Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 142
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Prince צפה בהודעה
    [COLOR=#800080]----------

----------
    מרקוס

-----------
    ' זה יום המזל שלי ' אתה אומר לעצמך כאשר אתה מוציא את אברה כדי שיצפה בצייד , אתה מוציא ת רובה חצי ההרדמה ומתחיל לירות חצים על הפוקימונים , אתה מצליח לפגוע ב3 פוקימונים 2 טרקווילים ובפידג'יוט אחד , שלושתם נופלים לכיוונך ונפלים על הרצפה , אתה מכניס אותם לכלובים ולפני שהלהקה מנסה להצילם אברה משתמש בטלפרוט וכולכם עוברים למקום אחר.
    אחרי שאתה מסתכל על הכלובים של שלושת הפוקימונים אתה אומר לעצמך 'עליי לבחור את הפוקימון החזק ביותר מבינהם ואת השניים האחרים לשחרר או למקור לציידים אחרים , אולי נעשה טרייד פוקימונים' ומנסה לחשוב על דרך לבדוק מי החזק ביותר.

אומר לאברה להשתמש בטלפורט כדי להעביר אליי את אחד מצמידי הרגל האלה לציפורים ואז לשים אותם על פוקימוני הציפורים ואוציא אותם מהכלובים(כשעדיין יש להם את הצמידים, ושכחתי לומר: אם זה עובר את המרחק שכתבת(לא יודע כמה זה יצא אז לא כותב) מה שהצמיד מחובר אליו, מתחשמל) כשאגרום להם להילחם זה בזה: אומר לאברה לנגוח בהם ככה שלא במכוון הם יתקפו זה את זה ואז ימשיכו להילחם במכווון.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל

----------
    דניאל
    -----------
    " נכון טוטודייל " הוא מסתכל אחורה ואומר לעצמו 'איפה שמתי את הפוכדור של טוטדייל' , הוא מחפש כמה שניות " הנה מצאתי " הוא מסתובב אליך ומביא לך את הפוכדור , " שיהיה לך בהצלחה במסע דניאל! "

מה תעשה עכשיו?
    " תודה רבה פרופסור קיים " אגיד ואקח את הפוקדור של טוטודייל.
    אצא החוצה ואוציא את טוטודייל.
    "מה שלומך טוטודייל?, אני הוא המאמן החדש שלך וביחד ניצא להרפתקה" אגיד לו ואחייך.
    ונמשיך לדרך 101.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה

----------
    דרייק:
    ----------
    לאחר שינה טובה אתה מתארגן ויוצא כדי לחפש את הבניין עם הקרס , למרות שאתה מכיר את העיירה בחיים לא ראית בית עם קרס , אחרי 10 דקות של חיפוש אתה מוצא בית שיש עליו את הקרס אתה נכנס פנימה ושם מחכה לך טוד , שלום " לך דרייק , אני טוד " אתה מחייך אליו והוא ממשיך לדבר " אמרו להגיע לכאן כדי להעביר לך את זה " הוא מושיט לך פוכדור , הפוכדור נפתח וממנו יוצא גלום , הוא משתמש באבקת שנייה ואתה נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה פוקח את עינייך ואתה רואה שאתה בתוך מבנה מוזר ומולך עומדים 3 אנשים , מה תעשה?

אני ישר אומר: "מי אתם? מה עשיתם לי?" ומוריד לאחד מהם כאפה

~~~~~~~~~~~~~~
    סליחה שזה קצר, יש לי קצר, במוח! זה גורם לי לשכוח! מה עשיתי אתמול! ומה זה צד שמאל...
    סתאאאאם, פשוט יש לי הגבלה בזמן, אני חייב לזוז

4. Retired
    שם: Ashar
    אנשים אני מצטער שאני לא מגיב פשוט בימים האחורנים הייתי צריך להכין מלא עבודות לבית ספר ויש לי גם מבחן , מחר אני כבר יחזור לפעילות ממש מתנצל!
    פרישה

5. Retired
    מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים הייתי טיפה בלחץ בלימודים , עדיין צריך להשקיע אבל אני כבר יגיב כאן על בסיס יום יומי , שוב מתנצל
    --------------------
    ----------

דרייק:
    ----------
    בזמן שאתה מנסה להבין איפה אתה ומי האנשים האלה , אתה רואה שאחד מהם זה טוד .
    ולידו עוד מישהו שמתקדם אליך ואומר , " דרייקס אין שום סיבה לדאגה , הבאנו אותך לכאן כאשר הייתה תחת השפעת אבקת שינה " אתה מהסס , " שמי ארטון , אפשר להגיד שאני מנהיג המסדר של הציידים " , " הבאנו אותך לכאן במצב שינה כי אנחנו עדיין לא בוטחים בך כ"כ ולכן לא רצינו שתחפוש לעת עתה את מיקומינו."
    האיש השלישי מתקדם אליך ואומר " אנחנו רק רוצים לוודא שאתה באמת מוכן להיות צייד " , אתה מהנהן בראשך והוא ממשיך לדבר " שמי כריס ואני רק רוצה לתת את הדרגה שלך : F , ואת מדיך." ארטון " הוא מוכן " , טוד " מרקוס עכשיו אתה שוב תרדם ותמצא את עצמך בבית הקרס , ככה בינתיים אנחנו מתקשר איתך , כל צייד עובד לבד . "
    ארטון " אתה רשאי להתחיל בעבודותיך , בבית הקרס יחכו לך שם ציוד אשר מתאים לצייד , שיהיה לך צייד נעים , אנחנו נבקר ואתך ונעריך את דרגתך , את מטרתנו הסופית תגלה בהמשך , וכך גם על מסעותיך "
    טוד מוציא שוב את גלום ואתה שוב נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה מתעורר ומוצא את עצמך בבית הקרס , לידך נמצא הציוד .
    מה תעשה עכשיו?

----------
    דניאל
    -----------
    אתה מוציא את טוטודייל כדי לערוך איתו היכרות רשמית , לאחר כמה דקות אתה הולך איתו ביחד לכיוון מס' 101 ששם אתה את הפוקימון הראשון שלך במסע יחד עם טוטדייל , אבל זה לא מהציפיות שקיויתה , הפוקימון מאנקי שתלוי הפוף על העץ זרק לעברך בננה ונראה מחויך ומאושר.

----------
    מרקוס

-----------
    החלטת לגרום ל3 הפוקימונים האלה להלחם ולנהות מההצגה , אחרי טיפה עזרה בטלפורט של אברה שלושת הפוקימונים החלו להלחם אחד בשני במתקפות שזהות לשלושתם רק שלפידג'יוט היה נשק סודי השתמש בכנפי ברזל פגע בחוזקה בטרנקווילות שנפלו על הרצפה , פידג'יוט התעייף מהמכה ונפל גם על הרצפה , מה תעשה? איזה פוקימון בחרת ? ומה תעשה עם השאר?

----------
    לי
    ----------

ויבייל משתמשת בניעוץ כנפיים שלא עובדת כי הכנפיים מפולדות ף ויבייל מהר נכנסת לאדמה ומתכוננת לפוגע בסטייר , שנייה לפני שהיא יוצאת למכת אגרוף משלושת סייטר מתעופף לאוויר וכאשר ויבייל יוצאת משחרר מכת גי'גה , אך ויביל משתמשת במתקפת כאוס - שריטת כעס שמשוגרת בעת הקפיצה של ויביל בעומצה כלפי סייטר שפוגע בו במצב קריטי וגורם לו לבלבול!
    חיים : 37/115
    חיים : 48/114 *מבולבל*
    סלי " ידעתי שזה יקרה , רציתי ללמד אותך את זה " היא מחייכת " הפוקימונים שלנו מחולקים לקטגריות פוקימונים מסוכנים כמו ויבלל נמצאים מחךקת כאוס , מה שאומר שאם כמה מתקפות של ויבייל ברצף לא מצליחות היא פועלת על דעת עצמה ומשגרת מתקפת כאוס מעצמה , אפילו אם נראה שהיא אפילו לא מכירה את המתקפה , אפשר לקרוא לזה פסיכוזה לפעמים התחמקות מכמה מתקפות ברצף יכולות לגרום לבלבול " . ויבייל נראת עייפה לאחר המכה אפשרי לנצל את זה למרות שסייטר מבולבל מהמתקפה.

-----------
    אנטוני
    -----------
    לטרטוויג לוקח מלא זמן להגיב וויבאט משיג אותו ומשתמש בניבים ומעיף את טרטוויג אחורה , טרטוויג מתעצבן למשתמש בבלימה על אחד העצים מה שגורם לו לחזור למציאות
    חיים : 34/47
    חיים : 23/35

----------
    ג'ייק

----------
    כאשר אתה מורה לדיגליטים לעצור במטרה לממש את רצונם , הם מסתכלים עליך ואז מסתכלים אחד על השני ומתחילים להלחם אחד בשני , בצב זה הם גורמים לקריעה בין 2 אזורים דרך מס' 101 , ואתה לכוד בצד השני , אתה לא יכול להתקדם ושני הדיגליטים נלחמים אחד בשני , צ'ארמנדר מנסה להשתמש בלהבה אבל על החפירה שלהם אין ללהבה שום השפעה של אש על אדמה.

----------
    אייס
    ----------
    אתה רואה את מאנקי פתאום מסתובב בא אליך ומבקש סילחה , האישה שבכת אומרת לך " האנשים האלה חיפשו אלצנו פוקימוני מים בכוח , הם לא הרפו והרסו לנו את הכפר , הבעיה היא שאנחנו שותקים אף אחד לא יודע על זה , זה משפיע על כל מי שבכפר שלנו , אתה נראה כמו מאמן שיהיה לך בהצלחה בהמשך אם תתקל בהם ותעזור להביס אותם תוכל לחשוב על הכפר שלנו ולנקום את נקמתינו? "

-----------
    ריי-

-----------
    סיפרת לפיפלאפ שאתה מעדיף את פידג'י לתחרו תהראשונה שלך , אבל כנראה שתלחם ותתאתגר שם תצטרף להתאמן על הרשמת המתקפות , איך להציג אותם לנסות אולי לשלב מתקפות או לשלב אותם בקרב , כדי אולי לחפש קרב בסביבה , מה תעשה כאשר אתה רואה את פידג'י נרגש ומייצב למאמץ להשגת הפרס הראשון בתחרות.

----------
    קארין

----------
    את מודה לאחות ג'וי על שירותה טוב את מסתכלת על אקסו והוא מאושר לראות אותך , הוא מבין שאת רוצה אותו אבל לא תוכלי לתפוס אותו כי הפוגדור שלו שייך לילד שניסה לגרום נזק , הוא נראה עצוב מאוד מה תעשי? איך תגרמי לו להיות איתך?

---------
    בארי
    ---------
    היום , 1 במרץ 2035. " שלום לך בארי, אנו מבינים שבדקת את המייל שלך יום יום כדי לראות אם אישרנו את הבקשה שלך להיות מאמן.
    לא ממש רצינו לאשר דבר זה בשל הגורמים המאורעות השונות במחוז.
    אך לבסוף הכריע ההחלטה שאין בכך צרה אנו לא רוצים ליצור מהומה ולחץ בקרב התושבים , להפך אפילו אנחנו חושבים שאישור זה יעזור לנו מאוד לקדם את המחוז.

לכן אנו שמחים להודיע לך על כך שהתקבלת , אתה רשאי להיות מאמן.
    מפני שאתה גר בעיירת פיארס , אתה מוזמן להגיע לפרופסור קיים ממנו תקבל את הפוקימון ההתחלתי שלך והוא ידריך אותך להמשך הדרך, שיהיה בצלחה.
    ~אחרי קבלת המכתב , מה תעשה?~

פרישה

6. משתמש מנוסה
    -----------
    ריי-

-----------
    סיפרת לפיפלאפ שאתה מעדיף את פידג'י לתחרו תהראשונה שלך , אבל כנראה שתלחם ותתאתגר שם תצטרף להתאמן על הרשמת המתקפות , איך להציג אותם לנסות אולי לשלב מתקפות או לשלב אותם בקרב , כדי אולי לחפש קרב בסביבה , מה תעשה כאשר אתה רואה את פידג'י נרגש ומייצב למאמץ להשגת הפרס הראשון בתחרות.

"פיפלאפ אנחנו צריכים להתאמן יחד עם פידג'י" אני אומר לו ואוציא את פידג'י מהפוכדור.
    "קדימה עכשיו אנחנו נעשה קרב אימונים בין שניכם" אני מוסיף.
    "פידג'י אני רוצה שתתדאג לתקוף כמו שיותר חזק, אנחנו צריכים להתאמן ממש טוב על המתקפות שלך" אני אומר לו.
    "פיפלאפ אנחנו ננצל את ההזדמנות הזאת כדי לשפר את כישורי ההגנה שלך והמהירות, תנסה להגן כמה שיותר נגד פידג'י ולחמק מהמתקפות שלו" אני אומר לפיפלאפ.
    "פידג'י השתמש במשב רוח ומיד אחר כך במכת כנפיים" אני אומר לפידג'י.
    "פיפלאפ תנסה לחסום ולהגן נגד משב הרוח, תחמוק ממכת הנכפיים" אני אומר מיד לפיפלאפ.
    "קדימה תתחילו" אני אומר ומכריז על תחילת הקרב.

7. היכל התהילה
    ----------
    ג'ייק
    ----------
    כאשר אתה מורה לדיגליטים לעצור במטרה לממש את רצונם , הם מסתכלים עליך ואז מסתכלים אחד על השני ומתחילים להלחם אחד בשני , בצב זה הם גורמים לקריעה בין 2 אזורים דרך מס' 101 , ואתה לכוד בצד השני , אתה לא יכול להתקדם ושני הדיגליטים נלחמים אחד בשני , צ'ארמנדר מנסה להשתמש בלהבה אבל על החפירה שלהם אין ללהבה שום השפעה של אש על אדמה.

''תנסה להכנס למערכת המחילות שלהם, תתקוף אותם בפנים בשריטה ובלהבה!'' אורה לצ'ארמנדר

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר

-----------
    אנטוני
    -----------
    לטרטוויג לוקח מלא זמן להגיב וויבאט משיג אותו ומשתמש בניבים ומעיף את טרטוויג אחורה , טרטוויג מתעצבן למשתמש בבלימה על אחד העצים מה שגורם לו לחזור למציאות
    חיים : 34/47
    חיים : 23/35

'וויבאט הזה בהחלט טוב!' אחשוב לעצמי בלחץ ואז אומר לטרטוויג בביטחון רב אף על פי שאני לחוץ נורא "טרטוויג תשתמש עכשיו במתקפת זרעים על וויבאוט הזה ותסיים כבר את הקרב הזה!"
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. TBM
    שם: מתן
    [CENTER]מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים הייתי טיפה בלחץ בלימודים , עדיין צריך להשקיע אבל אני כבר יגיב כאן על בסיס יום יומי , שוב מתנצל

----------
    אייס
    ----------
    אתה רואה את מאנקי פתאום מסתובב בא אליך ומבקש סילחה , האישה שבכת אומרת לך " האנשים האלה חיפשו אלצנו פוקימוני מים בכוח , הם לא הרפו והרסו לנו את הכפר , הבעיה היא שאנחנו שותקים אף אחד לא יודע על זה , זה משפיע על כל מי שבכפר שלנו , אתה נראה כמו מאמן שיהיה לך בהצלחה בהמשך אם תתקל בהם ותעזור להביס אותם תוכל לחשוב על הכפר שלנו ולנקום את נקמתינו? "

[/COLOR]

'לנקום נקמה , אה.' אחשוב לעצמי. "אין שום בעיה... אה , טוב אז נתראה בפעם הבאה." אומר לה ואלך לדרכי בדרך 101 ."צא צ'ימצ'אר." אומר ואזרוק את הפוקדור שלו . "טוב צ'ימצ'אר אנחנו עכשיו נתקדם בדרך 101 וננסה לתפוס את הפוקימון הראשון שלנו ." אומר לו ואשים אותו על הכתף תוך כדי הליכה .

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    מצטער שלא הגבתי בימים האחרונים הייתי טיפה בלחץ בלימודים , עדיין צריך להשקיע אבל אני כבר יגיב כאן על בסיס יום יומי , שוב מתנצל
    --------------------
    [RIGHT]----------

דרייק:
    ----------[COLOR=teal]
    [RIGHT]בזמן שאתה מנסה להבין איפה אתה ומי האנשים האלה , אתה רואה שאחד מהם זה טוד .
    ולידו עוד מישהו שמתקדם אליך ואומר , " דרייקס אין שום סיבה לדאגה , הבאנו אותך לכאן כאשר הייתה תחת השפעת אבקת שינה " אתה מהסס , " שמי ארטון , אפשר להגיד שאני מנהיג המסדר של הציידים " , " הבאנו אותך לכאן במצב שינה כי אנחנו עדיין לא בוטחים בך כ"כ ולכן לא רצינו שתחפוש לעת עתה את מיקומינו."
    האיש השלישי מתקדם אליך ואומר " אנחנו רק רוצים לוודא שאתה באמת מוכן להיות צייד " , אתה מהנהן בראשך והוא ממשיך לדבר " שמי כריס ואני רק רוצה לתת את הדרגה שלך : F , ואת מדיך." ארטון " הוא מוכן " , טוד " מרקוס עכשיו אתה שוב תרדם ותמצא את עצמך בבית הקרס , ככה בינתיים אנחנו מתקשר איתך , כל צייד עובד לבד . "
    ארטון " אתה רשאי להתחיל בעבודותיך , בבית הקרס יחכו לך שם ציוד אשר מתאים לצייד , שיהיה לך צייד נעים , אנחנו נבקר ואתך ונעריך את דרגתך , את מטרתנו הסופית תגלה בהמשך , וכך גם על מסעותיך "
    טוד מוציא שוב את גלום ואתה שוב נרדם.
    ~כעבור זמן לא ידוע~ אתה מתעורר ומוצא את עצמך בבית הקרס , לידך נמצא הציוד .
    מה תעשה עכשיו?

'אני שונא את הגלום הזה...' אני חושב. אני לוקח את הציוד ויוצא מבית הקרס. אני מחפש את היציאה מהעיר, ויוצא לדרך לחפש פוקימונים.

11. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    קארין[/COLOR]
    ----------
    את מודה לאחות ג'וי על שירותה טוב את מסתכלת על אקסו והוא מאושר לראות אותך , הוא מבין שאת רוצה אותו אבל לא תוכלי לתפוס אותו כי הפוגדור שלו שייך לילד שניסה לגרום נזק , הוא נראה עצוב מאוד מה תעשי? איך תגרמי לו להיות איתך?
    אני נגשת לאחות גוי ומסבירה לה מה קרה עם הילד ואיך הגעתי לפו ואז אני שואלת אותו "אולי יש משהו שתוכלי לעשות או אולי את יודעת איפו התחנה של השוטר גני כדי שאול לגשת אילה והיא תאזור לי "אני אומרת בעודי מקווה שהיא החרימה את הפוקמונים מהילד על התעללות .

12. Retired
    ----------
    קארין
    ----------
    את שואלת את אחות ג'וי ואז מסבירה לך איך להגיע , אתה הולכת כמה דקות עם אקסו ואתה רואה את שוטרת ג'יני ומסבירה לה הכול והיא אומרת " אני לקחתי לו את כל הפוכדורים שהיו לו " , היא נותנת לך אותם " תחפשי את הפכדור שאת צריכה , אבל בתנאי שאקסו באמת רוצה להיות שלך ".

----------
    דרייק:
    ----------
    אתה יוצא לדרך , לנסות לצוד את הפוקימונים.
    אתה מתקדם לכיוון דרך מס' 101 וכשאתה נכנס אתה מריח את ריח הצייד , אתה מתקדם ורואה 3 פידג'יוטים באוויר מרחפים מעליך , ' צייד מצליח זה צייד שיש לו איזה פוקימון מעופף מגניב כזה על הקטף ' אתה חושב לעצמך האם כדי לנסות לתפוס אותם

----------
    אייס
    ----------
    אתה מתקדם בדרכיך כדי לפגוש אתגר של פוקימון שלפעת אתה שומע קולות של צווחה אתה מסתכל למעלה ואתה רואה שנוחת לידך סטארלי קטן מסתכל עליך ומגרגר.

-----------
    אנטוני
    -----------
    טרטוויג משתמש במתקפת זרעים על וויבאט כאשר וויבאט משתמש בגלי קול חזקים , המתקפות מנגשות וטרטוויג עף אחורה נופל על הרצפה ולא יכול להלחם יותר , אתה נראה מבואס אבל כשמתמוג העשן אתה רואה שוויבאט קשור במתקםת הזרעים , נתקע בעץ וגם הוא לא יכול להלחם יותר.
    גרי " חזור וויבאט , יפה אנטוני נתת לי קרב מרשים יחסית לאחד שעכשיו התחיל לאמן , שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך אנטוני ".

----------
    ג'ייק
    ----------
    אתה מורה לצ'ארמנדר להתקיף את 2 הדיגליטים , הם נפגעים ועפים אחורה , מסתכלים על צ'ארמדר שצועק עליהם ומראה להם מה הם עשו , הדיגליטית מסתכלת עליהם ובורחת.
    2 הדיגליטים מסתכלים אחד על השני ומתחילים לתקן את הדרך בחזרה , כשהם מסיימים שני הדיגליטים נותנים תוקפים את צ'ארמנדר במתקפת בוץ' בתור "נקמה" קטנה והם חוזרים חזר לאדמה.

-----------
    ריי-
    -----------
    אתה מציב את פיפלאפ לאימון נגד פידג'י , פידג'י ישר שולח משב רוח חזק לעבר פילאפ שעף טיפה אחורה אך מחזיק טוב , פיפלאפ לא שם לב ופידג'י דוהה לקראתו במתקפת כנפיים ופוגע קלות בפיפלאפ , פידג'י חוזר לשמיים ומחכה לעוד הוראות לאימון שלו וכנראה כדי לנסות לעבוד על שילוב מתקפות שלו , פיפלאפ טיפה עצבני ומרגיש שהבקתפה הבאה יהיה זריז יותר.
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    שם: קארין
    ----------
    קארין
    ----------
    את שואלת את אחות ג'וי ואז מסבירה לך איך להגיע , אתה הולכת כמה דקות עם אקסו ואתה רואה את שוטרת ג'יני ומסבירה לה הכול והיא אומרת " אני לקחתי לו את כל הפוכדורים שהיו לו " , היא נותנת לך אותם " תחפשי את הפכדור שאת צריכה , אבל בתנאי שאקסו באמת רוצה להיות שלך ".
    "אז אקסו את רוצה להצטרף אלי וצ'יקוריטה למסע שלי להיות המגדלת הכי טובה בעולם?" אני שואלת מוצאי את צ'יקוריטה כדי שיראה כמה היא מאושרת ומקווה שהוא יסכים להצטרף אלי.

14. Retired
    ----------
    קארין - השגת את אחד מן ההשיגים אקסו קיבל מתקפה מתנה - זעם דרקון
    ----------
    את מסתכלת על אקסו והוא מהנהן עם הראש , את מחפשת את הפוכדור שאין בו כרגע פוקימון אתה זורקת על אקסו והוא נכנס פנימה , יש לך אקסו! התקפות שהוא יודע הן : שריטה , צעקה , נגיחה כפולה. מה עתשי עכשיו??
    פרישה

15. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    [/RIGHT]
    ----------
    דניאל
    -----------
    [RIGHT]אתה מוציא את טוטודייל כדי לערוך איתו היכרות רשמית , לאחר כמה דקות אתה הולך איתו ביחד לכיוון מס' 101 ששם אתה את הפוקימון הראשון שלך במסע יחד עם טוטדייל , אבל זה לא מהציפיות שקיויתה , הפוקימון מאנקי שתלוי הפוף על העץ זרק לעברך בננה ונראה מחויך ומאושר.
    "טוטודייל!, זהו מאנקי" אגיד ואעביר עליו את הפוקדיע.
    לאחר שהפוקדע ייסרוק אותו אבקש מטוטודייל להילחם מולו.
    "זהו הולך להיות הקרב הראשון שלו טוטודייל קדימה בוא נילחם מולו!" אגיד לטוטודייל בנחישות.
    "קדימה טוטודייל בועות על מאנקי!" אצעק אל טוטודייל בכדי שייתקוף.

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

עמוד 9 מתוך 10 ראשוןראשון ... 78910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •