Pokemon GO
עמוד 251 מתוך 285 ראשוןראשון ... 151201241249250251252253261 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,751 עד 3,765 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    עומר
    אתה רואה שזה סתם חדר שינה ומתבאס,
    אתה מחליט לעזוב את החדר הזה ומתעניין בחדרים האחרים דווקא

מייקל
    אתה מחליט לעלות למעלה אבל פתאום אייס ועוד נערה מתנגשים בך !

דניס
    אתה רואה שיש שם מוט ברזל, אתה ונלה מושכים את עצמכם ללמעלה במהירות ורואים את המגלשה, אתם נכנסים לתוכה ורואים שזה ממש ממש ההתחלה שלה, אתם יוצאים החוצה סוגרים את הפתח יוצאים מהדלת וסגרים אותה
    "בוא נזוז" נלה אומרת שהיא בודקת שהאקדח אצלה, אתם עולים במדרגות במהירות ועולים ללובי לעבר המעלית ואז מתנגשים במייקל

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה

מייקל

"אייס! איפה היית?" אני שואל אותו בחיוך ונותן לו כיף.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר

מייקל

דניס
    אתה רואה שיש שם מוט ברזל, אתה ונלה מושכים את עצמכם ללמעלה במהירות ורואים את המגלשה, אתם נכנסים לתוכה ורואים שזה ממש ממש ההתחלה שלה, אתם יוצאים החוצה סוגרים את הפתח יוצאים מהדלת וסגרים אותה
    "בוא נזוז" נלה אומרת שהיא בודקת שהאקדח אצלה, אתם עולים במדרגות במהירות ועולים ללובי לעבר המעלית ואז מתנגשים במייקל
    "יש לך דרך איך לפרוץ אליהם..?" אשאל את טום בתקווה
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה רואה פתאום שמהחדר יוצאים נער ונערה, הם עולים במהירות ללמעלה "בוא נעקוב אחריהם" קרא טום ועלה אליהם, שמתה לב שלנערה יש משהו כסוף במכנסתה

יואב אני יגיב לך שדניס יגיב

וספארמרית מתקדמת

5. Hail Hydra
    עומר
    אתה רואה פתאום שמהחדר יוצאים נער ונערה, הם עולים במהירות ללמעלה "בוא נעקוב אחריהם" קרא טום ועלה אליהם, שמתה לב שלנערה יש משהו כסוף במכנסתה

יואב אני יגיב לך שדניס יגיב
    "תעקוב אתה, לא נראה לי שיש פה משהו מיוחד.." אסיק "אבל כרצונך, איך שאתה רוצה.." אעלה אחריו
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    עומר
    "אוקי נראה לי צריך לעקוב אחרי סורה!" קרא טום והביט אל הנערים שעלו במדרגות ורצו משם, שנראו לך מוכרים קצת

וספארמרית מתקדמת

7. Hail Hydra
    עומר
    "אוקי נראה לי צריך לעקוב אחרי סורה!" קרא טום והביט אל הנערים שעלו במדרגות ורצו משם, שנראו לך מוכרים קצת
    "הי זה..?" לא אמשיך את משפט וארוץ אל שני הילדים.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה רואה שהילדים ממש מהירים ואתה כבר מאבד אותם "אז מה נעשה עכשיו?" שאל טום ועצר והתנשף בכבדות והביט אליך "נוכל ללכת לחדר שלי אם תרצה לאסוף מחברות לעקוב אחרי סורה וככה לרשום את מה שאנחנו רואים" הציעה טום והתנשף התנשפות אחרונה והביט אליך

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    דניס
    אתה מרים את הלוח ומזיז אותו ונלה מתקרבת,
    אתה רואה שזה כמו תעלה כמו מגלשה פנימה שברגע שנכנסים יורדים למטה ואז, אי אפשר לדעת, "אני לא יודעת מה איתך " אמרה נלה והתקרבה לשם" אבל אני בעניין" היא אמרה וישבה בתוך המנהרה שהיא מרזיקה בקירות "על החים ואל המוות ג'ורנימו!" היא קראה והתגלשה פנימה,

מייקל
    כי זה תלוי מול מי התמודדת ואם מי, שיטת האימון שלך דומה , כול פוקימון מקבל את אותה שיטה וזה מה שלא בסדר

פוניטה משתמש בלהביור אבל גרוליט משתמש בלהביור ומחפה אליו, הסופה מתחילה להיגמר וכול הפוקימונים נראים לא במצב טוב, "מורקרו קרן על חושית!" קרא ג'ו, מורקרו התחיל לירות קרן על חושית ופגע באיווי ופוניטה, פתאום עצמת את עיניך לשנייה, והכול נראה שונה, ראית מטושטש, מסביבך הכול אש, גוש שחור מעופף, אתה מרגיש כבוער, ואז, עצמת את עיניך שנית, ושוב פעם אתה רואה כרגיל

עומר
    אתם יורדים לעבר הופעות הפוקימונים , ומתגנבים למאחורי הקלעים, אתה רואה שיש שם דלת כבדה מאוד, טום פותח אותה וזה מוביל למלא מדרגות, אתם מתחילים ללכת ואז מוצאים יציאה, ושם יש מלא מלא דלתות, כמו בבסיס , אבל דלת אחת פתוחה, היא זאת תשופסת את צומת ליבכם

דור
    אתה רואה שכולם באותה רמה כמעט ונראים אותו דבר, פוקימון אחד תופס את צומת ליבך,
    אתה מזה אותו כסנובר קטן!
    'וואוו סנובר' אחשוב לעצמי ואז אומר לטפיג:"אתה רואה את הסנובר הזה? אותו אני רוצה! תיגש אליו ונסה להתידד איתו, אולי הוא יתחבר אלינו" גם אני אלך לסנובר ואלטף אותו.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

10. Hail Hydra
    עומר
    אתה רואה שהילדים ממש מהירים ואתה כבר מאבד אותם "אז מה נעשה עכשיו?" שאל טום ועצר והתנשף בכבדות והביט אליך "נוכל ללכת לחדר שלי אם תרצה לאסוף מחברות לעקוב אחרי סורה וככה לרשום את מה שאנחנו רואים" הציעה טום והתנשף התנשפות אחרונה והביט אליך
    "זה עדיף על להשתעמם.." אומר "יאללה סגור!" אחליט.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    עומר

מייקל

דניס
    ''למטה'' אענה לו בשקט שרק הוא ונלה יישמעו ''אני ונלה ירדנו למטה, ראינו ילדה נכנסת לחדר וכשהיא יצאה פרצנו למנעול ונכנסנו.
    זה היה נראה כמו חדר רגיל, אבל אז מצאנו מין ''מכסה'' על הרצפה, נכנסנו למגלשה ארוכה והגענו לחדר סודי.
    מצאנו רובה בתוך קופסא שהייתה בארון''

12. משתמש מנוסה
    דניס ומייקל
    אתה מספר לו אל הסיפור אם הרובה (יואב תקרא תהודעה של דניס) ונלה מראה לך בקטנה את האקדח הכסוף אם הסימנים השחורים "אז, אנחנו צריכים להתייעץ מה לעשות, אבל בחדר שלך" קראה נלה והזמינה מעלית

דור
    טפיג מתקרב לסנובר בחיוכים ומתחיל לדבר, אתה רואה שסנובר קוטף ממנו עיגול ירקרק ומגיש לטפיג,
    טפיג מגיע אליך ומביא לך חצי ושם בכף ידך ואוכל את השאר בתיאבון רב הדבר הזה קר בידך ואתה מתלבט האם לאכול אותו בכלל

עומר
    אתם עולים במהירות לקומה 1 ונכנסים לחדרו של טום, אתה רואה את אזוריל ואיווי ואיפום נהנים שם , איווי ואזוריל ואיפום משחקים ביחד בתופסת זנבות, הם רצים במעגל וכול אחד מנסה לתפוס את הזנב של השני , בגלל זנבותיהם הגדולים המשחק היה מוצלח וכול אחד ניסה לתפוס תזנב שזז מצד לצד, טום נכנס ואז כולם באו אליו, הוא פתח מגירה והוציא מחברת ריקה ועיפרון ומשקפת ושם את זה בתיקו "בוא נזוז" הוא אמר ולקח את הפוקדורים של הפוקימונים שלו "תוציא את הפוקימונים שלך, הם יסתובבו ויתנו לנו מידע, שינקס וטריקו וצימצאר יוכלו בכך לעזור מאוד" אמר טום והוציא מפה של הספינה "אוקי אז ידוע לנו שהיא בקומת הקרקע או מינוס 1 , אני אומר שנעשה ככה, אני ירק למטה ואני אהיה בזוג אם.. אזוריל! בגלל שטריקו יכול להידבק לקירות ואיפום יכול לטפס בעזרת זנבו, הם יוכלו לחקור מהחלונות, אני מציע להיות אם שינקס כי הוא תשוש, ככה אתה שם אותו אליך וזה עוזר, אבל גם אם צימצאר זה מעולה, כי איווי ושינקס יוכלו לרוץ ביחד" אמר טום וחילק תפוקימונים לצוותים וחיכה לבחירה שלך אם מי תהיה

וספארמרית מתקדמת

13. היכל התהילה
    דניס ומייקל
    אתה מספר לו אל הסיפור אם הרובה (יואב תקרא תהודעה של דניס) ונלה מראה לך בקטנה את האקדח הכסוף אם הסימנים השחורים "אז, אנחנו צריכים להתייעץ מה לעשות, אבל בחדר שלך" קראה נלה והזמינה מעלית

דור
    טפיג מתקרב לסנובר בחיוכים ומתחיל לדבר, אתה רואה שסנובר קוטף ממנו עיגול ירקרק ומגיש לטפיג,
    טפיג מגיע אליך ומביא לך חצי ושם בכף ידך ואוכל את השאר בתיאבון רב הדבר הזה קר בידך ואתה מתלבט האם לאכול אותו בכלל

עומר
    אתם עולים במהירות לקומה 1 ונכנסים לחדרו של טום, אתה רואה את אזוריל ואיווי ואיפום נהנים שם , איווי ואזוריל ואיפום משחקים ביחד בתופסת זנבות, הם רצים במעגל וכול אחד מנסה לתפוס את הזנב של השני , בגלל זנבותיהם הגדולים המשחק היה מוצלח וכול אחד ניסה לתפוס תזנב שזז מצד לצד, טום נכנס ואז כולם באו אליו, הוא פתח מגירה והוציא מחברת ריקה ועיפרון ומשקפת ושם את זה בתיקו "בוא נזוז" הוא אמר ולקח את הפוקדורים של הפוקימונים שלו "תוציא את הפוקימונים שלך, הם יסתובבו ויתנו לנו מידע, שינקס וטריקו וצימצאר יוכלו בכך לעזור מאוד" אמר טום והוציא מפה של הספינה "אוקי אז ידוע לנו שהיא בקומת הקרקע או מינוס 1 , אני אומר שנעשה ככה, אני ירק למטה ואני אהיה בזוג אם.. אזוריל! בגלל שטריקו יכול להידבק לקירות ואיפום יכול לטפס בעזרת זנבו, הם יוכלו לחקור מהחלונות, אני מציע להיות אם שינקס כי הוא תשוש, ככה אתה שם אותו אליך וזה עוזר, אבל גם אם צימצאר זה מעולה, כי איווי ושינקס יוכלו לרוץ ביחד" אמר טום וחילק תפוקימונים לצוותים וחיכה לבחירה שלך אם מי תהיה
    אחכה שבמעלית תגיע ואכנס פנימה, אחסום את הדלת עד שהם ייכנסו ואכנס אחריהם

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    דניס ומייקל

[/COLOR]
    "אוקיי." אני אורמ בטון רציני ונכנס עם אייס ומייקל ולמעלית, וכשהמעלית עוצרת בקומה שלנו אני הולך לחדר שלנו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    מייקל ודניס
    אתם נכנסים למעלית ובמעלית נוצר מתח מסוים,
    המעלית עוצרת בקומה שתים לאחר שלחצתם אל הכפתור ואתם יוצים, מייקל מוציא מפתח קטן ופותח את הדלת , בפנים אתם רואים את ראלטס ולארביטר רוכבים אל פוניטה ופוציאנה ונידורין רבים אל עוגיה שכול אחד מחזיק בקצה השני שלה ופרינפלאפ מנסה לעצור אותם

וספארמרית מתקדמת

עמוד 251 מתוך 285 ראשוןראשון ... 151201241249250251252253261 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •