Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 44 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~

''בלי לבלבלאת המוח יותר מדי.'' אמר אביך. ''אנחנו נזוז ברגע זה לגלאריה ואת תביני.''
    הוא פתח את הארון בגדים המתפורר שלך ונכנס פנימה. אימך לטפה את פנייך ומשקה לך.

אנג'ל ~ אנג'ל: 10
    אראן: 10

'זאת אכן הלהקה שמית אמר לך פאנג. 'והם לא מרוצים. אנחנו מאוד מלוכדים. הם מקנאים.'
    אתה מושיט יד קדימה "כח האנרגיה הטמון באוויר, אני מצווה עליך בזכות שליטתי!" צעקתך נשמעת וגוברת על קול הגירגור של האראנים. מעין מערבולת נוצרת באוויר וזה מסתובב סביב גופך.

אראן אדום אחד ירה לעברך להביור כששניי אראנים נוספים זינקו לעברך בהתקפה. חושפים שיניים.

אסטבן ~

אבא שלך דופק לך כאפה מצלצלת. אתה לא חולם.

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה

אסטבן ~

אבא שלך דופק לך כאפה מצלצלת. אתה לא חולם.

אני דופק לו כאפה בחזרה. למה מה נראה לו?
    'הם בטח סיממו אותי, אני על תרופות עכשיו, זה הכל' אני חושב לעצמי

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    אסטבן ~

"תקשיב. אין לי מה לשקר אותך." אומר אביך הוא מושיט יד קדימה ומחזיק בידו משהו שנראה כמו כדור כחול בוהק. "זה מה שתוכל לעשות אם רק תשמע בקולי. אני רוצה לקחת אותך איתי לגלאריה סאה היום כי שתשיג את הדמון שלך. אתה בא?"

4. Kibō no chi
    אסטבן ~

"תקשיב. אין לי מה לשקר אותך." אומר אביך הוא מושיט יד קדימה ומחזיק בידו משהו שנראה כמו כדור כחול בוהק. "זה מה שתוכל לעשות אם רק תשמע בקולי. אני רוצה לקחת אותך איתי לגלאריה סאה היום כי שתשיג את הדמון שלך. אתה בא?"

"מה? גלקסיה סלרי? מה? מה אתה רוצה" אני אשאל בחוסר הבנה. "אין לי מושג על מה אתה מדבר אבא. או שאתה מטומטם או שהשתגעתי".

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    אסטבן ~

"הכל בסדר." התערבה אמך והביטה בך בחום. "אנחנו לא משקרים. הסברנו לך מדוע הסתרנו את זה."
    היא הזדקפה ופתחה את ארון המגבות שבפרוזדור ליד המדרגות. אבא שלך נכנס לשם וסימן לך לעקוב אחריו.

"בוא." הוסיפה אמך. "תן לנו להראות לך!"

6. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~ אנג'ל: 10

'זאת אכן הלהקה שמית אמר לך פאנג. 'והם לא מרוצים. אנחנו מאוד מלוכדים. הם מקנאים.'
    אתה מושיט יד קדימה "כח האנרגיה הטמון באוויר, אני מצווה עליך בזכות שליטתי!" צעקתך נשמעת וגוברת על קול הגירגור של האראנים. מעין מערבולת נוצרת באוויר וזה מסתובב סביב גופך.

אראן אדום אחד ירה לעברך להביור כששניי אראנים נוספים זינקו לעברך בהתקפה. חושפים שיניים.
    'פאנג קרן קרח לעבר הלהביור תאט אותו, תנסה לתפוס מרחק ולהילחם בהם אחד אחד, יש להם יתרון מספרי אסור לתת להם לנצל את זה!' אומר לפאנג.
    "השתחרר!"אצעק בקול ואדמיין את המערבולת שמסביבי עפה קדימה ומעיפה את אחד מהאראנים שמזנקים לעברי,' עכשיו לשני' אחשוב לעצמי ואכין את ידי השמאלית כסכין כמו שעשיתי בקרב נגד פאנג, אתפוס בראשו של האראן שקופץ לעברי והפעם במקום בבטן אחדיר את היד לצווארו על מנת לחנוק אותו, לאחר מכן אשתמש בו כמגן 'אנושי'.
    "סטף קצת עזרה לא תזיק פה"אומר לסטפני.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

7. Kibō no chi
    אסטבן ~

"הכל בסדר." התערבה אמך והביטה בך בחום. "אנחנו לא משקרים. הסברנו לך מדוע הסתרנו את זה."
    היא הזדקפה ופתחה את ארון המגבות שבפרוזדור ליד המדרגות. אבא שלך נכנס לשם וסימן לך לעקוב אחריו.

"בוא." הוסיפה אמך. "תן לנו להראות לך!"
    'מה לעזאזל הולך פה' אחשוב לעצמי בזמן שאעקוב אחריו.

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~ אנג'ל: 8
    אראן: 5
    אראן: 8

בזמן שמערבולת חזקה נוצרת מהכדור שיצרת, פאנג שועט לעבר הלהביור ובעזרת קרן הקרח הוא הסיט את הלהביור ממסלולו. שני האראנים שתקפו זינקו לעברו בשיניים חשופות.
    המערבולת כנראה יצרה מעין אפקט מעניין, שמנע באופן עמיד משאר האראנים להתקרב לזירה שיצרת.

"מה לעזאזל?!" צורחת סטף ופימפאם כבר חבט שני אראנים. היא נלחמה לצידך. אך אתה מבין שאין לה אפשרות להיכנס לזירה. הקרב צומצם למעשה לשלושה אראנים. אדום כחול וצהוב.
    אתה מזנק לעבר האראן האדום. אתה לופט את צווארו על מנת לחנוק אותו.

אסטבן ~

הדלת נסגרת אחריכם ואתה מוצא את עצמך לפתע בתוך קניון. משהו מוזר בקניון הזה. אנשים ריחפו סביבך והחויות נראו כאילו הם מוכרות דברים שלא נתקלת בהם בעבר. אמא שלך מפטירה שהיא הולכת לקנות לך ספרים לבית הספר ואבא שלך מבקש ממך לעקוב אחריו. "שאלות?" הוא הוסיף...

9. Kibō no chi

אסטבן ~

הדלת נסגרת אחריכם ואתה מוצא את עצמך לפתע בתוך קניון. משהו מוזר בקניון הזה. אנשים ריחפו סביבך והחויות נראו כאילו הם מוכרות דברים שלא נתקלת בהם בעבר. אמא שלך מפטירה שהיא הולכת לקנות לך ספרים לבית הספר ואבא שלך מבקש ממך לעקוב אחריו. "שאלות?" הוא הוסיף...
    "כן... קרן הלייזר מוזירגון 5 באמת נורתה בשגגה?"
    -------------
    "מה זה לעזאזל המקום הזה?"

Spoiler ספוילר

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~ אנג'ל: 8
    אראן: 5

בזמן שמערבולת חזקה נוצרת מהכדור שיצרת, פאנג שועט לעבר הלהביור ובעזרת קרן הקרח הוא הסיט את הלהביור ממסלולו. שני האראנים שתקפו זינקו לעברו בשיניים חשופות.
    המערבולת כנראה יצרה מעין אפקט מעניין, שמנע באופן עמיד משאר האראנים להתקרב לזירה שיצרת.

"מה לעזאזל?!" צורחת סטף ופימפאם כבר חבט שני אראנים. היא נלחמה לצידך. אך אתה מבין שאין לה אפשרות להיכנס לזירה. הקרב צומצם למעשה לשלושה אראנים. אדום כחול וצהוב.
    אתה מזנק לעבר האראן האדום. אתה לופט את צווארו על מנת לחנוק אותו.
    'צריך להוריד אחד מהם ומהר, תשתמש בקרן קרח לעברו של האראן הכחול!' אומר לפאנג.
    בינתיים אחזק את ידי ואלחץ עוד יותר על צאוורו ובמהירות אנסה לשבור את מפרקתו.
    'פאנג אחריי שתי קרני קרח אתה אמור להיות יותר מהיר מהם נכון ? תשתמש במהירות שלך על מנת לבלבל את שני האראנים, בהזדמנות הראשונה תנשך את אחד מהם'

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~ אנג'ל: 6
    אראן: 4

'הדיוק והזריזות שלי עומדים כרגע על 12%.' עדכן אותך פאנג. הוא ירה קרן קרח נוספת שפגעה באראן הכחול וריסקה אותו על הקרקע. האראן הצהוב טען מה שנראה כמו התקפה חשמלית שפגעה ישירות בפאנג.
    בנתיים אתה חיזקת את ידיך כדי לשבור את מפרקתו של האראן האדום. מגופו פרצה להבה חמה שגרמה לך להרפות באופן מידי. ככל הנראה יכולת שיש לאראן האדום.
    'תיזהר.' הוסיף פאנג כדי לאמת את חששותיך. 'האראן הסמוק מנהיג הלהקה. לא יהיה קל לנצח אותו. בכל אופן הדיוק והמהירות שלי עומדים על 14% כרגע.' הוא החל לרוץ במהירות לעבר האראן הכחול כשהאראן הצהוב יורה לעברו מכות חשמל חוזרות ונשנות. אך פאנג היה זריז מדי. האראן הכחול ספג נשיכה.
    האראן האדום ירה להביור נוסף. הפעם, הלהביור היה מאוד מהיר ועצמתי.

אסטבן ~

אנחנו נמצאים בקניון שבגלאריה סאה. גלאריה סאה זאת הממלכה של האלפים והקוסמים. פה תוכל לרכוש את האראן שדיברתי איתך עליו. אתה יורד במדרגות יחד עם אביך ואתם מגיעים לאלף שמן שגובה מאביך כסף. דלתות פלדה עבות נפתחות ולעיניכם נגלה חוף ים מדהים. כאילו עד לפני רגע לא הייתם בכלל בבניין.
    "ג'אמפי! ניב מנוקד עוצמתי שתמיד נמצא לצידי, בוא ותעזור לי לבצע רכישה!" אביך קרא בקול. אור כחול התרסק למוצא פקודתו של אביך. זה היה נראה כמו נמר לבן אך הוא היה מנוקד בנקודות אדומות.

12. Kibō no chi

אסטבן ~

אנחנו נמצאים בקניון שבגלאריה סאה. גלאריה סאה זאת הממלכה של האלפים והקוסמים. פה תוכל לרכוש את האראן שדיברתי איתך עליו. אתה יורד במדרגות יחד עם אביך ואתם מגיעים לאלף שמן שגובה מאביך כסף. דלתות פלדה עבות נפתחות ולעיניכם נגלה חוף ים מדהים. כאילו עד לפני רגע לא הייתם בכלל בבניין.
    "ג'אמפי! ניב מנוקד עוצמתי שתמיד נמצא לצידי, בוא ותעזור לי לבצע רכישה!" אביך קרא בקול. אור כחול התרסק למוצא פקודתו של אביך. זה היה נראה כמו נמר לבן אך הוא היה מנוקד בנקודות אדומות.
    "תסלח לי אבל אתה נמר הכסף במקרה????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????"
    -----------------------------------------------
    "מה לעזאזל?
    מאיפה אתה הגעת?" אשאל בזמן שאקפוץ טיפה אחורה מההלם ואנעץ בו מבט מופתע.
    "היום הזה לא יכול להיות מוזר יותר הא?"

Spoiler ספוילר

13. אמאש'ך פלאפי ):

'הדיוק והזריזות שלי עומדים כרגע על 12%.' עדכן אותך פאנג. הוא ירה קרן קרח נוספת שפגעה באראן הכחול וריסקה אותו על הקרקע. האראן הצהוב טען מה שנראה כמו התקפה חשמלית שפגעה ישירות בפאנג.
    בנתיים אתה חיזקת את ידיך כדי לשבור את מפרקתו של האראן האדום. מגופו פרצה להבה חמה שגרמה לך להרפות באופן מידי. ככל הנראה יכולת שיש לאראן האדום.
    'תיזהר.' הוסיף פאנג כדי לאמת את חששותיך. 'האראן הסמוק מנהיג הלהקה. לא יהיה קל לנצח אותו. בכל אופן הדיוק והמהירות שלי עומדים על 14% כרגע.' הוא החל לרוץ במהירות לעבר האראן הכחול כשהאראן הצהוב יורה לעברו מכות חשמל חוזרות ונשנות. אך פאנג היה זריז מדי. האראן הכחול ספג נשיכה.
    האראן האדום ירה להביור נוסף. הפעם, הלהביור היה מאוד מהיר ועצמתי.
    'פאנג קרן קרח תאט את הלהביור!' אומר לפאנג במהירות, באותו הזמן אצא לכיוונו של פאנג ואתפוס אותו ואקפוץ מהדרך של הלהביור.
    'קדימה אתה מהיר יותר תתקוף את האראן הכחול בקרן קרח ואז בנשיכה!' בינתיים אני אצא לכיוונו של האראן הצהוב אבעט ברגליו על מנת להוציא אותו משיווי משקל ובדרך למטה אתן לו אגרוף.

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~ אנג'ל: 4
    אראן: 0

המערבולת שיצרת סביבכם עדיין עמידה ואיתנה. פאנג מזנק רחוק מטווח הירי ויורה קרן קרח שפוגעת ישירות באראן הכחול שהתעלף במקום. אתה מתחיל לתקוף את ההאראן הצהוב אך הוא פשוט היה זריז מדי בשבילך. זינוק משעמם הרחיק אותו ממך.
    כעת אתה עומד לצד פאנג המתנשף. הכוויות של עורו העידו שהוא נפגע מעט מהלהביור.
    אתה שומע את סטף צווחת ומשהו חרחר על הרצפה שם.

אסטבן ~

"לא." עונה אביך, כאילו שמע את זה. "אנחנו רק התחלנו! ניב נקוד זה הדמון שלי. רוצה חתיך כזה?"

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אראן: 0

המערבולת שיצרת סביבכם עדיין עמידה ואיתנה. פאנג מזנק רחוק מטווח הירי ויורה קרן קרח שפוגעת ישירות באראן הכחול שהתעלף במקום. אתה מתחיל לתקוף את ההאראן הצהוב אך הוא פשוט היה זריז מדי בשבילך. זינוק משעמם הרחיק אותו ממך.
    כעת אני עומד לצד פאנג המתנשף. הכוויות של עורו העידו שהוא נפגע מעט מהלהביור.
    אתה שומע את סטף צווחת ומשהו חרחר על הרצפה שם.
    \
    "כוח האנרגיה הטמון באראן הכחול, אני מצווה עליך בזכות שלטתי"אלחש ואייצר בעזרת אצבעותיי את צורת הכדור,"השתחרר!" אומר בקול ולאחר מכן אשליך את הכדור על פאנג 'זה אמור לעזור לך נגד האראן האדום' אומר בביטחון.

עמוד 5 מתוך 44 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •