מאסטר ליאון
*מה זה יעזור?אני רוצה לדעת מה זה יעזור לך שגאומון יאכל את המידע של ררמון?במילא אתה לא יכול לקבל אותו יותר?
גאומון אומר לך:"אי אפשר לקבל שוב את המידע של ררמון" אתה שומע את הקול של טייגר בוקע מין הדיג'יכלי:"טאי,לכדתי את האחרון,הבעיה היא שהוא הרס את תעלות הניקוז,המקום הולך להתפוצץ,תברח!",אתה יוצא מהר מין המקום אל המזבלה,אתה רואה את כול הדלתות החלודות מתפרקות ומיהן יוצאים המים מהביוב,המזבלה מתמלאת מים,אך אתה לא מוצא את טייגר.
Son Goku
אתה מגיע לחדר השני,צבעו הוא צבע סגול,אתה רואה דלת מתכת נעולה,וורמון אומר לך מהדיג'יכלי:"בדלת הזו לא יעזור כוח,צריך את המפתח" אתה שומע את קולו הסהרורי של הגנרל די [שעדיין בטראנס] בוקע מין הרמקולים שעל הקירות:"שלום לך לי,אני אלווה אותך במהלך הדרך שלך לחדר השערים,כמובן אני לא יקל עליך,יש חמישה חדרים,אתה בחדר הראשון,אתה צריך למצוא את המפתח לדלת,הבעיה היא שדיגמון לקח אותו" וורמון אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון שריון,הוא מסוכן מאוד" אתה שומע את קול של מקדחה ומין הרצפה נפער חור וממנו יוצא דיגמון.
YellowFlash
*הכפתור נדלק רק שיש לך רמת דיג'יסול מתאימה.
אגומון הופך להיות מצב בוהק אך הכפתור של ההתפתחות לא נדלק,דיג'ימון השריון,קואטזלמון מסתכל עליך ועל אגומון,דיאנה עדיין נראת מהופנטת והטמר המסתורי שנגדו אתה נלחם מחייך חיוך רחב,הוא אומר:"דיג'ימון שריון נגד דיג'ימון במצב בוהק,זה יהיה כיף,רק הבעיה היא,שמצב בוהק זה רק שידרוג בזמן ששריון הוא דיג'ימון עם כוח דומה לדיג'ימון אלוף,מה שאומר שאני עדיין מוביל,אבל אתה תתחיל".