בר~
אתה עוקב אחרי סווינאב במהירות ורואה אותו מקפץ לו לעבר שיח אחד. אתה מורה לטריקו לקפוץ על עץ סמוך ולחבוט בו, טריקו מטפס מעלה ומזנק על סווינאב עם חבטה גדולה, סווינאב מסתובב ומבחין בו, מנסה להתחמק אבל לא מספיק לעשות זאת, וטריקו פוגע בו בחבטה חזקה מאוד. סווינאב עף על הקרקע, ומנסה להתרומם אך ללא הועיל.
אנג'ייל~
טורצ'יק מהנהן וקופץ קדימה, נעמד מול פ'וציאנה שמבחין בו ונעמד מוכן לקרב. טורצ'יק משתמש במיקוד אנרגיה ואור אדום מקיף אותו, ואז הוא שולח גחלת לעבר פ'וציאנה שעפה אליו במהירות ופוגעת בו בחוזקה. פ'וציאנה נהדף אחורנית בכאב עז, אך מיד מתעשת, מיילל מעט בכאב. הוא תוקף עם נשיכה ופוגע בטורצ'יק, שזועק בכאב. שניהם נהדפים מעט אחורנית ונעמדים שוב אחד מול השני. פ'וציאנה יוצא עם מתקפת התקלה כעת.
אלון~
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים עם טריקו וכעבור זמן קצר נכנס פנימה. אתה רואה לובי יחסית גדול, ומבחין באחות גו'י מאחורי הדלפק שלה. היא מחייכת אליך כאשר אתה מתקרב קדימה "שלום וברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אולדייל. איך אני יכולה לעזור לך?" אהיא שואלת אותך ואתה מבקש שתרפא לך את הפוקימונים שלך "אין בעיה" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור של פידג'י, אתה מחזיר את טריקו לפוכדור שלו ומוסר גם אותו. האחות גו'י לוקחת אותו אל חדר הריפוי ואתה ממתין בינתיים בלובי. כעבור מספר דקות, היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה" היא אומרת "אני מבינה שאתה מאמן מתחיל, נכון? אתה מעוניין להירשם לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך.
בר~
טריקו קופץ גבוה ונוחת עם חבטה על סווינאב המסכן, ומוסיף עוד שאיבה שלא משאירה שום סיכוי לסווינאב והוא מתעלף על הקרקע. אתה זורק את הפוכדור והפוכדור פוגע בו, וסווינאב נשאב פנימה. הפוכדור מתחיל לנוע מספר פעמים עד ש...
נעצר! סווינאב נלכד!
אנג'ייל~
פ'וציאנה מתקרב אל עבר טורצ'יק במהירות, ובשנייה האחרונה טורצ'יק קופץ בעזרת רגלו היחידה ומתחמק מההתקלה. הוא משתמש בראשו של פ'וציאנה כמקפצה, מסתובב כשהוא באוויר ויורה גחלת מהאוויר אל עבר פ'וציאנה. פ'וציאנה סופג פגיעה ישירה בפניו, ומוטח אחורנית על הקרקע, ללא יכולת להילחם.
ג'ייק~
אתה מתחיל לצעוד ברחבי העיר אולדייל עם טוגפי, מסתכל מסביב בחיפוש אחר משהו מעניין. אתה רואה בניינים רבים, מסעדות ועוד, עד שלבסוף אתה מבחין מרחוק במרכז הפוקימונים של העיר.
בר~
אתה מחזיר את טריקו לפוכדור שלו, לוקח את הפוכדור של סווינאב מהרצפה וממשיך בדרך. אתה צועד לך בדרך במשך כשעה, כשלפתע אתה שומע רעש מאחד השיחים שלידך. כעבור מספר שניות, מגיח ממנו מאמן "תגיד, ראית פה איזה סווינאב אחד? הוא גנב לי את כל האוכל.." הוא אומר לך.
אנג'ייל~
אתה משבח את טורצ'יק על הקרב הטוב ושולף פוכדור ריק מכיסך. לאחר מכן אתה משליך אותו אל עבר פ'וציאנה המעולף והוא נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל להסתובב מצד לצד, עד שלבסוף האור שבו נכבה והוא נעצר. פ'וציאנה נלכד!
ג'ייק~
אתה רץ לכיוון מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה יחד עם טוגפי. אתה מבחין בלובי גדול ולאחר מכן אתה צועד אל עבר הדלפק של האחות גו'י, שמקבלת אותך בברכה ושואלת אותך איך היא יכולה לעזור לך. אתה שואל אותה לגבי אטרקציות בעיר, והיא אומרת לך שהאתר המפורסם ביותר בעיר הוא הריסות העיר.
ג'ייק~
טעות שלי, דעתי הוסחה באותו רגע
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אומרים שמסתתרים שם פוקימונים מאותה תקופה, אבל זה עוד לא הוכח מעולם" היא מסבירה לך "אגב, אתה במקרה מאמן מתחיל? אם אתה מעוניין להירשם לליגת הואן, אני יכולה לרשום אותך כאן" היא אומרת לך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)