פרק טוב אבל לא הבנתי, הוא הרג את אבא שלו?
פרק טוב אבל לא הבנתי, הוא הרג את אבא שלו?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
חברה פרק חדש,בבקשה תגיבו,זה לוקח שנייה,תעזרו לי לא לעשות דאבל פוסט סתם!
פרק 5-חמישה מחוזות,חמישה נבחרים!
"בהצלחה!!!" אמר לי פול. "תודה!!!אני לא אשכח אותך בחיים!" אמרתי לו בחזרה והסתובבתי. "נו,אז אתה מוכן?" עמדתי. "כן.אני מוכן.ד.נ.א,השתנות!"
*ארבע שעות לפני,העיר ווינגדרום*
"אני חייב לך הפעם..." אמרתי לפול. "אני יודע..." פול אמר.שנינו היינו רכובים על המאמוסווין של פול,מה שחסך לי לקחת עוד פעם את הסיכון שאנשים יראו אותי בתור פוקימון ויינסו ללכוד אותי.לפתע כאב ראש חזק הכה בי. "מאט?מאטטט....." הקול של פול נעשה איטי יותר ויותר.התעלפתי.
*כעבור שעה*
"היי,מאט?מאט?אתה שומע אותי?" התעוררתי. "פרופסור?זה אתה?" שאלתי. "מאט?טוב שהתעוררת." הפרופסור אמר. "איפה אני?" אמרתי. "במרכז הפוקימונים בווינגדרום.אני לא יודע אם זה בסדר מבחינתך,אבל ניסיתי לסחוב אותך בעצמי,אבל היית כבד מידי.הטראקר נפל מהכיס שלך.לא הייתה לי ברירה,אז השתמשתי בטראקר שלך והפכתי למאצ'וק כדי לסחוב אותך." ניסיתי להתאושש. "זה בסדר." אמרתי. "תקשיב,מאט!אין הרבה זמן!" התבלבלתי. "מה?על מה אתה מדבר?" הפרופסור נראה מודאג. "תקשיב!אני יודע שזה ממש לא עיתוי טוב,אז אעשה את זה בקצרה:אתה הנבחר." ניסיתי שלא להתפוצץ מצחוק. "מאט!תקשיב!אני רציני!אתה הנבחר!אתה ועוד ארבעה נערים אחרים משאר המחוזות.כל אחד מכם קיבל טראקר.ניסינו להסתיר ממכם את הגורל,אבל לצערנו,זה לא יכול להידחות.לכם יש את הפוטנציאל להיות הנבחרים.מלחמה גדולה מתחילה בין כל הפוקימונים האגדיים מכל המחוזות.אתה צריך להצטרף לשאר הנערים.יחד תמצאו את הלבבות של כל המחוזות ויחד תצליחו למנוע את הנורא מכל.הלב הראשון,לב האש נמצא ב..." פתאום המסך התכבה. "זה בטח האגדיים." פול אמר. "אז כדאי שנמהר," אמרתי. "צריך למצוא את האחרים." כשיצאנו ממרכז הפוקימונים,הרגשתי זרם חשמלי קטן. "אולי זה סימן?" פול שאל. "סימן למה?" אמרתי. "סימן לכך שהאחרים קרובים." התחלנו ללכת,כשהתקרבנו אל נער קטן בעל שיער ג'ינג'י,הטראקר שלי צפצף. "היי,מה קרה לטראקר?" אני והנער שאלנו. "רגע אחד,גם לך יש טראקר?" שאלתי את הנער."אתה מאט?אני מייק.אתה בטח הנבחר החמישי." הוא אמר. "החמישי?אז אתה מכיר את האחרים?" שאלתי. "כן!הם פה מעבר למרכז הפוקימונים!" הוא אמר ושלושתנו עקפנו את המרכז,עד שראינו שלושה נערים יושבים וממתינים. "או!טוב שהגעת מייק!ומי זה?" הנער שאל. "אני מאט." עניתי. "והוא אחד מאיתנו!" מייק השלים אותי. "טוב!אז אותי כבר הכרת.וזה טרי." הוא הצביע על הנער שעמד.הוא היה די גבוה בעל שיער שחור ועיינים צהובות,כמו השמש. "וזאת ג'ייד." הוא אמר והצביע על הנערה שישבה בצד.היו לה עיניים סגולות וכובע צמר אדום עם פסים ורודים. "היי,מה איתי?" עוד נערה אמרה. "אה,כן.זאת טארה." הוא אמר והצביע על הנערה.היה לה שיער בלונדיני שופע ועיינים כחולות,כמו השמיים. "טוב,אז זזים?" טרי שאל. "בסדר,בסדר." מייק אמר. "אתה בא?" הוא שאל אותי. "כן,כן." עניתי. "תתקדמו,אני כבר בא." הסתובבתי לפול. "נו,אז נראה שכאן אנחנו נפרדים." פול אמר. "כן," עניתי. "אבל לפני שניפרד אני רוצה לתת לך משהו." אמרתי לפול. "קח," אמרתי והושטתי לו חצי פוקדור. "לי יש את החצי השני.תשמור על החצי הזה בשבילי?" שאלתי. "בטח!" פול אמר. "בהצלחה!!!" אמר לי פול. "תודה!!!אני לא אשכח אותך בחיים!" אמרתי לו בחזרה והסתובבתי. "נו,אז אתה מוכן?" מייק שאל אותי. "כן,אני מוכן.תשתנו!ד.נ.א,השתנות!"
בפרק הבא של פוקימון ד.נ.א טרנספורם:המסע להצלת המחוזות מתחיל.החבורה מצליחה להשיג את הלב של קנטו,לב הטופז אבל מאבדת אותו די מהר.האם החבורה מצאה לעצמה אויב חדש?גלו את הכל בפרק הבא של פוקימון ד.נ.א טרנספורם!!!
פרק נהדר ואהבתי את הרעיון, חוץ מזה באיזה מחוז הסיפור שלך?
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
חברה תאמינו או לא,אבל היום אח שלי השתחרר מבית חולים אחרי אשפוז.הסיבה לכך היא התאמת מכשירים שיחזירו לו את היכולת ללכת.אז מעכשיו אוכל להמשיך בסיפור בתקווה ללא הפרעות נוספות.
פרק 6-צוות פלזמה מכה שנית!מצב מגה!
"נו,תמשיך!" מייק אמר בערך בפעם החמישית.אני וכל שאר הנבחרים יצאנו לחיפוש אווירי אחרי לב האש,כשכולנו הפכנו לסטארביה.אז ביינתיים סיפרתי להם את הסיפור על איך גיליתי את צוות פלזמה ואז גיליתי את אבא שלי...". ואז ג'ייד התקרבה אלי. "וואו,זה בטח ממש קשה לך..." היא אמרה.אני כמעט בטוח שבנקודה הזאת גיליתי אליה סימני חיבה ראשוניים. "כן,כן!אתה רוצה להמשיך את הסיפור או להגעיל את כולנו?" טרי אמר בציניות. "היי!תרגע!" עפתי אליו והתחלתי לנקר לו את הראש. "היי!" טארה צעקה. "חברים,תירגעו!תשמרו את הכוחות שלכם!אנחנו נצטרך את כל מה שיש לנו כדי לשכנע את האגדיים להפסיק את המלחמה עוד לפני שהתחילה!" ואז נרגעתי. "את צודקת." אמרתי וחזרנו לעוף.בערך אחרי שעה מייק ראה משהו נוצץ למטה. "בוא ננחת!" מייק אמר. "רגע!ג'ייד!בואי,תחזיקי אותי!" אמרתי לה. "אוקיי..." היא אמרה. "ד.נ.א,השתנות!" הגוף שלי נהיה כחול.זנב לבן קטן ומעוקל צמח לי,וגם אוזניים,כמו של מיקי מאוס. "אזומריל!" קראתי. "הבנתי!" טארה אמרה. "ד.נ.א,השתנות!" טארה השתנתה לארטיקונו וירתה קרן קרח. "עכשיו,להתגלש!" אמרנו שנינו.ווידאתי שכולם נחתו. "אוקיי,עכשיו כדאי שנלך..." אמרתי. "וואו,וואו!מי שם אותך למנהיג?!" טרי צעק. "היי!עכשיו נמאס לי!" שאגתי. "די!!!!תפסיקו או שאני אשתנה שוב לארטיקונו ואקפיא אתכם!!" טארה צעקה."עכשיו," היא אמרה. "בואו נמשיך לפני שיקרה משהו," היא קיוותה.אבל אף אחד לא היה מוכן למה שהולך לקרות.פתאום,חבורת פירואים שעטה אלינו. "קדימה!מוכנים?" קראתי כולנו שלפנו את הטראקרים. "ד.נ.א השתנות!" קראנו.הפעם כל אחד השתנה למשהו אחר. טרי השתנה לצ'ארמליון,מייק השתנה לג'ולטיק,ג'ייד השתנתה לבויזל,טארה השתנתה לסמוצ'אם, ואני השתניתי לטריקו! "קדימה!בוא נהפוך את הפירו לפירה!" אמרתי בניסיון להצחיק. "אחי,זה חלש..." מייק אמר.
מסך לבן:שלום.כדי באמת להבין את הקטע המגניב הבא,תירצו לעצמכם את שיר הנושא של פוקימון,לא משנה איזה עונה.הבנתם?ממשיכים!" סוף מסך לבן
"קליע זרעים!" "כדור אלקטרו!" "זעם דרקון!" "סילון אקווה!" "אבקת שלג!". זה היה קרב של ממש!כל אחד מאיתנו חיסל את הפירו בקלות. אחרי חמש דקות.כל פירו היה מעוךף. "וואו!אתם ראיתם את זה?" מייק התלהב. "כן,אתה ממש טוב בתור חרק..." טרי אמר בציניות. "טוב,בוא נשתנה חזרה!" ניסיתי לומר כשמשום מקום זרוע ענקית גנבה את הטראקרים של כולנו.בניסיון לברר,ראיתי את האות P באנגלית. "האם זה?" טארה אמרה. "יכול להיות?" מייק חשש. "כן," אישרתי את מה שכולם חששו ממנו. "זה צוות פלזמה." הסתכלתי אליהם במבט חודר. "היי,ראשי ביצה!לא למדתם שלא כדאי להתעסק איתי?" שאלתי אותם באומץ. "יופי,ילד!אני רואה שהבאת לנו עוד טראקרים!" דמות מסתורית אמרה. "כן!" עוד דמות אמרה. "אני קמרון!" דמות אחת אמרה. "ואני ג'יי!" השני אמר. "ואנחנו הסגניים הראשיים של X,ראש צוות דלתא!" חייכתי. "ואני רואה שהבאתם טיפש חדש לכסח!" אמרתי. "ואתה מכיר אותו יותר ממה שאתה חושב.." קמרון אמר,ולחץ על כפתור שהדליק מסך. "שלום מאט!מתגעגע?" נדהמתי.הסיוט הגדול ביותר בחיי התגשם. "פול?זה אתה?!" הוא צחק. "כן!והשם הוא X,הבנת?אתה מבין,בזמן שאתה חיפשת אותי כביכול,אני רק חיכיתי ואספתי עליך יותר ויותר מידע!" נדהמתי.לראשונה לחיי הרגשתי שילוב של כעס ותדהמה.לחשוב שסיכנתי את החיים שלי בשביל הפול הזה או מי שהוא לא יהיה. "אתה עוד תשלם!" שאגתי. "דרך אגב,הפרופסור שלך אצלי...ורק כדי ליישב את הצדדים לזכר ימים,הנה מתנה קטנה." X לחץ על כפתור בכיסא שלו,וטרי,מייק,ג'ייד,טארה ואני זהרנו. "מה זה?מה עשית לנו?!" שאגתי.טארה וג'ייד החזיקו אותי. "המצלמה הופנתה אל הפרופסור. "תקשיב,טרי!" הפרופסור אמר. "קוראים לזה מצב מגה!כשאתה שאר הנבחרים תהיו בסכנה אמיתית,סכנת מוות,מצב המגה יתעורר.הגוף שלכם יתרגל לאט לפוקימון שהשתנתם אליו,ולאט השידרוג יהפוך אתכם ליותר חזקים.שריון גוף,כוח,הגנה,קסם!כל זה יתחזק אבל עליכם למהר!אם לא תשתנו חזקה לבני אדם בעוד חודש מהיום,הצד האנושי שלכם יתחיל להתפוגג,ולאט לאט תהפכו לפוקימונים מן השורה,יכולת הדיבור,ההליכה,הכול!הכול ימות!תישארו פוקימונים לכל חייכם!" פתאום המצלמה חזרה להציג את X. "בהצלחה,נבחרים!אתם תזדקקו לזה!"
X בדיוק עמד לנתק,כשהצלחתי להשתחרר מאחיזתם של ג'ייד וטארה. "אין בעיה.רק תזכור:פעם היינו יכולים להשתנות לכל פוקימון בעולם.יצאנו למסע להצלת העולם כולו.אבל עכשיו זה אישי.עכשיו יש לנו יותר כוח מאי פעם.תתכונן X!לא משנה מה,אף אחד לא מתעסק עם הנבחרים!עבר,הווה,עתיד!" כולם נעמדו מאחורי,כשצוות פלזמה הניע את המסוק והתחיל להסתלק.וזאת הפעם האחרונה שראיתי את X,מאז.הוא הסתכל אלי בחיוך מרושע. "רק תנסו!רק תנסו!!חהההההההההה!!!"
בפרק הבא של ד.נ.א טרנספורם:הכל משתנה בדקה,כשפול חושף את פרצופו האמיתי בתור X,מנהיג צוות פלזמה החדש.המסע להצלת העולם יאלץ לחכות,כשהעניין נהיה אישי,וכף הגורל מונחת על מציאת הפרופסור והטראקרים.ועכשיו הסיפור האמיתי מתחיל:הרפתקאות,בגידות,מתח!תשכחו מכל מה שקראתם עד עכשיו,כי ההרפתקאה האמיתית מתחילה עכשיו!הצטרפו אלינו בפרק הבא של פוקימון ד.נ.א טרנספורם!!!
פרק מדהים כהרגלך,לדעתי אתה צריך בטא,אז אני מתאים?
הרעיון של פול הוא נהדר וגם המגה,אני אכין לך לוגו לסיפור ואתה מתקדם מהר מדי
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 05-08-2012 בשעה 04:15 PM
רעיון טוב, באמת הפתיעה אותי העלילה הזאת. חבל שהיא קצט מטשטשת מתחת לכתיבה ברמה לא כל כך גבוהה.
נסה לשפר את הכתיבה לפרק הבא.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)