שלי כדי להתחיל במסע שלי בתקווה לפגוש את ג'ייק ולהתנצל בפניו על זה שלא לקחתי את הפוקימון שהוא הציע בשבילי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
אלון
- - - -
חיובי
- - - -
![]()
"בסדר,אני מוכן,צא איוויזור" אתה קורא ואוציא אותו מהשרביט.
"תקשיב איוויזור,מעכשיו אתה מקשיב לי.." אומר לו ואחכה לתשבתו.
"צא פיפלאפ גם אתה" ואקרא לו ללכת לזירה.
"פיפלאפ תשתמש במשאבת הידרו על סאנדשרו!" אתה מורה עליו.
"איוויזור,תשתמש בעלי תער על סנדשרו גם אתה" אומר לו.
![]()
הצוות שלו
הצוות שלך![]()
הפוקימונים שלך מבצעים את הפקודות שלך.
פיפלאפ מנסה משאבת הידרו על סאנדצ'רו אבל הוא טומן את עצמו באדמה. החמצת.
המתקפה של איוויזור גם לא פוגעת מאחר והפוקימון עדיין נמצא מתחת לאדמה.
היריב שלך מתקדם ואומר: "עכשיו זה התור שלי.
בידריל, צא ותשתמש במתקפת כנפיים על איוויזור.
סאנדצ'רו, תשתמש במתקפת חפירה על פיפלאפ".
שני הפוקימונים שלו עובדים בצוות מעולה והפוקימונים שלך נפגעים מהמתקפות שלו.
מה תעשה כעת?
דרייק בוש
"סופת עלים ואז אבקת שיתוק רוזליה!" אתה פוד על רוזליה, "אני מאמין בך רוזליה!" אתה מוסיף כדי שהעידוד שלך יעזור לה לנצח אותם.
ג'יאודודים
רוזליה
רוזליה משתמשת במתקפת עלים ושני מהיריבים קורסים לאדמה. היא שולחת מתקפת שיתוק לעבר הג'יאודוד השלישי והוא נהיה משותק בכל אבריו. ניצחת בקרב הראשון שלך. רוזליה קופצת בשמחה והיא מחייכת ומפריחה פרחים לאוויר. הג'יאודוד שמולך עדיין משותק.
מה תעשה?
ליאור ו-וופר
אתה אומר לוופר " אל תבכה אתה הרי רק נולדת לעולם אז טבעי שתפסיד בקרב הראשון שלך.לא נורא כמו שאמרתי לך מקודם אני אהפוך אותו לופר חזק ואפילו יגרום לך להתפתח לקויסגר עוצמתי. אני מבטיח לך .טוב עכשיו בוא נמשיך לטירה של אפטלון " .אתה ו-וופר ממשיכים ללכת לטירה של אפטלון
כשאתה מגיע למקום, אתה רואה בן אדם זקן יושב על מרפסת הבית שלו ומעשן סיגריה. אתה שואל אותו אם הוא אפלטון והוא עונה לך: "מה יש במערה?" אתה לא מבין מה הוא רוצה ממך ואתה מציג לו את וופר שלך שמתחיל לבדוק ולהסתובב סביב האיש הזקן. לבסוף כשאתה שואל אותו אם הוא הולך להציג את עצמו, הוא אומר לך: "מה יש במערה?"
מה תעשה?
ג'ון ג'וני
אתה אומר לעצמך: "אולי הייתי צריך להחליף איתו פוקימון אחד, לא רציתי שהוא יעלב בגלל שלא אהבתי את הפוקימון שהוא הציע לי", אתה חושב על עצמך כמה דקות ולא זז בכלל ואז שאתה רואה שאני תקוע כמה דקות במקום אתה ממשיך בדרך שלך כדי להתחיל במסע שלך בתקווה לפגוש את ג'ייק ולהתנצל בפניו על זה שלא לקחתי את הפוקימון שהוא הציע בשבילי.
אתה ממשיך בדרך עד שאתה מגיע לאיזור שנקרא חורבת האקליפטוס. אתה מסתכל מסביב ואתה לא רואה שום עצי אקליפטוס. אתה ממשיך לסקור את האיזור למשך שעה וכל מה שאתה מוצא זה פתח למערה. אתה מסתכל פנימה, צועק משהו ונראה שהכל בסדר... או שהכל נטוש.
חורבת האקליפטוס
כשאתה חושב על להכנס למערה, אתה שם לב לפתק שנמצא באחד הפינות ליד הכניסה. אתה מסתכל על הפתק, פותח אותו ומתחיל לקרוא אותו: "חורשת האקליפטוס היא מעבר בחזרה לשנת 2012. אם אתם לא מאמינים לי, נסו את זה. אבל במידה ואתם מנסים, תדעו שאין דרך חזרה לעולם הזה. כך שהגורל מונח בכף ידיכם. על החתום - פרופסור אוק.".
מה תעשה?
דרייק בוש
- - - - -
יש במרכזי הקניות
- - - - -
"כול הכבוד רוזליה." אתה אומר לרוזליה ואז נותן יד לפרח שלה, "את מלכה, עכשיו תחזרי לשרביט שלך." אתה אומר ואז מחזיר אותה לשרביט וממשיך בדרכך בחקר העמק. אתה מגלה שיש שם כל מיני סוגי צמחיה וכל מיני סוגי פוקימונים. אתה מחליט לנסות להמשיך בדרך עד סופה ואז לקראת סוף העמק אתה מגלה שיש שם בחורה שיושבת על אבן ענקית ומפזמת לעצמה שיר.
"משיח לא בא
משיח גם לא מטלפן... "
מה תעשה?
אלון
![]()
אוי לא' אתה חושב ואסתכל על איוויזור. 'יש לי רעיון' אתה ממלמל.
"פיפלאפ,תעלה על איוויזור,איוויזור תיצור גפנים בעזרת שוט גפן ותתפוס את פיפלאפ בעזרתן,יוויזור תזרוק את פיפלאפ אל בידריל ובזמן הזריקה פיפלאפ תשתמש בקרן קרח!" אתה קורא לעברם.
![]()
הצוות שלו
הצוות שלך![]()
הפוקימונים שלך מבצעים את המהלך ונראה שזה עובד, בידריל נופל על האדמה והוא מתקשה לרחף בחזרה לאוויר.
המאמן השני אומר: "סאנדצ'רו, תגן על בידריל ובזמן הזה תנסה מתקפת טלפיים לעבר פיפלאפ".
המתקפה פוגעת ופיפלאפ עף לאחור והוא נהדף בעוצמה מהמכה. המאמן השני אומר לך "חבל שלא הוצאת את בלייזיקן".
מה תעשה?
"הולי שיט אני לא מאמין שזה מה שקורה לי ברגעים בהם הייתי אמור להלחם במאמנים אחרים בפוקימונים" אני אומר במצב רוח מפוחד ומעוצבן יחד.
"איוייזור למה את לא מקשיבה לי את מאטה אותי" אני אומר לה.
"ניסיון נחמד איוויזור אבל נראה לי שרק איצבנת אותו יותר",'אוף היא מתחילה לעצבן אותי טיפה'.
"אוקיי אין לי ברירה אלא להתמודד מולו" אני אומר לעצמי זז אחורה ובולע רוק.
"אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי מגמורטר,תשתמש בלהביור אל עבר העיניים מיד!!!" אני יוצק בצעקה חזקה וארוכה ולאחר מכן שהוא יוצא לוקח אחורה את איוויזור שלא תפגע.
דרייק בוש
"שלום לך," אתה אומר לבחורה, "שיר יפה את מזמזמת, את מאמנת? אם כן רוצה קרב?" אתה מוסיף בסקרנות.
היא מסתכלת עלייך ואומרת: "כמה נדיר לראות פה אנשים בחלק הזה של העולם. ברוך הבא, כן, אני מאמנת".
אתה מציע לה קרב והיא אומרת לך: "אני לא יודעת עד כמה אני טובה, הרגע הייתי בפסטיבל קרבות ולא ממש הצלחתי".
אתה שואל אותה מה זה פסטיבל הקרבות והיא אומרת לך שיש כל כמה זמן פסטיבל כשרונות של מאמני פוקימונים.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)