Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    דילן
    אם לא הבנת, שאני אומר קוסם אני מתכוון למוטאנט בעל יכולות קסם
    --
    אתה שובר את הבלוט הראשון, מופיע מאחורי למוטאנט. מיד אתה הופך לבלתי נראה ונופל לאדמה. לאחר כמה שניות, אתה מתרוממם בחזרה, נכנס בשתלטות לקוסם. ניצוץ גדול יוצא מגופך. "הכל בסדר?!" צועק אחד המוטנטים ששולף אקדח ומכוון לעברך. "קליע הרוחות חסין לאש מוכן, האקדח חסין לאש גם כן. הגיע הזמן לחסל את הרוח. הוא מתחיל לכוון. "עצור!" האיש שמכוון עליך צועק. "נראה לי שיש כאן רוח ליריה." הוא מוציא כדור שקוף, מכניס לאקדח ודורך. ברגע זה אתה שובר את הבלוט, הוא יורה. אתה חוזר ואתה רואה את היריה ממשיכה לעוף מעבר למגן, ולשנייה לאחר מכן המגן שלהם נעלם. כולם נשרפים למוות ואתה רואה את האקדח, דרוך ועומד שם-מחכה ליורה.
    שנייה לאחר מכן, הבזק בצבע צהוב שחור עובר לידך. אתה רואה את האיש אומר: "חייבים לעצור את וולברין! תעשה משהו!" הוא זורק לך 4 בלוטים.

אייס
    "הדרך היחידה להרוג אותם זה שהאש היה לטובתנו, כלומר להרוג את הרוח כדי שתקבל את הכוחות שלך. תסתכל על האקדח הזה ששם (אתה מסתכל ורואה אקדח שחור), הוא יכול להרוג כל רוח. אנחנו צריכים שאתה תירה ברוח כדי שתקבל את הכוחות שלך, המגנים שלנו יוסרו ושלהם יהיו חייבים להשאר." אומר המושיע (בשבילך, הציל לך את החיים). אתה רואה את....... וולברין רץ בטיל ולוקח את האקדח, מזנק בשיא אל המגן שלכם! אתה רואה לפחות 20 כדורים עפים בשריקה לאיפה שוולברין רץ. "תירו ברוח מהר שאני אעסיק אותם." הוא אומר ונותן לך את האקדח.

עמית- המוטאנטית כבר שעה לא שם, היא נסעה. תערוך.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-29-2011 בשעה 11:21 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    דילן
    אם לא הבנת, שאני אומר קוסם אני מתכוון למוטאנט בעל יכולות קסם
    --
    אתה שובר את הבלוט הראשון, מופיע מאחורי למוטאנט. מיד אתה הופך לבלתי נראה ונופל לאדמה. לאחר כמה שניות, אתה מתרוממם בחזרה, נכנס בשתלטות לקוסם. ניצוץ גדול יוצא מגופך. "הכל בסדר?!" צועק אחד המוטנטים ששולף אקדח ומכוון לעברך. "קליע הרוחות חסין לאש מוכן, האקדח חסין לאש גם כן. הגיע הזמן לחסל את הרוח. הוא מתחיל לכוון. "עצור!" האיש שמכוון עליך צועק. "נראה לי שיש כאן רוח ליריה." הוא מוציא כדור שקוף, מכניס לאקדח ודורך. ברגע זה אתה שובר את הבלוט, הוא יורה. אתה חוזר ואתה רואה את היריה ממשיכה לעוף מעבר למגן, ולשנייה לאחר מכן המגן שלהם נעלם. כולם נשרפים למוות ואתה רואה את האקדח, דרוך ועומד שם-מחכה ליורה.
    שנייה לאחר מכן, הבזק בצבע צהוב שחור עובר לידך. אתה רואה את האיש אומר: "חייבים לעצור את וולברין! תעשה משהו!" הוא זורק לך 4 בלוטים.
    אוקי עכשיו אני כמעט בטוח שלא הבנתי...
    ~~~~~~~~~~~~
    אני רץ, לוקח את האקדח ושואל את אותו איש "איפה וולברין ומה קרה לו ?"

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    אייס
    "הדרך היחידה להרוג אותם זה שהאש היה לטובתנו, כלומר להרוג את הרוח כדי שתקבל את הכוחות שלך. תסתכל על האקדח הזה ששם (אתה מסתכל ורואה אקדח שחור), הוא יכול להרוג כל רוח. אנחנו צריכים שאתה תירה ברוח כדי שתקבל את הכוחות שלך, המגנים שלנו יוסרו ושלהם יהיו חייבים להשאר." אומר המושיע (בשבילך, הציל לך את החיים). אתה רואה את....... וולברין רץ בטיל ולוקח את האקדח, מזנק בשיא אל המגן שלכם! אתה רואה לפחות 20 כדורים עפים בשריקה לאיפה שוולברין רץ. "תירו ברוח מהר שאני אעסיק אותם." הוא אומר ונותן לך את האקדח.
    כרגע אין לי כוחות בכלל?, ולא הבנתי בדיוק מי זה המושיע
    ~~~
    "אין בעיה אני אטפל ברוח!" אומר לוולברין, אקח את האקדח ואתקדם בריצה לכיוון הרוח 'ברגע שתהיה לי אפשרות לירות אני ארה, אחרי הכל אני צלף XD' אחשוב לעצמי בעודי מעלה חיוך על פני.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    דילן
    אתה לוקח את הבלוטים, רץ לאקדח. הוא לא שם. אתה ממשיך לרוץ לאחר חיפושיו, אתה רואה את הרוח שעושה דרקוני אש (שבאמת מזכיר לך למה חם בטירוף) ומולה מגן שם וולברין נמצא עם עוד 2 אנשים שאחד מכוון את האקדח לעבר הרוח שעושה את דרקוני האש. אתה שם לב שוולברין רואה אותך והוא מתחיל לדפוק ריצה לעברך בתור הסחת דעת.
    אני עוצר לך את התגובה.

אייס
    המושיע זזה שהציל אותך עכשיו ממוות.
    --
    אתה מנסה להתקדם אבל וולברין עוצר אותך. "אתה משוגע?!, אם תצא מהמגן האש תשרוף אותך!"
    הוא אומר במבט מושפל. אתה מכוון את האקדח לעבר ראשו של הרוח, אתה גם מגלה שיש לך כוונת מאוד טובה.. דורך, שאתה בא ללחוץ על ההדק וולברין מוציא את תפריו ומחזיר את הדריכה. "כמעט הרגנו רוח אחרת!" הוא אומר, מוציא אקדח משלו, דורך אותו ויוצא מהמגן לעבר הרוח.
    אני עוצר לך את התגובה

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    סקוט גרין
    תבין, אתה לא יכול להפוך כל חלק מהגוף שלך למה שבא לך.. אם אתה רוצה להיות אופנוע, אז אתה צריך שכל הגוף שלך יהיה אופנוע ולא רק חלק, ואם תרצה להוסיף אליו משהו תצטרך להוריד לו דברים אחרים. בתגובה תראה מה קורה אם אתה הופך רק חלק מהגוף.
    --
    אתה הופך את האחוריים שלך לאופנוע, מזל טוב, יש לך במקום אחוריים קופסת איחסון של אופנוע.
    "תהיה רציני קצת!" אומר לך זה שעזר לך (שאני אקרא לו מעכשיו ארגון) וקטנוע מירוצים מופיע לפניו. הוא עולה ואומר: "אחרון שמגיע נמצא בצוות X!". הוא מזמן גם רימון עשן, זורק אותו על הרצפה ובורח. אתה רואה שהנהג(שעכשיו אקרא לו אלדור) נעלם ונהיה אופנוע, בלי המקום לרגליים ובלי קופסת האיחסון. הוא מתחיל לנסוע מיד אחרי ארגון ומתחיל להשוות איתו, ארגון זורק 6 מוקשים ולאחר מכן אלדור שקרוב אליו במטר כמו מזנק למעלה, חוזר להיות בן-אדם (ללא רגליים) עם פרופלור על גבו. הוא עושה שוונג של מטר וחוזר להיות אופנוע. לאחר מכן הוא מוציא 2 משגרי טילים ויורה 14 טילים נגד ארגון. אתה רואה שארגון עושה קיר אנרגיה שנוצר נגד הטילים.
    "כוח מפגר..." אני אומר לעצמי בעצבנות והופך למטוס סילון.'עכשיו נראה אותם.' אני חושב לעצמי ומתחיל לעוף לעברם בשיא המהירות,חומק מכל התקפה שהם ינסו לשגר עליי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    שם במשחק: קווין
    שם משתמש: scizor-x
    גיל במשחק: 22
    מדינת מוצא:אנגליה
    הכוח של המוטאנט: חיות. השתנות לחיות. הכוח שלו נותן לו גם לשנות רק איבר גוף מסים לאיבר של חיה. בנוסף יש לו כוחות של דיבור עם חיות ומעקב אחריהן.
    מראה: גבוה, שזוף עם שיער ארוך ושחור אסוף בקוקו. פרווה מאוד דקה שכמעט לא רואים בצבע של פרוות זאב נמצאת על כל גופו. הוא לובש חולצה ומכנסיים שחורים מיוחדים שיכולים להשתנות איתו (אני יכול, זה לא בקשה כל-כך גדולה. פשוט בישביל שהוא לא יהיה ערום כשהוא חוזר למצב הרגיל)
    רקע: כשהיה בן 6 בילה קווין הרבה בחברתו של כלבו ולמרות שכולם חשבו שהוא סתם מדבר אל עצמו כשהוא מלטף את הכלב הוא בעצם דיבר עם כלבו וכלבו ענה לו. קווין חשב שזה נורמלי ושכולם יודעים לעשות את זה לכן לא אמר כלום להוריו.
    יום אחד, כשקווין היה בן 8, קווין ומשפחתו טיילו ביער. הם נשאו איתם אוכל וריחו משך דובים. הדובים באו לתקוף את המשפחה אך קווין דיבר איתם ועצר בעדם. הוריו שנבהלו מכוחו, מסרו אותו לבית יתומים וכשהיה בן 9 אימצו אותו זוג בן 30. לאורך השנים גדל קווין ובניגוד להוריו הקודמים, כשההורים המאמצים גילו את כוחו הם דווקא התרגשו וניסו לטפח את כוחו. כשגייסו אותו לאקס-מן הוריו המאמצים נענו ברצון ואף שמחו והוא שומר איתם על קשר כל הזמן.
    כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: מקווה שהרקע בסדר.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    דילן
    אתה לוקח את הבלוטים, רץ לאקדח. הוא לא שם. אתה ממשיך לרוץ לאחר חיפושיו, אתה רואה את הרוח שעושה דרקוני אש (שבאמת מזכיר לך למה חם בטירוף) ומולה מגן שם וולברין נמצא עם עוד 2 אנשים שאחד מכוון את האקדח לעבר הרוח שעושה את דרקוני האש. אתה שם לב שוולברין רואה אותך והוא מתחיל לדפוק ריצה לעברך בתור הסחת דעת.
    אני עוצר לך את התגובה.
    לא הבנתי למה הכוונה שאתה עוצר את התגובה, אני פשוט הגבתי חזרה מקווה זה בסדר
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מחכה שוולברין יגיע אלי ובשניה האחרונה אני אהפוך ל"מצב השתלטות" ואתן לו לרוץ אלי.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    סקוט גרין
    מטוס סילון. אתה עף לשמיים במהירות ומשווה את הפער, אך באותו רגע שאתה משווה הטילים מתפוצצים על הקיר ונוצר הדף רב. הם מצליחים להתקדם קצת אבל לאחר 3 שניות אתה מתחיל עקיפה. "אמבוש!" שניהם צועקים. ארגון מזמן 3 רימונים נדבקים, זורק אותם עליך. אתה רואה גם שיש לו כמו מאוור שרודף אחריך ומעיף את הרימונים. אתה כמובן הופך את הכנפיים לרובים ומיירט את זה. לאחר מכן, אלדור הופך את המשגרי טילים למיירט מטוסים. הוא משגר 10 טילונים (בטעם שוקולד וניל..) שפוגעים בך ישירות. אתה מתרסק לרצפה וכמובן הופך ישר לאופנוע, בפער קטן מארגון שכרגע יש לו מהמקדימה של האופנוע בזוקה. אלדור מנזק זינוק לשמיים, הופך למטוס סילון קרבי. "לא תוכלו להלחם במה שלא תראו!" הוא אומר ואתה רואה עשן, מסתכל ולאחר כמה שניות האוויר ריק ללא שום דבר. "אם לא אנצח אותו, אנצח אותך!" אומר ארגון וטוען את הבזוקה, מתכונן לירי.

יונתן- צריך לחכות שגלעד יערוך כדי שאני יחליט מי רשום, אלא אם הוא יודיע לי שהוא לא רוצה.

דילן-צריך לחכות לתגובה של אייס, אחרת זה שובר את הרצף.

9. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    אייס
    המושיע זזה שהציל אותך עכשיו ממוות.
    --
    אתה מנסה להתקדם אבל וולברין עוצר אותך. "אתה משוגע?!, אם תצא מהמגן האש תשרוף אותך!"
    הוא אומר במבט מושפל. אתה מכוון את האקדח לעבר ראשו של הרוח, אתה גם מגלה שיש לך כוונת מאוד טובה.. דורך, שאתה בא ללחוץ על ההדק וולברין מוציא את תפריו ומחזיר את הדריכה. "כמעט הרגנו רוח אחרת!" הוא אומר, מוציא אקדח משלו, דורך אותו ויוצא מהמגן לעבר הרוח.
    אני עוצר לך את התגובה
    מה הכוונה שאתה עוצר את התגובה? ולא ענית לי אם יש לי כוחות או לא.. (אם אין לי אני אערוך את ההודעה.)
    ~~~~~~~
    "אל תדאג לי, אני ואש זה כמו בעל ואישה" אצא מהמגן, אקח את האקדח שנית ואכוון אל הרוח השנייה (הרעה)

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    יונתן- תאשר לי שזה הכוחות שאתה רוצה (אתה יכול הרבה יותר מגניב, אבל תעשה מה שאתה רוצה) ואני אתחיל לך.

אייס
    לאאא, אין לך.
    --
    אתה נמצא על גבול המגן, כבר עוצם עין אחת ומתכונן לירי. "איי!" אתה שומע, רואה את הקוסם. "המגן יתפוגג עוד כמה שניות, תברח!" אתה רואה שהוא מרופד לרצפה שתקועות לו 2 סכינים בכתפיים, וכל הגב שלו מרוסס בכדורים. זה קצת מפחיד אותך אבל לא עוצר מהירי. עוברות כמה שניות, אתה יורה. הניצוץ והרעש מתרחשים, אבל אתה מרגיש שגם משהו פגע בך, משהו בגודל אגוז. אתה ממצמץ ומוצא את עצמך על ספינה, ליד 2 בחורות משתזפות. "ברוכים הבאים לאיי פיג'י" אומר הכרוז. כיסא ריק (שלך נראה גם עם ניצוץ אור בפלאש מטורף) ליד הבנות מתפנה. "הספינה תגיע לפיג'י עוד 20 דקות, כל היורדים בתחנה זאת מתבקשים להתכונן." הוא אומר. אתה מרגיש לפתע כוח, זה מתבטא בכך שאתה מתעטש ויוצא לך אש במקום מה שאמור לצאת...

דילן

וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי?;125114
    [b
    דילן[/b]

וולברין רץ, אתה חושב לך על החופשה הבאה של המשפחה באיי פיג'י, על ספינה, בסבבה, עד שהוא מגיע. אתה הופך למצב השתלטות (מעשה מגוחך, הוא הרבה יותר חזק ממך בכוח ולכן אתה לא יכול להשתלט עליו) הוא עובר אותך ולא קורה כלום. אתה לא שם לב לכך שבלוט אחד עף לך, והאיש עם האקדח מתכונן לירות. אתה רואה את המתנקש ממקודם מגיע ומשפד את הקוסם ששם לרצפה, מרסס לו את הגב אבל נעלם. המגן נעלם,היריה נורת וגם האיש שהיה נעלם. דרקוני האש מפסיקים, אתה רואה שיש כמה רכבים ו-3 הליקופטרים עם הסמל- "axm".
    אני לא לגמרי הבנתי לגמרי מה המטרה שלי פה... (במארכה) ואני גם לא בטוח באיזה צד אני... אני בכלל באקס מן ? אה ואיך היית אמור לדעת שאני לא יכול להשתלט על מישה ושחזק ממני ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אני חייב לברוח מפה !!! זה יוצא מכלל שליטה !!!' 'בית, בית, בית !!!!!!' ואני מוחץ את הבלוט שנשאר לי

Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס ריק:
    שם במשחק: אלכסיי מקרוב
    שם משתמש: conscript
    גיל במשחק:21
    מדינת מוצא:רוסיה
    הכוח של המוטאנט:קריאת מחשבות, שליטה במחשבות, השתלטות על אנשים (באמצעות שליטה במחשבות), הוא יכול להתחבר לפחד העמוק ביותר שקיים ביצור ולהעצים אותו פי מאה, שהוא יחליט בעצמו להתאבד, הוא אומנם לא חזק פיזית אבל הוא בן אדם שלא תרצה להסתבך איתו
    מראה: שיער חום קצר (אך לא קצוץ) משקפי שמש שחורים (תמיד, לא רואים את העיניים שלו) עיניים אפורות לגמרי, לא ממש שרירי אבל רזה, צלקת קטנה בשפה התחתונה מקטטה... הוא נוהג ללכת עם בגדים שחורים שגורמים לו להראות כמו סוכן ק.ג.ב.
    רקע: אלכסיי בא משושלת של אנשי צבא רוסים... סבו היה במלחמת העולם השנייה כסוכן ק.ג.ב... המשפחה שלו הייתה מסובכת עם הממשלה הרוסית כי ידעה הרבה סודות מדינה, אלכסיי נולד לחיים נוראים... כל הזמן היה צריך להתחבא מאנשים ואסור היה לו להתחבר עם אף אחד... הוא חיי ככה 10 שנים, שהיה בן 10 פרצו לביתו אנשי ממשלה, הרגו את כל המשפחה שלו, הם כיוונו אליו את האקדח אבל לרגע האיש סובב את הרובה שלו לעבר חברו וירה בו, אחר כך ירה בעצמו.. מאז אלכסיי משתמש בכוח לכל צרכיו, לקח את האקדח הזה להגנה עצמית
    כסף:100$
    חפצים:
    הערות\הארות\ביסלי גריל:the K.G.B is still watching you

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~אישור של ניר להגיב בלי ציטוט~

"מה קורה פה?מה אלה הרכבים האלה?" אשאל את דרקונית האש "דרך אגב,תודה שעזרת לי.אני ברונו, ואת?"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    דילן
    תחכה לתגובה הבאה ויקרה משהו שלפחות משעשע לי. אני אגיב לך בתגובה הבאה בגלל שלעמית היה פחות תגובות והוא הוקפץ בזמן.

ברונו
    אתה רואה את הדרקונית זזה לה בשמחה, לא שמה לב שכבר כל שאר דרקוני האש נעלמו "שמי אנג'ילינה, אבל תקראה לי אנג'ל." היא אומרת. אתה רואה שהדרקון מתחיל לשנות צורה ונוצר לידך צורה של שטן. לאחר כמה שניות זה מתחיל להתממש, ואחרי בערך 10 שניות אתה רואה שטן בערך בגובה מטר 80 עומד מולך. (הבנת את המשחק מילים? אנג'ל=מלאך, והיא שטן חח) לאחר המבט המזעזע שאתה נותן לה היא חוזרת להיות אש. לאחר מכן אתה רואה שמתממש צורה של אישה, וכמובן גם זה לאחר 10 שניות הופך להיות מוחשי. אתה רואה אישה בעל שיער חום, עיניים כחולות עומדת מולך. היא לובשת ג'ינס וחולצה סגולה, עם משקפי שמש שחורים. "מה זה שם?!" היא אומרת לך, מצביעה על רוח שנראת דיי מהוססת, אתה רואה שהיא אוחזת משהו שנראה כמו בלוט ביד. "זה לא חוקי! צריך לקחת לו את זה!" היא אומרת, הופכת שוב לדרקון אש ומתחילה להתקדם לכיוונו. "תביא את הבלוט!" אתה רואה שכתוב מדשא שרוף.

אלכסיי-
    היכולת קצת מוגזמת, אבל עלה לי רעיון מזה מגניב בשבילך.
    להפוך לחומרים. כאילו אם אתה תיגע בברזל תוכל להפוך את כל הגוף שלך לברזל, ואם תיגע ביהלום תוכל להפוך את עצמך ליהלום. זה קלאסי עם AK74, אתה יכול להיות מזה חזק.. אתה יכול לעשות את זה קל עם הרקע שבמקום שהם התאבדו הם ריססו אותו, אך הכדורים עצרו כאשר נגעו בגוף ועפו עליהם בחזרה.
    אפילו עשיתי לך מראה מגניב שמתאים לזה:

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    דילן
    תחכה לתגובה הבאה ויקרה משהו שלפחות משעשע לי. אני אגיב לך בתגובה הבאה בגלל שלעמית היה פחות תגובות והוא הוקפץ בזמן.

ברונו
    אתה רואה את הדרקונית זזה לה בשמחה, לא שמה לב שכבר כל שאר דרקוני האש נעלמו "שמי אנג'ילינה, אבל תקראה לי אנג'ל." היא אומרת. אתה רואה שהדרקון מתחיל לשנות צורה ונוצר לידך צורה של שטן. לאחר כמה שניות זה מתחיל להתממש, ואחרי בערך 10 שניות אתה רואה שטן בערך בגובה מטר 80 עומד מולך. (הבנת את המשחק מילים? אנג'ל=מלאך, והיא שטן חח) לאחר המבט המזעזע שאתה נותן לה היא חוזרת להיות אש. לאחר מכן אתה רואה שמתממש צורה של אישה, וכמובן גם זה לאחר 10 שניות הופך להיות מוחשי. אתה רואה אישה בעל שיער חום, עיניים כחולות עומדת מולך. היא לובשת ג'ינס וחולצה סגולה, עם משקפי שמש שחורים. "מה זה שם?!" היא אומרת לך, מצביעה על רוח שנראת דיי מהוססת, אתה רואה שהיא אוחזת משהו שנראה כמו בלוט ביד. "זה לא חוקי! צריך לקחת לו את זה!" היא אומרת, הופכת שוב לדרקון אש ומתחילה להתקדם לכיוונו. "תביא את הבלוט!" אתה רואה שכתוב מדשא שרוף.

אלכסיי-
    היכולת קצת מוגזמת, אבל עלה לי רעיון מזה מגניב בשבילך.
    להפוך לחומרים. כאילו אם אתה תיגע בברזל תוכל להפוך את כל הגוף שלך לברזל, ואם תיגע ביהלום תוכל להפוך את עצמך ליהלום. זה קלאסי עם AK74, אתה יכול להיות מזה חזק.. אתה יכול לעשות את זה קל עם הרקע שבמקום שהם התאבדו הם ריססו אותו, אך הכדורים עצרו כאשר נגעו בגוף ועפו עליהם בחזרה.
    אפילו עשיתי לך מראה מגניב שמתאים לזה:
    אולי היכולת מוגזמת אבל היא קיימת, קוראים לזה טלפת... אבל אם זה מוגזם לדעתך אני חשבתי כבר על משהו אחר, יכולת ליצירת שדות מגנטיים או במילים פשוטות יותר, שליטה במתכות... זה נראה חלש אבל תאמין לי אי אפשר לעמוד מולך כשאתה שולט בכוח הזה ויש לך כמה מטבעות ביד...

דרך אגב למנהיג של האקס מן היה את זה XD (הוא היה טלפת*)

עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •