עכשיו בוא נזכר בכול הקדשות שעשיתי פה
1K
2K
3K
4K
5K
6K
7K
8K
9K
10K
11K
12K
13K
14K
15K
16K
17K
18K
19K
20K
21K
22K
23K
24K
25K
26K
27K
28K
29K
30K
31K
32K
33K
34K
35K
36K
37K
38K
39K
40K
41K
42K
43K
44K
45K
46K
47K
הקדשה
טוב לאחר שנזכרתם בכול הדרך הקשה שעברתי פה בפורום.הגיע הזמן להקדשה.
KillerBee-היתת החבר הכי טוב שלי בפורום.היה כיף לדבר איתך בנודים.לעשות איתך צחוקים,לפעמים להתרגז עליך,לקרוא את התגובות שעשית אצלי במשחקים.עשית אחלה תובות מקוריות וגם חלקם מצחיקות.היה כיף לנהל איתך את אחד המשחקים שלנו ביחד אבל זה לא ממש הצליח לנו.מקווה שנשמור על קשר
דניס-תמיד הית היריב שלי לספאם מי יותר טוב.הזמנים שבם הספאמנו הרבה כדי לעקוף את אחד השני כדי לעלות טופ.תראה איפה אני עכשיו עקפתי את ניצן וגם אתה.טוב נראה שכבר אני לא היחידי שיעבור את 30K תודה על האזהרה שנתת לי אתמול אני מאוד מודה לך עליה.כיף לדבר איתך בנוד,לקהגיב לך במשחק ולשחק במשחקים שלך אולי כשנתראה פעם הבאה תהיה מנכ'לל כבר.
ארוין-אתה חבר אמתית גם כשהיית באן שמרנו על קשר.אני מאוד אוהב לקרוא תסיפורים שלך.אני זוכר שזכיתי בחידון ספרות שלך פעם וקיבלתי פרס על זה.לא זוכר אם זה היה וינר או שינוי כינוי.אולי עד שאני אהיה פה תהיה מנהל ראשי רק שהכוח לא יעלה למוח שלך כמו בפעם הקודמת שלך
עמית-אתה חבר מצוין-תהנה בחוול,אתה מעדכן אחלה.כיף לקרוא את התגובות שלך במשחקים השלי.אולי בפעם הבאה שניפגש אתה תהיה מנהל ראשי כבר.אני יודע שקרא את זה רק כשתחזור מחול אבל לא נורא.תצפה לך הפתעה מחול.
ניר ומור-מזמן כבר הבנתי את סיבוות הפרישות שלכם.אך רק היום אני מקיים זאת.אתם אכן צודקים שכול משתמש חדש פה ספאמר כמוני ואני ספאמר ואף אחד מהחדשים לא משקיע בפורום.
רותם-אחלה פורום יש לך ותודה על הבאן שנתת לי
אלכס גם אני
Yuma Tsukumo -היית חבר טוב שלי בפורום.כיף לדבר איתך בנוד ולהגיב במשחקים שלך.תמשיך לאהוב יוגי ולראות תאינמות ולהשתפר המשחקים.אולי תצליח לגרום שיפתחו פורום יוגי הו בעתיד אל תותר
אלון-אני מקוה שתצליח להתגבר על המוות של הכלב שלך.תמשיך להית פיקסיונר ,מזליסט בGPLX.אולי עוד תעקוף אותי במשחק.כאילו שזה יקרה.בהצלחה בניהול פורום ציור ממוחש אולי עוד תעלה בפקחות.נהנה לדבר איתך בנוד,מסן,להגיב לך במשחק שלי,לשחק במשחים שלך
אבי-היית חבר טוב מאז שהתחלתי להספאים בפורום.אני זוכר שלימדתי אותך לשחק במשחקי חת''ם נכון.תגיד מה קורה אם המשחק שאימצת ויתר על להמשיך אותו.אם תמשיך אותו אל תעיף אותי ממנו אני אגיב בו.אתה אחלה מנהל ספורט למרות שאני לא מגיב בפורום זה.אולי תצליח להגיע לפקחות יום אחד.אני נהנה לדבר איתך בנוד,מסן,להגיב לך במשחקים שלי
עומר(מננהל פוקימון כללי)-אתה אחלה חבר,היה נעים לי להכיר אותך פה. בהצלחה בניהול הפורום פוקימון כללי שתשאר משגיח לעוד הרבה זמן .
לכול השאר אתם לא פה בגלל שתי סיבות:
1 שכחתי ואין לי כוח להוסיף אותם,אין לי מה לכתוב לכם
2יש לכם כינוי של פוקימון ולא סובל את זה
הנה הסיבה שלי
99% מהפורום אוהב פה פוקימון ואני שונא.אז אין טעם לי להיות פה בפורום של ילדים טנים.אני אוהב אנימות ויש פה מעט אנשים שרואים אנימות או קוראים שזה לא פוקימון..כול משתמש חדש פה הוא סתם ספאמר לא משקיע בפורום.כול מה שמעניין אותו זה להיות ראשון בנוד ולעלות טופים.חלק מן המשגיחים פה עוברים על חוקי הפורום ולא עושים כלום.כמו האלו שמתיגים סתם נודים והם לא יודעים שזה אסור ויש עוד דוגמאות.מציע לכם להפוך את פורום דיבורים שלא יעלה בוא המונה.ככה מי שרוצה להקדיש יצטרך להשקיע בפורום ולא להגיב בנוד בשביל להקדיש.
לכול מי שעומד לכתוב מזל טוב סתם ככה כהודעה.מציע לכם לתת למשתמש הזה אזהרה.המזל טוב זה סתם ספאם.המשתמש הזה ספאמר וסתם רוצה לעלות לו תמונה ואין לו מה לכתוב אז הגיב כך.
היה נעים להכיר אולי אני אשאר במשחקי החת'ם פה