אנג'ייל~
אתה מחבק את טורצ'יק, משבח אותו על הקרב ומשאיר אותו מחוץ לפוכדור שלו. אתה ממשיך לצעוד בדרך, וכעבור שעתיים של הליכה אתה מגיע אל העיר אולדייל. אתה מסתובב בתוך העיר ומסתכל על הבתים, ועד מהרה אתה מבחין במרכז הפוקימונים של העיר. אתה נכנס אליו ומבחין בלובי גדול, ובו מספר מאמנים שמשוחחים ביניהם. אתה מסתכל מסביב ומבחין באחות גו'י. היא מחייכת לעברך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר אולדייל. איך אפשר לעזור לך?" היא שואלת אותך.
בר~
אתה מבקש מהאחות גו'י לרפא לך את הפוקימונים ואתה מוסר לה אותם. היא לוקחת אותם ונכנסת אל החדר הסמוך, ואתה ממתין בינתיים ליד הדלפק. כעבור מספר דקות, היא יוצאת ומחזירה לך את הפוכדורים "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "אני מניחה שאתה מאמן מתחיל. אולי אתה מעוניין להירשם לליגת הפוקימונים?" היא שואלת אותך בחיוך "אני יכולה לרשום אותך כאן" היא מוסיפה.
נועם~
אתה מחליט להישאר לישון במרכז הפוקימונים. אתה שוכר חדר מהאחות גו'י ועולה אליו. אתה פותח את הדלת ומבחין במיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת ומרפסת גדולה. אתה נכנס פנימה ומניח את החפצים שלך ליד המיטה. אתה מחליט להתקלח לפני השינה, מתפשט ונכנס למקלחת, ויוצא משם כעבור רבע שעה. אתה מתלבש ונכנס למיטה, ויחסית מהר אתה נרדם.
אתה מתעורר בבוקר, מתארגן במהירות ויורד למטה. אתה בדיוק יורד במדרגות כשלפתע מדקיפ רץ לעברך, וקו]פץ עליך, מפיל אותך לקרקע "מדקיפ חיפש אותך" נשמע קולה של האחות גו'י והיא מופיעה, מחייכת "כמו שאתה רואה, הוא בריא ועליז" היא אומרת "תגיד, נרשמת כבר לליגה? אפשר להירשם אצלי. כל מה שאני צריכה זה את הפוקדע שלך" היא מוסיפה וממתינה לתגובה ממך.
ג'ייק~
טורצ'יק מחכה לרגע המתאים, ואז שנייה לפני הוא קופץ הצידה, טיילו מנסה לעצור את עצמו אך לא מספיק ומתנגש ישירות בקרקע. טורצ'יק קופץ לידו ופוצח את פיו, ושולח גחלת שפוגעת בטיילו מטווח קרוב ולא משאירה לו שום סיכוי. טיילו נופל על הקרקע, מעולף.