Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 49 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    דארן ווסט

אתה חוזר אל אפלטון, אבל הוא לא נמצא שם. אתה סוקר את הבית ואתה מוצא אותו. מת.
    הוא שכוב על המיטה שלו כשדם יוצא לו מהפה והוא עם עט ביד.
    כל הכלובים שלו בבית פתוחים ואתה מסתכל בכלובים ונמצא שם אוכל של ווינגולים.
    אתה מבין שמשהו רע הולך לקרות, ושמותו של אפלטון זו רק ההתחלה.

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    ליאור

אתה אומר " אוי בי בני האדם ימותו יאלה לי אכפת מהאיום הזה.אפטלון הזה שבוא בעמו להרוג אותי ".
    אתה אומר למגרוטאר " להביור על וינגל הזה הפעם תוכל להרוג אותו.לאחר מכן הגחלת הכי חלשה שלך על ארון הזה"

ארון

מגמורטר

אבל בשניה האחרונה המתקפה של מגמורטר נעצרת. אתה מסתכל מי זה עצר אותה וזה וופר.
    הוא מסמן לך לבוא והוא בוכה בהיסטריה. וופר אומר משהו לארון וארון ממהר להסתלק משם.
    אתה מבין שאין לך שום ברירה אחרת ושאתה חייב ללכת ולהציל את כדור הארץ ממלחמת פוקימונים.

מה תעשה?

3. היכל התהילה
    אלון

[youtube]7vK8CtOu7H4[/youtube]

'גירטינה?' אתה חושב.
    'מה?! איך זה אפשרי בכלל?..' אתה חושב בתמיהה ואתה מסתכל על בלייזקאן,אתה ארוץ לעברו ואתה צועק "בליזיקאן,אני רוצה לעזור לך ולגרום לך להיות הכי חזק,זה מה שאתה רוצה נכון? אני יודע שאתה הפוקימון הכי חזק מבין כל הפוקימונים,ואני רק אעזור לך,תוכל לומר לי למה אתה לא עוזר לנו? אנחנו מנסים לעזור לך,ואיוויזור ופיפלאפ מאוד רוצים את חברתך,אז למה? כולנו רוצים שאתה תהיה הגיבור! אז אם אתה חזק מספיק,אז בוא תצא איתי לכיוון גירטינה!" אומר וארוץ אל הכיוון שממנו מגיע גירטינה ואסתכל עליו בתדהמה,מחכה לראות מה יקרה עם בלייזקאן וגירטינה.

בלייזיקן מתנפח ומסתכל על גדוד הפוקימונים שצועד לעברך. הוא מנער את ראשו כמו נשר שיוצא למלחמה ועשן יוצא לו מהנחיריים. הוא דופק את השאגה של החיים שלו ואז מתחיל לרוץ לעבר גיראטינה ושאר הפוקימונים הלוחמים שלו. אתה רואה את גיראטינה עוצר את הפוקימונים שלו ומתחיל לרחף במהירות לעבר בלייזיקן שלך. שניהם רצים לאורך משטח היורה במטרה להרוס אחד את השני. לפני שאתה יודע מה קורה, בלייזיקן מקיף את עצמו בכדור אש ענקי וגיראטינה מקיף את עצמו בענן עשן ענקי. שני הכוחות העל טבעיים האלה מתנגשים אחד בשני באמצע השטח הפתוח ונוצר פיצוץ ענקי.

אתה בעצמך מרגיש את ההדף ועף כמה מטרים טובים אחורה.
    מה תעשה?

4. היכל התהילה
    דרייק בוש

דרייק :"בוא נפסיק את הקרב בנאדם יש מתקפה אלינו וחייבים לנצח במלחמה הזאת!" אתה אומר ואז אתה מחזיר את טרייניטר לשרביט שלו ואז אתה הולך לעיר הכי קרובה שיש בה מרכז פוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלך.

אתה שומע פיצוץ אדיר מחוץ למרכז הריפוי. אתה יוצא לגלות מה זה, ואתה רואה במרחק משהו אדיר, שחור ואדום שמתפוצץ לעבר האטמוספירה. אתה רואה אנשים, פוקימונים רצים הרחק מהפיצוץ לעברך ואתה מבין שזה הזמן שלך להראות האם אתה גיבור. משום מקום אתה מתחיל לרוץ לעבר הפיצוץ. על הדרך אתה עובר בין ההריסות, האנשים הבורחים עד שאתה מוצא את אלון עומד בנקודה מסוימת. הוא מסביר לך שגיראטינה וצבא הפוקימונים שלו הכריזו על מלחמה.

מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    .
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-17-2011 בשעה 12:24 AM

6. היכל התהילה
    גלעד

"וואו, סליחה. אני מצטער. שכחתי שאין כאן כמעט כלום ממה שהיה פעם. אני פשוט כבר רגיל שצריך להירשם לליגה." אתה כולך מבוייש מהפאשלה ששכחת כזה דבר מרכזי. אתה שואל את האחות ג'וי: "טוב, ראיתי במפה שיש פה מכון כזה של הפוקימונים המוזרים האלה, לא זוכר איך קוראים להם. את יכולה להסביר לי את הדרך למכון?"

היא אומרת לך שהיא לא יכולה לספר לך כי מעולם היא לא יצאה מהמקום הזה, היא תמיד הייתה במרכז הפוקימונים וכשהעולם נהרס, היא מעולם לא עזבה את מרכז הריפוי הזה. היא לא יודעת אפילו מה זה לאכול במסעדה כי יש לה את כל מה שהיא צריכה בדיוק במקום הזה. היא מחייכת לעברך ואתה מרחם עליה קצת.

איש אחר ששומע את השיחה שלכם אומר לך שהוא יודע את הדרך למכון אבל כדי לך להביא הרבה מאוד מוצרים שיעירו את הפוקימונים שלך. אתה שואל אותו למה והוא אומר לך שהמנהיגת מכון אוהבת להרדים את היריבים שלה. ולתקוף אותם כשהם ישנים. אתה אומר לו שאין לך כסף והוא מביא לך 500$. מסתבר שהוא בחור נחמד (זה הפרס שלך)

מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    גלעד

"וואו, סליחה. אני מצטער. שכחתי שאין כאן כמעט כלום ממה שהיה פעם. אני פשוט כבר רגיל שצריך להירשם לליגה." אתה כולך מבוייש מהפאשלה ששכחת כזה דבר מרכזי. אתה שואל את האחות ג'וי: "טוב, ראיתי במפה שיש פה מכון כזה של הפוקימונים המוזרים האלה, לא זוכר איך קוראים להם. את יכולה להסביר לי את הדרך למכון?"

היא אומרת לך שהיא לא יכולה לספר לך כי מעולם היא לא יצאה מהמקום הזה, היא תמיד הייתה במרכז הפוקימונים וכשהעולם נהרס, היא מעולם לא עזבה את מרכז הריפוי הזה. היא לא יודעת אפילו מה זה לאכול במסעדה כי יש לה את כל מה שהיא צריכה בדיוק במקום הזה. היא מחייכת לעברך ואתה מרחם עליה קצת.

איש אחר ששומע את השיחה שלכם אומר לך שהוא יודע את הדרך למכון אבל כדי לך להביא הרבה מאוד מוצרים שיעירו את הפוקימונים שלך. אתה שואל אותו למה והוא אומר לך שהמנהיגת מכון אוהבת להרדים את היריבים שלה. ולתקוף אותם כשהם ישנים. אתה אומר לו שאין לך כסף והוא מביא לך 500$. מסתבר שהוא בחור נחמד (זה הפרס שלך)

מה תעשה?
    אני הולך לשוק הרוכלים לראות מה יש להם להציע לי. מן הסתם הם כבר מכירים ויודעים מה אנשים שהולכים להילחם במכון צריכים ומבקשים. עכשיו רק צריך להיזהר מנוכלים. (כמו ההאחד שמכר את המג'יקרפ לג'ימס).
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

8. היכל התהילה
    גלעד

אתה הולך לשוק הרוכלים לראות מה יש להם להציע לך.
    כשאתה מגיע לאיזור, פונה אלייך איזה אחד שם: "פססט, בוא לפה, בחור".
    אתה מתקרב אליו והוא שואל אותך אם אתה רוצה לקנות מג'יקארפ?
    הוא מספר לך שהם מטילים ביצה ביום וכשהם מתפתחים - הם הופכים לגרידוס.
    "אתה כבר יכול לדמיין כמה כוח יהיה לך עם גרידוס בצוות שלך".

מה תעשה?

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

אתה אומר " אוי בי בני האדם ימותו יאלה לי אכפת מהאיום הזה.אפטלון הזה שבוא בעמו להרוג אותי ".
    אתה אומר למגרוטאר " להביור על וינגל הזה הפעם תוכל להרוג אותו.לאחר מכן הגחלת הכי חלשה שלך על ארון הזה"

ארון

מגמורטר

אבל בשניה האחרונה המתקפה של מגמורטר נעצרת. אתה מסתכל מי זה עצר אותה וזה וופר.
    הוא מסמן לך לבוא והוא בוכה בהיסטריה. וופר אומר משהו לארון וארון ממהר להסתלק משם.
    אתה מבין שאין לך שום ברירה אחרת ושאתה חייב ללכת ולהציל את כדור הארץ ממלחמת פוקימונים.

מה תעשה?
    אני אומר לוופר " טוב אעזור להציל את כדור הארץ מלחמת הפוקימונים שבו.במילא לא בא לי למות בגיל כזה אני עדין צעיר מלמות. טוב תוביל אותי ואת וופר למלחמת הפוקימונים ". אני ומגמרוטאר עוקבים אחר וופר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    גלעד

אתה הולך לשוק הרוכלים לראות מה יש להם להציע לך.
    כשאתה מגיע לאיזור, פונה אלייך איזה אחד שם: "פססט, בוא לפה, בחור".
    אתה מתקרב אליו והוא שואל אותך אם אתה רוצה לקנות מג'יקארפ?
    הוא מספר לך שהם מטילים ביצה ביום וכשהם מתפתחים - הם הופכים לגרידוס.
    "אתה כבר יכול לדמיין כמה כוח יהיה לך עם גרידוס בצוות שלך".

מה תעשה?
    דרך אגב, עכשיו נהיה לי רעיון של מה הייתי מבקש בתור פרס. הייתי מבקש Leftover אני מניח שאני כבר לא יכול להחליף נכון?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אםםםם..." אני חושב רגע, הבנאדם באמת נשמע משכנע. "לא לא לא." אני אומר לו. "בכלל רציתי לבוא לכאן כדי להשיג דברים בשביל המכון." אני בודק רגע את הפנים של המוכר. "רגע, אני לא מכיר אותך מאיזה שהוא מקום?" אני שואל אותו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

דרייק :"בוא נפסיק את הקרב בנאדם יש מתקפה אלינו וחייבים לנצח במלחמה הזאת!" אתה אומר ואז אתה מחזיר את טרייניטר לשרביט שלו ואז אתה הולך לעיר הכי קרובה שיש בה מרכז פוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלך.

אתה שומע פיצוץ אדיר מחוץ למרכז הריפוי. אתה יוצא לגלות מה זה, ואתה רואה במרחק משהו אדיר, שחור ואדום שמתפוצץ לעבר האטמוספירה. אתה רואה אנשים, פוקימונים רצים הרחק מהפיצוץ לעברך ואתה מבין שזה הזמן שלך להראות האם אתה גיבור. משום מקום אתה מתחיל לרוץ לעבר הפיצוץ. על הדרך אתה עובר בין ההריסות, האנשים הבורחים עד שאתה מוצא את אלון עומד בנקודה מסוימת. הוא מסביר לך שגיראטינה וצבא הפוקימונים שלו הכריזו על מלחמה.

מה תעשה?
    'אני חייב לרפא את הפוקימונים שלי כדי להילחם נגדם...' אחשוב לעצמי ואז אלך למרכז הפוקימונים, אנסה לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אצא להילחם נגד גירטינה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

12. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן ווסט

אתה חוזר אל אפלטון, אבל הוא לא נמצא שם. אתה סוקר את הבית ואתה מוצא אותו. מת.
    הוא שכוב על המיטה שלו כשדם יוצא לו מהפה והוא עם עט ביד.
    כל הכלובים שלו בבית פתוחים ואתה מסתכל בכלובים ונמצא שם אוכל של ווינגולים.
    אתה מבין שמשהו רע הולך לקרות, ושמותו של אפלטון זו רק ההתחלה.

מה תעשה?
    'מה...' אני חושב לעצמי בהלם, 'מה קורה פה...?'
    'טוב אני חייב להתאפס, אני אנסה למצוא רמזים למה שקורה...' אני חושב לעצמי ומהנהן לעצמי. מיד, אני יוצא מביתו ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 1, בתקווה ששם אולי אצליח למצוא תשובות למה שקורה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

13. היכל התהילה
    ליאור ו-וופר

אתה אומר לוופר שאתה מוכן לעזור ולהציל את כדור הארץ. וופר מסתכל עלייך במבט של "ואתה חושב שאתה עושה טובה למישהו?"
    ואז הוא פורץ בריצה לעבר מחוץ לפארק. אתה מתנשף ומתחיל לרוץ אחריו. הוא מתחיל לנוע בזיגזג ואתה מתעייף מהר מאוד.
    אחרי כמה קילומטרים, אתם מגיעים לשדה הקרב. מצד אחד אתה רואה כמה מאמני פוקימונים שמתארגנים ללחימה ומצד שני את גיראטינה וצבא הלוחמים שלו.

[YOUTUBE]7vK8CtOu7H4[/YOUTUBE]

מה תעשה?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור ו-וופר

אתה אומר לוופר שאתה מוכן לעזור ולהציל את כדור הארץ. וופר מסתכל עלייך במבט של "ואתה חושב שאתה עושה טובה למישהו?"
    ואז הוא פורץ בריצה לעבר מחוץ לפארק. אתה מתנשף ומתחיל לרוץ אחריו. הוא מתחיל לנוע בזיגזג ואתה מתעייף מהר מאוד.
    אחרי כמה קילומטרים, אתם מגיעים לשדה הקרב. מצד אחד אתה רואה כמה מאמני פוקימונים שמתארגנים ללחימה ומצד שני את גיראטינה וצבא הלוחמים שלו.

[YOUTUBE]7vK8CtOu7H4[/YOUTUBE]

מה תעשה?
    אני אומר לגיראטינה " נעים מאוד לפגוש אותך.אולי תפסיק את מלחמת הפוקימונים האלו. בשבילמה אנחנו צריכים להפיגע. אנשים ופוקימונים יכולים לירג סתם אז תפסיק את זה בבקשה ". אני יוציא את מגמרוטאר ואומר לו " ערפיח לעבהר צבא גיראטינה ואז להביור לעבר הצבא שלו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. היכל התהילה
    גלעד

"אםםםם..." אתה חושב רגע, הבנאדם באמת נשמע משכנע. "לא לא לא." אתה אומר לו. "בכלל רציתי לבוא לכאן כדי להשיג דברים בשביל המכון." אתה בודק רגע את הפנים של המוכר. "רגע, אני לא מכיר אותך מאיזה שהוא מקום?" אתה שואל אותו.

הוא מחייך, מצטנע ושואל אותך אם אתה רוצה חתימה. מסתבר שהוא שחקן מפורסם. הוא גילם את מוכר מג'יקארפים בסדרת האנימה המצליחה "פוקימון", וכעת, אחרי שקריירת המשחק שלו הגיעה לפיק שלה, הוא חשב לפתוח באמת דוכן למכירת מג'יקארפים, למכור T שירטים ולחתום למעריצים שלו.

אתה שואל אותו איך העסקים והוא אומר לך שבקרוב הוא צפוי לפתוח מפעל שני והפעם ביפן. "עלויות המסחר שם הם בדיחה ואם אתה שואל אותי - להעסיק יפני זה הרבה יותר טוב מלהעסיק סיני. אתה לא מבין בנושא הזה ולכן אתה משנה נושא וככה שעתיים אתם מעבירים בדיבורים ומסתבר שהוא בחור די נחמד.

מה תעשה?

עמוד 21 מתוך 49 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •