Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 49 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יהודי בנשמה
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שמפספסת את פיקאצ'ו אבל פוגעת בקיר הקרוב.
    אך גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר פוגע ישירות בפיקאצ'ו.
    פיקאצ'ו שולח מתקפת רעם עוצמתית במיוחד לכיוונו של צ'ימצ'אר,אך סקווירטל מגינה על צ'ימצ'אר שלך בעזרת שריונה.
    קוטורי אומרת לך:"לסקווירטל יש מגן טבעי עליה,המגן הזה לא מושפע ממתקפות חשמל אז היא לא נפגעה וגם לא צ'ימצ'אר,מה דעתך על הרעיון הזה?".

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    יהודי בנשמה
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שמפספסת את פיקאצ'ו אבל פוגעת בקיר הקרוב.
    אך גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר פוגע ישירות בפיקאצ'ו.
    פיקאצ'ו שולח מתקפת רעם עוצמתית במיוחד לכיוונו של צ'ימצ'אר,אך סקווירטל מגינה על צ'ימצ'אר שלך בעזרת שריונה.
    קוטורי אומרת לך:"לסקווירטל יש מגן טבעי עליה,המגן הזה לא מושפע ממתקפות חשמל אז היא לא נפגעה וגם לא צ'ימצ'אר,מה דעתך על הרעיון הזה?".
    אני אומר לה ''בסדר אבל שלא תפגע בשביל להציל את צ'ימצ'אר''
    ''צ'ימצ'אר תתקוף בגלגל להבה ואחרי זה שתהיה קרוב לפיקאצ'ו תתקוף אותו בגחלת'' אני צועק לו

3. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    קוטורי אומרת כנראה לעצמה:"הוא תמיד היה דואג קודם לעצמו ואז לי,הוא בדיוק ההפך מהקודם לו" צ'ימצ'אר מזנק ומשתמש בגחלת שפוגעת בפיקאצ'ו ואז בגלגל להבה ששוב פוגע.
    סקווירטל עושה פעולת "פגע וברח" שהיא משתמשת במתקפת שריון שפוגעת בפיקאצ'ו ואז היא שוב מסתתרת ליד צ'ימצ'אר.

4. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    קוטורי אומרת כנראה לעצמה:"הוא תמיד היה דואג קודם לעצמו ואז לי,הוא בדיוק ההפך מהקודם לו" צ'ימצ'אר מזנק ומשתמש בגחלת שפוגעת בפיקאצ'ו ואז בגלגל להבה ששוב פוגע.
    סקווירטל עושה פעולת "פגע וברח" שהיא משתמשת במתקפת שריון שפוגעת בפיקאצ'ו ואז היא שוב מסתתרת ליד צ'ימצ'אר.
    אני אומר לצ'ימצ'אר ''בו נחסל אותו עכשיו תתקוף אותו בגלגל להבה ןבגחלת ביחד בכל הכוח שלך''

5. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    צ'ימצ'אר וסקווירטל מחליטים לשלב את מתקפת השריון המסתובב של סקווירטל ואת מתקפת גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר כדי ליצור שריון בוער,השריון הבוער מסתחרר בצורה מדויקת מאוד ופוגעת ומביסה את הפיקאצ'ו.
    אתה מאושר כולך,אבל אתה רואה פיקאצ'ו נוסף מגיע,הוא משתמש במתקפת מכת ברק שפוגעת בסקווירטל ומשתקת אותה,אתה מבין שהקודם בכלל לא היה הפיקאצ'ו הנכון ורק עכשיו מתחיל הקרב האמיתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    צ'ימצ'אר וסקווירטל מחליטים לשלב את מתקפת השריון המסתובב של סקווירטל ואת מתקפת גלגל הלהבה של צ'ימצ'אר כדי ליצור שריון בוער,השריון הבוער מסתחרר בצורה מדויקת מאוד ופוגעת ומביסה את הפיקאצ'ו.
    אתה מאושר כולך,אבל אתה רואה פיקאצ'ו נוסף מגיע,הוא משתמש במתקפת מכת ברק שפוגעת בסקווירטל ומשתקת אותה,אתה מבין שהקודם בכלל לא היה הפיקאצ'ו הנכון ורק עכשיו מתחיל הקרב האמיתי!
    אני אומר לא נורא וזורק פוכדור על הפיקאצ'ו שהובס ואומר לצ'ימצ'אר ''בו נקרע אותו תתקוף בגלגל להבה בכל הכוח שלך''
    אני אומר לקוטורי ''תחזירי אותה מהר לפוכדור שלה לפני שהיא תפגע''

7. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    הפיקאצ'ו החדש הודף את הפוכדור שנשלח אל ידידו,הוא אומר לך:"פיק,פיקה,פי!" |אנחנו נשאר פראיים לא משנה מה!|הוא שולח סילון חשמלי אל צ'ימצ'אר,סקווירטל מצליחה להתרומם והודפת את הסילון החשמלי בעזרת השריון שלה,קוטורי אומרת לך:"סקווירטל ממש רוצה להילחם,אבל אני לא רוצה שהיא תאבד את מלוא כוחה,לא עכשיו,מה דעתך,לתת לה לעשות כרצונה או להחזיר אותה?".

8. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    הפיקאצ'ו החדש הודף את הפוכדור שנשלח אל ידידו,הוא אומר לך:"פיק,פיקה,פי!" |אנחנו נשאר פראיים לא משנה מה!|הוא שולח סילון חשמלי אל צ'ימצ'אר,סקווירטל מצליחה להתרומם והודפת את הסילון החשמלי בעזרת השריון שלה,קוטורי אומרת לך:"סקווירטל ממש רוצה להילחם,אבל אני לא רוצה שהיא תאבד את מלוא כוחה,לא עכשיו,מה דעתך,לתת לה לעשות כרצונה או להחזיר אותה?".
    אני אומר לקוטורי '' זה לא החלטה שלי היא רק שלך''
    ''צ'ימצ'אר תשתמש בגלגללהבה שוב בכל הכוח אבל הפעם תתקוף אותו מאחור'' אני אומר לו
    ומתי שהפיקאצ'ו עסוק בקרב אני זורק על החבר שלו פוכדור נוסף

9. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    *הפרס אם תשלים את המשימה הוא פיקאצ'ו זוהר,אם תתפוס פיקאצ'ו עכשיו לא תוכל לקבל את הפרס.
    אתה רואה עוד שני פיקאצ'ו לוקחים את הפיקאצ'ו הראשון לתוך מערה קטנה שחויבה בין הקירות.
    סקווירטל מוחזרת על ידי קוטורי שהבינה שסקווירטל צריכה מנוחה קלה.
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה מאחורנית לפיקאצ'ו שמשתמש במתקפת זנב ברזל שפוגעת בצ'ימצ'אר.

10. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    *הפרס אם תשלים את המשימה הוא פיקאצ'ו זוהר,אם תתפוס פיקאצ'ו עכשיו לא תוכל לקבל את הפרס.
    אתה רואה עוד שני פיקאצ'ו לוקחים את הפיקאצ'ו הראשון לתוך מערה קטנה שחויבה בין הקירות.
    סקווירטל מוחזרת על ידי קוטורי שהבינה שסקווירטל צריכה מנוחה קלה.
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גלגל להבה מאחורנית לפיקאצ'ו שמשתמש במתקפת זנב ברזל שפוגעת בצ'ימצ'אר.
    הפיקאצ'ו לא היה בשבילי רציתי להביא אותו לקוטורי
    ------
    ''צ'ימצ'אר תתאושש ותתקוף אותו בגחלת בכל הכוח שלך'' אני צועק לו'
    ואני אומר לקוטורי ''כל הכבוד על ההחלטה''

11. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    *חבל שלא אמרת לה את זה קודם...
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו,שני הפוקימונים נראים מותשים,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש בחשמל הסטטי שבאוויר בשביל לטעון את כוחו.
    קוטורי אומרת לך:"אני לא יכולה לראות אותך נלחם לבד מול אויב חזק מידי,סקווירטל עשית עבודה טובה אבל עכשיו הגיע הזמן לפיצוץ כחול!".
    אתה רואה פלאש כחול מהיר,אחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו,צ'ימצ'אר ואת סקווירטל מוטלים,מובסים על הקרקע.

12. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    *חבל שלא אמרת לה את זה קודם...
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו,שני הפוקימונים נראים מותשים,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש בחשמל הסטטי שבאוויר בשביל לטעון את כוחו.
    קוטורי אומרת לך:"אני לא יכולה לראות אותך נלחם לבד מול אויב חזק מידי,סקווירטל עשית עבודה טובה אבל עכשיו הגיע הזמן לפיצוץ כחול!".
    אתה רואה פלאש כחול מהיר,אחרי זה אתה רואה את פיקאצ'ו,צ'ימצ'אר ואת סקווירטל מוטלים,מובסים על הקרקע.
    רציתי שאחרי שאני יתפוס אותו אני יביא לה אותו אבל לא נורא
    ------------------
    אני אומר לה ''לא היית צריכה לעשות את זה לפגוע ככה בפוקימונים אבל תודה שעזרת'' ואני מחזיר את צ'ימצ'אר ולוקח את פיקאצ'ו למרכז הפוקימונים

13. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר וקוטורי מחזירה את סקווירטל לפוכדורים שלהם,אתה לוקח על הידיים שלך את הפיקאצ'ו המסוכן,אתה מרגיש טיפה חשמל סטטי בידייך,בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז הפוקימונים האחות ג'וי אומרת לך:"כול הכבוד,מגיע לכם פרס,יש לנו פיקאצ'ו זוהר אחד אז אחד יקבל את הפיקאצ'ו והשני יקבל מאובן גולגולת,מי רוצה מה?"קוטורי אומרת לך:"לי לא אכפת,תחליט אתה".

14. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה
    אתה מחזיר את צ'ימצ'אר וקוטורי מחזירה את סקווירטל לפוכדורים שלהם,אתה לוקח על הידיים שלך את הפיקאצ'ו המסוכן,אתה מרגיש טיפה חשמל סטטי בידייך,בסופו של דבר אתם מגיעים למרכז הפוקימונים האחות ג'וי אומרת לך:"כול הכבוד,מגיע לכם פרס,יש לנו פיקאצ'ו זוהר אחד אז אחד יקבל את הפיקאצ'ו והשני יקבל מאובן גולגולת,מי רוצה מה?"קוטורי אומרת לך:"לי לא אכפת,תחליט אתה".
    אני שואל את האחות ג'וי ''מה זה מאובן גולגולת? ואילו מתקפות הפיקאצ'ו יודע?''

15. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    האחות ג'וי אומרת לך:"אם מחיים מאובן גולגולת אז אפשר לקבל קרינדוס,פוקימון אבן טהור שחי בסינו לפני מיליוני שנים,המתקפות שלו אינן יודעות בגלל שהוא מאובן עכשיו,הפיקאצ'ו הזוהר יודע מכת ברק ורעם,מה תבחר?".

עמוד 35 מתוך 49 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •