Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מצטער שלא הגבתי,שבוע לחוץ...

מאסטר ליאון
    *אתה מבין שכול מה שאמרתי על הסיפור שלך היה בשביל לשדל אותך לעשות סיפור יותר טוב,נכון?אני לא עושה סתם דברים מגעילים בלי סיבה וזכור שיש לך עדיין את הדאטא של דורומון [בשביל ליצור אותו אתה צריך להגיע ל-PC של DATS.
    גאומון אומר לך:"מאז שאפשרות השליטה של DATS בשער המימדי נהרסה אנחנו צריכים להשמיד את הדיג'ימונים,בגלל זה הם לא הופכים להיות דיג'יביצים יותר,בגלל זה אם אני מושמד" הוא מסתכל עליך בעצבות וממשיך:"הסיכויים שניפגש שוב הם כמעט אפסיים" הוא משתמש בלהבה כחולה ממוקדת ביותר אך דורומון משתמש בלהבה מוזהבת שמתאזנת עם הלהבה הכחולה של גאומון.

Shacharmor
    קינן אומר לך:"אתה מוזמן להיות נלהב כמה שאתה רוצה,אבל במשימות שיהיו לך בעתיד,כדי לך להיות רציני,להיות סוכן DATS זו לא בדיחה,עכשיו תקשיב טוב,אתמול בלילה אתה הסתובבת באזור הזה ממש,ודיג'ימון אלוף בשם 'Triceramon',הדיג'ימון קודמון הגיע לידך ואיכשהו הצלחת להפוך אותו לרמת אלוף והצלחתם להביס את טריסרמון,עכשיו לכדנו את הקודמון שלך לדיג'יכלי" הוא מושיט לך דיג'יכלי,אתה רואה את השותף שלך קודמון וקינן ממשיך:"מסתבר שרמת ה-DS שזה רשאי תיבות של 'Digi Soul' שלך ירדה באופן קיצוני,מה שאומר שרמת האלוף של קודמון נעלמה למשך זמן מה,עכשיו רוצה להיות סוכן DATS,אם כן,אתה רשאי להתחיל במשימות שלך,מוכן?".

Son Goku
    *מעל ה-U של ה'Goku' יש קו כזה נכון?אני לא יכול לעשות אותו.
    תומס לוחץ על כמה כפתורים במחשב הנייד שלו אתה רואה שער דיגיטלי קטן ולא יציב,תומס אומר לך:"בהצלחה סוכן" אתה נכנס לשער,תוך כמה שניות ספורות כמה מגיע למין אזור בעל צ'יפים סגולים וירוקים,בגודל ענק מרחפים להם באוויר,אתה רואה שהאזור נראה בדיוק כמו מפקדת DATS רק שהיא נראת הרוסה ובעלת סוג של צמחים מטפסים,אתה רואה שהכיסא של תומס פונה עם גבו אליך,אתה שומע קול שאומר:"ברוך הבא,סוכן" אתה רואה את הסוכן D מסתובב עם הכיסא של תומס,הוא אומר לך:"ברוך הבא לכור הכאוטי,אני מבין שאתה רוצה נקמה,אבל בשביל זה תצטרך להכיר את החברים שלי" אתה רואה שלושה אמפמונים יורדים מהתקרה כול אחד מהם מסתכל עליך במבט של שנאה.

YellowFlash
    אגומון מתחבר לכולר החשמלי,קינן אומר לך:"תקשיב,הוא יצרח מכאב,אבל אסור לך לעצור את זה,זה יותר מסוכן מסיום התהליך" הוא לוחץ על כפתור במקלדת שלו אבל כפתור 'H' אתה רואה שהקולר מחשמל את אגומון,אתה רואה הבזק קצר שמחשיך את כול החדר אך אתה רואה את העצמות של אגומון,בסוף הפלאש החשמול נגמר והאורות נדלקים,אתה רואה מידע על האגומון שלך על המחשב של קינן,הקולר מתנתק,אגומון חוזר להיות מידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי שלך,קינן בודק את המידע על אגומון,הוא מחייך ואומר לך:"מזל טוב,יש אפשרות למצב בוהק!".

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה

Son Goku
    תומס לוחץ על כמה כפתורים במחשב הנייד שלו אתה רואה שער דיגיטלי קטן ולא יציב,תומס אומר לך:"בהצלחה סוכן" אתה נכנס לשער,תוך כמה שניות ספורות כמה מגיע למין אזור בעל צ'יפים סגולים וירוקים,בגודל ענק מרחפים להם באוויר,אתה רואה שהאזור נראה בדיוק כמו מפקדת DATS רק שהיא נראת הרוסה ובעלת סוג של צמחים מטפסים,אתה רואה שהכיסא של תומס פונה עם גבו אליך,אתה שומע קול שאומר:"ברוך הבא,סוכן" אתה רואה את הסוכן D מסתובב עם הכיסא של תומס,הוא אומר לך:"ברוך הבא לכור הכאוטי,אני מבין שאתה רוצה נקמה,אבל בשביל זה תצטרך להכיר את החברים שלי" אתה רואה שלושה אמפמונים יורדים מהתקרה כול אחד מהם מסתכל עליך במבט של שנאה.
    גם לי אין מושג פשוט העתקתי את צמד המילים הזה מאתר כולשהוא
    -----------------------------------------
    אני אומר לאמפמונים" הי אל תשנאו אותי.אני לא יעשה לכם שום דבר שיפגע בכם.באתי לפה בשביל משימה ששלחו אותי לפה ". לאחר מכן אפנה אל הסוכן די" טוב אז מה אני אמור לעשות בכור האטומי הזה?. החברים שלך זה שלושת האמפמונים האלו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    Son Goku
    *אוקיי
    הגנרל די מחייך ואומר:"אלה רק ההתחלה" אתה רואה שגם לו יש מחשב נייד כמו למפקד תומס רק שלו יש מחשב שחור עם האות D בסגול,הוא אומר:"דיג'יסול" הוא לוחץ על שני כפתורים במקלדת שלו ביחד שלושת האמפמונים מתפתחים בו זמנית לדוימונים חזקים מאוד הוא אומר לך:"המחשב הזה הוא כמו דיג'יכלי,אך לעומת הדיג'יכלי יש לי שליטה מלאה על הדיג'ימונים שאני מצליח לשלוט בדאטא שלהם".

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל

מאסטר ליאון
    *אתה מבין שכול מה שאמרתי על הסיפור שלך היה בשביל לשדל אותך לעשות סיפור יותר טוב,נכון?אני לא עושה סתם דברים מגעילים בלי סיבה וזכור שיש לך עדיין את הדאטא של דורומון [בשביל ליצור אותו אתה צריך להגיע ל-PC של DATS.
    גאומון אומר לך:"מאז שאפשרות השליטה של DATS בשער המימדי נהרסה אנחנו צריכים להשמיד את הדיג'ימונים,בגלל זה הם לא הופכים להיות דיג'יביצים יותר,בגלל זה אם אני מושמד" הוא מסתכל עליך בעצבות וממשיך:"הסיכויים שניפגש שוב הם כמעט אפסיים" הוא משתמש בלהבה כחולה ממוקדת ביותר אך דורומון משתמש בלהבה מוזהבת שמתאזנת עם הלהבה הכחולה של גאומון.

Shacharmor
    קינן אומר לך:"אתה מוזמן להיות נלהב כמה שאתה רוצה,אבל במשימות שיהיו לך בעתיד,כדי לך להיות רציני,להיות סוכן DATS זו לא בדיחה,עכשיו תקשיב טוב,אתמול בלילה אתה הסתובבת באזור הזה ממש,ודיג'ימון אלוף בשם 'Triceramon',הדיג'ימון קודמון הגיע לידך ואיכשהו הצלחת להפוך אותו לרמת אלוף והצלחתם להביס את טריסרמון,עכשיו לכדנו את הקודמון שלך לדיג'יכלי" הוא מושיט לך דיג'יכלי,אתה רואה את השותף שלך קודמון וקינן ממשיך:"מסתבר שרמת ה-DS שזה רשאי תיבות של 'Digi Soul' שלך ירדה באופן קיצוני,מה שאומר שרמת האלוף של קודמון נעלמה למשך זמן מה,עכשיו רוצה להיות סוכן DATS,אם כן,אתה רשאי להתחיל במשימות שלך,מוכן?".

Son Goku

YellowFlash
    אגומון מתחבר לכולר החשמלי,קינן אומר לך:"תקשיב,הוא יצרח מכאב,אבל אסור לך לעצור את זה,זה יותר מסוכן מסיום התהליך" הוא לוחץ על כפתור במקלדת שלו אבל כפתור 'H' אתה רואה שהקולר מחשמל את אגומון,אתה רואה הבזק קצר שמחשיך את כול החדר אך אתה רואה את העצמות של אגומון,בסוף הפלאש החשמול נגמר והאורות נדלקים,אתה רואה מידע על האגומון שלך על המחשב של קינן,הקולר מתנתק,אגומון חוזר להיות מידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי שלך,קינן בודק את המידע על אגומון,הוא מחייך ואומר לך:"מזל טוב,יש אפשרות למצב בוהק!".
    "אז השמד בכל הכוח להבה כחולה על האגרוף שלך ואגרוף ממוקד!" אומר בזעם.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Son Goku
    *אוקיי
    הגנרל די מחייך ואומר:"אלה רק ההתחלה" אתה רואה שגם לו יש מחשב נייד כמו למפקד תומס רק שלו יש מחשב שחור עם האות D בסגול,הוא אומר:"דיג'יסול" הוא לוחץ על שני כפתורים במקלדת שלו ביחד שלושת האמפמונים מתפתחים בו זמנית לדוימונים חזקים מאוד הוא אומר לך:"המחשב הזה הוא כמו דיג'יכלי,אך לעומת הדיג'יכלי יש לי שליטה מלאה על הדיג'ימונים שאני מצליח לשלוט בדאטא שלהם".

אני אומר לגנרל די" מגניב , איך אני משיג מחשב כזה ואוכל לשלוט שליטה מלאה על הדיג'ימון שלי ?. טו רק רגע איך כל מה שאתה מראה לי קשור למשימה שרוצים לתת לי ?. תוכל להגיד לי כבר מהי המשימה שלי בכור האטומי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    "יופי, אז איך אני מעביר את אגומון למצב בוהק?" אשאל את קינן.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון מנסה לחזק את כוחה של הלהבה הכחולה אך לא מצליח,אתה רואה כמה מדפים נופלים,הדבר לא מפסיק את איזון הכוחות של הלהבות הזהובה והכחולה,הלהבה הזהובה נפסקת פתאום,אתה רואה שגם גאומון מפסיק,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון,אתה רואה פלאש ופתאום אתה רואה דורוגמון,אחת מצורת האלוף של דורומון.
    Spoiler ספוילר

Son Goku
    *שכחתי להגיד לך,פתחת את ע''מ 20,אתה מקבל וורמון,הגנרל די הוא מהרעים אתה יודע.
    הגנרל די מחייך ואומר:"מצטער,אבל זה מכשיר שאני בניתי,אני אחראי לצד הטכני של DLA,רק שתדע,אני לא באמת כזה מרושע,פשוט..." אתה רואה הילה שחורה מקיפה את הגנרל די,קולו משתנה,הוא ממשיך:"פשוט אני אוהב להרוס דברים!" הוא לוחץ על עוד כפתור,שלושת הדוימון מזנקים להתקפה עליך.

YellowFlash
    קינן לוקח לך את הדיג'יכלי,הוא מחבר אותו למחשב,אתה רואה כמה תקיות בפנים,כמו שמחברים נגן מוזיקה למחשב,קינן מוריד קובץ מהמחשב שלו ומוסיף לך לדיג'יכלי,שם הקובץ הוא 'Burst Mode' אתה רואה את המסך של הדיג'יכלי מהבהב כמה פעמים,אגומון אומר לך:"אני מוכן!" קינן אומר לך:"תן לו מנוחה כמה דקות,זה עלול לפגוע קשה באגומון או בדיג'יכלי או ליצור מצב הרס",אתה שומע דפיקה בדלת,קינן אומר:"פתוח",דיאנה נכנסת ואומרת לך:"מצב בוהק,תכסיס ישן,בקרב שלנו,שנינו נשתמש בכול הכוח של המצב הבוהק בסדר?" קינן אומר לך:"דיאנה היא אחת מאנשי DATS הראשונים,שהם לא אני,תומס,יושי או מרקוס שלמדו להשתמש במצב בוהק".

8. NYO HO HO
    YellowFlash
    קינן לוקח לך את הדיג'יכלי,הוא מחבר אותו למחשב,אתה רואה כמה תקיות בפנים,כמו שמחברים נגן מוזיקה למחשב,קינן מוריד קובץ מהמחשב שלו ומוסיף לך לדיג'יכלי,שם הקובץ הוא 'Burst Mode' אתה רואה את המסך של הדיג'יכלי מהבהב כמה פעמים,אגומון אומר לך:"אני מוכן!" קינן אומר לך:"תן לו מנוחה כמה דקות,זה עלול לפגוע קשה באגומון או בדיג'יכלי או ליצור מצב הרס",אתה שומע דפיקה בדלת,קינן אומר:"פתוח",דיאנה נכנסת ואומרת לך:"מצב בוהק,תכסיס ישן,בקרב שלנו,שנינו נשתמש בכול הכוח של המצב הבוהק בסדר?" קינן אומר לך:"דיאנה היא אחת מאנשי DATS הראשונים,שהם לא אני,תומס,יושי או מרקוס שלמדו להשתמש במצב בוהק".
    "ואני חשבתי שרק קינן,מרקוס,יושי ותומס יודעים להשתמש במצב הבוהק.." אומר לדיאנה ולאחר מכן אומר לקינן:"תצטרך לאמן אותי כדי שאוכל לשלוט במצב הבוהק הזה."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    המסך של המחשב משתנה לתמונה של מפת העיר,אתה רואה נקודה מהבהבת,קינן בודק משהו והוא אומר לך:"דיאנה,ריו,יש לי משימה בשבילכם,יש דקס דורוגמון במרכז העיר אתם יכולים לטפל בו בשבילי?אהה וריו,עד שתגיעו לשם אגומון ינוח מספיק" דיאנה מחייכת אליך ואומרת לך:"זה מעולה!דבר ראשון נוכל להתאמן לטורניר,דבר שני תוכל להתאמן עם המצב הבוהק ודבר שלישי נוכל לבדוק אם אנחנו מתאימים לצוות,מה דעתך?".

10. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון מנסה לחזק את כוחה של הלהבה הכחולה אך לא מצליח,אתה רואה כמה מדפים נופלים,הדבר לא מפסיק את איזון הכוחות של הלהבות הזהובה והכחולה,הלהבה הזהובה נפסקת פתאום,אתה רואה שגם גאומון מפסיק,אתה רואה הילה שחורה מקיפה את דורומון,אתה רואה פלאש ופתאום אתה רואה דורוגמון,אחת מצורת האלוף של דורומון.
    Spoiler ספוילר

Son Goku
    *שכחתי להגיד לך,פתחת את ע''מ 20,אתה מקבל וורמון,הגנרל די הוא מהרעים אתה יודע.
    הגנרל די מחייך ואומר:"מצטער,אבל זה מכשיר שאני בניתי,אני אחראי לצד הטכני של DLA,רק שתדע,אני לא באמת כזה מרושע,פשוט..." אתה רואה הילה שחורה מקיפה את הגנרל די,קולו משתנה,הוא ממשיך:"פשוט אני אוהב להרוס דברים!" הוא לוחץ על עוד כפתור,שלושת הדוימון מזנקים להתקפה עליך.

YellowFlash
    "שיט טוב גאוגמון זה תורך! התפתחות:טירון-אלוף גאומון לגאוגמון-שינוי DNA!! להבה כחולה!" אומר בזעם ואחשוב:"הלוואי שיהפוך לעל".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה משתמש ביכולת הדיג'יסול שלך בשביל לפתח את גאומון לגאוגמון,גאוגמון ודורוגמון מסתכלים זה על זה,גאוגמון משתמש בלהבה כחולה חזקה ומסוכנת אך דורוגמון משתמש בלהבה מוזהבת שהפעם נראת חזקה יותר מהלהבה הכחולה,אתה רואה את הלהבה של דורוגמון משתנה מזהב ללהבה ירוקה-מתכתית שגוברת על הלהבה הכחולה,גאוגמון נראה חלש מאוד,כנראה שהוא משקיע את כול כולו בכוח הזה.

12. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה משתמש ביכולת הדיג'יסול שלך בשביל לפתח את גאומון לגאוגמון,גאוגמון ודורוגמון מסתכלים זה על זה,גאוגמון משתמש בלהבה כחולה חזקה ומסוכנת אך דורוגמון משתמש בלהבה מוזהבת שהפעם נראת חזקה יותר מהלהבה הכחולה,אתה רואה את הלהבה של דורוגמון משתנה מזהב ללהבה ירוקה-מתכתית שגוברת על הלהבה הכחולה,גאוגמון נראה חלש מאוד,כנראה שהוא משקיע את כול כולו בכוח הזה.
    "טוב אגרוף על דורוגמון!" אומר לגאוגמון בלחץ ואקרא אל הדיג'יכלי:"טייגר תעזור לי ואז בבקשה להילחם עד התפתחות(רק שתדע עדיף יותר שיהפוך לפנטומון ואז לפידמון רק אומר)!!!!!!".

13. NYO HO HO
    YellowFlash
    המסך של המחשב משתנה לתמונה של מפת העיר,אתה רואה נקודה מהבהבת,קינן בודק משהו והוא אומר לך:"דיאנה,ריו,יש לי משימה בשבילכם,יש דקס דורוגמון במרכז העיר אתם יכולים לטפל בו בשבילי?אהה וריו,עד שתגיעו לשם אגומון ינוח מספיק" דיאנה מחייכת אליך ואומרת לך:"זה מעולה!דבר ראשון נוכל להתאמן לטורניר,דבר שני תוכל להתאמן עם המצב הבוהק ודבר שלישי נוכל לבדוק אם אנחנו מתאימים לצוות,מה דעתך?".
    "אחלה!אני גם אוכל ללכוד את הדיג'ימון הראשון שלי!" אומר לדיאנה וקינן ואלך עם דיאנה לכיוון המשימה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    [I]
    Shacharmor
    .
    "אני תמיד מוכן מוכן לכל מה שתביא לי?" אני אומר ברצינות
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *אכפת לך במקום סוגריים בשביל לדבר איתי באופן אישי כמו שעשית עם ה"רק שתדע..." אני מעדיף בכוכבית.
    טייגר אומר לך דרך הדיג'יכלי,אתה שומע שהקול שלו מקוטע טיפה:"אני &^*& יכול &*^* דקס!" גאוגמון משתמש בזרועות האדומות שעל ראשו כדי להכות את דורוגמון,הלהבה הזהובה נפסקת,הלהבה הכחולה פוגעת בדורוגמון,דורוגמון חוזר להיות דורומון ואז למידע דיגיטלי.
    *החרבושים המוזרים האלה הם רעשים מוזרים.

YellowFlash
    אתה ודיאנה רצים לכיוון מרכז העיר,היא אומרת לך:"דקס דורוגמון הוא דיג'ימון מיוחד,יש מעטים שיש להם 'דקס' בשם,הם חזקים יותר מהרגילים,כדי שנכין את הדיג'ימונים שלנו" היא עוצרת וגם אתה היא מוציאה את הדיג'יכלי שלה היא מרימה אותו ואומרת:"פלאמון צאי החוצה!" אתה רואה את פלאמון של דיאנה יוצאת מין הדיג'יכלי שלה,היא מרימה שוב את הדיג'יכלי ואומרת:"מצב בוהק!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיאנה הופכת להיות סוג של להבה שמקיפה את פלאמון,פלאמון הופכת להיות מצב בוהק.

Shacharmor
    *אכפת לך לשים פסיקים?ולא הבנתי מה הקטע של הסימן שאלה בסוף.
    קינן אומר לך:"יש כמה אלקטמונים שמסתובבים בעיירה,אנחנו מקבלים גם קריאות על בלאק גרורומון,אני חושב שהוא זה ששלח את האלקטמונים,יש לנו שלושה סוכנים חדשים,יש להם ותק של שלושה ימים בערך,בהצלחה עם זה" קינן מוביל אותך למרכז העיר,אתה רואה כמה סוכנים חדשים נלחמים מול דיג'ימונים האלקטמונים,אתה רואה על אחד מגגות העיר את בלאק גרורומון צופה בקרב.

עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •