דילן
תחכה לתגובה הבאה ויקרה משהו שלפחות משעשע לי. אני אגיב לך בתגובה הבאה בגלל שלעמית היה פחות תגובות והוא הוקפץ בזמן.
ברונו
אתה רואה את הדרקונית זזה לה בשמחה, לא שמה לב שכבר כל שאר דרקוני האש נעלמו "שמי אנג'ילינה, אבל תקראה לי אנג'ל." היא אומרת. אתה רואה שהדרקון מתחיל לשנות צורה ונוצר לידך צורה של שטן. לאחר כמה שניות זה מתחיל להתממש, ואחרי בערך 10 שניות אתה רואה שטן בערך בגובה מטר 80 עומד מולך. (הבנת את המשחק מילים? אנג'ל=מלאך, והיא שטן חח) לאחר המבט המזעזע שאתה נותן לה היא חוזרת להיות אש. לאחר מכן אתה רואה שמתממש צורה של אישה, וכמובן גם זה לאחר 10 שניות הופך להיות מוחשי. אתה רואה אישה בעל שיער חום, עיניים כחולות עומדת מולך. היא לובשת ג'ינס וחולצה סגולה, עם משקפי שמש שחורים. "מה זה שם?!" היא אומרת לך, מצביעה על רוח שנראת דיי מהוססת, אתה רואה שהיא אוחזת משהו שנראה כמו בלוט ביד. "זה לא חוקי! צריך לקחת לו את זה!" היא אומרת, הופכת שוב לדרקון אש ומתחילה להתקדם לכיוונו. "תביא את הבלוט!" אתה רואה שכתוב מדשא שרוף.
אלכסיי-
היכולת קצת מוגזמת, אבל עלה לי רעיון מזה מגניב בשבילך.
להפוך לחומרים. כאילו אם אתה תיגע בברזל תוכל להפוך את כל הגוף שלך לברזל, ואם תיגע ביהלום תוכל להפוך את עצמך ליהלום. זה קלאסי עם AK74, אתה יכול להיות מזה חזק.. אתה יכול לעשות את זה קל עם הרקע שבמקום שהם התאבדו הם ריססו אותו, אך הכדורים עצרו כאשר נגעו בגוף ועפו עליהם בחזרה.
אפילו עשיתי לך מראה מגניב שמתאים לזה: