טופס הרשמה:
שם אמיתי + כינוי בפורום: מייקל מייקל100
שם הדמות במשחק: מייקל
תמונה (ספרייט ורק ספרייט): נ לא יול לשים עזוב סיפור ארוך
אופי הדמות: מצחיק ותוקפן
רקע: שלום אני מייקל ולהורי קוראים ג'ונאס וגוונדולין בקצור ג'ו וגוון אנחנו משפחה לא עשירה לא ענייה משפחה ממוצעת יש לי גם אח בן 15 ושמו קווין ואחות בת תשע ושמה היילה אני ומשפחתי גדלנו בבית נחמד בעל קומה אחת בצבע כחול מאז ומתמיד אהבתי צבע כחול אמי היא אישה נחמדה ועליזה ואבי הוא תמיד היה טיפוס קצת לחוץ תמיד היינו משפחה ממוצעת ורגילה ואני הייתי גם ממוצע חוץ מדבר אחד אני גאון במחשבים הכול היה בסדר עד יום ההולדת השלוש עשרה שלי עשו לי מסיבה קטנה בבאולינג ובידיוק כשבאתי לזרוק את הזריקה המצחת ראיתי שחור והרגשתי שאני נופל, התעלפתי.
רמה: (לא לגעת)
רכישות: (לא לגעת)
חפצים: (לא לגעת)
כסף: (לא לגעת)
בקשות: שהדמון שלי יהיה מבוסס על דרקון כלומר בדמות דרקון.
נערך לאחרונה על ידי מייקל100, 07-01-2012 בשעה 05:55 PM
אנסה לאלץ חיוך ואצחק צחוק מבולבל. די אתרגש, 'יש מצב שזה אמיתי..?' אחשוב לעצמי בציפייה, ואמשש את אוזניי.
אחרי כמה שניות של התלהבות אזכור להגיב לאימי. "אה, כן. בטח.." אענה לה ואקום מהמיטה. "לאן הולכים?" אשאל אותה, מסתכל על עצמי במראה ובוחן את עצמי, 'אולי יש עוד שינויים?' אתהה ואבחן את הידיים שלי ואת כפות הרגליים.
אנג'ל ~
אתה פשוט עמדת ככה במשך כמה ימים Xd
'שלום לך! איך קוראים לך? איך קוראים לי?!'
ג'ואי ~
אביך קפץ אל תוך החור ואתה הלכת אחריו. מצאת את עצמך עומד בפתחו של בניין עגול גדול מימדים. נכנסת פנימה יחד עם אביך ונחשפת למעין קניון גדול. היו חנויות גדולות ובקומה העליונה היה שלט שדיבר על קרבות. קומה למטה היה כתוב משהו ביפנית, לא הצלחת להבין מה זה אומר.
"לאן תרצה ללכת קודם? משהו מעניין אותך?" שאל אביך "פה תוכל ללמוד הכל בנוגע לגלאריה סאה וליכולות שלך כאלף. פה גם תמצא תשובות לגבי כל מה שעברת ילדי היקר."
מייקל ~
ברוך הבא למשחק!
---------------------------------------
לפני שאתחיל את המשחק שלך אשמח אם תפרט קצת יותר על הוריך, ותרחיב על המקום סביבך.
לוק ~
"אין שום שינוי מלבד למראה האוזניים והזנב המגניב שלך." אמרה אמך והזדקפה. היא פתחה את ארון הבגדים שלך ואמרה "אם תבוא איתי, תמצא המון תשובות לשאלותיך." היא נכנסה פנימה ופשוט לא יצאה.
טרי ~
אתה יוצא מהבית ומגלה שמכונית גדולה יוצאת מהחנייה. קוסמים מכוערים החזיקו בידם מכשיר עגול דמוי בזוקה, כל מה שאתה זוכר זה שמישהו תלש את נשמתך מגופך, נכנסת אל תוך המכשיר המוזר ובכך מצאת את סופך המר.
GAME OVER
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)