קווין הארלם:
אתה מוצא ביניין גדול וכתום שכתוב עליו מזכירות
אך משהו אחר מעסיק אותך בינתיים,איש ג'ינג'י בלבוש ירוק שקורא לך אליו
האם תלך אליו?
קווין הארלם:
אתה מוצא ביניין גדול וכתום שכתוב עליו מזכירות
אך משהו אחר מעסיק אותך בינתיים,איש ג'ינג'י בלבוש ירוק שקורא לך אליו
האם תלך אליו?
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
קווין הארלם:
"נו נו קדימה קדימה אתה מאכזב אותי יש לי הפתעות בשבילך..
הצבא יחכה תאמין לי.. אתה רוצה שאכתוב מכתב לאליוט פיטרסן?"
הוא אומר כשהוא הולך איתך ביחד
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
קווין הארלם:
"יאללה גם כן אתה לא צריך!" הוא אומר לך והולך בזעם.
אחד החיילים שלידך רואה את זה ואומר לך "תגיד אתה השתגעת? זה פאטריק או'דונל" הוא אומר ומושיט לך תמונה (). "אם הוא חיפש אותך כנראה שהוא רצה לתת לך משהו חשוב אבל אתה עסוק בלהרשם לצבא אז כנראה שלא תקבל את זה.. אני קיבלתי ממנו דווקא אחלה פרס".
I want to play a game
תודה לOdin Borson
אני מסתכל עליו בשוק ואז מתחיל להתעצבן "אם זה פטריק או'דונל אז לא התרשמתי ממנו כ"כ ואני מקווה שאני לא אצטרך להיעזר בו בעתיד! בן אדם כזה במיוחד צריך את החשיבות של הגיוס לצבא בימים אלה!" אני אומר בעצבים וחושב 'איזה יחס מגעיל יש לו לפטריק הזה אני מקווה שאליוט פיטרסן לא יהיה כזה! חושב רק על עצמו...' ואז אני מתנער ונכנס למזכירות.
קווין הארלם:
אתה הולך לך למזכירות,רואה שוב במבט חטוף את או'דונל עושה משהו. ואז מיד המזכירות מפסיקות לעבוד,תולות שלטים של "סיימנו לעבוד להיום" והולכות. המתגייסים שכבר עמדו בתור לא מתפלאים.
"זה ככה תמיד פה.. הן עובדות שעה שעתיים ואז סוגרות" אמר חייל מנוסה בבוז.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
קווין הארלם:
"זאטוט.. מי אתה שתדרוש להתייצב בפני אליוט פיטרסן?" אומר לך מישהו וכשאתה מנסה להבין מי הוא אתה מבין שזה הוא אליוט פיטרסן בכבודו ובעצמו. הוא מסתכל על השלטים של המזכירות שסגרו ואומר לך
"ככה זה, מדי פעם או'דונל לוקח את כולם לבר שלו ואף אחד לא רוצה לסרב.. שמע אני יודע שאתה אולי דואג אבל יש לנו מספיק חיילים מיומנים כדי להתמודד.. עוד מאה לכאן או לכאן זה לא דבר שישפיע וחוץ מזה.. בבוקר הפעילות גדולה יותר ואז מספיקים את הכמות של החיילים שרצו להתגייס אתמול כבר בבוקר.. תן לאלה בדרגה גבוהה ממך לעשות את החישובים האלה.. תעסוק בלהיות חייל,ילד.." הוא אומר לך
I want to play a game
תודה לOdin Borson
[QUOTE=Ventriloquist;1392643]התחלה לכולם:
קמתם במקום שבו נרדמתם לעוד יום חדש
בידכם אתם מוצאים לפתע מכתב,אתם פותחים אותו וקוראים
"x(מלאו פה את שמכם,זה מכתב כללי אז כשאתם מצטטים את ההמשך תרשמו את השם שלכם) היקר,
אני אליוט פיטרסן מהצבא ואני מאמן את הטוראים להיות חיילים חזקים בצבא ארצות הברית, לשמאלכם" אתם עוצרים את הקריאה כשלשמאלכם אתם מוצאים קופסא,פותחים אותה ומוצאים בגדים"תתלבשו" אתם חוזרים לקרוא "ואז כשאתם לבושים בואו אל הבסיס הצבאי שלי ברחוב פרנקלין 555,אני מניח שיש לכם אוטו,אם לא אוטו צבאי יחכה מולכם עד שתקומו,לא כתבתי את המכתב הזה מאוחר בלילה לכן הציוד והמכתב עדיין שלמים,פשוט לא רציתי להעיר אתכם.
"יש לך 24 שעות להגיע לכאן,ברגע שאתה מגיע לך למזכירות למלא טופס וחכה לפקודות ההמשך ממני.
אם אינך יכול להגיע חכה 24 שעות במקומך ונבוא לאסוף אותך,אך אם ברצונך ליצור רושם בוא לבד. בהצלחה,
אליוט פיטרסן"
מה תעשה?
*הערה:כשאליוט פיטרסן אומר תתלבשו זה אומר שימו את המדים האלה על הדמות שלכם,אם יש לכם בעיות שלחו לי ה''פ
המכתב כתוב בלשון זכר אך הוא מכוון לשני המינים*
לא הצלחתי לשים לה בגדי צבא לא מצאתי אותם:\
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סופי:
הרכב הצבאי אוסף אותך,יש בתוכו כבר 3-4 חיילים חוץ מהנהג והחייל המתקדם
"נגיע בעוד כשעה.. אני ממליץ לכם לדבר ביניכם להעביר את הזמן.. אני בהחלט לא מתכוון לעסוק בלבדר אתכם" אומר הנהג.
ג'קסון:
מעניין אותי לדעת אם באמת זיהית מי זה החייל :p
------------------------------------
אתה קם בבוקר,מפוחד מהמחשבה שראיתי חייל מוזר אך בדיוק כשהמחשבה הזאת באה להקטע אתה רואה את החייל הזה מולך שוב,הוא כנראה נכנס מהחלון ששכחת לסגור בלילה
"מזמן לא לקחתי שבוי.." הוא אומר לך ומתקרב אליך באיטיות.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
מלאך המוות?
---------
אני מתחיל לצעוק בקולי קולות " אוי לא, אתה מלאך המות. לא היתי צריך להתגרות בך. עככשיו אני הולך למות ".
אני קם מהמיטה מהר ורץ לעבר החייל, אנסה לתת לו כמה אגרופים בגופו כדי שיתרחק ממני ויתקרב אל החלון שהוא נכנס ממנו. לאחר מכן אנסה בכל כוחי להפיל אותו מהחלון ושיפול וימות.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[QUOTE=Ventriloquist;1393649]סופי:
הרכב הצבאי אוסף אותך,יש בתוכו כבר 3-4 חיילים חוץ מהנהג והחייל המתקדם
"נגיע בעוד כשעה.. אני ממליץ לכם לדבר ביניכם להעביר את הזמן.. אני בהחלט לא מתכוון לעסוק בלבדר אתכם" אומר הנהג.
''אתה ממש נחמד..'' אמלמל את הנהג מעט בצברוח.
''אז.... למה אתם החלטתם להתגייס לצבא?'' אשאל את החיילים שלידי ברכב.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ג'קסון:
חחחח לא מלאך המוות.. זה הואתסתכל בדף הדמויות..
--------------------------------------------------------------
"חה!" הוא צוחק בגסות "מלאך המוות? יש כאלה שקוראים לי ככה אבל אני מעדיף את שמי המקורי.." הוא אומר במבטא שנשמע לך לא אמריקאי בכלל.. למעשה זה נשמע כמו מבטא שלא שמעת מעולם.
הוא עוצר את האגרופים שלך בקלות בלי להתאמץ והניסיון שלך להפיל אותו מהחלון נכשל, הוא אפילו לא זז מהמקום. "טוב, שיחקנו מספיק" הוא אומר ונותן לך אגרוף מפתיע לפנים. האגרוף פוגע בך, חצי מעולף אתה מרגיש איך דם נוזל מאפך במהירות ואתה מאבד לאט לאט את ההכרה.. אבל.. ממש לפני שאתה מתעלף אתה שם לב שאתה עדיין ער למרות שבמקרה רגיל היית צריך להיות מעולף כבר ממזמן. "זאת טכניקה שאני המצאתי,אגרוף עם כל הכאבים של עלפון, אבל לא מתעלפים כי אני רוצה להמשיך את הקרב." הוא אומר בגאווה ועומד כולו בטוח מולך כאילו הוא מוכן לכל דבר שתנסה לעשות לו.
סופי:
השלושה מסתכלים עליך וכל פעם אחד אחר עונה:
"אני ג'ייסון או'דונל,החלטתי להתגייס כי בן דודי פאטריק הוא בשיתוף עם הצבא ורציתי לעזור לו"
"אני אולף סוונדסון,אני במקור לא מפה בכלל,אני משוודיה אבל היה לי סבא אמריקאי גיבור מלחמה
אני רוצה לחקות אותו"
"ואני טרוי ביגס, אני מתגייס כי אין לי עבודה אחרת טובה למצוא וזה גם עוזר למדינה על הדרך אז למה לא"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)