Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 18 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 262
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivx10 צפה בהודעה
    רוי:
    אתה יודע... הצלפת זנב זה הצלפות קטנות, חלשות ומהירות ביריב שמורידות את ההגנה. זה אחלה של דבר.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מסמן לאחיך עם האגודל שקיבלת. אתה חושש מאוד מכל קטע השיתוק הזה. פארס יריב טוב בקרב צמוד וזה לערתך כרגע. אתה מחליט להשתמש בבועות על אף הידע שמתקפה כמו זו לא תשפיע כלכך על סוג עשב. אך מבחינתך אין ברירה... סקווירטל מנסה בועות, סוף-סוף לשם תקיפה. פרץ בועות גדול יוצא מפיו הם מתפוצצות על פארס ופוגעות בו קצת כל אחת בזו אחר זו. בכל זאת ישנה השפעה כלשהי ומה גם שפארס כבר עייף. הוא נהדף עד שנעצר בגלל סלע גדול. לפתע השפעת השיתוק סוף סוף פוסקת! על דעת עצמו סקווירטל מתקרב אל פארס וסוגר עליו כשהוא צמוד אל אותו הסלע. סקווירטל מדזרד אליו ומכפכף את פרס עם הצלפות קטנות ורגישות של זנבו על פארס ומרכך אותו, מוריד לו את ההגנתיות ואז שוב תוקף בבועות ומסיים את הקרב!
    פארס הקטן מעולף אל הדשא. אתה מביט אחורה וכמה שניות אחריך גם סהר והסקווירטלית שלו מנצחים את אודיש. "הקרב שלי היה נהדר! לא התקשתי כלל למרות שהוא היה פוקימון עשב!" מתרברב לו סהר.

[/color][/size]
    "סקווירטל עבודה מעולה! במיוחד בפריי סטייל שלך." אני אומר ואחבק אותו, לאחר מכן אני יתפנה לאחי הקטן והשחצן "יפה לך קרב קטן נגד אודיש ואתה כבר חושב שאתה מאמן דגול" אני אומר לו בעוקצנות של אחים גדולים למרות הגאווה שאני מרגיש כלפיו.
    'אולי אני יתפוס את הפארס הזה?' אני שואל את עצמי ומתחיל לנסות להישתמש בסדרת שיכנועים עצימיים ולבסוף אני בוחר לתפוס אותו, ומתחיל את המשפט שכל נער רוצה להגיד "צא פוקדור" אני אומר וזורק את הפוקדור לכיוונו של פארס.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    רוי:
    סקווירטל זאת הייתה עבודה מעולה! לחמת מצויין!" אתה מרעיף לו שבחים ומתכופף לחבק אותו. אחר-כך אתה עונה לאחיך הקטן "יפה לך, קרב קטן נגד אודיש ואתה כבר חושב שאתה מאמן דגול" אתה אומר לו בעוקצנות אופיינית לאח גדול אך קורץ לו. הרבה גאווה אתה מרגיש כלפיו לשניכם היה קרב ראשון והוא הסתדר אפילו טוב ממך. אתה ממש מפרגן ושמח בשבילו. לאחר מכן אתה מסב מבטך אל פארס הקטן השוכב שמוט שם על הבטן מעולף ומסוחרר כהוגן, חושב לעצמך אולי אתפוס אותו ואחריי התלבטויות ושיכנועים עצמיים רבים אתה גם עושה זאת! אתה שולף פוקדור ריק וזורק אותו בקריאת "צא... פוקדור!" אשר נפתח ובאור אדום חזק שעוטף את פארס אוסף אותו אל תוך הפוקדור ונסגר ונופל על הקרקע. משם הוא מתחיל להתנדנד שוב ושוב בצליל הבהוב מרגיז ומותח... אתה אחיך ושני הסקווירטלים מביטים בכיליון עיניים עד שלבסוף הפוקדור נעצר, פארס עדיין בפנים וזה אומר שהוא נלכד!
    (אין צורך לערוך עימו היכרות כבר עכשיו, הוא יודע מה אתה ומיזה סקווירטל והוא גם מעולף כרגע, הוא נח בפוקדור ובעוד כמה עדכונים תוכל להשתמש בו... ככה זה עובד אצלי)

.

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדרו:
    חחח סורי...
    - - - - - - - - - - -
    אתה לא מאבד את אשתונתיך, כל כולך בתוך הקרב. "צ'ארמנדר, שכב על הגב והסתחרר במרכז העיגול שדיגלט יצא, שחרר מזנבך כמה שיותר גיצי גחלת ואל תפסיק עד שנפגע בו!" צ'ארמנדר מהנהן בראשו ומיד פועל כהסברך מסתחרר שוב ושוב ושוב ויוצר כמו ממטרת גיצים חזקה וחמה. רק מחכה לדיגלט הפחדן שמתחפר לו כל הזמן. בטיפשותו דיגלט יוצא לבדוק מה קורה למעלה מעל האדמה וחוטף בדיוק מהלומת להבה לפניו. הוא נשרף וכואב ומיד חוזר לאדמה, מתקפות מסוג אש אינן משפיעות כלכך על פוקימוני אדמה ולכן לא ספג נזק רציני כלכך למרות הפגיעה הישירה. הוא שוב מנסה לצאת ושוב צ'ארמנדר המסתובב פוגע בו. אתה מיד קורא בהתלהבות "צ'ארמנדר עכשיו עצור ועבור לאגרוף ממוקד" צ'ארמנדר עוצר מנסה לטעון מהר ככל שהוא אך זה היה מאוחר מידי דיגלט עיקל את המתרחש וברח שוב לאדמה. הוא יוצא מהחור שמאחורי צ'ארמנדר ושורק לו שהסתכל ואז בלא בושה במהלך מלוכלך משליך גלי אדמה אבק לפניו של צ'ארמנדר (sand-attack) וצ'ארמנדר אינו רואה! חול מכסה את עיניו שורף ומציק לו והוא אינו יכול לפתוח אותם. דיגלט מיד בעוד נגיחת ראש בבטנו של צ'ארמנדר שעף ונופל על זנבו בכאב.
    הקרב שקול כרגע... זה באמת יריב מתוחכם.
    אביט בצ'ארמנדר בהלם. לא תכננתי שדבר כזה יקרה ול כן לא היה לי מושג מה לעשות לרגע. דיגלט ממשיך להתחבא בכל הזדמנות ואם זה לא מספיק, הוא לא מסוגל לראות דבר! הייתי שרוי בבלק אאוט וכמעט וקראתי לצ'ארמנדר לחזור כשלפתע עלה בראשי רעיון.
    "צ'ארמנדר תתיישב על אחד החורים כשזנבך מכוון כלפי מטה!" אקרא בקול מלא ביטחון, אסור לזה להכשל. "ברגע שתרגיש את דגלט מתקרב אליך תירה לעברו גחלות בכל הכח! בזמן הזה תטען אגרוף ממוקד, ברגע שהוא יעלה על פני השח פעם נוספת ותסיים את זה!

4. משתמש מנוסה
    רוי:
    סקווירטל זאת הייתה עבודה מעולה! לחמת מצויין!" אתה מרעיף לו שבחים ומתכופף לחבק אותו. אחר-כך אתה עונה לאחיך הקטן "יפה לך, קרב קטן נגד אודיש ואתה כבר חושב שאתה מאמן דגול" אתה אומר לו בעוקצנות אופיינית לאח גדול אך קורץ לו. הרבה גאווה אתה מרגיש כלפיו לשניכם היה קרב ראשון והוא הסתדר אפילו טוב ממך. אתה ממש מפרגן ושמח בשבילו. לאחר מכן אתה מסב מבטך אל פארס הקטן השוכב שמוט שם על הבטן מעולף ומסוחרר כהוגן, חושב לעצמך אולי אתפוס אותו ואחריי התלבטויות ושיכנועים עצמיים רבים אתה גם עושה זאת! אתה שולף פוקדור ריק וזורק אותו בקריאת "צא... פוקדור!" אשר נפתח ובאור אדום חזק שעוטף את פארס אוסף אותו אל תוך הפוקדור ונסגר ונופל על הקרקע. משם הוא מתחיל להתנדנד שוב ושוב בצליל הבהוב מרגיז ומותח... אתה אחיך ושני הסקווירטלים מביטים בכיליון עיניים עד שלבסוף הפוקדור נעצר, פארס עדיין בפנים וזה אומר שהוא נלכד!
    (אין צורך לערוך עימו היכרות כבר עכשיו, הוא יודע מה אתה ומיזה סקווירטל והוא גם מעולף כרגע, הוא נח בפוקדור ובעוד כמה עדכונים תוכל להשתמש בו... ככה זה עובד אצלי)
    אוקי טוב לדעת, דרך הגב לא עניתה לי בפרטי אז אני ישאל שוב אם משתמשים בפטריות של פראס לריפוי הם יצמחו חזרה?
    -----------------------------------------------------------------------
    "יש לתפסתי את הפוקימון הריאשון שלי!" אני הקראה בשמחה והמשיך להיתרגש במשך כמה דקות.
    לאחר מכן אני ירגע ואומר לסהר "אתה רוצה להמשיך בדרך או שאתה רוצה לתפוס לעצמך את אודיש?"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    אנדרו:
    אתה פשוט בהלם, כאילו קפוא. לא תכננת מהלך או תכנית לשום דבר מהסום הזה ולא היה לך שמץ מה לעשות כרגע. צ'ארמנדר מפוחד וחסר עונים זקוק לעזרה ואינך יודע מה לעשות, מצב מסתכל ומפחיד. אתה ממשיך ככה עד שלפתע משהו בראשך מעורר אותך ופוקד עליך לנקות את הראש מחדש ולהתמקד בחזרה בקרב כי צ'ארמנדר האהוב שלך צריך אותך עכשיו! אתה מבקש מצ'ארמנדר ללכת ולהתיישב על אחד החורים ולהשכיל את זנבו פנימה, צ'ארמנדר העיוור (זמנית כמובן) קם על רגליו ומדדה עם זנבו ועם ידיים פרוסות לצדדים אחר חור, אתה צועק ומנסה לכוון אותו ובהליכה זהירה הוא מחפש. אתה מתפלל שדיגלט לא יצא ויתקוף ברגע הזה כי זה יכול להיות הסוף. למזלך הרב צ'ארמנדר מצליח להגיע לאחד החורים בזכות הכיוון שלך ומשכיל מיד את זנבו. הזנב החם עוזר לו להרגיש הייטב את המתרחש למטה ואז ברגע שנראה לו נכון שולח הוא גחלת אמתנית בכל הכוח למטה, מצפיפות החור מתפזרת שם מהר כמו שלהבת אש שגורמת לחור אחר חור להתפרץ באש כמו הר געש לפתע מחור בוער אחד יוצא גם גידלט שזועק בכאב. צ'ארמנדר ממשיך וממשיך ולא מפסיק. לכמה רגעים מתקפת אש צריכה זמן כדי להשפיע ברצינות על סוג אדמה... ואז שדיגלט כמו שרוף וכרוך, ממש כבר מיובש וחבול היטב צ'ארמנדר מנקה קצת חול מעיניו בעזרת זנבו טוען אגרוף ממוקד ורץ ומכה בעצמה רבה בדיגלט שמתעלף במקום!
    (יש לך מים בילתי מוגבלים, שטוף לו תפנים, אל תדאג מקצת מים לו יקרה לו כלום מבטיח)

רוי:

נתתי לך תשובה מלאה בפרטי על כל ההשלכות... יש?
    - - - - - - - - -
    "יש, תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!!!" אתה קורא באושר אוסף את הפוקדור ומרים אותו לשמים בהתרגשות. שמח ומרוצה מהתפיסה למשך כמה דקות מה שמחזק לה עוד את ההרגשה שזאת הייתה בחירה נכונה לתפוס אותו. ליפני שאתם ממשיכים סהר מתלבט אם לתפוס את אודיש, הוא מעביר סריקה בפוקדע ומגלה: את המתקפות שלה, ממין נקבה, איפה היא נפוצה ואיפה לא. ולאחר התלבטות הוא גם מחליט לתפוס אותה. הוא זורק את הפוקדור ובדיוק באותו תהליך גם הוא מצליח לתפוס לעצמו את האודיש הזאת. גם הוא שמח, מחבק אותך ומברך אותך על התפיסה שלך אתה מברך אותו על זו שלו. ואתם ממשיכים לכם בתלם... סהר אחראי על המפה והוא מנווט אתכם, נראה שהוא נהנה מכך כאילו קיבל אחריות גדולה ומיוחדת למרות שאת זה גם אתה מסוגל לעשות. אך זה מצחיק אותך ואת שותק. הדרך הנאה והנוחה להליכה טובה אתם רואים הרבה פוקימונים ומראות נחמדים להקות פידג'ים עפים להם ונלעמים באופק. קאקונות ומטפודים דבוקים לעץ צוברים אנרגיה ומחכים לבקוע את הגולם ולהתפתח. לפתע אתם שומעים מצד הדרך מבין שיחים ועצים זעקות לעזרה!
    מבלי לחשוב פעמיים אתם נענים לקריאות, רצים פנימה אל תוך השיחים הסבוכים פורצים דרכם ורואים שם לידבהקטן ומפוחד עם פרישהוא מגונן עליו מאחורי גבו;
    ומולו,סוגרים סביבו רטיקייטורטטהשכנראה רוצים לקחת לו את המזון!

.

6. מנהל ראשי
    אנדרו:
    אתה פשוט בהלם, כאילו קפוא. לא תכננת מהלך או תכנית לשום דבר מהסום הזה ולא היה לך שמץ מה לעשות כרגע. צ'ארמנדר מפוחד וחסר עונים זקוק לעזרה ואינך יודע מה לעשות, מצב מסתכל ומפחיד. אתה ממשיך ככה עד שלפתע משהו בראשך מעורר אותך ופוקד עליך לנקות את הראש מחדש ולהתמקד בחזרה בקרב כי צ'ארמנדר האהוב שלך צריך אותך עכשיו! אתה מבקש מצ'ארמנדר ללכת ולהתיישב על אחד החורים ולהשכיל את זנבו פנימה, צ'ארמנדר העיוור (זמנית כמובן) קם על רגליו ומדדה עם זנבו ועם ידיים פרוסות לצדדים אחר חור, אתה צועק ומנסה לכוון אותו ובהליכה זהירה הוא מחפש. אתה מתפלל שדיגלט לא יצא ויתקוף ברגע הזה כי זה יכול להיות הסוף. למזלך הרב צ'ארמנדר מצליח להגיע לאחד החורים בזכות הכיוון שלך ומשכיל מיד את זנבו. הזנב החם עוזר לו להרגיש הייטב את המתרחש למטה ואז ברגע שנראה לו נכון שולח הוא גחלת אמתנית בכל הכוח למטה, מצפיפות החור מתפזרת שם מהר כמו שלהבת אש שגורמת לחור אחר חור להתפרץ באש כמו הר געש לפתע מחור בוער אחד יוצא גם גידלט שזועק בכאב. צ'ארמנדר ממשיך וממשיך ולא מפסיק. לכמה רגעים מתקפת אש צריכה זמן כדי להשפיע ברצינות על סוג אדמה... ואז שדיגלט כמו שרוף וכרוך, ממש כבר מיובש וחבול היטב צ'ארמנדר מנקה קצת חול מעיניו בעזרת זנבו טוען אגרוף ממוקד ורץ ומכה בעצמה רבה בדיגלט שמתעלף במקום!
    (יש לך מים בילתי מוגבלים, שטוף לו תפנים, אל תדאג מקצת מים לו יקרה לו כלום מבטיח)

"צ'ארמנדר!" ארוץ אליו בדאגה, אוציא את בקבוק המים שלי ואשטוף את פניו ועיניו בעדינות. "אתה היית מדהים, צ'ארמנדר! פשוט יוצא מן הכלל! אני כל כך שמח שניצחת! אתה מדהים!" אני בא להמשיך ללכת ואז אני עוצר לשניה וניגש לדיגלט. אני מלטף אותו ומרגיע אותו, מודה לו על קרב נהדר ואז לאחר שאראה שהוא בסדר, אמשיך בדרכי, נותן לצ'ארמנדר קצת לנוח בפוקדור שלו.

7. מנהל ראשי
    טוני:
    אין צורך במרכז כרגע... באלבזור בסדר גמור הוא יכול להמשיך לפחות עוד 4 קרבות בכיף. אצלי זה לא כמו במשחקי סימולטור זה לא שאם הוא התעלף חייב ריפוי. גם ספירו ינוח בפוקדור ויוכל להיות כשיר לפחות לעוד קרב אחד עד שתמצא מרכז בעיר קרובה.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מקפץ משמחה! מחבק את באלבזור בחזקה מודה לו מהלל אותו רבות והוא מרוצה מעצמו עד השמיים. אתה ניגש בזהירות ובהתרגשות רבה לעבר הפוקדור של ספירו, לאחר מכן אתה מוציא אותו החוצה לעשות היכרות מיידית. הוא נפלט מהפוקדור תשוש עד מאוד ומביט בכם בבוז. לא נראה כי כרגע הוא מרוצה, הפוקדע אומר על זה שספירו כעורב הוא אוהב לעבוד לבד מטבעו ולא כלכך סומך על אחרים. לוקח להם זמן להתחבר ולהתרגל למאמן שלהם. אך הם פוקימונים כיפיים ונאמנים מאוד... דברי הפוקדע מרגיעים אותך ואתה מכבה אותו, לאחר ההיכרות העגומה בינכם אתה מחזיר אותם לפוקדור וממשיך בדרך. אתה ממשיך ישר על השביל המסומן כדי להגיע ליעד שלך, העיר וורידיאן. כמה שיותר מהר שלפתע נשמעים מבעד לשיחים נורא גבוהים רעש צעקות מוזרים "צ'ייוווווווווו!!!.." ושוב עוד פעם "צ'יייווווו!!!" זה נשמע מדיי רחוק אך לא רחוק מידי. אינך רואה מזה אבל זה מאוד מסקרן אותך למרות שזה אומר לסטות מהדרך.
    ~אין בעיה
    ___
    מסתכל לכל עבר ואומר לעצמי "מה זה הרעשים האלה והקולות הללו?" אני מביט שוב לכל עבר ולא מצליח להבין. בלי לחשוב פעמיים, אני אומר לבאלבזור, "בוא באלבזור הולכים לכיוון הרעשים הללו אולי מישהו צריך עזרה!" אני ובאלבזור בדרכינו בריצה לעבר מקור הקולות הללו.

8. משתמש מנוסה
    [b]

רוי:

נתתי לך תשובה מלאה בפרטי על כל ההשלכות... יש?
    - - - - - - - - -
    "יש, תפסתי את הפוקימון הראשון שלי!!!" אתה קורא באושר אוסף את הפוקדור ומרים אותו לשמים בהתרגשות. שמח ומרוצה מהתפיסה למשך כמה דקות מה שמחזק לה עוד את ההרגשה שזאת הייתה בחירה נכונה לתפוס אותו. ליפני שאתם ממשיכים סהר מתלבט אם לתפוס את אודיש, הוא מעביר סריקה בפוקדע ומגלה: את המתקפות שלה, ממין נקבה, איפה היא נפוצה ואיפה לא. ולאחר התלבטות הוא גם מחליט לתפוס אותה. הוא זורק את הפוקדור ובדיוק באותו תהליך גם הוא מצליח לתפוס לעצמו את האודיש הזאת. גם הוא שמח, מחבק אותך ומברך אותך על התפיסה שלך אתה מברך אותו על זו שלו. ואתם ממשיכים לכם בתלם... סהר אחראי על המפה והוא מנווט אתכם, נראה שהוא נהנה מכך כאילו קיבל אחריות גדולה ומיוחדת למרות שאת זה גם אתה מסוגל לעשות. אך זה מצחיק אותך ואת שותק. הדרך הנאה והנוחה להליכה טובה אתם רואים הרבה פוקימונים ומראות נחמדים להקות פידג'ים עפים להם ונלעמים באופק. קאקונות ומטפודים דבוקים לעץ צוברים אנרגיה ומחכים לבקוע את הגולם ולהתפתח. לפתע אתם שומעים מצד הדרך מבין שיחים ועצים זעקות לעזרה!
    מבלי לחשוב פעמיים אתם נענים לקריאות, רצים פנימה אל תוך השיחים הסבוכים פורצים דרכם ורואים שם לידבהקטן ומפוחד עם פרישהוא מגונן עליו מאחורי גבו;
    ומולו,סוגרים סביבו רטיקייטורטטהשכנראה רוצים לקחת לו את המזון!
    "מה שניכם עושים?" אני אצעק לכיוון רטטה ורטיקייט בעצבנות כדי לגרום להם להגיע לכיווני "שניכם צריכים להיתבייש באצמכם" אני מפציר בהם ומוציא את סקווירטל ואומר לו להיות דרוך.
    "סהר תשאיר את זה הפעם לי אם אני יתקשה אתה תוכל לעזור" אני אומר לו בהיתרגשות לקרת קרב נוסף.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

9. the bitch is back
    [b]
    דילן:
    חסרת סבלנות כבר את מסתובבת אליו ושואלת "מה אתה רוצה?!" בגלגול עיניים וצקצוק לשון... אין לך הסבר בכלל למה בכל זאת הסתובבת. ליתר ביטחון את מזהירה אותו ומודיעה לו שאת הבת של קוגה המפורסם מאמן מכון הרעל המקורי והחזק שהיה גם חבר לשעבר בצוות רוקט. הוא מכה בראשו ואומר בפליאה "קוגה?! קוגה קוגה המפורסם?! אז את בטח.." ואת משלימה אותו "נינג'ה, כן! אז אל תתעסק איתי!" למשמע דבריו הוא נושם עמוק וגם כבר מתחיל לאבד סובלנות "אוף אם רק היית מוכנה להקשיב במקום להפנות לי תגב כמו טווס היית שאני מעוניין להזמין אותך לקרב. היית נראת כלפיי חוץ ילדה נחמדה... ואת בטח הולכת לוורידיאן כמו עוד המון אחרים שהתחילו היום תמסע, סתם רציתי חברה לדרך. יש מבין סנובית?" הוא מחזיר לך בלשונו ומשלב ידיו מרוצה מעצמו.

אהסס לרגע "קרב אתה רוצה?" אשאל וארים גבה "אני מוכנה לזה. אם תנצח אתה מוזמן להצטרף אלי" אומר לו ואז אקרוץ "אבל רק אם תנצח"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    רוי:
    "מה שניכם עושים?!" אתה צועק על השניים הללו המציקים ומאיימים על הלידבה הקטן. אתה בעיקר וגם סהר מביעים הרבה כעס בדיבורכם ומבטכם אל עבר השניים הללו. זה בהחלט משב את צומת ליבם של שני העכברים האלה "שניכם צריכים להיתבייש בעצמכם!" אתה מפציר בהם אך החשש שבך מהם מביא אותו לדרוך את הפוקדור של סקווירטל. השניים פשוט נוהמים עליכם שוב ומנסים להגיד לכם להסתלק. אתה מוציא את סקווירטל החוצה שנעמד לפניך ומגונן עליך בתקיפות ובביטחון "סקוולו סקוולו סקוול..." צועק עליו סקווירטל להרתיע אותו. העניינים מתחממים, גם סהר מוציא את זאת שלו.
    אתה מסמן עם היד לסהר לעצור "השאר את זה לי הפעם אסמן לך אם אשנה את דעתי" וכך היה. רטיקייט מחליף שיחה עם רטטה וכנראה אומר לו להישאר מחוץ לזה ולהשגיח שלידבה לא יסתלק לו עם הפרי הטעים. סקווירטל שלך ורטיקייט נוהמים זה על זה. רטיקייט מפתיע את שניכם עם מתקפה מהירה שמתנגשת היישר בסקווירטל, זה יה מאוד מפתיע ומאוד מהיר ולא מותיר לסקווירטל שום סיכוי להתחמק בכלל, סקווירטל נזרק לרצפה ומנער את ראשו. חורק שיניים בכעס בנתיים רטיקייט זורח באור צהום כתום חזק וממקד את הכוח שלו (Focus Energy) המתקפה הבאה שלו, אם היא תפגע היא תיהיה חזקה הרבה יותר ממה שאמורה להיות.

דילן:
    את מקשיבה לדבריו, מהוססת אך מאוד מתעניינת בקרב ראשון במסע שלך מול מישהו ואת שואלת כאילו באדישות "קרב אתה רוצה?"מרימה עליו גבה, משתדלת לשדר סנובית וסגירות. "אני מוכנה לזה. אם תנצח אתה מוזמן להצטרף אלי..." את מוסיפה והוא כאילו דלקו עיניו "יופי, מצויין!" אך אז את עוקצת "אם תנצח.." ומסיימת בקריצה. ריצ'י מצקצק בלשונו ומחייך אלייך "אני תוהה עם אמרת זאת מתוך זלזול בי או מתוך ביטחון עצמי מופרז גברת מגונדרת" לאחר מכן הוא שולף כדור מגדיל אותו וזורק החוצה את הפוקימון שלו, הקרן הלבנה מן הפוקדור מגבשת צורת מכרסם כלשהו כשהוא מתפוגג את מזה בברור מי הוא הפוקימון. "תכירי את נידורן, והוא יהיה היריב של?" ואת כמובן מעלה את ווידל קדימה. יורד מכתפך ושוב נראה מוכן ומזומן לקרב נוסף. "ladies first..." אומר ומחזיר לך קריצה.

אנדרו:
    "צ'ארמנדר!" אתה רץ אליו במהירות, דואג לו נורא לאיך שהוא מרגיש. מוציא בקבוק המים מהתיק שטוף את פניו ועיניו בעדינות מרובה, מנקה את הלכוך והחול. תוך כדי אתה מפיח בו שמחה "אתה היית מדהים, צ'ארמנדר! פשוט יוצא מן הכלל, אני כל כך שמח שניצחת" והוא מחייך אליך כשעיניו עצומות עדיין כי אתה מטפל בהם ומסמן לך עם ידו שהכל בסדר גמור. זה ממלא אותה באושר ומוציא ממך חיוך רחב. צ'ארמנדר מצליח סוף סוף לפקוח את עיניו והוא נרגע מאוד בעוד אתה ניגש על דיגלט נותן גם לו מנת מים קטנה, מעורר אותו, מלטף אותו ומוודא שהוא בסדר. הוא מתעורר מבוהל ואינו מבין מה אתה עושה כשאתה מודה לו על הקרב הוא מחייך בבישנות ונראה שהוא ואתם בסדר. אתם ממשיכים בדרך מנופפים לו לשלום הוא מחייך ואז חוזר לו על המחילות והחפירות שלו בהנאה.

טוני:
    אתה מביט לכל הצצדים תוך כדי שאתה הולך בעקבות הרעש, בינתיים אתה לא רואה דבר. אתה הולך בין שיחות וצמחים מחוספים ומציקים חלק עם קוצים מכאיבים אך אתה לא מוותר לעצמך. נשמע שהדבר הזה זקוק לעזרה! לפתע אתם מתחילים לשמוע בנוסף רעשים נוספים מאותו מקום ואז גם אורות צהובים חזקים. אתה סוף סוף פורץ מתסבוכת הצמכים ורואה בור גדול ועמוק אתה מתקרב בחשש גדול ורואה פיקאצ'ושם בתחתית! הוא תקוע והוא משגר מכות ברק כזעקה לעזרה. הוא אינו מבחין בך משם למטה והוא משגר מכת ברק שכמעט פוגעת בך!!! (בלי כוונה כמובן, הוא פשוט עוד לא שם לב שאתה פה)

.

11. מנהל ראשי
    אנדרו:
    "צ'ארמנדר!" אתה רץ אליו במהירות, דואג לו נורא לאיך שהוא מרגיש. מוציא בקבוק המים מהתיק שטוף את פניו ועיניו בעדינות מרובה, מנקה את הלכוך והחול. תוך כדי אתה מפיח בו שמחה "אתה היית מדהים, צ'ארמנדר! פשוט יוצא מן הכלל, אני כל כך שמח שניצחת" והוא מחייך אליך כשעיניו עצומות עדיין כי אתה מטפל בהם ומסמן לך עם ידו שהכל בסדר גמור. זה ממלא אותה באושר ומוציא ממך חיוך רחב. צ'ארמנדר מצליח סוף סוף לפקוח את עיניו והוא נרגע מאוד בעוד אתה ניגש על דיגלט נותן גם לו מנת מים קטנה, מעורר אותו, מלטף אותו ומוודא שהוא בסדר. הוא מתעורר מבוהל ואינו מבין מה אתה עושה כשאתה מודה לו על הקרב הוא מחייך בבישנות ונראה שהוא ואתם בסדר. אתם ממשיכים בדרך מנופפים לו לשלום הוא מחייך ואז חוזר לו על המחילות והחפירות שלו בהנאה.
    ״מצויין צ׳ארמנדר, אני ואתה מתקדמים מצויין. אני חושב שהאגרוף ממוקד שלך מדהים, ואיך שירית גחלת במהרה! זה היה פשוט יוצא מן הכלל! וואה הא הא הא הוי!!!״ אצרח! אני כמובן לא אוכל להמשיך ולהישאר במקום ואמשיך בריצה לכיוון העיר הבאה, יש לי להגיע לעיר ורידיאן ואני לא יכול לחכות עד שאגיע לשם!״

12. משתמש מנוסה
    רוי:
    "מה שניכם עושים?!" אתה צועק על השניים הללו המציקים ומאיימים על הלידבה הקטן. אתה בעיקר וגם סהר מביעים הרבה כעס בדיבורכם ומבטכם אל עבר השניים הללו. זה בהחלט משב את צומת ליבם של שני העכברים האלה "שניכם צריכים להיתבייש בעצמכם!" אתה מפציר בהם אך החשש שבך מהם מביא אותו לדרוך את הפוקדור של סקווירטל. השניים פשוט נוהמים עליכם שוב ומנסים להגיד לכם להסתלק. אתה מוציא את סקווירטל החוצה שנעמד לפניך ומגונן עליך בתקיפות ובביטחון "סקוולו סקוולו סקוול..." צועק עליו סקווירטל להרתיע אותו. העניינים מתחממים, גם סהר מוציא את זאת שלו.
    אתה מסמן עם היד לסהר לעצור "השאר את זה לי הפעם אסמן לך אם אשנה את דעתי" וכך היה. רטיקייט מחליף שיחה עם רטטה וכנראה אומר לו להישאר מחוץ לזה ולהשגיח שלידבה לא יסתלק לו עם הפרי הטעים. סקווירטל שלך ורטיקייט נוהמים זה על זה. רטיקייט מפתיע את שניכם עם מתקפה מהירה שמתנגשת היישר בסקווירטל, זה יה מאוד מפתיע ומאוד מהיר ולא מותיר לסקווירטל שום סיכוי להתחמק בכלל, סקווירטל נזרק לרצפה ומנער את ראשו. חורק שיניים בכעס בנתיים רטיקייט זורח באור צהום כתום חזק וממקד את הכוח שלו (focus energy) המתקפה הבאה שלו, אם היא תפגע היא תיהיה חזקה הרבה יותר ממה שאמורה להיות.
    'רטקייט הזה יכול להיות אתגר רציני ,אבל מי אמר שאתגר זה דבר רע' אני חושב היתלהבות ומתחיל לתכנן אסטרטגיה "סקווירטל" אאומר לסקווירטל עם מבט חם כדי להרים לו את המוטיבציה "אני מאמין בך לחלוטין עכשיו תתקוף את רטקייט בעזרת חבטת סילון (אם לא אכפת לך כך אני יקרא להתקפה של הבועות מהצד הנגדי ליריב.) תשאר כל הזמן במגן ותשתמש מתוכו בבועות על הפניים של רטקיייט." "סהר אתה מוזמן לעזור לי עם רטטה תשמור שהוא לא יפגע בלידיבה!" אומר לאחי בנחישות וצפה במתרחש.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    המלך

13. the bitch is back
    [b]

דילן:
    את מקשיבה לדבריו, מהוססת אך מאוד מתעניינת בקרב ראשון במסע שלך מול מישהו ואת שואלת כאילו באדישות "קרב אתה רוצה?"מרימה עליו גבה, משתדלת לשדר סנובית וסגירות. "אני מוכנה לזה. אם תנצח אתה מוזמן להצטרף אלי..." את מוסיפה והוא כאילו דלקו עיניו "יופי, מצויין!" אך אז את עוקצת "אם תנצח.." ומסיימת בקריצה. ריצ'י מצקצק בלשונו ומחייך אלייך "אני תוהה עם אמרת זאת מתוך זלזול בי או מתוך ביטחון עצמי מופרז גברת מגונדרת" לאחר מכן הוא שולף כדור מגדיל אותו וזורק החוצה את הפוקימון שלו, הקרן הלבנה מן הפוקדור מגבשת צורת מכרסם כלשהו כשהוא מתפוגג את מזה בברור מי הוא הפוקימון. "תכירי את נידורן, והוא יהיה היריב של?" ואת כמובן מעלה את ווידל קדימה. יורד מכתפך ושוב נראה מוכן ומזומן לקרב נוסף. "ladies first..." אומר ומחזיר לך קריצה.

"ווידל אני סומכת עליך" אומר לו בשקט ואוריד אותו מכתפי. "הכר את ווידל שלי!" אומר בחיוך "אל תחשוב לרגע לזלזל בו. כי אתה תצטער על זה" אומר לו בחיוך מחושב.
    "עכשיו ווידן התחל עם יריית חוט על הרגליים של נידורן ותמשוך אותו קדימה ואז השתמש בנשיכת חרק!" אפקוד עליו בנחישות.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מעניין למה נידורן! :p
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. מנהל ראשי
    אתה מביט לכל הצצדים תוך כדי שאתה הולך בעקבות הרעש, בינתיים אתה לא רואה דבר. אתה הולך בין שיחות וצמחים מחוספים ומציקים חלק עם קוצים מכאיבים אך אתה לא מוותר לעצמך. נשמע שהדבר הזה זקוק לעזרה! לפתע אתם מתחילים לשמוע בנוסף רעשים נוספים מאותו מקום ואז גם אורות צהובים חזקים. אתה סוף סוף פורץ מתסבוכת הצמכים ורואה בור גדול ועמוק אתה מתקרב בחשש גדול ורואה פיקאצ'ושם בתחתית! הוא תקוע והוא משגר מכות ברק כזעקה לעזרה. הוא אינו מבחין בך משם למטה והוא משגר מכת ברק שכמעט פוגעת בך!!! (בלי כוונה כמובן, הוא פשוט עוד לא שם לב שאתה פה)
    אני נדהם! אני אומר לעצמי "זו הפעם הראשונה שאני רואה באמת פיקצ'ו! אני חייב לעזור לו!". אני חושב, וחושב כיצד אני יכול לעזור לו. ואז עלתה לי נורה שאני יכול להשתמש בפוקימונים שלי! "ספירו צא, אני בוחר בך!" אני אומר בהתלהבות ומוציא את הפוקדור ומשליך אותו לעבר השמים בכדי שספירו יצא. "ספירו אתה יכול לקחת את באבלזור עליך תעופו לעבר הבור ותראו מה קרה? ואולי תוכלו להזעיק עזרה?"

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוני:
    אתה מופתע לראות אל מול עינייך פיקאצ'ו בפעם הראשונה. שהוא אחד מהפוקימונים הדגולים של רד, החזק ביותר מבינהם. אתה חושב בקדחנות כיצד לעזור לו. ואז מחליט להוציא הן את באלבזור והן את ספירו, באלבזור עולה על גבה של ספירו שמתעופפת וצוללת לאט אל הבור העמוק. הם מדברים שם עם פיקאצ'ו ובאלבזור צועק לך מלמטה ומסביר שפיקאצ'ו אומר שזאת הייתה מלכודת ציידים. הם כיסו את הבור בדשא מדומה ושמו עליו פרי פקיאצ'ו מאוד אהב. הוא הלך לקחת אותו מבלי לחשוד בדבר ונפל פנימה אל הבור.
    אתה שולח את ספירו להזעיק עזרה בעוד אתה בחוץ ובאלבזור ופיקאצ'ו בטוח הבור מדברים בינהם על מהות החיים או משהו... בינתיים כולכם מחכים לספירו. כעבור כ-25 אתה שומע את קריאותיה של ספירו שחוזרת ללא תוצאות. כנראה שאין אף אחד בקרבת מקום.

רוי:
    סילון בועות נשמע יותר טוב. אבל בסדר
    - - - - - - -
    אתה מהר מאוד מפנים את העובדה שרטיקייט יהיה קשה. קרב ראשון מול פוקימון מפותח זה לא קל... אבל מצד שני זה גם מלהיט אותך. אתה קורא אל סקווירטל ומביט עליו מבט המשדר ביטחון בחיוך אמיץ והוא משיב לך אותו דבר. אתה פוקד על סקווירטל לתקוף בסילון בועות, סקווירטל מתכנס לשיריון שלו יורה מתקפת בועות מחור זנבו ועף אל רטיקייט. רטיקייט מצליח להשתמש בהצלפת זנב כמה שניות ליפני שזה פוגע בו והוא עף גבוה ונוחט על הרצפה. רטיקייט הוריד קצת את כוח ההגנה של סקווירטל, משם הוא מסתער על סקווירטל אך בעצם לא תוקף ושוב משתמש בהצלפת זנב... סקווירטל מחייך, הוא חושב שרטיקייט פחדן. לפתע רטיקייט קופץ מסקווירטל בגלגולה לאחור, נוחט על ארבע ורץ שוב עם מתקפה מהירה אל סקווירטל! פשוט טס אל עבר הצב הקטן שמחכה ממך לפקודה.

דילן:
    חחח... באמת מעניין XD
    - - - - - -
    "ווידל אני סומכת עלייך" את לוחשת לו, הוא מהנהן בראשו בחיוך להסיר דאגה מליבך. מורידה אותו מכתפך הוא עומד עתה על הקרקע בדיוק כמו נידורן של ריצ'י ואתם מתכוננים את אומרת בביטחון "תכיר את הווידל שלי!" ומיד מוסיפה "ואל תחשוב לרגע לזלזל בו כי אתה תצטער על זה!" ומחייכת חיוך מחושב. ריצ'י אינו מתרגש מדבריך "אני אף פעם לא מזלזל באף פוקימון! אבל בהחלט נדע מה הוא שווה עכשיו בקרב!"
    את באמת מתחילה ראשונה, פוקדת על ווידל להשתמש בהמלך הקלאסי שלכם. הוא שולח ירי חוט ותופס את רגליו של נידורן. "משוך אותו אלייך ווידל ואז נשיכת חרק!" את אומרת ו-ווידל מנסה למשוך. "נידורן התנגד, עמוד איתן" ונידורן מתנגד ומפעיל כוח שלא נותן לווידל לגרור אותו כמעט בכלל! "נידורן, ניקור. קרא את החבל ועבור לתקיפה על ווידל" פוקד ריצ'י, לפתע קרנו של נידורן זוהר באור לבן ומתחיל להתארך ולתחדד מעט והוא מנקר ומתחיל את החוטים תוך שניות ואז דוהר ומכה חזק בווידל עם ניקור. מתקפה שבהחלט משפיעה עליו! (ככה אני עושה פה את הניקור)
    נראה שהריצ'י הזה לא יהיה יריב פשוט...

אנדרו:
    ״מצויין צ׳ארמנדר, אני ואתה מתקדמים מצויין. אני חושב שהאגרוף ממוקד שלך מדהים, ואיך שירית גחלת במהרה! זה היה פשוט יוצא מן הכלל!״ אתה משבח ומבשח אותו והוא נהנה מכל מילה. מחייך אליך חיוך רחב ומרוצה מעצמו. הוא לפתע רוקע במקומו ונראה שמבקש ממך למצוא לו עוד קרב. הוא כבר משתוקק. זה מדליק אותך עד צרחה, ואתם רצים יחד אל עומק הדךר. לפתע אתם נכנסים לאיזור מיוער ומוצל יותר. הרבה עצים במקום אחד. סביבי סביב והדשא כאן גבוה ולח מהקודם לו. פרי מאוד מסויים צובע את שלל העצים הללו.
    ואז אתם שמים לב שבחלק העליון של גזעים וענפים כל העצים מתקבצים להם עשרות גדולות של מטאפודים! נחים, כנראה עומדים בשלב זה להתפתח אל באטרפרי. לפתע אחד המטאפודים נופל כמה מטרים בהמשך. הוא מתעורר בבהלה וכשהוא רואה אתכם. מראה שלא קשור לסביבת המחיה שלו הוא מאשים אתכם בנפילה ושולח על צ'ארמנדר ירי חוטים דביק וארוך העוטף את רוב גופו תוך שניות אחדות.

.

עמוד 6 מתוך 18 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •