פורסם במקור על ידי
charmander
אנדי ~
"אנדי! תתעורר!" צורח סם "אני נמצא בזירה של מרכז הפוקימונים והתבצעה פריצה למרכז, ניסיתי למנע בעדם והם חטפו לי את כל הפוקימונים והכו אותי! בבקשה תעזור לי אנדי! אין לי למי לפנות, אני תקוע מחוץ למרכז!"
דילן ~
אתה מצטרף לתור, בזמן התור אתה רואה מאמן אחד מסביר לחברו על התחרות סרטים הזאת, מדובר בתחרות ראווה שבסיבוב הראשון עליך להציג את הפוקימון בצורה מרשימה בסיבוב השני אתה צריך לעשות את אותו הדבר אך תוך כדי קרב. לאחר זמן רב של המתנה האחות ג'וי ביקשה ממך את האייפון כדי לרשום אותך, אלכס כבר נרשם. "עם אילו פוקימונים אתה הולך להירשם?" שאלה אותך האחות ג'וי.
לונדון ~
גראולייט נובח בהבנה וממהר לעבר המרכז, הוא נכנס פנימה ומרגיע את מאריפ. מאריפ, ככל הנראה מקנאה, דוחפת את גראולייט בעוצמה רבה והוא מילל בכאב. הוא מזדקף וניגש לשכנע אותה שוב. היא נסתה לדחוף אותו שוב אך הוא הספיק לחמוק, היא שלחה לפתע מכת ברק עוצמתית שפגעה במכשירי המרכז והמחשב הראשי החל להשתולל.
טוני ~
"אשמח להביא לך את צ'ימצ'אר!" עונה האחות ג'וי. "הכזרתי אותו לפוקדור משום שהוא לא ייחל לעקוב אחרי חזרה אליך, אני מצטערת אך נראה כי הוא לא סומך עליך כל כך."
"לא לדאוג האחות ג'וי! אני אדאג לזה!" קרא אש בהתלהבות! "פי פיקאצ'ו!" הוסיף פיקאצ'ו בעניין רב.
"הו! אם אש מסייע לך, אתה בר מזל." ענתה ג'וי.
"אז בוא ונילחם!" אמר אש ורץ אל מחוץ למרכז, אתה ממהר לעקוב אחריו ואתה רואה שהוא התמקם בזירה בחוץ. "אני אשתמש בפיקאצ'ו כמובן!" הוסיף. פיקאצ'ו קיפץ לעבר הזירה והמתין ליריבו.