Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 263

נושא: Glaria Soa

1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~
    'ווילו! אני אוהבת את השם הזה, תודה לך אנייה!' קראה ווילו בהתרגשות. היא צללה אל תוך האדמה ובתנופה קלה היא עשתה גילגול באויר שהעיד על שמחתה. 'ומי זה?' שאלה בקול שדרש את האמת והצביעה על סאם כשהיא משחקת בגבותיה מעלה ומטה...

אנג'ל ~
    אתה מושיט את ידך קדימה ולוקח נשימה עמוקה. הלהביור כולו התרכז לכדי כדור שהפיק חום עז. היד שלך לא עמדה בחום ומתוך אינסטינקט זרקת אצ הכדור לאוויר, מפזר את כל האש לכל הכיוונים. הדמון ניפגע מספר פעמים מהאש של עצמו. הוא התרגז מאוד ושלח לעברך את אחד מניבי האש שלו.

2. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אנייה ~
    'ווילו! אני אוהבת את השם הזה, תודה לך אנייה!' קראה ווילו בהתרגשות. היא צללה אל תוך האדמה ובתנופה קלה היא עשתה גילגול באויר שהעיד על שמחתה. 'ומי זה?' שאלה בקול שדרש את האמת והצביעה על סאם כשהיא משחקת בגבותיה מעלה ומטה...
    'זה סאם הוא... אהמ....הוא... ידיד' אחשוב אליה ואסתכל על סאם "אז עכשיו שהשגתי דמון. מה אני אמורה לעשות איתה?" אשאל אותו בהתלהבות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. מנהל ראשי
    אנייה ~
    'ידיד הא?' אמרה וצללה באיטיות מטה. 'אוקיי...'
    "יש כל כך הרבה דברים לעשות עם הדמון, הדמונית שלך שותפה לקרבות שלך. תוכלי לחלוק איתה כדורי אנרגיה ודברים מופלאים יקרו. אני לא יודע מה איתך אבל הדמון שלי הוא גם כן חבר מאוד טוב שלי. מה את רוצה לעשות עכשיו? רוצה להילחם מולי אולי, רק כדי לצבור נסיון?"

4. the bitch is back
    אנייה ~
    'ידיד הא?' אמרה וצללה באיטיות מטה. 'אוקיי...'
    "יש כל כך הרבה דברים לעשות עם הדמון, הדמונית שלך שותפה לקרבות שלך. תוכלי לחלוק איתה כדורי אנרגיה ודברים מופלאים יקרו. אני לא יודע מה איתך אבל הדמון שלי הוא גם כן חבר מאוד טוב שלי. מה את רוצה לעשות עכשיו? רוצה להילחם מולי אולי, רק כדי לצבור נסיון?"
    "אבל אני לא יודעת איך אני נלחמת איתה. ומה זה כדורי אנרגיה?" אשאל
    גיל! 3>

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~
    אתה מושיט את ידך קדימה ולוקח נשימה עמוקה. הלהביור כולו התרכז לכדי כדור שהפיק חום עז. היד שלך לא עמדה בחום ומתוך אינסטינקט זרקת אצ הכדור לאוויר, מפזר את כל האש לכל הכיוונים. הדמון ניפגע מספר פעמים מהאש של עצמו. הוא התרגז מאוד ושלח לעברך את אחד מניבי האש שלו.
    [/color][/b]
    אקפוץ הצידה ובעזרת השלג שמסביבי אצור כדור נוסף הפעם אשחרר אותו לעבר הדמון במטרה לגמור את הקרב.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. מנהל ראשי
    אנייה ~
    "כדורי אנרגיה הם למעשה הדרך שלנו לשלוט באנרגיות שבטבע. אנחנו מסוגלים בריכוז גבוה מאוד לעזור להם להשפיע על הקרבות שלנו או סתם בחיים שלנו. אבא שלי אמר לי שאם אני משתמש בכדור אנרגיה בחוכמה אני יכול להטות את כל הקרב לטובתי. אבא שלי הוא אלף לוחם אז הוא יודע! יש לי כבר כדור אנרגיה אחד ואני כבר ממש רוצה להכיר לך את הדמון שלי. מוכנה?"

אנג'ל ~
    אתה מנסה לחמוק מהניב ומצליח ממש בשניה האחרונה אך אז אתה מחליק על הגב ומנסה להזדקף כשהדמון מתקרב לעברך בזעם. אתה מנסה ליצור כדור מהשלג אך במקום אתה יוצר זקיף קרח שגורם לדמון להיפגע ולהתעצבן. הוא מאט אך עדיין נחוש...

7. the bitch is back
    אנייה ~
    "כדורי אנרגיה הם למעשה הדרך שלנו לשלוט באנרגיות שבטבע. אנחנו מסוגלים בריכוז גבוה מאוד לעזור להם להשפיע על הקרבות שלנו או סתם בחיים שלנו. אבא שלי אמר לי שאם אני משתמש בכדור אנרגיה בחוכמה אני יכול להטות את כל הקרב לטובתי. אבא שלי הוא אלף לוחם אז הוא יודע! יש לי כבר כדור אנרגיה אחד ואני כבר ממש רוצה להכיר לך את הדמון שלי. מוכנה?"

[/color][/b]
    "טוב, אבל בגלל שיש לך ולי אין אז אל תשתמש בו!" אומר בשובבות ואקרוץ לו ואחייך 'מוכנה ווילו?' אשאל אותה בהתלהבות וארגיש את העצמה שהרגשתי בקרב מולה.
    גיל! 3>

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    אתה מנסה לחמוק מהניב ומצליח ממש בשניה האחרונה אך אז אתה מחליק על הגב ומנסה להזדקף כשהדמון מתקרב לעברך בזעם. אתה מנסה ליצור כדור מהשלג אך במקום אתה יוצר זקיף קרח שגורם לדמון להיפגע ולהתעצבן. הוא מאט אך עדיין נחוש...
    אשתמש באוויר פעם נוספת הפעם אנסה לסובב את האוויר בתנועה מעגלית על מנת לשמור עליו, מיד לאחר מכן אתקרב אל הדמון ואדחוף את הכדור לעבר הראש של הדמון במטרה לעלף אותו.

9. מנהל ראשי
    אנייה ~
    "לפני שנתחיל את הקרב אני רק רוצה לציין איך הוא אמור להתנהל, סבבה?" אומר סאם ומושיט שני ידיים בעלות אצבעות ארוכות במיוחד. "הקרב מסתיים כשאחד מאיתנו מחליט שהוא מפסיק את הקרב או כשהדמון מתעלף. יש לי אומנם כדור אנרגיה אבל אני לא אשתמש בו לשום צורך. מותר לנוע בחופשיות בזירה אך אסור לאלף לגעת באלף היריב בשום אופן. הדמון בא במגע בדמון בלבד. הקרב חייב להתקיים בדממה, שני היריבים רשאים לתקשר בטלפתיה עם הדמון שלהם כמובן. ציטטתי את אבא שלי מילה במילה..." סאם מחייך לעברך ולובש את החולצה שלו בחזרה לגופו. "האם הכל ברור עד כה? יש שאלות?"

אנג'ל ~
    אתה מרכז את מחשבתך על מנת ליצור כדור אנרגיה נוסף מהאוויר. אתה יוצר כדור בתנועה סיבובית ומרגיש איך זה מצליח. אוויר משתחרר מכל מיני כיוונים אך עדיין מתפרץ בעוצמה בפניו של הדמון שמתעלף בכבדות.

10. the bitch is back
    אנייה ~
    "לפני שנתחיל את הקרב אני רק רוצה לציין איך הוא אמור להתנהל, סבבה?" אומר סאם ומושיט שני ידיים בעלות אצבעות ארוכות במיוחד. "הקרב מסתיים כשאחד מאיתנו מחליט שהוא מפסיק את הקרב או כשהדמון מתעלף. יש לי אומנם כדור אנרגיה אבל אני לא אשתמש בו לשום צורך. מותר לנוע בחופשיות בזירה אך אסור לאלף לגעת באלף היריב בשום אופן. הדמון בא במגע בדמון בלבד. הקרב חייב להתקיים בדממה, שני היריבים רשאים לתקשר בטלפתיה עם הדמון שלהם כמובן. ציטטתי את אבא שלי מילה במילה..." סאם מחייך לעברך ולובש את החולצה שלו בחזרה לגופו. "האם הכל ברור עד כה? יש שאלות?"
    "ברור כשמש" אומר לו בחיוך ואהנהן לווילו 'את מסוגלת לזה כן?' אשאל אותה שוב
    גיל! 3>

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    אתה מרכז את מחשבתך על מנת ליצור כדור אנרגיה נוסף מהאוויר. אתה יוצר כדור בתנועה סיבובית ומרגיש איך זה מצליח. אוויר משתחרר מכל מיני כיוונים אך עדיין מתפרץ בעוצמה בפניו של הדמון שמתעלף בכבדות.

[/color][/b]
    "סיימתי כאן" אומר ואמתח את ידיי למעלה. "next"אוסיף ואחפש דמון נוסף, חזק יותר.

12. מנהל ראשי
    אנייה ~
    'אני מוכנה. אני יכולה לעבור דרך חפצים וקירות ולנשום מתחת למים. אני גם מסוגלת לרפא.' אמרה וויולו בנחישות. 'לא משנה מה הדמון שלו, אני בטוחה שאני יכולה להביס אותו.'
    סאם הרים את ידו לאויר ופס אור כחול בוהק התרסק לפתע ממולו. דמון בדמות גור אריות בעל פרווה קצוצה חומה זהובה ועיניים זהובות הגיח משום מקום. השניה אחת ואת מגישה לפתע כאב חד בכתף. וויולו נהדפת לאחור וצוללת פנימה אל תוך האדמה. 'זה טפר חד. הוא אומנם נראה חמוד אבל הוא מסוכן מאוד. הוא מהיר והטפרים שלו מסוגלים לחתוך כמעט כל דבר. יש לי חתך עמוק בכתף הימנית שלי, אנייה.

אנג'ל ~
    "טו - אוב!" קראה סטף בהתלהבות. "אח קטן, הרשמת אותי. אני רואה שאתה לא רוצה אותו בתור הדמון שלך אבל בהחלט כדאי לך לקחת את כדור האנרגיה של הדמון הזה איתך. אני בכלל לא מבינה איך הצלחת להבין את יכולות האלף מבלי שום תדרוך, זה מרגיש כמעט כאילו כבר עשית את כל זה בעבר אבל סבבה. פשוט תהפוך את הלהבי אש הזה לכדור אנרגיה ושמור את הכדור אצלך. אני בטוחה שזה יעזור לך לתפוס את הדמון שלך.

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "טו - אוב!" קראה סטף בהתלהבות. "אח קטן, הרשמת אותי. אני רואה שאתה לא רוצה אותו בתור הדמון שלך אבל בהחלט כדאי לך לקחת את כדור האנרגיה של הדמון הזה איתך. אני בכלל לא מבינה איך הצלחת להבין את יכולות האלף מבלי שום תדרוך, זה מרגיש כמעט כאילו כבר עשית את כל זה בעבר אבל סבבה. פשוט תהפוך את הלהבי אש הזה לכדור אנרגיה ושמור את הכדור אצלך. אני בטוחה שזה יעזור לך לתפוס את הדמון שלך.[/color][/b]
    אהפוך את הלהבות לכדור אנרגיה ואז אשאל בזמן שאני מחזיק את הכדור: "איך אני אמור לשמור אותו ?".

14. the bitch is back
    אנייה ~
    'אני מוכנה. אני יכולה לעבור דרך חפצים וקירות ולנשום מתחת למים. אני גם מסוגלת לרפא.' אמרה וויולו בנחישות. 'לא משנה מה הדמון שלו, אני בטוחה שאני יכולה להביס אותו.'
    סאם הרים את ידו לאויר ופס אור כחול בוהק התרסק לפתע ממולו. דמון בדמות גור אריות בעל פרווה קצוצה חומה זהובה ועיניים זהובות הגיח משום מקום. השניה אחת ואת מגישה לפתע כאב חד בכתף. וויולו נהדפת לאחור וצוללת פנימה אל תוך האדמה. 'זה טפר חד. הוא אומנם נראה חמוד אבל הוא מסוכן מאוד. הוא מהיר והטפרים שלו מסוגלים לחתוך כמעט כל דבר. יש לי חתך עמוק בכתף הימנית שלי, אנייה.

'טוב תפסי ממנו מרחק בינתיים' אחשוב במהירות ואז אתחיל לחשוב מה אפשר לעשות עם הציפורניים החדות שלו בקדחתנות ואסתכל סביבי ואתמקד בסביבה 'ווילו תנסי לעצבן אותו ותוציא את הראש מעצים וכאלה בשביל שהוא ינסה לתקוף אותך בהם, אבל אז תתחמקי' אחשוב במהירות
    גיל! 3>

15. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "מצחיק אתה. מכסח דמון שאלפים עם דמון משולב בכדור אנרגיה לא גוברים עליו אבל לאחוז את הכדור שלו אתה לא מסוגל? ראיתי איך הסתבכת שם עם הכדורי אוויר. פשוט תגרום לכדור לרחף מעל כף היד שלך ואז תסגור אותה עליו." אמרה סטף וצחקקה לעצמה. בזמן שאתם מתהלכים לכם שם סופת שלגים החלה ואתה מרגיש שעוקבים אחריך.

אנייה ~
    'רעיון מצויין!' קראה וויולון וצצה לפתע מתוך אחד העצים הסמוכים. גור האריות הקטן נשאר במקומו ואז בהפתעה מוחלטת הוא זינק לעבר וויולון שנכנסה אל תוך העץ בדיוק בזמן. הטפרים של גור האריות שקעו עמוק בתוך העץ והוא היה תקוע. 'אני הולכת לרפא את הכתף שלי, היא ממש כואבת. מה לעשות עכשיו אנייה?'

עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •