Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 44 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

חזרתם לקומה המרכזית של הקניון ואתה רואה שאמא שלך עסוקה בלפטפט עם חברה. אתה רומז לה שאתה חזרת. היא מסתובבת אלייך ומתרגשת.
    "וואו!" היא קוראת בקול. עושה בושות. "איזה דמון מתוקיקיקיקי! איך קראת לו? איזה סוג הוא בכלל?"

לוק ~

אופסי ><'
    -------------------------

"הכל בסדר. אתה לא הוזה חמוד." אומרת לך אמך. באמת שיש לי אוזניי אלף, וכך גם לך. הנה," היא מצביעה על המראה. "תסתכל בעצמך! מה אתה אומר?"

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    ך.

אנייה ~

שחף גדול ומוזר המשיך להציק לכם. אביך עדיין כלל לא שם לב אליו משום מה.
    מה אתה עורך אחרי שאני כבר מגיב? XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "דאדי תעיף את היצור הזה" ארטון בזעף ואנופף בידי במטרה להעיף את השחף ממני
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    אנייה ~

"אין בעיה נסיכה! שימי לב לצעדים הבאים שלי!" קרא דאדע ברצינות. "אנטונינו, אדום כנף שתמיד מגן עליי, בוא ותעזור לי ללמד את ביתי כיצד נלחמים! השתגר!!!"
    אור כחול הבליח את השמיים כמו ברק. מעין ציפור דרור זעיר קיפצץ וריחף לעבר השחף. על ראשו היה מעין כתר זהוב ועיניו היו כחולות. כנפיו היו כמובן אדומות. "אף אחד לא מתעסק עם הבת שלי! כדורי האנרגיה אשר ברשותי, בואו היישר אל כף ידי! כדור אנרגיה קור חשמל!" קרא אביך, חמישה כדורי אנרגיה הופיעו על כף ידו עם הכפפה השחורה שהוא תמיד לבש. הוא בחר בכדור אנרגיה צהוב ומחשמל וזרק אותו לעבר אנטונינו. אנטונינו נשאר אומנם בגודלו הקטן, אך כנפיו הפכו צהובות. הוא יצר מעין קורי חשמל במהירות ועטף איתם את השחף המוזר. השחר נתקל הקורים ונראה כי האנרגיה שלו הולכת ואוזלת. הוא ממש החוויר כשאביך המיומן כבר שלח את שתי זרועותיו קדימה.
    "כוח האנרגיה הטמון במקור הדגול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!"
    המקור הדגול הפך למעין כדור אנרגיה ועף לעבר ידיו של דאדע. "זה שלי. אני מקווה שהבנת את הכל. שאלות?"

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~

חזרתם לקומה המרכזית של הקניון ואתה רואה שאמא שלך עסוקה בלפטפט עם חברה. אתה רומז לה שאתה חזרת. היא מסתובבת אלייך ומתרגשת.
    "וואו!" היא קוראת בקול. עושה בושות. "איזה דמון מתוקיקיקיקי! איך קראת לו? איזה סוג הוא בכלל?"
    מתוקיקיקיקיקיקיקי D:
    ---------------------
    "קוראים לו פאנג, והוא אראן צחור" אומר באדישות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. the bitch is back
    אנייה ~

"אין בעיה נסיכה! שימי לב לצעדים הבאים שלי!" קרא דאדע ברצינות. "אנטונינו, אדום כנף שתמיד מגן עליי, בוא ותעזור לי ללמד את ביתי כיצד נלחמים! השתגר!!!"
    אור כחול הבליח את השמיים כמו ברק. מעין ציפור דרור זעיר קיפצץ וריחף לעבר השחף. על ראשו היה מעין כתר זהוב ועיניו היו כחולות. כנפיו היו כמובן אדומות. "אף אחד לא מתעסק עם הבת שלי! כדורי האנרגיה אשר ברשותי, בואו היישר אל כף ידי! כדור אנרגיה קור חשמל!" קרא אביך, חמישה כדורי אנרגיה הופיעו על כף ידו עם הכפפה השחורה שהוא תמיד לבש. הוא בחר בכדור אנרגיה צהוב ומחשמל וזרק אותו לעבר אנטונינו. אנטונינו נשאר אומנם בגודלו הקטן, אך כנפיו הפכו צהובות. הוא יצר מעין קורי חשמל במהירות ועטף איתם את השחף המוזר. השחר נתקל הקורים ונראה כי האנרגיה שלו הולכת ואוזלת. הוא ממש החוויר כשאביך המיומן כבר שלח את שתי זרועותיו קדימה.
    "כוח האנרגיה הטמון במקור הדגול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!"
    המקור הדגול הפך למעין כדור אנרגיה ועף לעבר ידיו של דאדע. "זה שלי. אני מקווה שהבנת את הכל. שאלות?"

"מה זה היה?" אשאל ואנסה להתעשת על עצמי "דאדי מה אנחנו עושים פה? אמרת שאתה לוקח אותי לקנות משהו ושחף מכוער תקף אותי! ואז הציפור הזאת שלך הגיעה משום מקום ויש לך כדורים מוזרים על הידיים!" אומר בפאניקה "אני רוצה לצאת מהמקום הזה דאדי!" איילל לעצמי
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"טוב חמוד. קניתי לפאנג רצועה מיוחדת כדי שלא יסתובב חופשי מחוץ לגלאריה. היא תגרום לו להיות בלתי נראה. קניתי לך גם בגדים וספרי לימוד. אני מציעה לך לחזור איתי הביתה עכשיו, אולם תוכל גם להישאר ולטייל סביב.

אנייה ~

אבא שלך לא נראה מרוצה.
    "מספיק!" נשמע לפתע קול כועס מאוד. לקח לך כמה שניות להבין שזה אביך שצועק עלייך. "אני לא רוצה שתישארי ילדה מפונקת כמו שהורגלת לחשוב שאת. קדימה, תצאי מהפינוקיידה הזאת. תוכיחי לדאדי שאת מסוגלת להרבה יותר מזה!"

אבא שלך קפץ למים ושחה חזרה לחוף. "אני צופה בך מכאן! אל תחזרי לחוף בלי דמון מגניב שרק את מסוגלת באמת להשיג! די מתוקה מספיק עם הפינוק זה רגע אמיתי!"

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"טוב חמוד. קניתי לפאנג רצועה מיוחדת כדי שלא יסתובב חופשי מחוץ לגלאריה. היא תגרום לו להיות בלתי נראה. קניתי לך גם בגדים וספרי לימוד. אני מציעה לך לחזור איתי הביתה עכשיו, אולם תוכל גם להישאר ולטייל סביב.
    "אני אשאר להסתובב כאן קצת, רק איך חוזרים ?שאני אדע למקרה הצורך" אומר לאימי ואחכה לתשובה.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"אני אחזור עוד שעתיים לאסוף אותך. אל תצא בשום אופן מהקניון." עונה אמך. "מסכים?"

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"אני אחזור עוד שעתיים לאסוף אותך. אל תצא בשום אופן מהקניון." עונה אמך. "מסכים?"
    "כן כן " אומר ואתרחק מהמקום בחיפוש אחר חנויות שונות.

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"חכה מתוק!" חוזרת אימך על עקבייה. "הנה לך 30 פאונד! תבלה!"

11. the bitch is back
    אנייה ~
    אבא שלך לא נראה מרוצה.
    "מספיק!" נשמע לפתע קול כועס מאוד. לקח לך כמה שניות להבין שזה אביך שצועק עלייך. "אני לא רוצה שתישארי ילדה מפונקת כמו שהורגלת לחשוב שאת. קדימה, תצאי מהפינוקיידה הזאת. תוכיחי לדאדי שאת מסוגלת להרבה יותר מזה!"

אבא שלך קפץ למים ושחה חזרה לחוף. "אני צופה בך מכאן! אל תחזרי לחוף בלי דמון מגניב שרק את מסוגלת באמת להשיג! די מתוקה מספיק עם הפינוק זה רגע אמיתי!"
    אזעיף את פרצופי בזעם "איך אני אמורה למצוא משהו?" אשאל ואנפנף את ידי הצידה ואז אתיישב בזעם בסירה ואשלב את ידיי ואחמיץ.
    "דמון שמדמון! בטח כולם פה מכוערים" אזעף לעצמי 'אבל אני עדיין יכולה להשתזף!' אחשוב לעצמי ואז אשכב לאחור בסירה ואהנה מהשמש
    גיל! 3>

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"חכה מתוק!" חוזרת אימך על עקבייה. "הנה לך 30 פאונד! תבלה!"
    "תודה"אומר בזמן שאקח את הכסף מידה, לאחר מכן אתחיל לחפש אחר חנויות באזור.

13. מנהל ראשי
    אנייה ~

בזמן שאת שוכבת להנאתך ומשתזפת הסירה הקטנה שלך מתהפכת לחלוטין ואת בולעת המון מים.
    "אנייה!!!" צרח אביך, הוא כנראה התחרט שהותיר אותך לבדך.
    מהמים זינקה לה לאוויר משהו שככל הנקרא היה נראה כמו בת ים! היא זינקה גבוה מעל המים, שערה מתנפנף ברוח והסנפיר הבוהק שלה סנוור אותך לשנייה. צבע עורה התכול היה כמעט מהפנט. היא צללה למים ומשכה אותך פנימה.

אנג'ל ~

אמא שלך כבר עזבה ואתה המשכת לעבר החנויות. ראית דברים מדהימים שלא ראית מימיך, חנות שיקויים ותכסיסים, חנות שמוכרת כדורי אנרגיה, חנות שמוכרת אביזרי אנרגיה, חנות שמוכרת ציוד לקוסמים, חנות מאכלים קסומים, שוק עמוס בירקות שמעודך לא אכלת.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אמא שלך כבר עזבה ואתה המשכת לעבר החנויות. ראית דברים מדהימים שלא ראית מימיך, חנות שיקויים ותכסיסים, חנות שמוכרת כדורי אנרגיה, חנות שמוכרת אביזרי אנרגיה, חנות שמוכרת ציוד לקוסמים, חנות מאכלים קסומים, שוק עמוס בירקות שמעודך לא אכלת.
    'חייב להיות כאן משהו שקשור לדמונים' אחשוב לעצמי ואחפש זירה או אזור מיוחד לדומנים.

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה ממשיך לחפש. אך כרגע כל מה שאתה רואה זה חנויות מלאות ציוד.
    "אלף צעיר!" מישהו קרא לך מהשוק. "למה שלא תנסה תפוח? בוא לפה!" הדבר שהוא החזיק ביד היה רחוק מלהיראות כמו תפוח.

עמוד 8 מתוך 44 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •