Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 44 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 655
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אנג'ל -

אתה מנסה להזיז את מה שהיה עד לאותו הרגע ד ימין ואתה מזהה לפתע את יד ימין מחוץ לחול. עשויה חול בעצמה.
    "HOLY SHIT I AM A SANDMAN"
    -----------------
    "מעולה"אומר ואנסה לעמוד, 'הגיע הזמן לגמור את הדמון הזה' אחשוב ארים את אגרופי ואצא לעברו של הדמון במטרה לחבוט בגופו עם אגרופיי החדשים.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל~

אנג'ל 10
    עפר הארץ 0

אתה מזנק לעבר הדמון וחובט בין הרגליים שלו. ביוצאך מהקרקע גופך חזר למצב רגיל. אך כאב עצום פילח את גופך.
    ייתכן שזה היה מאוד רגיש לו כי הוא התעלף מיד כתוצאה מכך.

3. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל~

אנג'ל 10
    עפר הארץ 0

אתה מזנק לעבר הדמון וחובט בין הרגליים שלו. ביוצאך מהקרקע גופך חזר למצב רגיל. אך כאב עצום פילח את גופך.
    ייתכן שזה היה מאוד רגיש לו כי הוא התעלף מיד כתוצאה מכך.
    אחזיק בראשי לשניה ואז אשאל את פאנג אם הוא מסוגל לזוז שוב, לאחר מכן ארכוש את הדמון.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

את מנסה ליצור כדורי אוויר בצורה נואשת אבל זה פשוט לא מצליח לך. אולי משום שאת עדיין לא למדת להתמודד עם מצבי לחץ. דייזי הופיעה לידך במהירות הבזק והביטה באדם הרשע שהחזיק את הבזוקה.
    "וונדי התכופפי!" צרחה לפתע אמא שלך וחפץ ענק(!) הוטח באחד הפושעים. לפי נפנופי ידיה של אמך ניכר שהיא אחראית לעניין. "וונדי! תברחי!!! תצאי לאבא!"
    האולם כבר התמלא בכוחות ביטחון שניסו להשתלט עליהם. מכשיר הבזוקה עשה רעש צורם לאוזן ופעולת יניקה מטרידה שלטה באוויר.
    "אנחנו נראה לה מה זה להתעסק איתנו!" צרח הפושע. "תיפרדי יפה מהבת שלך!"
    כל מה שנגלה לענייך ברגעים השבריריים הללו היה לא טבעי. לרגע אחד עוד היית מול הבזוקה כשברגע האחר ניכר שאת עמדת באותה נקודה שאמך עמדה קודם. שאת עינייך וראית את אמך נמצאת בדיוק במקום שאת היית קודם.[/QUOTE]

''אמא!!!!!!!!!!'' אצרח בכאב.
    'כל מה שאוכל לעשות עכשיו...זה לברוח כמו שהיא אמרה לי' אחשוב בכאב ואתחיל לבכות, אני ירים את דייזי ליידים ואתחיל לרוץ בעודי בוכה לפתח אשר מוביל לביתנו, כאשר אגיע אחפש את אבי בצרחות ''אבא! אבא! אמא בסכנה בו מהר!'' אצרח בכאב כאשר עייני מטושטשות מדמעות בתקווה כי לא מאוחר מידי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

לאחר שרכשת את כדור האנרגיה של הדמון, אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
    'אני בסדר גמור. השיתוק נפוג כשדמון שמשתמש באלמנט של חול מובס. אני מניח...' עונה פאנג ויורה קרן קרח לאוויר.
    טסה מצטרפת אליך בכעס. "הוא פשוט ברח המנוול. שנייה לפני שרכשתי אותו הוא תפס את הרגליים שלו ונעלם!"

וונדי ~

את לא יכולה לצאת מהקניון. קוסמים ואלפים חמושים באים מכל עבר והלחץ וההיסטריה גורמים לאנשים סביב לצרוח ולרוץ באימה.
    את מספיקה לראות במו עינייך את מכשיר הבזוקה מסתובב במהירות ויוצר שאיבה שמזכירה לך באופן מחליא את הרכישה שאת עצמך מבצעת כשאת רכשת את הדמון שלך.
    גופתה של אמך הפכה לכדור אנרגיה בוהק בצבע לבן מסנוור לא לפני שהביטה בך והותירה בזכרונך את אותו חיוך אוהב שהכרת תמיד. אמא שלך נעלמה לנצח. ידעת את זה.
    באותו רגע שאת מעכלת את כל העניין, אבא שלך מופיע משום מקום ותופס אותך בעוצמה. דייזי מזנקת לעברך ואת מרגישה אותה רועדת מעל לראשך. הוא מפלס דרך ומוציא אותך מהקניון. הוא מביט בך. לא ראית אותו אומלל כך בחייך.

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

לאחר שרכשת את כדור האנרגיה של הדמון, אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
    'אני בסדר גמור. השיתוק נפוג כשדמון שמשתמש באלמנט של חול מובס. אני מניח...' עונה פאנג ויורה קרן קרח לאוויר.
    טסה מצטרפת אליך בכעס. "הוא פשוט ברח המנוול. שנייה לפני שרכשתי אותו הוא תפס את הרגליים שלו ונעלם!"
    "יהיה בסדר "אומר ואצחק מעט,"עכשיו הבעיה האמתית היא לאן אנחנו צריכים לפנות"אוסיף.

7. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

עוד לפני שהספקת לשמוע את תגובתה של טסה חבטה עזה בעורף גרמה לך לאבד הכרה פתאום.
    פקחת את עיניך באיטיות וגילית שאתה נמצא בתוך אוהל. קשור בהדיקות צמוד לטסה המעולפת.
    פאנג ודיה לא נראו באיזור.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

עוד לפני שהספקת לשמוע את תגובתה של טסה חבטה עזה בעורף גרמה לך לאבד הכרה פתאום.
    פקחת את עיניך באיטיות וגילית שאתה נמצא בתוך אוהל. קשור בהדיקות צמוד לטסה המעולפת.
    פאנג ודיה לא נראו באיזור.
    'פאנג' אומר בראשי על מנת לבדוק עם אני יכול לתקשר עם פאנג, באותו הזמן אבדוק אם אני יכול להזיז את ידי.

9. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

'אנג'ל?' שאל פאנג בקול חלוש. 'אנג'ל איפה אתה?'
    אתה מנסה להזיז את ידיך, הם אומנם לא משותקות אבל אתה ללא ספק קשור היטב. טסה החלה להראות סימני חיים.

10. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

'אנג'ל?' שאל פאנג בקול חלוש. 'אנג'ל איפה אתה?'
    אתה מנסה להזיז את ידיך, הם אומנם לא משותקות אבל אתה ללא ספק קשור היטב. טסה החלה להראות סימני חיים.
    'אין לי מושג,זה נראה כאילו אני בתוך אוהל'אומר לפאנג, 'פאנג אראן צחור, השתגר !'אומר מבלי לעשות יותר מידי רעש.

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתה לא מצליח להזיז את ידיך, נראה כי בלעדיהם אתה פשוט לא יכול לבצע כל פעולה.
    'אני קשור ברצועה בתוך אסם. אין לי מושג איך לצאת מפה. שומר עליי ככל הנראה קוסם. הוא כהה עור.'

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אתה לא מצליח להזיז את ידיך, נראה כי בלעדיהם אתה פשוט לא יכול לבצע כל פעולה.
    'אני קשור ברצועה בתוך אסם. אין לי מושג איך לצאת מפה. שומר עליי ככל הנראה קוסם. הוא כהה עור.'
    'תחשוב אנג'ל תחשוב ' אחשוב לעצמי 'איך לא חשבתי על זה קודם'.
    "שומר!"אומר בקול על מנת לעורר את תשומת הלב של אדם שבאזור, הם לא ישאירו אותנו לבד.

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

צל עבר ליד הדלת שנפתחה באיטיות. זיהית ששעת לילה מאוחרת כעת. ואדם נמוך קומה לבוש שכבות עבות ומרופטות צעד פנימה.
    "אז, אני מבין שהתעוררתם." שאל האדם. הוא נראה כעוס. בדיוק לפני שטסה פקחה עיניים והחלה לצרוח.

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

צל עבר ליד הדלת שנפתחה באיטיות. זיהית ששעת לילה מאוחרת כעת. ואדם נמוך קומה לבוש שכבות עבות ומרופטות צעד פנימה.
    "אז, אני מבין שהתעוררתם." שאל האדם. הוא נראה כעוס. בדיוק לפני שטסה פקחה עיניים והחלה לצרוח.
    "אתם אלה שוכני המדבר נכון ?יש לי בתיק את הסמל לידידות, לאונרד שלח אותי"אומר ואסתכל לעברו.

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"לא מאמין אותך. אתה לשקר." אמר האדם בכעס. "לאונרד חבר. לא לשלוח רוצח ילדים."

עמוד 38 מתוך 44 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •