תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
נירו- "אני רוצה להיות רק אי--- כן! בוא נקנה!" קוראת ליירה ומסמיקה.
"בחמש נקודות תוכלו לקנות... פרי כחול!
אבל, אם תרצו משהו באמת טוב, לכו לטאפיג, השף של היער. הוא יכין לכם משהו טוב מהפירות הכחולים. תשאלו עליו ביער!" אומר גאלפין.
סיג'- אתה סתכל על העץ, ורואה שתי דמויות.
לפתע, הם קופצות העץ, ואתה רואה אותם מול עיניך.
יצורים עגולים ושעירית, בעלי זוג ידיים וזוג רגליים, זניים מחודדות וחוטם קטן.
היצורים קוראים "תן למאנקי את הפרי, עכשיו!!"
גל- "אני רק יודע שביער הזה כולם עצמאים" אור טאפיג, "ואם הם ירצו באמת להיות בצוות, הם יצרו את זה בעצמם עם עוד שותף. אבל תחפשו מחוץ ליער, המשימה שלי אולי תעזור לכם!"
"ומה המשימה?" שואל ראלטס.
"המשימה שלכם היא להביא לי את פרי הליצ'י הזהוב, שנמצא בפסגת הר הגעש הפעיל. תחפשו ביער אם מישהו יודע איך הולכים לשם, ותקטפו משם שלושה פירות ליצ'י!"
גלעד- אתם יוצאים מהבסיס, ורואים קבוצת פוקימונים שמשחקים בקן דבורים קטן.
"יש פה הרבהה בידריל נחמדים, שלא רק מבריחים את בני האדם מהמקום כדי שלא יתפסו אותנו, אלא גם מכינים לנו כל מיני דברים, והנה דוגמא- כדור!"
אתם ממשיכים ללכת, ורואים פוקימונים שמוכרים כל מיני דברים, הם צועקים "קנו עכשיו! המרפאים הכי טובים!" "מבצע! קנו גללים!" ועוד כל מיני דברים.
בולט- "אני רואה שאתה רוצה עוד משימה," אומר גאלפין ומושיט לך בחזרה את הכרטיס, "אני ממליץ לכם ללכת לטאפיג, השף של היער. הוא יכין לכם משהו טוב מהפירות הכחולים. ולפני שהוא יכין, הוא יבקש מכם לעשות בשבילו משימה! תשאלו עליו ביער!" אומר גאלפין.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
״מה אתה אומר על זה פאניק?״ אשאל ואקווה שהמשימה תהיה יותר מאתגרתבולט- "אני רואה שאתה רוצה עוד משימה," אומר גאלפין ומושיט לך בחזרה את הכרטיס, "אני ממליץ לכם ללכת לטאפיג, השף של היער. הוא יכין לכם משהו טוב מהפירות הכחולים. ולפני שהוא יכין, הוא יבקש מכם לעשות בשבילו משימה! תשאלו עליו ביער!" אומר גאלפין.
"אל תדאג,אושאווט!ביחד,אנחנו הצוות הכי חזק!אין לך ממה לפחד!עכשיו,בוא נלך להשיג את הפרי הזה!"אני אומר ויוצא מהעץ."כן, ברור! מה המשימה הראשונה?"
"המשימה הראשונה תהיה למצוא פרי כחול ולהביא אלי! פירות כחולים מאוד נפוצים ביער הזה!" קורא היצור הירוק.
"נשמע מפחיד... מה אתה אומר?" אומר אושאווט בחשש.
נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 10-06-2011 בשעה 06:00 PM
חולללללה על קומבסקין!!!
קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת
[/]
[GVIDEO][/GVIDEO]קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!ספוילר
ספוילר
תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192
הפוקימון החזק ביותר:
ספוילר
קרדיט לי XD!
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
חברים, אני רק מודיע לכולכם שעוד כמה תגובות אני כנראה יערוך את האופי של כל שחקן כאן, כי חלק בכלל לא מתייחסים לאופי שהם כתבו לי, ולכן אני אקבע בשבילם את האופי לפי התגובות שלהם.
~~~~~~~~~~~
גלעד- "כן, גם אני לא טיפוס של שופינג... אבל היי! שמעתי שיש כאן פוקימון בשם "טאפיג", והוא השף הכי גדול בכל היער! אולי נלך לקחת ממנו אוכל? שמעתי שאם רוצים לקחת אוכל, חייבים להשלים משימה בעבורו!" אומר צ'ארמנדר.
~~~~~~~~~~~~
לא שמת לב שרשמתי "קנו גללים!", אה?
נירו- אתה קופץ אל תוך הצינור, ומרגיש משהו נוגע בך.
אתה מסתכל למטה, ורואה את הגפנים של ליירה תופסים אותך, והיא אומרת "אני גם עולה, אל תשכח אותי!"
אתם מגיעים למעלה, ואתה קורא "מישהו יודע איפה גר טאפיג השף?"
לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליכם ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
"איפה הוא גר?" אומרת ליירה
"בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
"אז איפה הוא גר?!" קוראת ליירה, הפעם בנימה כועסת.
כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, וליירה אומרת "תודה!"
אחרי שכולם הולכים, ליירה קוראת "קהל קשה... טוב, אז נלך?"
יאיר- אתה טועם את המרק, ומרגיש טעם מר ונוראי בפה.
"אתה... *גאלפ* אתה באמת טבח... 'מצויין' "
"אוי, שכחתי! צריך מרכיב סודי! אנחנו צריכים את פרי הליצ'י הזהוב, שנמצא בפסגת הר הגעש הפעיל. אני יודע איך הולכים לשם, צריך לקטוף שלושה פירות ליצ'י ולהוסיף למרק, ועד שלא נעשה זאת, טעם הלוואי הזה יישאר בפיך!! שנזוז?"
דילן- אתה מנסה להוציא אנרגיה מלחייך, אבל מה שקורא זה שאתה גורם לזרם סטטי בגוף שלך!
"נו קדימה, גורל היער תלוי בך!!" קורא צ'ימצ'אר, ושורט את הכבשה בפניה.
הכבשה מחזירה אש במכה חשמלית חזקה, שמרטיטה את צ'ימצ'אר ומפילה אותו.
נועם- אתה יוצא מהעץ, ואושאווט יוצא אחריך.
"עכשיו איפה נמצא את הפרי הזה?" קורא אושאווט.
גל- "כן, ואני פוקימון עם... פטריה נראלי, על הראש שלי, יופי לי!" קורא ראלטס,
"עכשיו כדאי שנבדוק איפה המקום הזה, נכון?"
בולט- "אני אומר שנלך על זה" אומר פאניק, "וגם אם משימה לא תהיה מאתגרת, לפחות נאכל אוכל טעים, נכון? ואולי אני גם ייכנס לראש שלו ויגרום לו לסיוטים... מוחעחעחעחעעע!!!!"
הוא מתגלגל על הרצפה מרוב צחוק.
סיג'- אתה רץ אליהם עם הראש מכוון אליהם, והקרן שנמצאת על ראשך מעיפה את מאנקי על עץ קרוב.
"אתה תשלם על זה!" קורא אחד מהמאנקי, ושורט אותך בפניך.
"בוא נרביץ" אומר בלדום.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)