אנייה ~
"אוקיי אני נכנע!" קרא לפתע סאם והרים ידיים בחיוך. "צ'יף מפחד להמשיך והאמת שהוא עדיין דמון ממש צעיר. וואו אנייה את ממש טבעית! אני ממש מתרשם מהיכולות שלך ושל וויולון! צ'יף, בוא תגיד שלום. הוא אומר שהוא שמח שהקרב נגמר!" צחק סאם ואז הביט בשעונו. "אני חושב שאני צריך לחזור הביתה עכשיו אנייה. אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר בתחילת שבוע הבא. בנתיים, תהני לך מהחופש, נדבר!" אמר סאם והוביל אותך את הדלת הגדולה מאבן. שניכם חציתם אותה וגיליתם שכל המים נעלמו. הדלת נסגרה והכל הרגיש מעט כמו חלום, אלמלא ווליון שחתה בשקט לידך. סאם נעלם וויולון הסתכלה עלייך בחיוך. 'מה עכשיו?'
אנג'ל ~
"אל תדאג. ברור שעוקבים אחרינו. הלא זו המטרה של המקום הזה. לרכוש דמונים שיתקפו אותנו. ברגע שתמצא דמון שאתה אוהב..." החלה סטף, אבל היא לא הספיקה לסים את המשפט. משום מקום, זאב אדום גדול מימדים צץ משום מקום ופשוט חטף אותה ונעלם בשלג. לפני שאתה מעכל את זה אתה מבחין בזאב קטן בהרבה, לבן בעל פסים כחולים לאורך גופו ועיני תכלת מהפנטות. הוא הביט בך בעינים מרוכזות, מוכן לתקוף.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אנג׳ל ~
אתה מצליח במאמץ רב לדחוף את הזאב כשהוא בדיוק זינק לעברך ובדיוק הצלחת ליצור כדור אוויר כשקרן קרח עוצמתית נורתה לעברך במהירות. כדור האוויר שיצרת נהדף בקלות וקרן הקרח המשיכה להתקדם לעברך במהירות...
אנייה ~
'תנסי לחשוב, איך הגעת הנה בכלל?׳ אמרה וויולון ׳אולי תשאלי מישהו, כתוב פה בשלט שיש חנויות בסביבה, ושוק וזירת קרבות בקומה העליונה...׳
מייקל ~
אתה מחפש את מייקל מעט בצורה שמושכת אליך תשומת לב. אנשים מבחינים בך ובוהים בזילזול. לאחר כמה דקות אתה מגיע לשלט גדול שמראה לך את האפשרויות. באותה קומה יש לך את החנויות הרבות והשוק בסופה ובקומה העליונה יש זירת קרבות לאלפים. קומה תחתונה מיועדת לרכישת דמונים פראיים.
אנג׳ל ~
אתה מזדרז להסתלק מהאיסור ואז פותח את ידך בחוזקה. כדור אנרגיה אדמדם גודל לגודלו המקורי ונמצא בידך. מרחף בעדינות כביכול ברוגע.
מייקל ~
אתה יורד למטה ומגלה שאתה חוזר למקום שבו היית. האלף נראה עסוק מאוד בזלילת מה שנראה כמו רגלי עוף בצבע כחול מחשיד. הוא עצר את פרץ הזלילה ובהה בך.
אנג׳ל~
אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.
מייקל ~
״הכל פסדר. כלה לבקש עזרה מאיזה מישהו... אף אחד לא יתקוף אותך.״ ילגלג האלף ״איזה מן אלף אתה אם אתה מפחד מכזו משימה?״
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)