Real Spartan
״תתקוף מתקפה מהירה! ברגע שתפגע בו תשתמש בגל רעם!״ אתה פוקד על מינון שתוקף במתקפה מהירה.
הוא רץ במהירות וכך הוא פוגע בטינג'י שנפגע יותר קשה מהמפעם שעברה ואז הוא שולח גל רעם שמשתק את טינג'י לגמרי.
מה תעשה?
ZiGzAg
"תתקוף אותו במתקפה מהירה!" אתה פוקד על מירקון שמשתמש במתקפה מהירה שפוגעת בוולפיקס ומעלפת אותו.
לאחר מכן אתה זרוק עליו פוכדור שמכניס אותו עליו וכולא אותו שם, תפסת את וולפיקס!
מה תעשה?
Druddigon man
"אמבל, צא!" אתה אומר ומוציא את אמבל, "גחלת! ואז הצלפת זנב, מהר!" אתה אומר לו בתקווה.
אתה רואה שמהפה של אמבל יוצא גחלת אדירה שפוגעת בחתול הבר ואז הוא מצליף בזנב וככה הוא קופץ לשמיים, זה היה סתם ביזבוז אנרגיה.
לאחר מכן אתה בודק את החתול בפוקדקס אבל אתה מגלה שאין קליטה, רק בהמשך תוכל לדעת מה החתול.
פתאום החתול רץ בהתקלה שפוגעת באמבל קשות, אולי זה הייתה בחירה גרועה לבחור באמבל.
מה תעשה?
KillerBee
הוא לא יכול, הוא קטן מדי...
~~~~~~~~~~
"קרדה יפה מאוד מגיעה לך מנוחה, לך תמצא לך איזה קטרפי למאכל" אתה אומר לו ומשחרר אותו ואתה רואה שהוא באמת מצא לו אוכל על העצים.
"אוקיי ליף וקובל בואו אליי" אתה אומר להם "אתם צריכים להתרכז הכי חזק שלכם וככה תצליחו! אני מאמין בכם!" אתה מוסיף ברוגע ובנחת כדי שלא יבהלו
"קדימה לעבודה שניכם אני משגיח עליכם!" אתה שוב פעם מוסיף ומחבק אותם אך הם מנסים ולא מצליחים לתקוף במתקפות שפקדת עליהם.
מה תעשה?
"אממ..." אמלמל ואבחן את מצבי בקרב. " אמבל חזור!" אחזיר את אמבל.Druddigon man
"אמבל, צא!" אתה אומר ומוציא את אמבל, "גחלת! ואז הצלפת זנב, מהר!" אתה אומר לו בתקווה.
אתה רואה שמהפה של אמבל יוצא גחלת אדירה שפוגעת בחתול הבר ואז הוא מצליף בזנב וככה הוא קופץ לשמיים, זה היה סתם ביזבוז אנרגיה.
לאחר מכן אתה בודק את החתול בפוקדקס אבל אתה מגלה שאין קליטה, רק בהמשך תוכל לדעת מה החתול.
פתאום החתול רץ בהתקלה שפוגעת באמבל קשות, אולי זה הייתה בחירה גרועה לבחור באמבל.
מה תעשה?
"טינג'י צא!" אוציא את טינג'י "מהר, מתקפה מהירה!" אפקוד עליה.
KillerBee
הוא לא יכול, הוא קטן מדי...
~~~~~~~~~~
"קרדה יפה מאוד מגיעה לך מנוחה, לך תמצא לך איזה קטרפי למאכל" אתה אומר לו ומשחרר אותו ואתה רואה שהוא באמת מצא לו אוכל על העצים.
"אוקיי ליף וקובל בואו אליי" אתה אומר להם "אתם צריכים להתרכז הכי חזק שלכם וככה תצליחו! אני מאמין בכם!" אתה מוסיף ברוגע ובנחת כדי שלא יבהלו
"קדימה לעבודה שניכם אני משגיח עליכם!" אתה שוב פעם מוסיף ומחבק אותם אך הם מנסים ולא מצליחים לתקוף במתקפות שפקדת עליהם.
מה תעשה?
טוב אז אני רוצה שקובל ילמד מים בוציים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קובל תנסה שוב אני בינתיים אשב עם ליף!" אומר לו "תראה ליף תחשוב על העלה שלך תבין שאתה גם סוג עשב העלה הוא הכוח שלך, אתה צריך לירות ממנו עוד עלים! ככה אתה תהיה הפוקימון הכי חזק פה! אני מאמין בך! אני יודע שאתה יכול!"
Druddigon man
"אממ..." אתה ממלמל ואז אתה בוחן את מצבך בקרב, " אמבל חזור!" אתה אומר ומחזיר את אמבל לפוכדור שלו.
"טינג'י צא!" אתה אומר ואז מוציא את טינג'י, "מהר, מתקפה מהירה!" אתה פוקד עליו.
אתה רואה שטינג'י עף במהירות אבל החתול פתאום שורט אותו ומפיל אותו על האדמה בכאב, "שוב פעם בחירה עלובה" אומר החתול.
מה תעשה?
KillerBee
הוא לא יכול, הוא קטן.
רק התפחויות יכולים ללמוד את המתקפה הזאת.
~~~~~~~~~~~~
קובל וליף מנסים ואתה רואה שליף מצליח להעיף עלה אחד ענקי שמשמיד את העץ הקרוב ולעומת זאת, קובל שוב פעם לא מצליח להשתמש בסילון אקווה.
אתה מנסה להסביר ואז אתה רואה שקובל שולח אקדח מים בליף ואז שניהם רבים כמו ילדים קטנים.
מה תעשה?
KillerBee
"דיי לריב דיי!" אתה אומר להם "ליף תמשיך כך! אתה מצליח!" אתה אומר לליף ואז עובר לקובל, "וקובל אני מאוד מאוכזב!"
פתאום אתה רואה שקובל שולח אקדח מים ונכנס לתוכו וזה נהפך לסילון אקווה שמצליח לחסל כמה עצים, קובל למד סילון אקווה!
פתאום גם ליף מצליח לשלוח שני עלים שמשמידים שני עצים.
מה תעשה?
אתרגז עליו "תקשיב, אין לי עוד פוקימונים! מה אתה רוצה שאני אעשה?!" אשאל אותו ואחכה לתשובה.Druddigon man
"אממ..." אתה ממלמל ואז אתה בוחן את מצבך בקרב, " אמבל חזור!" אתה אומר ומחזיר את אמבל לפוכדור שלו.
"טינג'י צא!" אתה אומר ואז מוציא את טינג'י, "מהר, מתקפה מהירה!" אתה פוקד עליו.
אתה רואה שטינג'י עף במהירות אבל החתול פתאום שורט אותו ומפיל אותו על האדמה בכאב, "שוב פעם בחירה עלובה" אומר החתול.
מה תעשה?
Druddigon man
תגובה תוקעת, לא יותר בבקשה!
~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להתרגז עליו, "תקשיב, אין לי עוד פוקימונים! מה אתה רוצה שאני אעשה?!" אתה שואל אותו.
"אתה שואל אותי? תשאל את עצמך." הוא אומר לך ואז מעיף את טינג'י אליך.
מה תעשה?
ZiGzAg
"יש!" אתה קורא במהירות ואז אתה לוקח את הפוכדור של וולפיקס.
לאחר מכן אתה מחזיר את מירקון לפוכדור שלו ואז ממשיך לעבר המכון.
אתה נכנס לתוכו וראה את השופט שנותן לך להיכנס, ואתה רואה איש צעיר שלידו יש חיפושית ()
"אני המנהיג וזה הפוקימון שלי, סוג המכון הוא מתכת אבל יהיה לך קשה אפילו עם פוקימוני אש ואדמה" הוא אומר לך.
"הקרב מתחיל, המתמודד יכול לתקוף ראשון כבר" קורא השופט.
מה תעשה?
KillerBee
אתה נותן לקובל ללכת לאכול ואז הוא הולך לאכול בשמחה ואז אתה מעודד את ליף לתקוף בעלי תער.
אתה רואה שהוא מתחיל להיות תאשוש ועוד מעט הוא הולך להתעלף, כדי שתביא לו אוכל או משהו.
מה תעשה?
אוקיי, סליחה..Druddigon man
תגובה תוקעת, לא יותר בבקשה!
~~~~~~~~~~
אתה מתחיל להתרגז עליו, "תקשיב, אין לי עוד פוקימונים! מה אתה רוצה שאני אעשה?!" אתה שואל אותו.
"אתה שואל אותי? תשאל את עצמך." הוא אומר לך ואז מעיף את טינג'י אליך.
מה תעשה?
~~~
"אני רוצה לכסח לך את הצורה! אבל אני רוצה ללכת, יש לי משימה על הראש!" אומר לו בכעס.
Druddigon man
אתה לא יכול לברוח...
~~~~~~~
אתה דופק ספריט ופוקד על טינג'י להשתמש בסופה אך החתול שולח סופת חול שמחסלת את הסופה של טינג'י וכולאת אותך עם טינג'י בתוך הסופה.
"אתה לא יכול לברוח! פעם חשבתי שבני האדם חכמים אבל גיליתי שכולם מפגרים!" הוא אומר לך בכעס.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)