Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 130
  1. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gaara צפה בהודעה
    שם דמות:מקס
    אופי דמות:רמאי,מרדן,חכם ונחמד.
    תיאור דמות:שיער חום כאדמה,מסודר בצורה חלקהוישרה,רוב הזמן הוא לובש בנדנה על ראשו
    צבע גופו בהיר כשמש,עיניו ירוקות כזית והוא לובש בגדים קרועים.
    עבר:מקס נולד כבן לאב בשם הנרי,שגנב חפצים חשובים משאר השבטים,כל שבט כלב הנהר שנא אותו,לכן הוא חי באוהל איתו,שמקס התבגר אביו הנרי עזר לו לרגל ולגנוב והדריך אותו באומנות המאניה,מקס התבגר שנית,אביו גורש מהשבט למקום לא ידוע ומקס נשאר שם והמשיך עם מסורת אביו..בהמשך,מקס ירה מרחוק בחץ וקשת על חיה והצליח לצוד,הוא חשב עד כמה הנרי היה מתגאה בו .
    אחרי כמה ימיים,ביום שכלהשבטים התאספו מקס לאר היה יכול להטיות נוכח בזאת כי אז השבטים היו מאשימים אותו,אז הוא הביט מעץ,הקשיב לסיפור השדים ואמר לעצמו שהוא יכול לעצור זאת.
    שבט: שבט כלב הנהר
    אומנות:מנוסה מלימודי אביו באומנות המאניה,טוב גם קצת עם סכין
    חפצים: שק שינה
    5גליל של נקנקיות דם ארוכות של אייל קורא
    5 אוכמניות מיובשות
    נאד מים
    5 עצי בעירה
    סכין קטן וקשת קטנה ו10 חצים
    בגד מעור אייל הקורא וכפפות מאור אייל הצפון,
    שותפים:כן,הוא נקרא טימי,הוא משבט אחר ומודע לזאת שמקס גונב,הוא לא מלשין עליו כי הם חברים טובים והוא ודע שבשלל הוא משתמש למטרות טובות.
    שנה רק את אומנות המאניה למאגיה
    מאגיה זה אומנות כמו , קריאה בעצמות והגנה בקמעות נגד רוחות וגם את השבט לשבט השונר, לאחר מכן תגיב להתחלה ואתה רשום

היטסוגאיה
    אתה יוצא החוצה ומתחילים לנבוח לך הכלבים, לא אכפת לך מהם ואתה ממשיך, אתה אומר שאתה הולך לצוד לאחר שהתיק אל גבך, אתה יוצא החוצה ליער , אתה רואה שהבשר שיש לך לא יספיק ותצתרך לצוד בקרוב, אך אינך מנוסה בחץ וקשת, ולכן צץ במוחך רעיון, לעשות מלכודת ולשים את האוכמניות המיובשות שלך כפיתיון.

פרימו
    ליאנה אורזת את תיקה ומכניסה את קופסאת העץ הקטנה למגירה אבל חלק מתכולתה שמה בשקית מעור ושמה בתיקה, "אוקי אני מוכנה" אמרה ליאנה, יצאתם מפתח האוהל שלה ויצאתם לכיוון היער.
    התחלת ללכת ופתאום ראית משהו, שלא רצית לראות, ראית נוצה ארוכה ושחורה, אם טיפה אדום בקצהה, ידעת שזה נוצת ינשוף, לא סתם ינשוף, נוצת אוח, ולפי השבטים, אוח לא מבשר טובות.

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

2. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ציטוט פורסם במקור על ידי bluemoonight צפה בהודעה
    מאי תתקני את מה שאמרתי לך ואז תגיבי להתחלה

התחלה לכולם:
    אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
    אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?
    אני אכנס לאוהל ואביט על אנשי הכפר שמפוזרים בכל מקום ואין כמעט דרך לצאת משם.
    " יש לי רעיון! " אומר בליבי ואלך לכיוון אחי הקטן. " לאו-קון! אתה יכול לבוא רגע~? ^^ " ואחרי שהוא יבוא
    אני יכנס לאוהל ויאמר לו : " תשמע, אני הולכת ''לצוד'', אל תספר כלום לאנשי הכפר. בסדר? " אומר לו, ואצא לבחוץ,
    ואם מישהו ישאל אותי לאן אני הולכת אומר לו שאני הולכת לצוד ארנבים.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 08-12-2011 בשעה 02:19 PM

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    רין
    אחיך מהנהן ומביט אליך, את יוצאת החוצה עם תיק אל גבך,
    נער מוכר בשם טאור שתמיד מציק לך בעל שער שחור וארוך וגבוהה עם עיינים ירוקות קם והלך אליך, שהוא עדין לועס חתיכת בשר, לאחר ששסיים בא מולך ולא נתן לך לעבור, "לאן את הולכת רין? " הוא שאל והביט אליך

וספארמרית מתקדמת

4. אוהבת בנות*
    רין
    אחיך מהנהן ומביט אליך, את יוצאת החוצה עם תיק אל גבך,
    נער מוכר בשם טאור שתמיד מציק לך בעל שער שחור וארוך וגבוהה עם עיינים ירוקות קם והלך אליך, שהוא עדין לועס חתיכת בשר, לאחר ששסיים בא מולך ולא נתן לך לעבור, "לאן את הולכת רין? " הוא שאל והביט אליך
    " לצוד, זה לא עיניינך. " אומר לטאור בעצבנות ואסתובב חזרה לכיוון היער, ואתחיל ללכת.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    רין
    "לצוד? לבד? כולם יודעים שבפעם שעברה שהלכת לצוד לא כל כך הלך לך, במיוחד אם לעוף מבעיטת אייל לעבר שיחים זה לא הלך לך " אמר טאור, וידעת שהוא לא יתן לך ללכת, וגם שאסור לך לאמר לו לאן את הולכת, כי הוא ישר יאמר למנהיג השבט

וספארמרית מתקדמת

6. אוהבת בנות*
    רין
    "לצוד? לבד? כולם יודעים שבפעם שעברה שהלכת לצוד לא כל כך הלך לך, במיוחד אם לעוף מבעיטת אייל לעבר שיחים זה לא הלך לך " אמר טאור, וידעת שהוא לא יתן לך ללכת, וגם שאסור לך לאמר לו לאן את הולכת, כי הוא ישר יאמר למנהיג השבט
    " חתיכת.. " אומר ואתעצבן עליו. ' טוב.. אני יהיה חייבת להגיד לו אחרת הוא יגיד למנהיג השבט, אבל הוא בטוח יספר לו גם עם אני יגיד לו להישבע.. " אחשוב בליבי,
    ואז יאמר לו: " אני השתפרתי מאז, ואני רוצה עכשיו ללכת לנסות שוב. אתה מוכן לזוז לי מהדרך? " בקצת עצבנות אבל ברוגע.
    נערך לאחרונה על ידי Yafe, 08-12-2011 בשעה 02:45 PM

7. משתמש מנוסה
    רין
    "את בטח תצתרכי מישהו שיעזור לך" אמר טאור בחיוך, אך למזלך פתאום בא נער שהכרת בשם לורן בעל שער שחור קצת ועיינים חומות וגדולות " טאור צריכים אותך באגם" אמר לאון וטאור הביט אליך באימה ועזב אותך, אבן נפלה מליבך ונשמת להקלה, בעוד את צועדת לתוך היער לכיוון צפון

וספארמרית מתקדמת

8. אוהבת בנות*
    רין
    "את בטח תצתרכי מישהו שיעזור לך" אמר טאור בחיוך, אך למזלך פתאום בא נער שהכרת בשם לורן בעל שער שחור קצת ועיינים חומות וגדולות " טאור צריכים אותך באגם" אמר לאון וטאור הביט אליך באימה ועזב אותך, אבן נפלה מליבך ונשמת להקלה, בעוד את צועדת לתוך היער לכיוון צפון
    " פו.. " אומר ואנשום בהקלה, ואפסע לעבר היער הגדול. " טוב, לפי מה שאני רואה אין לי כ''כ המון אוכל..
    אני יצתרך לחפש לי. " אני אומר ואתחיל לחפש פירות או חיות שאפשר לצוד.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    רין
    את קצת רעבה אז את לוקחת פרוסה מהנקינקית דם, לאחר מכן תא מחפשת משהו לצוד, את הולכת לכיוון האגם כי שם יש חיות רבות ותר, את עוצרת ומנסה להקשיב, את שומעת קול כרסום ורואה שבמרחק 20 צעדי הליכה ישנה ארנבת חומה המכרסמת עלים.

וספארמרית מתקדמת

10. אוהבת בנות*
    רין
    את קצת רעבה אז את לוקחת פרוסה מהנקינקית דם, לאחר מכן תא מחפשת משהו לצוד, את הולכת לכיוון האגם כי שם יש חיות רבות ותר, את עוצרת ומנסה להקשיב, את שומעת קול כרסום ורואה שבמרחק 20 צעדי הליכה ישנה ארנבת חומה המכרסמת עלים.
    " זה דיי מרושע להרוג ארנבים.. הם גם יצורים חיים, אחרי הכל. " אומר לעצמי.
    " אבל בכל זאת, צריך לעשות את זה . " אומר ואתחיל לרוץ אל הארנבת בניסיון ללכוד אותה עם ידי.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    היטסוגאיה
    אתה יוצא החוצה ומתחילים לנבוח לך הכלבים, לא אכפת לך מהם ואתה ממשיך, אתה אומר שאתה הולך לצוד לאחר שהתיק אל גבך, אתה יוצא החוצה ליער , אתה רואה שהבשר שיש לך לא יספיק ותצתרך לצוד בקרוב, אך אינך מנוסה בחץ וקשת, ולכן צץ במוחך רעיון, לעשות מלכודת ולשים את האוכמניות המיובשות שלך כפיתיון.
    אני אניח שתי אוכמניות על האדמה ואחכה ליצור חסר מזל שיבוא לאכול אותן, אכונן את הסכין לזריקה (אני יכול לזרוק סכינים, זה כמו חץ וקשת)

12. משתמש מנוסה
    רין
    את באה לתפוס אותה אך היא חיש מהר בורחת!
    את מקללת את עצמך שלא חשבת להשתמש בקשת שלך ומביטה אל הארנבת הבורחת, פתאום עולה רעיון בראשך! ללכת אל אגם הגרזן ושם לדוג איזה דג בעזרת חץ או סכין

היטסוגאיה
    פתאום עולה בראשך עוד רעיון, לקחת ענף גמיש ולהשתמש בו כחבל לקשירה במלכודת, וכך ליצור מלכודת יעילה יותר, אתה מחליט לעשות כך ומוצא ענף גמיש, לאחר מכן אתה יוצר מלכודת לא ברמה גבוהה אבל אחת שתצליח ללכוד את רגל החייה, אתה מתחבא בכמה עצים ומחכה זמן מה ופתאום אתה שומע יבבות מכיוון המלכודת

וספארמרית מתקדמת

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    רין
    את באה לתפוס אותה אך היא חיש מהר בורחת!
    את מקללת את עצמך שלא חשבת להשתמש בקשת שלך ומביטה אל הארנבת הבורחת, פתאום עולה רעיון בראשך! ללכת אל אגם הגרזן ושם לדוג איזה דג בעזרת חץ או סכין

היטסוגאיה
    פתאום עולה בראשך עוד רעיון, לקחת ענף גמיש ולהשתמש בו כחבל לקשירה במלכודת, וכך ליצור מלכודת יעילה יותר, אתה מחליט לעשות כך ומוצא ענף גמיש, לאחר מכן אתה יוצר מלכודת לא ברמה גבוהה אבל אחת שתצליח ללכוד את רגל החייה, אתה מתחבא בכמה עצים ומחכה זמן מה ופתאום אתה שומע יבבות מכיוון המלכודת
    הרבה רעיונות יש לי בזמן האחרון, תני לי לחשוב לבד, זה כל הקטע... את יכולה לציין שאני מבחין בענף שיכול לשמש כחבל...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מתקדם לעבר המלכודת ומקווה שזו ארנבת, אין לי כוח להרוג צבי עכשיו...
    אוציא את הסכין ואסתכל על החיה הכלואה

14. משתמש מנוסה
    היטסוגאיה
    סליחה אבל תראה למה רציתי לעשות את זה ככה
    ~~~
    אתה מביט אל עבר החייה הכלואה ומבחין בזאב צעיר וקטן, בעל פרווה חומה אפורה עם מעט אדום,
    הוא הביט אליך והשמיע יבבה חלושה , וניסה להגיע לרגלו לכרסם את החבל ולהשתחרר אך לא הצליח.

וספארמרית מתקדמת

15. Surgeon of Death
    ערכתי
    התחלה לכולם:
    אתם מתעוררים ליום בהיר ומגלים שהיום זה היום בו אתם מתכננים לצאת למסע, לפחות זה מה שאתם רוצים.
    אתם אוכלים קצת מתארגנים וממלאים את התיק שהיה חצי מוכן בכל מיני צידה לדרך, לאחר מכן אתם יוצאים החוצה ומביטים אל השמש, ואל הכפר, אתם חוזרים לעבר האוהל שלכם בחזרה להתארגנות, אתם מביטים החוצה ורואים את כל הכפר ואין לכם כמעט דרך לצאת החוצה בלי שיבחינו בכם או שתתנו איזה תירוץ, מה תעשו?
    ארה בחץ וקשת חץ לאוהל ריק שיגרום למהומה בגלל הרעש
    אקח את החץ,אתן סימן לטייסון לזרוק את החבל ואטפס איתו על העץ.
    לאחר מכן אקפוץ מהעץ למחוץ לכפר.

עמוד 3 מתוך 9 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •