פורסם במקור על ידי
ohadklein
לי אורסי
צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לעבר הסטארלי, שעומד באדישות ולא שב לב בכלל להתקפה. צ'ימצ'אר מזנק עליו, ושורט אותו בכל חלקי גופו. אתה שם לב שיוצא מהפציעות דם, רק שהוא קצת... שונה.
הוא ירוק
צ'ימצ'אר ממשיך לשרוט את סטארלי, ופתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצעים שלו.
אתה לא רואה מה יש בתוך הבועה, סוג של ג'לי מוזר חוסם לך את המראה.
הבועה מתפוגגת, והסטארלי נוחת. בלי שום פצע.
סטארלי מחייך חיוך קטן, ומנקר את צ'ימצ'אר בדיוק במצחו.
צ'ימצ'אר מועד ונופל.
מה תעשה?
יונתן סטון
אושאווט מסתכל עליך, ואז מסתכל על ליליפאפ. פתאום הבעתו משתנה להבעה כועסת.
ליליפאפ גם נראה כועס. פתאום ליליפאפ רץ במהירות ונושך בכוח את אושאווט.
אושאווט בתגובה דוחף בחוזקה את ליליפאפ, שנופל על הארץ.
אתה שם לב שיוצא מגופו דם. אבל הוא לא נראה רגיל כי...
הוא ירוק.
פתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצע שלו.
אתה לא רואה מה יש בתוך הבועה, סוג של ג'לי מוזר חוסם לך את המראה.
הבועה מתפוגגת, וליליפאפ מזנק על הארץ. בלי שום פצע.
ליליפאפ מחייך, ונתקל בחוזקה באושאווט, שנופל על הארץ, ומצליח לקום, אך אתה רואה שהוא קצת מסוחרר.
מה תעשה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מצטט כי ככה יותר נוח לי, הסוכריה הנדירה מחזקת משמעותית את הפוקימון שלך, אם אתה נותן לו לאכול אותה.
ג'ייק ארמונדו
נרשמת בהצלחה!
על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון המים טוטודיל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את תנין המים, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בים, כשהוא לא יודע לאן לפנות, כנראה בגלל הפיצוץ הגדול שהלך כאן. אבל אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טוטודיל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
איבי לובר
נרשמת בהצלחה!
על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש צ'ארמנדר, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את דרקון האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בהר געש מתפרץ, הוא מעד וכמעט נפל, אבל תפסתי אותו בזמן. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא צ'ארמנדר, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
לוק סקיילר
נרשמת בהצלחה!
על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש סינדקוויל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את קיפוד האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בתוך שריפה ביער, כנראה שהוא בטעות שרף את כולו. למזלו של הקטנצ'יק הזה, הוצאתי אותו מהשריפה כשהוא מעולף. מזל שהוא לא מת כבר. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא סינדקוויל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?