Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 87

נושא: The end of pokemon

1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר לצ'ימצ'אר" יאלה אתה תילחם נגד הסטארלי הזה.זה הקרב הראשון שלך נגד פוקימון אז תן את כול כולך בשביל לנצח בקרב הזה.טוב רוץ אאל סטארלי ותשמש עליו באין ספור שריטות עד שיתעלף הסטארלי הזה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    "וואו אושוואט,אתה רוצה שהוא יהיה חבר חדש שלנו בצוות?" אשאל את אושוואט בחיוך
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לא צריך לצטט את התגובות שלנו... אתה השה"מ... מה הסוכריה עושה?
    לי אורסי
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לעבר הסטארלי, שעומד באדישות ולא שב לב בכלל להתקפה. צ'ימצ'אר מזנק עליו, ושורט אותו בכל חלקי גופו. אתה שם לב שיוצא מהפציעות דם, רק שהוא קצת... שונה.
    הוא ירוק
    צ'ימצ'אר ממשיך לשרוט את סטארלי, ופתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצעים שלו.
    אתה לא רואה מה יש בתוך הבועה, סוג של ג'לי מוזר חוסם לך את המראה.
    הבועה מתפוגגת, והסטארלי נוחת. בלי שום פצע.
    סטארלי מחייך חיוך קטן, ומנקר את צ'ימצ'אר בדיוק במצחו.
    צ'ימצ'אר מועד ונופל.
    מה תעשה?

יונתן סטון
    אושאווט מסתכל עליך, ואז מסתכל על ליליפאפ. פתאום הבעתו משתנה להבעה כועסת.
    ליליפאפ גם נראה כועס. פתאום ליליפאפ רץ במהירות ונושך בכוח את אושאווט.
    אושאווט בתגובה דוחף בחוזקה את ליליפאפ, שנופל על הארץ.
    אתה שם לב שיוצא מגופו דם. אבל הוא לא נראה רגיל כי...
    הוא ירוק.
    פתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצע שלו.
    הבועה מתפוגגת, וליליפאפ מזנק על הארץ. בלי שום פצע.
    ליליפאפ מחייך, ונתקל בחוזקה באושאווט, שנופל על הארץ, ומצליח לקום, אך אתה רואה שהוא קצת מסוחרר.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מצטט כי ככה יותר נוח לי, הסוכריה הנדירה מחזקת משמעותית את הפוקימון שלך, אם אתה נותן לו לאכול אותה.

ג'ייק ארמונדו
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון המים טוטודיל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את תנין המים, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בים, כשהוא לא יודע לאן לפנות, כנראה בגלל הפיצוץ הגדול שהלך כאן. אבל אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טוטודיל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

איבי לובר
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש צ'ארמנדר, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את דרקון האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בהר געש מתפרץ, הוא מעד וכמעט נפל, אבל תפסתי אותו בזמן. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא צ'ארמנדר, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

לוק סקיילר
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש סינדקוויל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את קיפוד האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בתוך שריפה ביער, כנראה שהוא בטעות שרף את כולו. למזלו של הקטנצ'יק הזה, הוצאתי אותו מהשריפה כשהוא מעולף. מזל שהוא לא מת כבר. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא סינדקוויל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ohadklein צפה בהודעה

לוק סקיילר
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש סינדקוויל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את קיפוד האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בתוך שריפה ביער, כנראה שהוא בטעות שרף את כולו. למזלו של הקטנצ'יק הזה, הוצאתי אותו מהשריפה כשהוא מעולף. מזל שהוא לא מת כבר. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא סינדקוויל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
    אני יוצא מהמערה ומוציא החוצה את סינדקוויל. "צא סינדקוויל!" אני מרים אותו ושם אותו על הכתף שלי בתקווה שיחבב אותי, ושלא יישרוף אותי. "טוב קטנצ'יק, בוא נלך לחפש אה... אה... פוק... פוקי... מה שזה לא יהיה שפרופסור מה-שמו קורא לכם. תוכל להלחם נגדם!" אני אומר בהתלהבות.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי אורסי
    צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לעבר הסטארלי, שעומד באדישות ולא שב לב בכלל להתקפה. צ'ימצ'אר מזנק עליו, ושורט אותו בכל חלקי גופו. אתה שם לב שיוצא מהפציעות דם, רק שהוא קצת... שונה.
    הוא ירוק
    צ'ימצ'אר ממשיך לשרוט את סטארלי, ופתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצעים שלו.
    צ'ימצ'אר מועד ונופל.
    מה תעשה?
    אני אומר "ואו הסטארלי הזה מגניב מאוד .יש לו דם ירוק" אני פונה אל צ'מצ'אר ואומר לו" אל תותר לסטארלי הזה. קום ואז תרוץ אליו במהירות אדירה בזיגזים ושרוט אותו בכול הכוח. תיזהר מהדם הירוק שלו.אני לא יודע מה הוא עושה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    לי אורסי
    הוא ירוק
    צ'ימצ'אר מועד ונופל.
    מה תעשה?

יונתן סטון
    אושאווט מסתכל עליך, ואז מסתכל על ליליפאפ. פתאום הבעתו משתנה להבעה כועסת.
    ליליפאפ גם נראה כועס. פתאום ליליפאפ רץ במהירות ונושך בכוח את אושאווט.
    אושאווט בתגובה דוחף בחוזקה את ליליפאפ, שנופל על הארץ.
    אתה שם לב שיוצא מגופו דם. אבל הוא לא נראה רגיל כי...
    הוא ירוק.
    פתאום בועה גדולה מתחילה להתפשט, מאותו החומר הירוק שיצא מהפצע שלו.
    הבועה מתפוגגת, וליליפאפ מזנק על הארץ. בלי שום פצע.
    ליליפאפ מחייך, ונתקל בחוזקה באושאווט, שנופל על הארץ, ומצליח לקום, אך אתה רואה שהוא קצת מסוחרר.
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מצטט כי ככה יותר נוח לי, הסוכריה הנדירה מחזקת משמעותית את הפוקימון שלך, אם אתה נותן לו לאכול אותה.

ג'ייק ארמונדו
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון המים טוטודיל, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את תנין המים, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בים, כשהוא לא יודע לאן לפנות, כנראה בגלל הפיצוץ הגדול שהלך כאן. אבל אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טוטודיל, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

איבי לובר
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש צ'ארמנדר, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את דרקון האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי בהר געש מתפרץ, הוא מעד וכמעט נפל, אבל תפסתי אותו בזמן. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא צ'ארמנדר, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

לוק סקיילר
    נרשמת בהצלחה!
    "אושוואוט!" אצעק "יש לך מושג מה זה הדבר הזה?" אחשוב מעט. "אם אי אפשר לפצוע אותו אז אולי ניתן להסיח את דעתו,נענוע זנב!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    "אושוואוט!" אצעק "יש לך מושג מה זה הדבר הזה?" אחשוב מעט. "אם אי אפשר לפצוע אותו אז אולי ניתן להסיח את דעתו,נענוע זנב!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אני אומר "ואו הסטארלי הזה מגניב מאוד .יש לו דם ירוק" אני פונה אל צ'מצ'אר ואומר לו" אל תותר לסטארלי הזה. קום ואז תרוץ אליו במהירות אדירה בזיגזים ושרוט אותו בכול הכוח. תיזהר מהדם הירוק שלו.אני לא יודע מה הוא עושה "
    ציטוט פורסם במקור על ידי niro275 צפה בהודעה
    אני יוצא מהמערה ומוציא החוצה את סינדקוויל. "צא סינדקוויל!" אני מרים אותו ושם אותו על הכתף שלי בתקווה שיחבב אותי, ושלא יישרוף אותי. "טוב קטנצ'יק, בוא נלך לחפש אה... אה... פוק... פוקי... מה שזה לא יהיה שפרופסור מה-שמו קורא לכם. תוכל להלחם נגדם!" אני אומר בהתלהבות.
    יונתן סטון
    אושאווט מהנהן, ולפי פרצופו נראה כאילו זה יכול לעבוד.
    אושאווט מנענע את הזנב שלו, וליליפאפ בוהה בזנב שמתנדנד, ושוכח לגמרי מהבועה! הבועה מתפוגגת בלי שהוא שם לב!
    מה תעשה?

לי אורסי
    צ'ימצ'אר רץ מהר בזיגזג לעבר סטארלי, ושורט אותו בכל הכוח. סטארלי נופל.
    צ'ימצ'אר מתנשף, מסתכל עליך ומחייך חיוך גדול, אך תוך כדי שהוא צוחק ושמח...
    הבועה נוצרת שוב... וסטארלי חוזר ללא כל פציעה!
    מה תעשה?

לוק סקיילר
    אתה מחפש פוקימונים, ולא מוצא שום דבר. הכל הררי, אין אפילו טיפת צמחייה.
    אתה ממשיך לחפש, ורואה מדרון תלול מאוד,ומתחתיו... מים! ומלא פוקימונים!
    מה תעשה?

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    שם מלא: עומר קאסטאן..
    פוקימון התחלתי:טריקו
    בקשות\הערות: פוקימוני אש D:
    תמונה:
    כסף: (לא לגעת)
    חפצים: (לא לגעת)
    נקודות: (לא לגעת)
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות

לוק סקיילר
    מה תעשה?
    "טוב, מעולה!" אני אומר "יש שם המון פוקימונים שתוכל להתאמן נגדם, ואם נראה שם אחד מגניב, ניקח אותו!" רגע אחרי זה אני חושב 'וואו, הצלחתי לבטא את המילה הזאת סוף סוף!' אני מחפש אבן יחסית שטוחה כדי לגלוש במדרון. אחר כך אני אומר לסינדקוויל: "טוב, כשאני אגלוש במדרון, אתה תתגלגל לידי, וכך תלמד מתקפת גלגול!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    יש כזאת מתקפה כן? אני לא ממש זוכר, ואם לא, אז סינדקוויל ילמד להתגלגל בכיף

8. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    שם מלא:מאט{מתיו}דייאמונד
    פוקימון התחלתי:טפיג

בקשות\הערות(לא חובה):סטארלי
    תמונה:לא מצאתי טובה אז:בלונדיני עם עייניים ירוקות,1.85,צלקת בצורת ברק ליד העין השמאלית.
    כסף:
    חפצים:
    נקודות:

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]
    לי אורסי
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר " טוב כנראה שפגשנו פוקימון בן אלמוות.לא חשבתי שיש כזה בכלל דבר אבל ככנראה שיש.תפסיק לתקוף אני אנסה לתפוס אותו". אני אזרוק פוכדור על סטארלי בתקוה שיתפס לי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    יונתן סטון
    אושאווט מהנהן, ולפי פרצופו נראה כאילו זה יכול לעבוד.
    אושאווט מנענע את הזנב שלו, וליליפאפ בוהה בזנב שמתנדנד, ושוכח לגמרי מהבועה! הבועה מתפוגגת בלי שהוא שם לב!
    מה תעשה?

לי אורסי
    מה תעשה?

לוק סקיילר
    מה תעשה?
    "אושוואוט תמשיך לנענע את הזנב ואז רוץ עליו ותקוף אותו בדחיפה ובזמן שאתה לא תוקף תנענע את הזנב!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי niro275 צפה בהודעה
    "טוב, מעולה!" אני אומר "יש שם המון פוקימונים שתוכל להתאמן נגדם, ואם נראה שם אחד מגניב, ניקח אותו!" רגע אחרי זה אני חושב 'וואו, הצלחתי לבטא את המילה הזאת סוף סוף!' אני מחפש אבן יחסית שטוחה כדי לגלוש במדרון. אחר כך אני אומר לסינדקוויל: "טוב, כשאני אגלוש במדרון, אתה תתגלגל לידי, וכך תלמד מתקפת גלגול!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
    יש כזאת מתקפה כן? אני לא ממש זוכר, ואם לא, אז סינדקוויל ילמד להתגלגל בכיף
    עומר קאסטן
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון העשב טריקו, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את שממית העשב, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי ביער, בלי עלה בתוך הפה! הוא היה מבולבל, ותקף מלא פוקימונים סתם ככה. מזל שהוצאתי אותו משם. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טריקו, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?

יונתן סטון
    אושאווט מנענע את הזנב, ואתה מתחיל לחשוד שליליפאפ נקבה... ליליפאפ בוהה בזנב, ובלי שהוא שם לב, הוא מוטח על הרצפה בכח ומתעלף.
    אושאווט שמח, מגיע אליך וקופץ עליך.
    מה תעשה?

לי אורסי
    אתה זורק את הפוקדור... הסטארלי נכנס לבפנים...
    אתה שומע צפצופים קטנים ורואה את המכשיר מהבהב...
    ואז... סטארלי מתשחרר מהפוקדור!
    פתאום אתה בוהה בו, בלי לשלוט על עצמך, ורואה שדבוק לו מכשיר קטן לרגלו.
    פתאום אתה שומע קול- ~אם תרצה לתפוס אותי... תצטרך לנצח אותי בקרב הוגן~
    מה תעשה?

מאט דייאמונד
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש טאפיג, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את חזיר האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי במערה הזאת, ממש לפני כמה שעות, כשהוא לכוד מתחת לסלע. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טאפיג, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    בחרתי לך ספרייט לפי התיאור שלך, תגיד לי אם הוא מוצא חן בעניך

לוק סקיילר
    אתה מוצא אבן יחסית חלקה, ומחליק עליה, אבל פתאום... האבן קמה לתחיה! אתה מוצא את עצמך על ראשו של אוניקס זועם!
    סינדקוויל מנסה להתגלגל, ומחליק! הוא נופל היישר לתוך המים!
    מה תעשה?

12. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון האש טאפיג, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את חזיר האש, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי במערה הזאת, ממש לפני כמה שעות, כשהוא לכוד מתחת לסלע. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טאפיג, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
    תודה על הספרייט...

"וואו,לא רק אני הולך לנסות להביס את המיוטו הזה,מה שלא יהיה..."אני מוציא את טפיג ומרים אותו."שלום לך,קטנטן,אין לך מה לפחד.בוא."אני שם את טפיג על הרצפה ויוצא איתו אל מחוץ למערה.

13. הסבתא של הרגשות
    'אוי לא' אני חושב. אני מוציא את הפוקדור וצועק: "סינדקוויל תחזור ואז תצא פה לידי ותשתמש בדחיפה על האוניקס הזה! אני אסיח את דעתו! מהר סינדקוויל!" 'אני צריך אותו בחבורה שלנו, הוא יכול להיות יעיל מאוד וחזק מאוד' בנתיים אני מרים אבנים מהריצפה וזורק אותם על האוניקס וצועק: "הצילו! מישהו! אוניקס תוקף אותי!!!! הצילו!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אפשר להפגש עם עוד רשומים?

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי אורסי
    אתה זורק את הפוקדור... הסטארלי נכנס לבפנים...
    אתה שומע צפצופים קטנים ורואה את המכשיר מהבהב...
    ואז... סטארלי מתשחרר מהפוקדור!
    פתאום אתה בוהה בו, בלי לשלוט על עצמך, ורואה שדבוק לו מכשיר קטן לרגלו.
    פתאום אתה שומע קול- ~אם תרצה לתפוס אותי... תצטרך לנצח אותי בקרב הוגן~
    מה תעשה?
    אני אומר לסטארלי " טוב אבל תענה לשאלות שאשאל אותך.איך זה שאתה מדבר בשפת בני האדם ואיזה שיש לך דם ירוק?.אמור להיות לך דם אדום ולא ירוק " אני פונה אל צ'ימצ'אר ואומר לו" אתה חיב להתרכז עליך להביס את סטארלי המוזר הזה. תשמש בשריטה הכי חזקה שלך על סטארלי ". אגש לפוכדור שזרקתי וארים אותו ואשים אותו אצלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר קאסטן
    נרשמת בהצלחה!
    על השולחן ניצבים הרבה פוקדורים. כולם בוהקים באור אדמדם. בזמן שאתה בוהה בהם, ובמיוחד באחד מהם, שבו נמצא פוקימון העשב טריקו, פרופסור קראש ניגש אליך ואומר: "אז אני מבין שאתה רוצה את שממית העשב, אה? בחירה מצויינת! את הפוקימון הזה מצאתי ביער, בלי עלה בתוך הפה! הוא היה מבולבל, ותקף מלא פוקימונים סתם ככה. מזל שהוצאתי אותו משם. אני חושב שהוא מצא לעצמו מאמן, שיכול לדאוג לו כמו שצריך. ועכשיו, בלי דיבורים נוספים, קח פוקידע וחמש פוקדורים. אני מאחל לך דרך צלחה. מיוטו הרי לא יביס את עצמו לבד, נכון?" הפרופסור צוחק, ומושיט לך את הפוקדור שבו נמצא טריקו, את הפוקידע ואת 5 הפוקדורים. אתה שם לב שהרבה אנשים מתחילים לצאת מהמערה. מה תעשה?
    אביט מבולבל באנשים שיוצאים מהמערה "נו טוב, אצא גם אני.." אמלמל ואצא עם כל הציוד שהפרופסור נתן לי.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •