וונדי ~
את מנסה ליצור כדורי אוויר בצורה נואשת אבל זה פשוט לא מצליח לך. אולי משום שאת עדיין לא למדת להתמודד עם מצבי לחץ. דייזי הופיעה לידך במהירות הבזק והביטה באדם הרשע שהחזיק את הבזוקה.
"וונדי התכופפי!" צרחה לפתע אמא שלך וחפץ ענק(!) הוטח באחד הפושעים. לפי נפנופי ידיה של אמך ניכר שהיא אחראית לעניין. "וונדי! תברחי!!! תצאי לאבא!"
האולם כבר התמלא בכוחות ביטחון שניסו להשתלט עליהם. מכשיר הבזוקה עשה רעש צורם לאוזן ופעולת יניקה מטרידה שלטה באוויר.
"אנחנו נראה לה מה זה להתעסק איתנו!" צרח הפושע. "תיפרדי יפה מהבת שלך!"
כל מה שנגלה לענייך ברגעים השבריריים הללו היה לא טבעי. לרגע אחד עוד היית מול הבזוקה כשברגע האחר ניכר שאת עמדת באותה נקודה שאמך עמדה קודם. שאת עינייך וראית את אמך נמצאת בדיוק במקום שאת היית קודם.[/QUOTE]
''אמא!!!!!!!!!!'' אצרח בכאב.
'כל מה שאוכל לעשות עכשיו...זה לברוח כמו שהיא אמרה לי' אחשוב בכאב ואתחיל לבכות, אני ירים את דייזי ליידים ואתחיל לרוץ בעודי בוכה לפתח אשר מוביל לביתנו, כאשר אגיע אחפש את אבי בצרחות ''אבא! אבא! אמא בסכנה בו מהר!'' אצרח בכאב כאשר עייני מטושטשות מדמעות בתקווה כי לא מאוחר מידי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
לאחר שרכשת את כדור האנרגיה של הדמון, אתה מרגיש הרבה יותר טוב.
'אני בסדר גמור. השיתוק נפוג כשדמון שמשתמש באלמנט של חול מובס. אני מניח...' עונה פאנג ויורה קרן קרח לאוויר.
טסה מצטרפת אליך בכעס. "הוא פשוט ברח המנוול. שנייה לפני שרכשתי אותו הוא תפס את הרגליים שלו ונעלם!"
וונדי ~
את לא יכולה לצאת מהקניון. קוסמים ואלפים חמושים באים מכל עבר והלחץ וההיסטריה גורמים לאנשים סביב לצרוח ולרוץ באימה.
את מספיקה לראות במו עינייך את מכשיר הבזוקה מסתובב במהירות ויוצר שאיבה שמזכירה לך באופן מחליא את הרכישה שאת עצמך מבצעת כשאת רכשת את הדמון שלך.
גופתה של אמך הפכה לכדור אנרגיה בוהק בצבע לבן מסנוור לא לפני שהביטה בך והותירה בזכרונך את אותו חיוך אוהב שהכרת תמיד. אמא שלך נעלמה לנצח. ידעת את זה.
באותו רגע שאת מעכלת את כל העניין, אבא שלך מופיע משום מקום ותופס אותך בעוצמה. דייזי מזנקת לעברך ואת מרגישה אותה רועדת מעל לראשך. הוא מפלס דרך ומוציא אותך מהקניון. הוא מביט בך. לא ראית אותו אומלל כך בחייך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)