Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 33 ראשוןראשון ... 202829303132 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Son Goku
    אתה מלטף בראשו של קרמון,הוא מגרגר טיפה ואומר לך:"בסדר,שום בעיה" הוא הופך להיות מידע דיגיטלי שנכנס לתוך הדיג'יכלי,קאלין אומר לך:"בניגוד לכדור הארץ,בעולם הדיגיטלי אתה לא יכול לסרוק דיג'ימונים אלא רק לקבל אותם,ורק אם הדיג'ימון רוצה בכך אתה מקבל אותו.
    אמפמון מתעורר ואומר מבולבל:"איפה צ'ריסלימון?".
    יש לך קרמון!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    אגומון משתמש בשאגת דרקון LV2 [רק לגריימון יש אפשרות ל-LV3] הלהבה האדומה הבוהקת מקיפה את קרמון של דיוויס,אך לא פוגעת בו,אתה לא מבין למה,אתה רואה את שתי ידיו של קרמון פרוסות לצדדים,כנראה הוא משתמש במגן כולשהו,אחרי כמה דקות של מאמצים רבים,אגומון לא מצליח לעבור את המגן והלהבה נפסקת,קרמון פותח את פיו ויורה שלושה כדורים שחורים-סגולים מסוכנים לעברו של אגומון.
    "מהלך יפה דיוויס,עכשיו אני אנסה משהו שכמובן לא ישתווה למהלכים שלך." אומר לדיוויס בכוונה להחליש אותו.לאחר מכן אומר לאגומון:"אגומון-תקפוץ באוויר ותשתמש בנשימת פלפל!"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    *מזל טוב,פתחת את ע''מ 30 אתה מקבל את אחד משלושת אלה:קורומון,דמי ויימון או ג'יג'ימון [זה של גולימון].
    אגומון מזנק לאוויר,ומתחמק משלושת הכדורים,אגומון יורה כדור אש בגודל בינוני בעזרת התקפת 'נשימת פלפל' שלו,אך קרמון הודף אותה בעזרת היד הימנית שלו,הוא יורה לאוויר סוג של גל הדף שמפיל את אגומון שלך,הוא נוחת על הרגליים אבל בקושי,דיוויס אומר:"בוא נעלה את הרמה!דיג'יסול,אנרגיה טהורה!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיוויס מקיפה אותו,זו הילה שחורה-סגולה-כחולה מוזרה מאוד,שעוברת אל הדיג'יכלי,אתה רואה שקרמון מתחזק,דיוויס אומר:"טריק נחמד,יותר חזק ממצב בוהק",הוא אומר את זה בחיוך לעגני ומרושע,הוא יודע על המצב הבוהק של אגומון.

4. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    YellowFlash
    *מזל טוב,פתחת את ע''מ 30 אתה מקבל את אחד משלושת אלה:קורומון,דמי ויימון או ג'יג'ימון [זה של גולימון].
    אגומון מזנק לאוויר,ומתחמק משלושת הכדורים,אגומון יורה כדור אש בגודל בינוני בעזרת התקפת 'נשימת פלפל' שלו,אך קרמון הודף אותה בעזרת היד הימנית שלו,הוא יורה לאוויר סוג של גל הדף שמפיל את אגומון שלך,הוא נוחת על הרגליים אבל בקושי,דיוויס אומר:"בוא נעלה את הרמה!דיג'יסול,אנרגיה טהורה!" אתה רואה את הדיג'יסול של דיוויס מקיפה אותו,זו הילה שחורה-סגולה-כחולה מוזרה מאוד,שעוברת אל הדיג'יכלי,אתה רואה שקרמון מתחזק,דיוויס אומר:"טריק נחמד,יותר חזק ממצב בוהק",הוא אומר את זה בחיוך לעגני ומרושע,הוא יודע על המצב הבוהק של אגומון.
    "אז אני מבין שאתה יודע על הטריקים שלי.." אומר לדיוויס ולאחר מכן לאגומון"טוב,הינה זה בא!אגומון-מצב בוהק!".לאחר מכן ארים את הדיג'יכלי שלי לכיוון אגומון ואהפוך אותו למצב בוהק.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    *תגיד לי את מי אתה רוצה.
    אתה משתמש בדיג'יסול מצב בוהק,אגומון מתחזק ואומר:"אני מוכן" הוא משתמש ב'נשימת פלפל בוהקת' שמתקדמת במהירות מפחידה אל קרמון שמצליח להדוף את ההתקפה אל הרצפה,ברצפה נוצר מכתש קטן בעומק של 20 ס''מ,דיוויס אומר לך:"לא רק שאני מכיר את הטריקים שלך,אני זה שחיבל לך בדורומון" הוא צוחק צחוק מרושע ומפחיד,הוא מסביר:"שלחתי את קרמון למחשב של קינן אחרי שהלכתם איתו,צפיתי בכם דרך הדיג'יכלי שלי בהכול,אחרי זה הוא היה בדיג'יכלי שלך,ואפילו לא ידעת,איבדתי קשר שנעלמתם,אבל לפי מה שהבנתי היית בעולם הדיגיטלי באזור החולות ונלחמת נגד דפוטימונים וסופר סטארמון,כשחזרתם ראיתי את אגומון הופך לגריימון,וכשסרקת את דורומון,אמרתי לקרמון למחוק חלק קטן מהדאטא ככה שרק 99.99% יהיו בדיג'יכלי,אבל זה היה אחרי שהקובץ הושלם,ככה שלא יכולת לדעת,אחרי שחיברת את הדיג'יכלי למחשב,קרמון חזר אליי,לא התכוננתי לקרב בעזרת אימונים,אלא בעזרת ריגול והרס היריב".

6. NYO HO HO
    YellowFlash
    *תגיד לי את מי אתה רוצה.
    אתה משתמש בדיג'יסול מצב בוהק,אגומון מתחזק ואומר:"אני מוכן" הוא משתמש ב'נשימת פלפל בוהקת' שמתקדמת במהירות מפחידה אל קרמון שמצליח להדוף את ההתקפה אל הרצפה,ברצפה נוצר מכתש קטן בעומק של 20 ס''מ,דיוויס אומר לך:"לא רק שאני מכיר את הטריקים שלך,אני זה שחיבל לך בדורומון" הוא צוחק צחוק מרושע ומפחיד,הוא מסביר:"שלחתי את קרמון למחשב של קינן אחרי שהלכתם איתו,צפיתי בכם דרך הדיג'יכלי שלי בהכול,אחרי זה הוא היה בדיג'יכלי שלך,ואפילו לא ידעת,איבדתי קשר שנעלמתם,אבל לפי מה שהבנתי היית בעולם הדיגיטלי באזור החולות ונלחמת נגד דפוטימונים וסופר סטארמון,כשחזרתם ראיתי את אגומון הופך לגריימון,וכשסרקת את דורומון,אמרתי לקרמון למחוק חלק קטן מהדאטא ככה שרק 99.99% יהיו בדיג'יכלי,אבל זה היה אחרי שהקובץ הושלם,ככה שלא יכולת לדעת,אחרי שחיברת את הדיג'יכלי למחשב,קרמון חזר אליי,לא התכוננתי לקרב בעזרת אימונים,אלא בעזרת ריגול והרס היריב".
    "תדע לך,שגם לי יש שיטות משלי.למרות ששלך טובות מאוד ואם יהיה לי קרמון אני אשתמש בשיטות שלך כדי להרוס את היריב שלי." אומר לדיוויס על מנת להחמיא לו.לאחר מכן אגיד לאגומון:"תשתמש באנרגיה בוהקת על קרמון!"
    NYO HO HO BITCH

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם משתמש:Miku Hatsune
    שם במשחק :אליס
    שותף:קודומון
    מראה:לאליס שיער בלונדיני ארוך עד כאמצע הגב, יש לה עיינים כחולות-ים, היא בדרך כלל לובשת שמלה כחולה קצרה, היא מעט מנומשת באזור הלחיים
    ציוד:דיג'יכלי,מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר ,מכשיר קשר עם מפקדת DATS ,יומן משימות ,מוחק זיכרון [לבני האדם שלא מה-DATS או שמודעים לקיומם של הדיג'ימונים, למקרה שנתקלו בדיג'ימון].
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    אגומון משתמש ב'אנרגיה בוהקת' קרמון משתמש בהתקפה לא אופיינית לו,'נשימת פלפל',דיוויס מסתכל ואומר לך:"אהה שכחתי להגיד לך,העתקתי את הדאטא של אגומון ושל גריימון,בגלל שקרמון הוא טירון ואני לא רוצה שהוא יפסיד בלי שאני אדע שהוא ינצח ב-100% אני לא משתמש בכוח של גריימון,הסיכויים שלי לנצח עומדים על 70% ברגע זה",ההתקפה של קרמון פוגעת במכתש הזה ומרחיב אותו קצת,אך ההתקפה של אגומון פוגעת בקרמון,דיוויס אומר:"אוקיי 68%,ואל תגיד שאין שום סיכוי שאני אנצח,הכול מחושב בעזרת הדיג'יכלי שלי".

טל רשומה,תגיבי להתחלה

9. NYO HO HO
    YellowFlash
    אגומון משתמש ב'אנרגיה בוהקת' קרמון משתמש בהתקפה לא אופיינית לו,'נשימת פלפל',דיוויס מסתכל ואומר לך:"אהה שכחתי להגיד לך,העתקתי את הדאטא של אגומון ושל גריימון,בגלל שקרמון הוא טירון ואני לא רוצה שהוא יפסיד בלי שאני אדע שהוא ינצח ב-100% אני לא משתמש בכוח של גריימון,הסיכויים שלי לנצח עומדים על 70% ברגע זה",ההתקפה של קרמון פוגעת במכתש הזה ומרחיב אותו קצת,אך ההתקפה של אגומון פוגעת בקרמון,דיוויס אומר:"אוקיי 68%,ואל תגיד שאין שום סיכוי שאני אנצח,הכול מחושב בעזרת הדיג'יכלי שלי".
    "כנראה שתטעה." אומר לדיוויס ולאחר מכן אגיד לאגומון:"תשתמש באנרגיה בוהקת משולבת עם נשימת פלפל!"
    NYO HO HO BITCH

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אתם יוצאים מבית הספר לכיוון הנמל,אתם רואים נער צעיר בסביבות תשעה עשרה או עשרים, הוא לובש גלימה שחורה עם פסים סגולים בשוליים,צבעי מלחמה סגולים בצורת משולש על פניו, הוא מחייך ואומר לך:"אני מבין שאתה רוצה לקבל תשובות,ברור לך שכול מה שאני אומר לך נשאר בסוד מפני כול מי שאתה מכיר, ההורים שלך, החברים שלך, רק למי שתפגוש שם תוכל לספר, וגם זה רק אם אף אחד לא שומע אתכם, עכשיו, אתה רוצה תשובות או לא?".
    אביט בנער, 'הוא לבוש מוזר..' אחשוב לעצמי דבר ראשון אך מיד אחזור לעניין ואומר לנער המוזר ''כן, מה קרה אתמול בלילה? אני מבטיחה כי לא אגלה לאף אחד'', ''ומה זה בכלל שם? זה מקום? עם תיקח אותי לשם הזה, אשמח לתשובות ולהבין למהאתה מתכוון'', אביט בעייני הנער ואחכה בציפייה לתשובתו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    YellowFlash
    אגומון משלב את האנרגיה הבוהקת שלו יחד עם 'נשימת הפלפל' שלו ויוצר התקפה חזקה במיוחד,אתה רואה את ההילה של אגומון נעלמת,דיוויס אומר:"אהה,שכחתי,התקנתי גם וירוס בדיג'יכלי שלך",אתה שומע צופר חזק מאוד ואחריו קולו של המנחה שאומר:"הקרב של דיוויס וריו מבוטל בגלל הרמאות של דיוויס!המנצח הוא ריו,וגם הקרב של דאון ודיאנה נגמר בניצחון לדיאנה!".

Miku Hatsune
    הנער מחייך ואומר לך:"אני הוא קינן קרייר,אחד ממפקדי ארגון DATS ששומר על איזון בין העולם הדיגיטלי,אתמול בלילה,הסתובבת יחד עם שתי נערות בגילך במרכב העיר,והדיג'ימון המכונה 'צ'ריסלימון' תקף את מרכז העיר,החברות שלך ברחו,עכשיו הסוכנים שלנו מחפשים אותם למען מחיקת הזיכורן שלהם,את לעומת זאת התחברת עם הדיג'ימון קודמון והצלחתם להביס את צ'ריסלימון,מחקנו את הזיכרון שלך אבל חשבנו לגייס אותך,האם את מעוניינת להיות סוכנת DATS יחד עם השותף שלך" הוא מביא לך מכשיר כתום-לבן,בתוכו יש את השותף שלך,קודמון.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Son Goku
    אתה מלטף בראשו של קרמון,הוא מגרגר טיפה ואומר לך:"בסדר,שום בעיה" הוא הופך להיות מידע דיגיטלי שנכנס לתוך הדיג'יכלי,קאלין אומר לך:"בניגוד לכדור הארץ,בעולם הדיגיטלי אתה לא יכול לסרוק דיג'ימונים אלא רק לקבל אותם,ורק אם הדיג'ימון רוצה בכך אתה מקבל אותו.
    אמפמון מתעורר ואומר מבולבל:"איפה צ'ריסלימון?".
    יש לך קרמון!
    אני אומר לאמפמון" צ'ריסלימון לא נעלם, הוא פשוט נכנס לתוך הדיג'י סייב שלי. הוא הסכם להיות הדיג'ימון שלי. אני מקווה שתסדרו ביניכם למרות חלוקי הדעות שהיו לכם "

אני אומר לקאלין" תודה על המידע. נמשיך תקרב שלנו אולי ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. NYO HO HO
    YellowFlash
    אגומון משלב את האנרגיה הבוהקת שלו יחד עם 'נשימת הפלפל' שלו ויוצר התקפה חזקה במיוחד,אתה רואה את ההילה של אגומון נעלמת,דיוויס אומר:"אהה,שכחתי,התקנתי גם וירוס בדיג'יכלי שלך",אתה שומע צופר חזק מאוד ואחריו קולו של המנחה שאומר:"הקרב של דיוויס וריו מבוטל בגלל הרמאות של דיוויס!המנצח הוא ריו,וגם הקרב של דאון ודיאנה נגמר בניצחון לדיאנה!".
    "אגומון-אתה בסדר?" אשאל את אגומון בדאגה לאחר הרמאות של דיוויס.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Son Goku
    אמפמון אומר לך:"בסדר,לפחות הרווחנו עוד חבר לצוות" קאלין בודק את מצב הדיג'ימונים שלו,הוא אומר לך:"לא,הם חלשים מדי,נצטרך לחכות קצת עד הקרב הבא שלנו,לפחות יש לך שני דיג'ימון פעילים" אתה באמת שם לב שוורמון לא מתפקד,הוא חוזר להיות מידע דיגיטלי,קאלין מחזיר את ויימון ואת דמי דוימון,הוא אומר לך:"מזל שיש לי עוד דיג'ימון" אתה רואה פאון צ'סמון שחור יוצא מין הדיג'יכלי שלו,הוא אומר לשניכם:"פאוץ' תכיר את לי,לי תכיר את השותף שלי".

YellowFlash
    אתה רואה את אגומון חוזר להיות מידע דיגיטלי,הדיג'יכלי שלך מתחיל להעלות קיצים,דיאנה מתקרבת אליך במהירות ומוציאה במהירות את אגומון ומכניסה אותו לדיג'יכלי שלה,היא רצה החוצה,מסמנת לך לבוא איתה ושניכם הולכים לחדר של קינן,אתה רואה שהוא צופה במצלמות המעקב מהמחשב שלו,הוא אומר לך:"ציפיתי שתבוא,תביא אליי את הדיג'יכלי שלך,אני הולך לעלות את הקבצים למחשב,ולשים אותם באחד חדש,אבל בלי הוירוס".

15. NYO HO HO
    YellowFlash
    אתה רואה את אגומון חוזר להיות מידע דיגיטלי,הדיג'יכלי שלך מתחיל להעלות קיצים,דיאנה מתקרבת אליך במהירות ומוציאה במהירות את אגומון ומכניסה אותו לדיג'יכלי שלה,היא רצה החוצה,מסמנת לך לבוא איתה ושניכם הולכים לחדר של קינן,אתה רואה שהוא צופה במצלמות המעקב מהמחשב שלו,הוא אומר לך:"ציפיתי שתבוא,תביא אליי את הדיג'יכלי שלך,אני הולך לעלות את הקבצים למחשב,ולשים אותם באחד חדש,אבל בלי הוירוס".
    "אוקיי.אגב-יש שם גם קובץ של דורומון,תוכל לשים גם אותו?" אגיד לקינן,בדאגה לאגומון ולג'יג'ימון שלי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 30 מתוך 33 ראשוןראשון ... 202829303132 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •