פורסם במקור על ידי
The Charmander
אנג'ל ~
"אחריי אח קטן." אמרה סטף בדרמתיות. היא הרימה את ידה לאוויר וסימנה לך להתרכז. "פימפאם! רושף זעוף עם חרא פרצוף בוא ותעזור לי לבצע רכישה, השתגר!" קרא סטף לאוויר. אור כחול התרסק על הרצפה ושור אדום רקע ברגליו בכעס. הוא שחרר צליל זועם ושתי להבות אש בקעו מנחיריו. עד כמה שהשור נראה היה מאיים, הוא היה זעיר. גובהו לא עבר את ברכייך.
"שים לב אנג'ל. אני אסביר זאת פעם אחת." קראה סטף. "דמונים יעמדו לצידך ויעזרו לך להילחם על ידי שתשלח להם פקודות. כיוון שאין לך עוד דמון משלך, תצטרך לרכוש כדורי אנרגיה כדי לתקוף, מבלי שדמון כלשהו יעזור לך.
תוכל לתקוף את הדמונים בעזרת חושיך. הכל כשר כשזה מגיע לרכישה ראשונה... תוכל גם לזיין את הדמון במכות אם בא לך. עכשיו, רואה את הדמון שם?" היא הצביעה לעבר סייח כחול בוהק. "שים לב מה אני עושה."
פימפאם החל לדהור לעבר הסייח הכחול, השייח ירה לעבר פימפאם אקדח מים, אך פימפאם בער בעוצמה מחמת תנופת הדהירה שלו וחבט בסייח בכל הכח. הסייח התעלף במקום.
"כח האנרגיה הטמון בסייח הרטוב אני מצווה עלייך בזכות שליטתי," סטף צרחה "השתחרר!"
הסייח הפך לכדור אנרגיה כחלחל ועף לעברה של סטף. סטף החזיקה בכדור האנרגיה, היא זרקה אותו לאחור והסייח חזר לצורתו המקורית ונעלם מהאזור בבהלה.
"אני לא זקוקה לו. אבל אתה כשתרכוש את הדמון, תצטרך לחבוט את הכדור על הרצפה ולצוות עליו לחזור לצורתו המקורית. ברור?"