Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 96

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קודק~
    טוטדייל שולח אדקח מים על הגחלת ומחסל אותה, לאחר מכן במהירות הוא שולח אקדח מים על אנדור ומחסל אותו. חייל צוות רוקט מחזיר את אנדור לתוך הפוקדור שלו ובורח, אתה מחזיר את טוטדייל אל הפוקדור שלו ומתחיל לרדוף אחריו, אתה רודף אחריו ולפתע אתה רואה ג'יפ גדול שעל הדלתות שלו רשום האות "R", אתה מבין שזה ג'יפ של צוות רוקט, חייל צוות הרוקט עולה על הג'יפ ומסתלק משם. אתה ממשיך בדרכך ומגיע אל העיר צ'ארינגרוב!

עומר~
    אתה מוציא את מגבי מהפוקדור שלו, הוא רואה את הקרב ונראה טיפה חושש, אבל הוא ממהר להשתמש בגחלת בזובאט שנראה לו עייף, הזובאט הזה מחוסל! זובאט אחר מגיע לקרב עם מגבי, הוא מנסה להשתמש בנשיכה אבל מגבי מעצמו שולח אליו גחלת ומרחיק אותו ממנו! זובאט אחר ניגש אל מגבי וזה הופך לקרב 2 על 1! חייל צוות רוקט מגיעים אל הזובאטים שלהם בזמן שמאחורייך נמצא המאמן המסטורי עם הגאביט שלו נלחם ב2 האנדורים! חייל צוות רוקט צועק "זובאטים עכשיו תמשו בנשיכה!" שתי הזובאטים פותחים את הפה שלהם ומתקרבים במהירות אל מגבי!

ליאור~
    אתה מחזיר את ליטויק לפוקדור שלו ואתה ממשיך, אחרי זמן מה של הליכה מעייפת אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב!

תומר~
    אתה שולח פוקדור אל ביוויזל, ביווזל הופך לאור שנכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור מהבהב וזז טיפה לבסוף הוא נעצר! תפסת בוויזל! אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר צ'ארינגרוב!
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר~
    אתה מוציא את מגבי מהפוקדור שלו, הוא רואה את הקרב ונראה טיפה חושש, אבל הוא ממהר להשתמש בגחלת בזובאט שנראה לו עייף, הזובאט הזה מחוסל! זובאט אחר מגיע לקרב עם מגבי, הוא מנסה להשתמש בנשיכה אבל מגבי מעצמו שולח אליו גחלת ומרחיק אותו ממנו! זובאט אחר ניגש אל מגבי וזה הופך לקרב 2 על 1! חייל צוות רוקט מגיעים אל הזובאטים שלהם בזמן שמאחורייך נמצא המאמן המסטורי עם הגאביט שלו נלחם ב2 האנדורים! חייל צוות רוקט צועק "זובאטים עכשיו תמשו בנשיכה!" שתי הזובאטים פותחים את הפה שלהם ומתקרבים במהירות אל מגבי!
    "מגבי! תתחמק ותשתמש בגחלת! אז תשלח לעברם גם חץ רעיל!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד.
    אז אפנה אל המאמן המסתורי ואענה לו "שלום,אני עומר,אני יודע שאנחנו לא ממש מכירים אבל אני רואה שיש לנו אויב משותף! גם אני שונא את צוות רוקט.." אסביר לו.
    אז אחזור לקרב ואראה אם מגבי מצליח בעשיית המתקפות..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה

"מגבי! תתחמק ותשתמש בגחלת! אז תשלח לעברם גם חץ רעיל!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד.
    אז אפנה אל המאמן המסתורי ואענה לו "שלום,אני עומר,אני יודע שאנחנו לא ממש מכירים אבל אני רואה שיש לנו אויב משותף! גם אני שונא את צוות רוקט.." אסביר לו.
    אז אחזור לקרב ואראה אם מגבי מצליח בעשיית המתקפות..
    מגבי שולח גחלת ישירות לתוך הפה של הזובאטים והם מעולפים לכמה שניות, בזמן שהם מעולפים אתה פונה אל המאמן אבל הוא לא ממש מקשיב לך, הוא עסוק בקרב שלו, הזובאטים מתאוששים ואז אחד מחברי הצוות צועק "זובאט חץ רעיל!" זובאט שולח חץ רעיל אל מגבי ופוגע בו אבל לא מצליח להרעיל את מגבי, הזובאט השני כבר מוכן להשתמש במתקפת שאיבה על מגבי!
    בברכה, דודי

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sin Cara צפה בהודעה

ליאור~
    אתה מחזיר את ליטויק לפוקדור שלו ואתה ממשיך, אחרי זמן מה של הליכה מעייפת אתה מגיע אל העיר צ'ארינגרוב!
    !
    [/COLOR]
    אני שמח מאוד שהגעתי לעיר צ'ארינגרוב.לאחר מכן ארוץ בהכי מהר שאני יכול למרכז הפוקימונים של העיר.אכנס אליו ושם אבקש מהאחות 'וי שתרפא לי את ליטוויק מהפציעות שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק~
    טוטדייל שולח אדקח מים על הגחלת ומחסל אותה, לאחר מכן במהירות הוא שולח אקדח מים על אנדור ומחסל אותו. חייל צוות רוקט מחזיר את אנדור לתוך הפוקדור שלו ובורח, אתה מחזיר את טוטדייל אל הפוקדור שלו ומתחיל לרדוף אחריו, אתה רודף אחריו ולפתע אתה רואה ג'יפ גדול שעל הדלתות שלו רשום האות "R", אתה מבין שזה ג'יפ של צוות רוקט, חייל צוות הרוקט עולה על הג'יפ ומסתלק משם. אתה ממשיך בדרכך ומגיע אל העיר צ'ארינגרוב!
    "יפה מאוד טוטו,אתה אלוף!" אקרא לעברו ואלטף את ראשו.
    "אוקי בוא נמשיך אל העיר צ'ארינגרוב!" אקרא וארוץ עם טוטו לעברה.

Spoiler ספוילר

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    מגבי שולח גחלת ישירות לתוך הפה של הזובאטים והם מעולפים לכמה שניות, בזמן שהם מעולפים אתה פונה אל המאמן אבל הוא לא ממש מקשיב לך, הוא עסוק בקרב שלו, הזובאטים מתאוששים ואז אחד מחברי הצוות צועק "זובאט חץ רעיל!" זובאט שולח חץ רעיל אל מגבי ופוגע בו אבל לא מצליח להרעיל את מגבי, הזובאט השני כבר מוכן להשתמש במתקפת שאיבה על מגבי!
    "אוי לא!" אומר בדאגה ואסתכל על מהלכי הזובאטים..
    'חייב להיות פתרון! טוב,אני מניח שהכי טוב עכשיו זה להשתמש בעוד גחלת' אסיק לעצמי
    "מגבי,אל תתייאש! אתה יכול לנצח אותם! תשתמש על שניהם בגחלת!" אפקוד עליו בחשש
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר~
    אתה שולח פוקדור אל ביוויזל, ביווזל הופך לאור שנכנס אל תוך הפוקדור, הפוקדור מהבהב וזז טיפה לבסוף הוא נעצר! תפסת בוויזל! אתה ממשיך בדרכך ומגיע לעיר צ'ארינגרוב!
    'סוף סוף הגעתי...' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אמשיך בדרכי לעבר מרכז הפוקימונים כדי לרפאות את הפוקימונים שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. the bitch is back
    [QUOTE=Sin Cara;1122597][B]

רובי~
    אתה מוציא את מיאו ונראה שהוא מחבב אותך, אתם מתקדמים אל עבר דרך 29, רואים כמה מאמנים מתחילים, אתם ממשיכים להסתובב בדרך ורואים טריקו חביב שמשוטט

'מיאו הוא יכול להיות קרב ראשון נחמד. אתה לא חושב?" אשאל את מיאו בחיוך "טוב התחל בנשיכה ואז שריטה על פרצופו של טריקו!" אכריז בהתרגשות

9. משתמש מנוסה
    אני מאוד מצטער שלא הגבתי, בימיים האחרונים בקושי היה לי זמן לעצמי, הלכתי למבחנים בבצפר למחשבים משו משוגע...

רובי~
    מיאו רץ אל טריקו בהפתעה ומהירות ונושך אותו באיזור הבטן שלו, טריקו נראה סובל ומבוהל מהמצב ומיאו מנצל את זה ושורט את טריקו בפניו, טריקו צועק מהכאבים ונראה עצבני מאוד, הוא משתמש בחבטה מהירה על מיאו ופוגע לו בפנים, מיאו עף באוויר כמה מטרים ואז נוחת על הרגליים שלו. טריקו רץ אל מיאו ונראה שהוא מתכוון להשתמש בחבטה שוב.

תומר~
    אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימונים שלך ומגיש אלייה את הפוקדורים שלך, היא אומר לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדורים על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדורים על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הם מוכנים", אתה אומר תודה ולוקח את הפוקדורים שלך. בדרך ליציאה מהמרכז אתה שומע שני אנשים מדברים על תחרות מאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות.

עומר~
    מגבי שולח במהירות גחלת, כדורי הגחלת נכנסים אל הפה של אחד הזובאטים וזובאט בורח, המאמן של צוות רוקט רודף אחריו בזמן שהזובאט השני פוגע בנשיכה ברגל של מגבי! למגבי קשה קצת לקום אבל לבסוף הוא מצליח ושולח עוד גחלת, אבל כדורי הגחלת מפספסים אותו, זובאט מתקדם אל מגבי כדי לנסות לנשוך אותו! מגבי ממהר לשלוח עוד גחלת שבקושי פוגעת בזובאט אבל כדורי האש הקטנים נכנסים לפה שלו, זובאט משתמש במתקפת שאיבה, הוא מתעופף אל עבר מגבי נושך אותו בעזרת שן מוזרה שיש לו והוא נראה הרבה יותר טוב, מגבי נחלש טיפה ונופל!

קודק~
    אתה וטוטודייל ממשיכים אל העיר צ'ארינגרוב, אתם הולכים במשך כמה שעות ומגיעים אל העיר בלילה, אתם רואים אור קטן ממרכז הפוקימונים שכנראה פעיל במשך 24 שעות. טוטודייל נראה מפוחד והוא רץ אל מרכז הפוקימונים ואתה אחריו, כשאתם נכנסים אתם רואים את האחות ג'וי מחייכת אלייכם ואומרת "שלום, במה אוכל לעזור? אתה נראה לי מאמן צעיר, האם תרצה חדר לישון בו הלילה?" ומחייכת אליך.

ליאור~
    אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימון שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימון שלך ומגיש אלייה את הפוקדור של ליטויק, היא אומרת לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדור של ליטויק על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדור על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הוא מוכן", אתה אומר לה תודה ולוקח את הפוקדור של ליטויק, אתה יוצא מהמרכז ורואה כמה מאמנים עושים ביניים קרבות, האם תצרף אליהם?
    בברכה, דודי

10. משתמש מנוסה
    תומר~
    אתה ניגש אל מרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלך, האחות ג'וי פונת אלייך ואומרת "שלום, אוכל לעזור לך?" בחיוך, אתה אומר לה שאתה רוצה לרפאות את הפוקימונים שלך ומגיש אלייה את הפוקדורים שלך, היא אומר לך להמתין כמה רגעים ולוקחת את הפוקדורים על מגש. אתה מסתכל אלייה ורואה שהיא מניחה את הפוקדורים על מכונה, המכונה מדליקה טיפה אורות ואז נכבת. האחות ג'וי חוזרת ואומרת "בבקשה, הם מוכנים", אתה אומר תודה ולוקח את הפוקדורים שלך. בדרך ליציאה מהמרכז אתה שומע שני אנשים מדברים על תחרות מאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות.
    יש מצב שאתה מעדכן את בוויזל?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    'יש תחרות? איזה כיף...' אחשוב לעצמי ואז אחייך בחיוך דבילי, אגש אל האנשים ואבדוק איפה התחרות המאמנים שתתקיים בעיר בעוד מספר שעות כדי להירשם.

11. the bitch is back
    אני מאוד מצטער שלא הגבתי, בימיים האחרונים בקושי היה לי זמן לעצמי, הלכתי למבחנים בבצפר למחשבים משו משוגע...

רובי~
    מיאו רץ אל טריקו בהפתעה ומהירות ונושך אותו באיזור הבטן שלו, טריקו נראה סובל ומבוהל מהמצב ומיאו מנצל את זה ושורט את טריקו בפניו, טריקו צועק מהכאבים ונראה עצבני מאוד, הוא משתמש בחבטה מהירה על מיאו ופוגע לו בפנים, מיאו עף באוויר כמה מטרים ואז נוחת על הרגליים שלו. טריקו רץ אל מיאו ונראה שהוא מתכוון להשתמש בחבטה שוב.

[/COLOR][/B]

לא נורא 3>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מיאו התכונן עם שריטה בידך ואז כשהוא לא שם לב שרוט אותו ביד השניה. אחרי זה כשהוא נפגע שים לו רגל ואז נשוך לו את הגב!" אומר ברצינות למיאו.

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק~
    אתה וטוטודייל ממשיכים אל העיר צ'ארינגרוב, אתם הולכים במשך כמה שעות ומגיעים אל העיר בלילה, אתם רואים אור קטן ממרכז הפוקימונים שכנראה פעיל במשך 24 שעות. טוטודייל נראה מפוחד והוא רץ אל מרכז הפוקימונים ואתה אחריו, כשאתם נכנסים אתם רואים את האחות ג'וי מחייכת אלייכם ואומרת "שלום, במה אוכל לעזור? אתה נראה לי מאמן צעיר, האם תרצה חדר לישון בו הלילה?" ומחייכת אליך.
    "כן,בשמחה" אומר לה.
    "רק תוכלי לרפא את טוטודייל שלי?" אשאל אחכה שתרפא,ואז אעלה לחדר שלי.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    רובי~
    <3
    ~~~~~~~~~
    טריקו רץ במהירות אל מיאו כשהוא מוכן עם חבטה אבל מיאו מקדים אותו ושורט אותו שוב בפנים, טריקו שוב צועק ומיאו שוב מנצל את זה ונושך את מיאו ברגלו ומושך את טריקו אליו, בזמן שמיאו נושך את טריקו ברגלו טריקו חובט בו מספר פעמיים בפנים ומיאו משחרר את טריקו. טריקו משתמש בשאיבה ושולח אל ידו של מיאו כמה זרעים שהופכים לגבעולים שתלויים על ידו של מיאו, מיאו נחלש מאט וטריקו מתחזק ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בחוזקה במיאו!

תומר~
    עדכנתי.
    ~~~~~
    אחד האנשים אומר לך שהוא בדיוק בדרך לשם ולוקח אותך לשם, אתה ניגש אל דלפק ההרשמה רואה איש בחליפה בצבע כחול יושב, הוא שואל אותך אם תרצה להירשם אותה נענה בחיוב, אתה נותן לו את הפרטים שלך ואז הוא אומר "אתה נרשם לשעה 5 בצוהרים, עכשיו השעה היא 12 וחצי בצוהרים, הקרב הראשון יהיה קרב של 1 על 1, הקרב השני יערך בשעה 6 וחצי והוא יהיה 2 על 2, במידה ותעלה לגמר הגמר יהיה בשעה 8 וחצי בערב והוא יהיה גם קרב של 2 על 2 בזירה מתחלפת." אתה מבולבל ושואל אותו מהי זירה מתחלפת והוא מחייך ואומר "חכה תראה". השעה כרגע היא 12 וחצי מה תעשה?

קודק~
    האחות ג'וי אומרת "כן בשמחה!" ומרימה את טוטודייל לידיים שלה מחברת אליו 2 אוזניים לצידי הראש לוחץ על כפתור, טוטדייל מחייך וצוחק ונראה הרבה יותר טוב. היא מחזירה לך את טוטודייל ומגישה לך מפתח שעליו רשום "1407" ואומרת "תעלה לחדר שלך בשקט, יש שם מעלית" ומצביעה על מעלית בצבא סגול.
    בברכה, דודי

14. משתמש מנוסה
    תומר~
    עדכנתי.
    ~~~~~
    אחד האנשים אומר לך שהוא בדיוק בדרך לשם ולוקח אותך לשם, אתה ניגש אל דלפק ההרשמה רואה איש בחליפה בצבע כחול יושב, הוא שואל אותך אם תרצה להירשם אותה נענה בחיוב, אתה נותן לו את הפרטים שלך ואז הוא אומר "אתה נרשם לשעה 5 בצוהרים, עכשיו השעה היא 12 וחצי בצוהרים, הקרב הראשון יהיה קרב של 1 על 1, הקרב השני יערך בשעה 6 וחצי והוא יהיה 2 על 2, במידה ותעלה לגמר הגמר יהיה בשעה 8 וחצי בערב והוא יהיה גם קרב של 2 על 2 בזירה מתחלפת." אתה מבולבל ושואל אותו מהי זירה מתחלפת והוא מחייך ואומר "חכה תראה". השעה כרגע היא 12 וחצי מה תעשה?
    'בנתיים אפשר לתפוס עוד פוקימון...' אחשוב לעצמי ואז אלך לחפש פוקימון טוב לתפיסה בסביבה שאני נמצא בה.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Born This Way צפה בהודעה
    'בנתיים אפשר לתפוס עוד פוקימון...' אחשוב לעצמי ואז אלך לחפש פוקימון טוב לתפיסה בסביבה שאני נמצא בה.
    אתה מסתובב בסביבה הקטנה של איזור התחרות, אתה שומע שתי אנשים מדברים על התחרות ומגלה שיש פרס! פוקימון לזוכה! שאתה שומע שיש פרס זה מעלה בך את הרצון לזכות בתחרות, אתה מסתובב באיזור התחרות ורואה מאמן עם פוקימון צהוב שנראה לך מעופף
    בברכה, דודי

עמוד 4 מתוך 7 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •