Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 64 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 948

נושא: Kanto's Secret

1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander צפה בהודעה
    ג'ון ~
    צר לי אבל יקח לך עוד מלאאא זמן עד שתוכל לדבר עם פוקימונים אחי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המתקפות עודכנו באפליקציה של האייפון שלך, אתה פותח אותו ורואה כי מלבד שיגור הוא יודע אגרוף שאיבה, זה מנחם אותך כי אתה יודע שלפחות הוא לא משתמש רק במתקפה אחת חסרת אפקט...
    מן השיחים מגיח לפתע פוקימון פראי

[/color][/color]
    זה בסדר גם ככב לא תכננתי לדבר עם אברה בזמן הקרוב משום מה יש לי הרגשה שלא תהיה שיחה דו צדדית. ולנושא אחר למה אתה רואה בשיגור מתקפה חסרת אפקט,אני יכול להישתמש בא כדי לבלבל את האוייב.
    --------------------------------------------------------------
    'איזה פוקימון חמוד' אחשוב לעצמי ויתחיל להיתקרב עליו כדי לראות אם הוא חברותי ואסרוק אותו בפוקדע.
    במידה ופידג'י יתחיל לברוח את אומר לאברה "אברה תשתמש בהישתגרות מול פדג'י ותטען אגרוף שאיבה , לפני שיגורו תשתגר בשנית מאוחורי פידג'י ותשתמש באגרוף שאיבה בהפתעה!"
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. מנהל ראשי
    טוני ~
    "שמי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט." אומר לך לפתע אש. "אני מניח שזה בגלל שאתה וצ'ימצ'אר הולכים להיות חברים נהדרים בקרוב, אני חושב שיש לי את הדרך המושלמת לגרום לו לחבב אותך שוב! למעשה זה מאוד פשוט!"
    "אש קטצ'ם? אש קטצ'ם הגדול? זה אתה? אני לא מאמין!" אני אומר בקול נרגש.
    אני פונה אל אש, "מדוע אתה חושב שאני וצ'ימצ'אר נהיה חברים טובים בקרוב? ואיזו דרך המושלמת יש לך לגרום לצ'ימצ'אר לחבב אותי בשנית? אשמח שתלמד אותי! זה נורא חשוב לי למערכת היחסים של עם צ'ימצ'אר."

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~
    זור ממשיך להתאמן ולהתאמן עד שהוא ביצע את כל התרגיל בצורה מושלמת. הוא נראה מאוד מרוצה מעצמו! לאחר מכן הוא פיהק פיהוק רחב. נותרו לך עוד שעה וחצי עד שתצטרך לחזור למרכז...

ג'ון ~
    התכוונתי שהיא לא מתקפה אלא סטטוס...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אברה ניגש למלאכה, ברגע שפידג'י עף באוויר אברה שוגר וניצב מולו, טוען בידו כמה שניות ואז מטיח בפידג'י את המתקפה, המתקפה השפיעה עליו מאוד ולאחר כמה שניות הוא החל ליצור מערבולת רוח שהסיטה את אברה ממסלולו...

טוני ~
    "אני לא יודע עד כמה גדול אני... אבל אני אשמח להראות לך!" קרא אש בשמחה מושיט את אגרופו מול פניו בעוד הפיקאצ'ו שלו זינק לעברו וטיפס על כתפו "פיקאצ'ו!"
    "אני כמובן מדבר על קרב שיחזיר לצ'ימצ'אר את החשק לעמוד לצידך! זכור להראות לו כמה אכפת לך ממנו ותסתכל על צרכיו!"

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    "מגיע לך לישון" אגיד לו "בוא אלי" אגיד ואזיק אותו בצורה נוחה בין שני זורועותי "תישן תירדם אל תפחד" אשיר לו שיר ערז "אני פה שומר תמיד אל תיעג רק תישן" ואמשיל לזור על השורות עד שירדם עלי "אתה תישאר מחוץ לפוקדור עד התרות" אגיד לבאלבזור היושן "בוא נלך למרפאה ונישן" אגיד לו בלחש אלח למרפאה "אני יכול ללון פה הלילה?" אש אך את האחות

כמו תמיד. עמיטריד.

5. מנהל ראשי
    טוני ~
    "אני לא יודע עד כמה גדול אני... אבל אני אשמח להראות לך!" קרא אש בשמחה מושיט את אגרופו מול פניו בעוד הפיקאצ'ו שלו זינק לעברו וטיפס על כתפו "פיקאצ'ו!"
    "אני כמובן מדבר על קרב שיחזיר לצ'ימצ'אר את החשק לעמוד לצידך! זכור להראות לו כמה אכפת לך ממנו ותסתכל על צרכיו!"
    "רגע רגע, אתה מציע לי פה קרב? בין הצ'ימצ'אר שלי לבית הפיקצ'ו שלך?" אני שואל.
    "אבל אני לא בטוח שצ'ימצ'אר יכול לעשות קרב כרגע.. אני צריך לבדוק מה שלומו.. אם האחות ג'וי תגיד שצ'ימצ'אר כן יכול לחזור ולעשות קרב והוא מספיק מוכן וחזק אני אשמח!".
    "האחות ג'וי, האחות ג'וי" אני קורא בקול חזק וברור, "תגידי לי, מה עם צ'ימצ'אר?"

6. מנהל ראשי
    אנדי ~
    אתה מקבל מפתחות ללון בתוך מרכז הפוקימונים ואתה ממהר לעלות לחדר שלך. לאחר שאתה מחליף בגדים זור מזנק לעבר המיטה שלך ועד מהרה נרדם לצדך. העינים שלך כבדות אך אתה לא מצליח להפסיק לחשוב על מחר, לבסוף, אתה נרדם.
    אתה מתעורר בבהלה שהאייפון שלך החל לצלצל בקול, זור הקטן התרגז על האייפון, שלח גפן ארוכה ותפס אותו והגיש לך אותו כדי שתענה כבר לשיחה. אתה ממהר לענות לשיחה...
    "אנדי!" נשמע קולו של סם, הוא נשמע מבוהל מאוד "אנדי! גנבו לי את כל הפוקימונים! אנדי!!"

טוני ~
    "צ'ימצ'אר יצא מכלל סכנה והוא נרדם לפני כמה שעות, אני חושבת שצ'ימצ'אר כבר בריא ומוכן והמשיך לצאת איתך למסע, אני מקווה שהכל יסתדר בניכם." אומרת לך האחות ג'וי בחום "ובאשר לך אש, הפוקימונים שלך כמו חדשים!" אומרת האחות ג'וי לאש ומגישה לו חמישה פוקדורים והוא ממהר להכניס אותם לחגורתו. "אל תדאג טוני, עד מהרה יהיו לך עוד הרבה פוקימונים וצ'ימצ'אר יהיה חברך הטוב ביותר! נו אז נלחמים?"

7. עמיטריד.
    "מ...מה מה השעה?" אשאל ישנוני "מממי זה?" אשאל מטושתש חושים "את מה קיבלו?" אשא ואניח את הראש על הכר

כמו תמיד. עמיטריד.

8. משתמש מנוסה

דילן ~
    אתה כבר נמצא אצל האחות ג'וי בפיוטר xd ואגב זה היה נראה כאילו אתה הולך עם גראוליט לבד, תן לי לצוטט אותך לרגע
    "
    ואבקש מהאחות ג'וי לרפא את איווי ואוניקס ואז אחזור עם גראוליט ליער ורידיאן"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים שבפיוטר ומבחין באלכס שיושב על כורסא נוחה וסועד את ליבו בארוחת ערב חמה. עיניך שוב לוכדת את התור לתחרות הפוקימונים שנושאת כפרס פוקימון מסתורי ועוד פרסים רבים ואלכס מודיע לך שהוא נרשם לתחרות הסרט הזאת. "מה דעתך להירשם גם? יש לך מספיק כישורים וזו יכולה להיות הכנה נהדרת לקרב המכון שלך פה בפיוטר!"
    אין בעיה בקטנה חחחח

״זה יכול להיות מעניין״ אשיב לאלכס, ״והפרס גם נשמע מפתה...אבל יש לי סיכוי לנצח? הפוקימונים שלי לא יודעים הרבה מתקפות, שלא לדבר על מתקפות שיוכלו להציג אותם יפה בתחרות!״ אסביר לאלכס את שעתי בעניין, ״אבל לפחות ננסה״ אוסיף ואשאל אותו איפה נמצאת ההרשמה

9. the bitch is back
    לונדון ~
    "אם עדיין יש לך רגשות לגראולייט מדוע גרמת לי להגיע עד אליך ולפגוש אותך?" שואל אותך פרדריק בזעם. הוא פונה ללכת אך מאריפ פועה לעברך ובוכה בדמעות תרשיש. נראה כי היא כבר בנתה על ההחלפה הזאת, היא הזדעקה בכאב ונמלטה מהזירה בכעס, היא דחפה הצידה אזומריל תמים שחצה את השביל עם המאמן שלו, הוא שותק במקום והתעלף. "מאריפ חזרי הנה! מאריפ!"
    "המצב לא טוב!" קוראת האחות ג'וי שהגיע משום מקום. "ישנה מאריפ שנסה אל תוך מרכז הפוקימונים והיא דוחפת כל מה שזז! נראה שהיא גורמת נזק רב לפוקימונים החולים השוהים במקום!"
    "גראו ראו!" קופץ גראולייט לעבר האחות ג'וי ואז נובח לכיוונך, נראה כי זה מאוד חשוב לו ללכת ולסייע בדבר!
    "אוך עכשיו תראה מה עשית!!!" צרח לעברך פרדריק, שהתגלה כבעל מזג.
    [/color][/color][/color]

"אני עשיתי?" אצווח עליו, אתקיל אותו וארוץ במהירות לעברה של מריפ. ברגע שאני מגיע אליה אחשרר את גראולייט "תנסה לדבר איתה. תרגיע אותה ואם ממש בא לה היא עדיין יכולה לבוא איתי"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. מנהל ראשי
    טוני ~
    "צ'ימצ'אר יצא מכלל סכנה והוא נרדם לפני כמה שעות, אני חושבת שצ'ימצ'אר כבר בריא ומוכן והמשיך לצאת איתך למסע, אני מקווה שהכל יסתדר בניכם." אומרת לך האחות ג'וי בחום "ובאשר לך אש, הפוקימונים שלך כמו חדשים!" אומרת האחות ג'וי לאש ומגישה לו חמישה פוקדורים והוא ממהר להכניס אותם לחגורתו. "אל תדאג טוני, עד מהרה יהיו לך עוד הרבה פוקימונים וצ'ימצ'אר יהיה חברך הטוב ביותר! נו אז נלחמים?"
    "אש, אשמח לעשות איתך קרב פוקימונים!" אני אומר בהתלהבות.
    "האחות ג'וי, אשמח לראות את צ'ימצ'אר"

11. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אנדי! תתעורר!" צורח סם "אני נמצא בזירה של מרכז הפוקימונים והתבצעה פריצה למרכז, ניסיתי למנע בעדם והם חטפו לי את כל הפוקימונים והכו אותי! בבקשה תעזור לי אנדי! אין לי למי לפנות, אני תקוע מחוץ למרכז!"

דילן ~
    אתה מצטרף לתור, בזמן התור אתה רואה מאמן אחד מסביר לחברו על התחרות סרטים הזאת, מדובר בתחרות ראווה שבסיבוב הראשון עליך להציג את הפוקימון בצורה מרשימה בסיבוב השני אתה צריך לעשות את אותו הדבר אך תוך כדי קרב. לאחר זמן רב של המתנה האחות ג'וי ביקשה ממך את האייפון כדי לרשום אותך, אלכס כבר נרשם. "עם אילו פוקימונים אתה הולך להירשם?" שאלה אותך האחות ג'וי.

לונדון ~
    גראולייט נובח בהבנה וממהר לעבר המרכז, הוא נכנס פנימה ומרגיע את מאריפ. מאריפ, ככל הנראה מקנאה, דוחפת את גראולייט בעוצמה רבה והוא מילל בכאב. הוא מזדקף וניגש לשכנע אותה שוב. היא נסתה לדחוף אותו שוב אך הוא הספיק לחמוק, היא שלחה לפתע מכת ברק עוצמתית שפגעה במכשירי המרכז והמחשב הראשי החל להשתולל.

טוני ~
    "אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
    "לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
    "הו! אם אש מסייע לך, אתה בר מזל." ענתה ג'וי.
    "אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.

12. the bitch is back

לונדון ~
    גראולייט נובח בהבנה וממהר לעבר המרכז, הוא נכנס פנימה ומרגיע את מאריפ. מאריפ, ככל הנראה מקנאה, דוחפת את גראולייט בעוצמה רבה והוא מילל בכאב. הוא מזדקף וניגש לשכנע אותה שוב. היא נסתה לדחוף אותו שוב אך הוא הספיק לחמוק, היא שלחה לפתע מכת ברק עוצמתית שפגעה במכשירי המרכז והמחשב הראשי החל להשתולל.

"גראולייט לא!" אקרא בכעס על עצמי יותר מאשר על מאריפ. "גראולייט תנסה לעצור אותה בכל דרך" אתחנן ובינתיים אשלוף את שאר הפוקימונים שינסו לעזור לשאר האנשים הנמצאים במרכז ואשלח את סקויירטל לחפש את פרדריק שיבוא ללכוד את הפוקימון שלו.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    אנדי ~
    "אנדי! תתעורר!" צורח סם "אני נמצא בזירה של מרכז הפוקימונים והתבצעה פריצה למרכז, ניסיתי למנע בעדם והם חטפו לי את כל הפוקימונים והכו אותי! בבקשה תעזור לי אנדי! אין לי למי לפנות, אני תקוע מחוץ למרכז!"

דילן ~
    אתה מצטרף לתור, בזמן התור אתה רואה מאמן אחד מסביר לחברו על התחרות סרטים הזאת, מדובר בתחרות ראווה שבסיבוב הראשון עליך להציג את הפוקימון בצורה מרשימה בסיבוב השני אתה צריך לעשות את אותו הדבר אך תוך כדי קרב. לאחר זמן רב של המתנה האחות ג'וי ביקשה ממך את האייפון כדי לרשום אותך, אלכס כבר נרשם. "עם אילו פוקימונים אתה הולך להירשם?" שאלה אותך האחות ג'וי.

לונדון ~

טוני ~
    "אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
    "לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
    "הו! אם אש מסייע לך, אתה בר מזל." ענתה ג'וי.
    "אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.

״עם כמה פוקימונים אפשר להירשם? ואני חייב להשתמש באותו פוקימון בכל הסיבובים?״ אשאל את האחות ג׳וי בנימוס

14. עמיטריד.
    "סם?" אשאל כלא מבין מה רוצים ממני ועדיי אניך את ראשי על הכר ואז אקפוץ בשניה מהמיתה "סם!" אזכר בהכל "מה קרא? איפה אתה? ומה השעה?!" אשאל במרץ בינתיים אשחרר את כל הפוקימונים מהפוקדור "תקשיבו לי טוב טוב" אגיד לכולם "יש פה גנבים אז כולם צמודי אלי מחוץ לפוקדור ברור" אגיד להם ברצינות "ברווז אתה לא מתעופף לשום מקום אלה אם כן אני אומר ארת אז בוא ושב לי על הכתף פוני אתה מספיק גדול אז אתה תלך לצידי באלבזור אתה הכי זק אז תלך גם אתה לצידי ונידורן אני אחזיק אותך כי אתה הכי קטן" אגיד לכולם וארים את נידורן על ידי "קדימה הולכים לסם" אגיד ואלך לאן שהוא אמר לי שהוא נמצא

כמו תמיד. עמיטריד.

15. מנהל ראשי
    לונדון ~
    אתה מציץ בשעונך, השעה היתה 2 בלילה, נדהמת לרגע, לא שמת לב שהזמן טס כל כך. דרטיני יוצא מהפוקדור וממהר לכוון מאמנים מבוהלים לבחוץ, גראולייט מתקדם באיטיות לעברה ולאחר שהיא אינה נשמעת לו הוא נוהם לעברה. היא נרתעת מעט ונרגעת, אז היא מביטה לעברך ודומעת שוב והחלה להתקדם לעברך כנועה. נראה שהיא מעוניינת להצטרף אליך.
    בו בזמן שאתה מנסה להגיע אליה מגיח לפתע פתאום אדם לבוש שחורים שלבש בדיוק מה שלבש האדם שפרץ לפרופ' אוק. הוא מכוון רובה לראשה של האחות ג'וי וצרח בקול רם לעברך "צעד נוסף ואני יורה! תכניס את כל הפוקימונים שלך בזה הרגע אל הפוקדור שלהם! ברור לך?"

דילן ~
    האחות ג'וי מחייכת ועונה לך "עליך להכניס שני פוקימונים שונים לתחרות, שימוש בפוקימון אחד עשוי לגרום להפסד, שיפוט הקרבות בתחרויות הסרט שונה לחלוטין משיפוט התחרויות שבמכוני הקרב.

אנדי ~
    אתה יורד ללמטה ומבחין באדם לבוש שחורים שדומה בדיוק לזה שפרץ לאוק. הוא כיוון אקדח לראשה של האחות ג'וי שהיתה לבנה כסיד ואיים לעבר מאמן נוסף להחזיר את כל הפוקימונים שלו לפוקדור. הוא לא נראה כמתלוצץ בשום אופן.

עמוד 45 מתוך 64 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •