Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 489
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    אגומון משתמש באנרגיה בוהקת שפוגעת בקואטזלמון,הטמר עם הקואטזלמון מחזיר את הדיג'ימון שלו לדיג'יכלי שלו,הוא מסתובב ואומר:"ברוך הבא לעולם הדיגיטלי" הוא משתמש בפצצת זמן-חלל כמו ממקודם,הוא נכנס לשער ונעלם,דיאנה יוצאת מין הטראנס,היא נופלת על הרצפה,אתה לוקח את הדיג'יכלי שלה ורץ עליה,אתה רואה שהיא בוכה,היא אומרת לך:"א-אני מצטערת מ-מאוד פ-פשוט ז-זה אח שלי".
    "שאלה עכשיו-למה האח הדפוק שלך,סליחה אם אני פוגע, השאיר אותנו בעולם הדיגיטלי?!" אומר בעצבנות לדיאנה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Son Goku
    *סבבה.
    פלאוויזרדמון מרים את שרביטו ויורה להבות חזקות מאוד,דיגמון משתמש במקדחה שבידו הימנית והודף את הלהבה,אמפמון שלך יוצא הוא אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון בעל הגנה גבוהה במיוחד,אני מכיר את נקודות התורפה שלו,ואני גם קטן וזריז,בזמן שפלאוויזרדמון יעסיק אותו בקרב,אני אפגע לו בשריון האחורי,נקודת התורפה שלו".

מאסטר ליאון
    *תפסיק להגיד 'על'!זה אולטימטיבי!אתה יודע שזה יוסיף מלא אורך לתגובה שלך?
    טייגר אומר:"ביו דיג'ימונים הם חזקים במיוחד,עם טקטיקה טובה ומיומנות אתה יכול לנצח אותם,תגיד גאומון יכול לעזור לי לפתח את גבומון?הדיג'יסול שלי הייתה מתאימה לקנדלמון,גבומון זה משהו אחר,כמו שאתה יכול לפתח את גאומון לגאוגמון ולא את דורומון,הבנת?".

YellowFlash
    דיאנה אומרת לך:"אני לא יודעת,לפני שלוש שנים,שנה לפני שהצטרפתי ל-DATS,אחי נעלם,לא נראה שוב,פעם אחת פגשתי אותו,חוץ מהיום,הוא השתנה,זה היה במשימה הרשמית האחרונה שלי,אני יחד עם עוד שני חברים שלי,פגשנו אותו,הוא השתמש במשהו לא ברור,אני נפגעתי קל יחסית לחברים שלי,שבוע הייתי מעולפת אבל השניים האחרים הם..." קולה נשבר,אתה מבין שסופם של החברים של דיאנה היה רע מאוד,דיאנה ממשיכה:"מאז לא יצאתי למשימות,רק התאמנתי,ידעתי שהוא ימצא אותי יום אחד,והיום הזה הגיע,ואני לא יודעת למה הוא השאיר אותנו פה,אנחנו צריכים למצוא דרך לחזור לעולם האמיתי,אני חושבת שתחנת הרכבת הישנה תעזור לנו,מה דעתך?".

3. NYO HO HO
    YellowFlash
    דיאנה אומרת לך:"אני לא יודעת,לפני שלוש שנים,שנה לפני שהצטרפתי ל-DATS,אחי נעלם,לא נראה שוב,פעם אחת פגשתי אותו,חוץ מהיום,הוא השתנה,זה היה במשימה הרשמית האחרונה שלי,אני יחד עם עוד שני חברים שלי,פגשנו אותו,הוא השתמש במשהו לא ברור,אני נפגעתי קל יחסית לחברים שלי,שבוע הייתי מעולפת אבל השניים האחרים הם..." קולה נשבר,אתה מבין שסופם של החברים של דיאנה היה רע מאוד,דיאנה ממשיכה:"מאז לא יצאתי למשימות,רק התאמנתי,ידעתי שהוא ימצא אותי יום אחד,והיום הזה הגיע,ואני לא יודעת למה הוא השאיר אותנו פה,אנחנו צריכים למצוא דרך לחזור לעולם האמיתי,אני חושבת שתחנת הרכבת הישנה תעזור לנו,מה דעתך?".
    "אני לא ממש מכיר את העולם הזה, אני חושב שאולי היא תעזור לנו.איפה היא?" אגיד לדיאנה.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,אבל כדי נסתובב פה,נכיר דיג'ימונים חדשים אולי כמה מהם יהיו שלנו" היא כמה על רגליה,היא מנקה את החול שנדבק לה על המכנסיים,ואתם ממשיכים בדרככם,דרך נפתחת דרך הקניון,דרך שלא ראית קודם,שניכם רצים לעבר המעבר הזה,אתה רואה שאתה מגיע למאין עיירה קטנה,אתה רואה שכול הבתים שמה עם אורות סגורים,אתה רואה בניין אחד נמוך עם קומה אחת שעל השלט שלו כתוב באורות זוהרים 'מפגש הפונצ'ו',דיאנה אומרת לך:"נראה לי זה מקום מעניין,פונצ'ומון,הוא דיג'ימון שריון שמתפתח משילוב של פטמון וביצת הכנות,הוא דומה לטוגמון,הצורה המפותחת של פלאמון".

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Son Goku
    *סבבה.
    פלאוויזרדמון מרים את שרביטו ויורה להבות חזקות מאוד,דיגמון משתמש במקדחה שבידו הימנית והודף את הלהבה,אמפמון שלך יוצא הוא אומר לך:"דיגמון הוא דיג'ימון בעל הגנה גבוהה במיוחד,אני מכיר את נקודות התורפה שלו,ואני גם קטן וזריז,בזמן שפלאוויזרדמון יעסיק אותו בקרב,אני אפגע לו בשריון האחורי,נקודת התורפה שלו".

מאסטר ליאון
    *תפסיק להגיד 'על'!זה אולטימטיבי!אתה יודע שזה יוסיף מלא אורך לתגובה שלך?
    טייגר אומר:"ביו דיג'ימונים הם חזקים במיוחד,עם טקטיקה טובה ומיומנות אתה יכול לנצח אותם,תגיד גאומון יכול לעזור לי לפתח את גבומון?הדיג'יסול שלי הייתה מתאימה לקנדלמון,גבומון זה משהו אחר,כמו שאתה יכול לפתח את גאומון לגאוגמון ולא את דורומון,הבנת?".

YellowFlash
    "אז איך אני אפתח את דורומון? ובטח אנ יעזור לך" אומר ואשאל את טייגר.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

6. NYO HO HO
    YellowFlash
    דיאנה אומרת לך:"לא יודעת,אבל כדי נסתובב פה,נכיר דיג'ימונים חדשים אולי כמה מהם יהיו שלנו" היא כמה על רגליה,היא מנקה את החול שנדבק לה על המכנסיים,ואתם ממשיכים בדרככם,דרך נפתחת דרך הקניון,דרך שלא ראית קודם,שניכם רצים לעבר המעבר הזה,אתה רואה שאתה מגיע למאין עיירה קטנה,אתה רואה שכול הבתים שמה עם אורות סגורים,אתה רואה בניין אחד נמוך עם קומה אחת שעל השלט שלו כתוב באורות זוהרים 'מפגש הפונצ'ו',דיאנה אומרת לך:"נראה לי זה מקום מעניין,פונצ'ומון,הוא דיג'ימון שריון שמתפתח משילוב של פטמון וביצת הכנות,הוא דומה לטוגמון,הצורה המפותחת של פלאמון".
    "אוקיי, אולי אם נשאל שם מישהו נוכל לדעת איפה תחנת הרכבת." אומר לדיאנה ולאחר מכן אפתח את הדלת ואומר לה שוב:"שניכנס?"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אתה צריך להתאמן,כמו שאני צריך להתאמן עם הגבומון".
    הוא מוציא את גבומון שלו,דורומון הולך אחורה ומשאיר מקום לקרב של גאומון וגבומון,גבומון משתמש בקרן שלו להתקפה ישירה אך גאומון מחזיק לו את הקרן בעזרת ידו הימנית,הוא מרים אותו כאילו הוא מרים דף,ואז זורק אותו על הרצפה בחוזקה,אתה רואה מכתש קטן נוצר במקום שבו גבומון נפל,גבומון משתמש בפיצוץ כחול קטן שפוגע בגאומון שעף אחורה.

YellowFlash
    אתם נכנסים ל'מפגש הפונצ'ו',אתם רואים כמה דיג'ימונים נלחמים זה בזה,אתה רואה בן אדם זקן עומד מאחוריי הבר,הוא מסתכל על הבר בייאוש,או שהוא ישן,דיאנה אומרת לך:"יש לי פתאום הרגשה רעה בנוגע למקום המוזר הזה" אתה שומע קול שאומר:"חדשים בעיר אהה" אתה מסתובב ורואה דפוטימון מכוון את שני האקדחים שלו אליכם,אחד אל דיאנה ואחד אליך.
    Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Son Goku
    *סבבה.
    .
    אני אומר לאמפמון" אוקי אחלה רעיון יש לך.חכה שפלאוויזרדמון יתקוף את דיגימון ואז אתה תתקוף את דיגמון באגרוף הליל שלך "

אני אומר לפלאוויזרדמון " אני מבין ששעמת את התוכנית של אמפמון.אז תקווף את דיגמון בקסם אש. שלח להבות אדומות שיעזסיקו את דיגמון ולא ישים לב שאמפמון תוקף אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אתה צריך להתאמן,כמו שאני צריך להתאמן עם הגבומון".
    הוא מוציא את גבומון שלו,דורומון הולך אחורה ומשאיר מקום לקרב של גאומון וגבומון,גבומון משתמש בקרן שלו להתקפה ישירה אך גאומון מחזיק לו את הקרן בעזרת ידו הימנית,הוא מרים אותו כאילו הוא מרים דף,ואז זורק אותו על הרצפה בחוזקה,אתה רואה מכתש קטן נוצר במקום שבו גבומון נפל,גבומון משתמש בפיצוץ כחול קטן שפוגע בגאומון שעף אחורה.

YellowFlash
    אתם נכנסים ל'מפגש הפונצ'ו',אתם רואים כמה דיג'ימונים נלחמים זה בזה,אתה רואה בן אדם זקן עומד מאחוריי הבר,הוא מסתכל על הבר בייאוש,או שהוא ישן,דיאנה אומרת לך:"יש לי פתאום הרגשה רעה בנוגע למקום המוזר הזה" אתה שומע קול שאומר:"חדשים בעיר אהה" אתה מסתובב ורואה דפוטימון מכוון את שני האקדחים שלו אליכם,אחד אל דיאנה ואחד אליך.
    Spoiler ספוילר
    "טוב יש לך מזל שאנחנו מרחמים עליך להבה כחולה קטנה" אומר בשמחה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

10. NYO HO HO
    YellowFlash
    "תשמע, אם תצטרף אליי אני לא אמחק אותך." אומר לדפיוטמון בזמן שאוציא את אגומון מהדיג'יכלי שלי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Son Goku
    אמפמון רץ אל מאחוריי דיגמון,דיגמון מסתובב במטרה להתקיף אותו כשהוא מפנה את גבו אל פלאוויזרדמון שמשתמש בקסם אש בדיוק בנקודת התורפה של דיגמון שהופך להיות מידע דיגיטלי,אך במקום להתפוגג,המידע מופנה אל דלת המתכת שנפתחת,אתה עובר בדלת אל החדר השני,החדר הכחול,הדלת ננעלת,אתה רואה שהדלת הבאה נמצאת על התקרה [שבגובה שלוש וחצי מטר],הגנרל די אומר לך:"רק יד אדם יכולה לפתוח את הדלת".

מאסטר ליאון
    גאומון משתמש בלהבה כחולה אך גבומון משתמש בפיצוץ כחול,ההתקפה המיוחדת של גבומון,שהפעם היא יותר חזקה מהפעם הקודמת,הפיצוץ הכחול הודף את הלהבה הכחולה וממשיך לכיוונו של גאומון שמשתמש באגרופו בשביל להשמיד את הפיצוץ הכחול הקטן.

YellowFlash
    הדפוטימון אומר לך:"אני הוא השריף של העיירה הזו,שניכם עצורים על כניסה לעיירה הזו ללא אישור,ואתה ילד,עצור על איומים על איש ציבור" הוא יורה בשניכם,אתה רואה שני חצי הרדמה פוגעים לכם בכתפיים,אתם מאבדים את ההכרה.
    כשאתם מתעוררים אתם בתא מעצר,דיאנה ישנה עדיין על אחת המיטות שבתא,אתה שוכב על המיטה בצד השני של התא,אתה מחפש את הדיג'יכלי שלך אבל אתה לא מוצא אותו,אתה רואה אבל את הדיג'יכלי של דיאנה מונח מתחת למיטה שלה,אתה בודק מתחת למיטה שלך והדיג'יכלי שלך שם.

12. משתמש מנוסה
    Son Goku
    אמפמון רץ אל מאחוריי דיגמון,דיגמון מסתובב במטרה להתקיף אותו כשהוא מפנה את גבו אל פלאוויזרדמון שמשתמש בקסם אש בדיוק בנקודת התורפה של דיגמון שהופך להיות מידע דיגיטלי,אך במקום להתפוגג,המידע מופנה אל דלת המתכת שנפתחת,אתה עובר בדלת אל החדר השני,החדר הכחול,הדלת ננעלת,אתה רואה שהדלת הבאה נמצאת על התקרה [שבגובה שלוש וחצי מטר],הגנרל די אומר לך:"רק יד אדם יכולה לפתוח את הדלת".

מאסטר ליאון
    גאומון משתמש בלהבה כחולה אך גבומון משתמש בפיצוץ כחול,ההתקפה המיוחדת של גבומון,שהפעם היא יותר חזקה מהפעם הקודמת,הפיצוץ הכחול הודף את הלהבה הכחולה וממשיך לכיוונו של גאומון שמשתמש באגרופו בשביל להשמיד את הפיצוץ הכחול הקטן.

YellowFlash
    הדפוטימון אומר לך:"אני הוא השריף של העיירה הזו,שניכם עצורים על כניסה לעיירה הזו ללא אישור,ואתה ילד,עצור על איומים על איש ציבור" הוא יורה בשניכם,אתה רואה שני חצי הרדמה פוגעים לכם בכתפיים,אתם מאבדים את ההכרה.
    כשאתם מתעוררים אתם בתא מעצר,דיאנה ישנה עדיין על אחת המיטות שבתא,אתה שוכב על המיטה בצד השני של התא,אתה מחפש את הדיג'יכלי שלך אבל אתה לא מוצא אותו,אתה רואה אבל את הדיג'יכלי של דיאנה מונח מתחת למיטה שלה,אתה בודק מתחת למיטה שלך והדיג'יכלי שלך שם.
    "ארר... גאומון שנוי דיאן איי הטענת נתוני רארמון!!! להבה כחולה חזקה מאוד!" אומר בזעם .
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-11-2012 בשעה 01:13 PM

13. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון משתמש בלהבה כחולה חזקה יותר ממקודם אך גבומון משתמש בקרן שלו בשביל לחפור בור קטן,שמה הוא מתחבא ומצליח להינצל מההתקפה של גאומון שמזנק גם הוא לבור הזה,אתה שומע את הצעקות של גבומון שצועק מכאב,אתה מבין שגאומון מנצח,אתה רואה מידע כחול יוצא מהחור ומגיע אל הדיג'יכלי של טייגר,גאומון ניצח.

14. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון משתמש בלהבה כחולה חזקה יותר ממקודם אך גבומון משתמש בקרן שלו בשביל לחפור בור קטן,שמה הוא מתחבא ומצליח להינצל מההתקפה של גאומון שמזנק גם הוא לבור הזה,אתה שומע את הצעקות של גבומון שצועק מכאב,אתה מבין שגאומון מנצח,אתה רואה מידע כחול יוצא מהחור ומגיע אל הדיג'יכלי של טייגר,גאומון ניצח.
    "אז מי חזק יותר? וזה עוד לא גאוגמון זה היה הכוח ברגל של גאומון" אומר בהשתחצנות.

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"בינתיים,גאומון חזק יותר,וזה כמובן היה ברור,הוא יותר מוכשר ועם יותר אימונים,מצב שני יש את גבומון,דיג'ימון שרק עכשיו הכרתי עם לא הרבה הכשרה ואימונים ועם לא הרבה התקפות,אם זה גאוגמון הקרב הזה נגמר הרבה יותר מהר" אתה רואה שוב את הנער הזה שיצא אחרי טייגר ו-וויזרדמון,הביו דיג'ימון עומד מולכם.

עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •