Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 263

נושא: Glaria Soa

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה

'רעיון מצויין!' קראה וויולון וצצה לפתע מתוך אחד העצים הסמוכים. גור האריות הקטן נשאר במקומו ואז בהפתעה מוחלטת הוא זינק לעבר וויולון שנכנסה אל תוך העץ בדיוק בזמן. הטפרים של גור האריות שקעו עמוק בתוך העץ והוא היה תקוע. 'אני הולכת לרפא את הכתף שלי, היא ממש כואבת. מה לעשות עכשיו אנייה?'

'את יכולה לנסות לתקוע אותו עמוק יותר בעץ ואז תצאי החוצה ותחבטי בו' אנסה את מזלי בהיסוס קל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~
    "מצחיק אתה. מכסח דמון שאלפים עם דמון משולב בכדור אנרגיה לא גוברים עליו אבל לאחוז את הכדור שלו אתה לא מסוגל? ראיתי איך הסתבכת שם עם הכדורי אוויר. פשוט תגרום לכדור לרחף מעל כף היד שלך ואז תסגור אותה עליו." אמרה סטף וצחקקה לעצמה. בזמן שאתם מתהלכים לכם שם סופת שלגים החלה ואתה מרגיש שעוקבים אחריך.
    "גם לך יש את ההרגשה הזאת ?"אשאל ואסתכל אחורה על מנת לבדוק מי עוקב אחרנו.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~
    "אוקיי אני נכנע!" קרא לפתע סאם והרים ידיים בחיוך. "צ'יף מפחד להמשיך והאמת שהוא עדיין דמון ממש צעיר. וואו אנייה את ממש טבעית! אני ממש מתרשם מהיכולות שלך ושל וויולון! צ'יף, בוא תגיד שלום. הוא אומר שהוא שמח שהקרב נגמר!" צחק סאם ואז הביט בשעונו. "אני חושב שאני צריך לחזור הביתה עכשיו אנייה. אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר בתחילת שבוע הבא. בנתיים, תהני לך מהחופש, נדבר!" אמר סאם והוביל אותך את הדלת הגדולה מאבן. שניכם חציתם אותה וגיליתם שכל המים נעלמו. הדלת נסגרה והכל הרגיש מעט כמו חלום, אלמלא ווליון שחתה בשקט לידך. סאם נעלם וויולון הסתכלה עלייך בחיוך. 'מה עכשיו?'

אנג'ל ~
    "אל תדאג. ברור שעוקבים אחרינו. הלא זו המטרה של המקום הזה. לרכוש דמונים שיתקפו אותנו. ברגע שתמצא דמון שאתה אוהב..." החלה סטף, אבל היא לא הספיקה לסים את המשפט. משום מקום, זאב אדום גדול מימדים צץ משום מקום ופשוט חטף אותה ונעלם בשלג. לפני שאתה מעכל את זה אתה מבחין בזאב קטן בהרבה, לבן בעל פסים כחולים לאורך גופו ועיני תכלת מהפנטות. הוא הביט בך בעינים מרוכזות, מוכן לתקוף.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אל תדאג. ברור שעוקבים אחרינו. הלא זו המטרה של המקום הזה. לרכוש דמונים שיתקפו אותנו. ברגע שתמצא דמון שאתה אוהב..." החלה סטף, אבל היא לא הספיקה לסים את המשפט. משום מקום, זאב אדום גדול מימדים צץ משום מקום ופשוט חטף אותה ונעלם בשלג. לפני שאתה מעכל את זה אתה מבחין בזאב קטן בהרבה, לבן בעל פסים כחולים לאורך גופו ועיני תכלת מהפנטות. הוא הביט בך בעינים מרוכזות, מוכן לתקוף.
    [/color][/b]
    אחייך קלות אושיט את ידי השמאלית קדימה ואייצר כדור אוויר נוסף מתכונן להתקפה של הזאב. ברגע שהוא תוקף אשתמש בידי השמאלית בשביל להסיט אותו למטה אל הרצפה מיד אחר כך אשתמש בכדור אוויר נוסף על מנת לרתק אותו.

5. the bitch is back
    אנייה ~
    "אוקיי אני נכנע!" קרא לפתע סאם והרים ידיים בחיוך. "צ'יף מפחד להמשיך והאמת שהוא עדיין דמון ממש צעיר. וואו אנייה את ממש טבעית! אני ממש מתרשם מהיכולות שלך ושל וויולון! צ'יף, בוא תגיד שלום. הוא אומר שהוא שמח שהקרב נגמר!" צחק סאם ואז הביט בשעונו. "אני חושב שאני צריך לחזור הביתה עכשיו אנייה. אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר בתחילת שבוע הבא. בנתיים, תהני לך מהחופש, נדבר!" אמר סאם והוביל אותך את הדלת הגדולה מאבן. שניכם חציתם אותה וגיליתם שכל המים נעלמו. הדלת נסגרה והכל הרגיש מעט כמו חלום, אלמלא ווליון שחתה בשקט לידך. סאם נעלם וויולון הסתכלה עלייך בחיוך. 'מה עכשיו?'

אנג'ל ~
    'לא יודעת. צריך למצוא את הדרך הביתה. אבל אני לא יודעת איך יוצאים מהמקום הזה'
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

מייקל ~
    "השוק נמצא בקומה השניה בקניון. ממש סמוך לחנויות." ענה האלף בקול עייף "כשתגיע לשם תחפש אלף בשם ויקטור, תגיד לו שהאמסטר שלח אותך ושאתה מחפש את החשופית הכסופה שלי..."

אני מחפש את המדרגות וכאשר אני מוצא אותם, אני עולה מדרגה מדרגה
    תוך כדי אני אומר בקול רם "ויקטור, ויקטור איפה אתה?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. מנהל ראשי
    אנג׳ל ~
    אתה מצליח במאמץ רב לדחוף את הזאב כשהוא בדיוק זינק לעברך ובדיוק הצלחת ליצור כדור אוויר כשקרן קרח עוצמתית נורתה לעברך במהירות. כדור האוויר שיצרת נהדף בקלות וקרן הקרח המשיכה להתקדם לעברך במהירות...

אנייה ~
    'תנסי לחשוב, איך הגעת הנה בכלל?׳ אמרה וויולון ׳אולי תשאלי מישהו, כתוב פה בשלט שיש חנויות בסביבה, ושוק וזירת קרבות בקומה העליונה...׳

מייקל ~
    אתה מחפש את מייקל מעט בצורה שמושכת אליך תשומת לב. אנשים מבחינים בך ובוהים בזילזול. לאחר כמה דקות אתה מגיע לשלט גדול שמראה לך את האפשרויות. באותה קומה יש לך את החנויות הרבות והשוק בסופה ובקומה העליונה יש זירת קרבות לאלפים. קומה תחתונה מיועדת לרכישת דמונים פראיים.

8. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג׳ל ~
    אתה מצליח במאמץ רב לדחוף את הזאב כשהוא בדיוק זינק לעברך ובדיוק הצלחת ליצור כדור אוויר כשקרן קרח עוצמתית נורתה לעברך במהירות. כדור האוויר שיצרת נהדף בקלות וקרן הקרח המשיכה להתקדם לעברך במהירות...
    אצור כדור אוויר נוסף ואשחרר אותו לעבר הרצפה על מנת לקפוץ הצידה רחוק מהקרן קרח. 'עכשיו איך אני משתמש בכדור אנרגיה של הדמון ממקודם'אחשוב לעצמי ואדמיין את האנרגיה חוזרת ליד שלי.

9. משתמש על פעיל
    \
    מייקל ~
    אתה מחפש את מייקל מעט בצורה שמושכת אליך תשומת לב. אנשים מבחינים בך ובוהים בזילזול. לאחר כמה דקות אתה מגיע לשלט גדול שמראה לך את האפשרויות. באותה קומה יש לך את החנויות הרבות והשוק בסופה ובקומה העליונה יש זירת קרבות לאלפים. קומה תחתונה מיועדת לרכישת דמונים פראיים.
    * את ויקטור
    ----
    "מה אני אלף ? למה אימא לא סיפרה לי ?": אשאל בבילבול. אני מתלבט האם להמשיך לחפש או לרכוש דמון. (מה שזה לא יהי ) 'אמא אמרה שצריך להשיג דמון אז כדי שאפפנה לשם קודם.' אחשוב לעצמי וארד לקומה התחתונה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. מנהל ראשי
    אנג׳ל ~
    אתה מזדרז להסתלק מהאיסור ואז פותח את ידך בחוזקה. כדור אנרגיה אדמדם גודל לגודלו המקורי ונמצא בידך. מרחף בעדינות כביכול ברוגע.

מייקל ~
    אתה יורד למטה ומגלה שאתה חוזר למקום שבו היית. האלף נראה עסוק מאוד בזלילת מה שנראה כמו רגלי עוף בצבע כחול מחשיד. הוא עצר את פרץ הזלילה ובהה בך.

11. משתמש על פעיל
    אתה יורד למטה ומגלה שאתה חוזר למקום שבו היית. האלף נראה עסוק מאוד בזלילת מה שנראה כמו רגלי עוף בצבע כחול מחשיד. הוא עצר את פרץ הזלילה ובהה בך.
    "מצטער . שעוד לא הלכתי לחפש לך 'החשופית הכסופה' . פשוט... פשוט... חשבתי שעדיף שייה לי דאון אם יהי לי קושי , הוא יעזור לי! " אומר אקח נשימה ואמשיך " עכשיו אני הולך להחזיר לך אותה."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. מנהל ראשי
    מייקל ~
    ״החשופית פותחת את הדלת לעולם הדמונים...״ אמר האלף בפה מלא מאוד מאוד. ״אין לי איך להכניס אותך לשם בלעדיה...״

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג׳ל ~
    אתה מזדרז להסתלק מהאיסור ואז פותח את ידך בחוזקה. כדור אנרגיה אדמדם גודל לגודלו המקורי ונמצא בידך. מרחף בעדינות כביכול ברוגע.
    "זה אמור להספיק"אומר ואסגור את ידי מחזיר את הכדור פנימה. אשתמש בכדור אוויר נוסף על מנת להתקרב אל הזאב ומטווח אפס אשגר עליו את כדור האנרגיה בצורה של להביור.

14. משתמש על פעיל
    מייקל ~
    ״החשופית פותחת את הדלת לעולם הדמונים...״ אמר האלף בפה מלא מאוד מאוד. ״אין לי איך להכניס אותך לשם בלעדיה...״
    "אוקי... אני אעזור לך אבל אני קצת חשש, אם התקפו אותי חס וחלילה ,אז אני הצליח לעזור לך ." אומר לו בקול עצוב ומבויש.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. מנהל ראשי
    אנג׳ל~
    אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.

מייקל ~
    ״הכל פסדר. כלה לבקש עזרה מאיזה מישהו... אף אחד לא יתקוף אותך.״ ילגלג האלף ״איזה מן אלף אתה אם אתה מפחד מכזו משימה?״

עמוד 8 מתוך 18 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •