Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 263

נושא: Glaria Soa

1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אנג׳ל~
    אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.

מייקל ~
    ״הכל פסדר. כלה לבקש עזרה מאיזה מישהו... אף אחד לא יתקוף אותך.״ ילגלג האלף ״איזה מן אלף אתה אם אתה מפחד מכזו משימה?״
    "לפגוש איש זר שרוצה ממני שליחות . מצלצל לי טוב." אומר לו
    "אבל הבנתי שאין לי בררה אם אני רוצה דאון, אני חייב לעזור לך." המשיך
    "טוב ,ביי! אני עולה למעלה לשוק" אומר והתחיל לעלות למעלה במדרגות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג׳ל~
    אתה טס לעבר האלף ויורה לעברו את הכדור מטווח אפס, הכדור הפך למעין חנית אש שננעצה בדמון שמיהר במהירות מרשימה לחמוק אך ללא הועיל. הוא נפצע קשות ברגלו ומחמת התנופה שלקח הוא נפל והשתפשף על הקרקע. לאחר מכן הוא קם וירה לעברך קרן קרח נוספת, הקרן היתה כה מהירה שההכרה נוחתת בך שאולי לא תוכל לחמוק. החנית עדיין שכבה שם לוהטת, כמה מטרים ממך.
    אזנק לעבר החנית ואזרוק את החנית למרכזה של קרן הקרח במטרה לפגוע בזאב שעומד בסופה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. the bitch is back

אנייה ~
    'תנסי לחשוב, איך הגעת הנה בכלל?׳ אמרה וויולון ׳אולי תשאלי מישהו, כתוב פה בשלט שיש חנויות בסביבה, ושוק וזירת קרבות בקומה העליונה...׳

'וואל ברור שיהיו פה חנויות' אומר לווילו 'זה קניון! והגעתי דרך מקרר' אומר לה במין היסוס שאשמע מטורפת 'אבל רעיון טוב לשאול' אומר לה ואצא מהמקום הזה ואחפש אנשים ואתחיל לשאול אותם כיצד אני חוזרת הביתה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מייקל ~
    אתה ניגש לשוק והמון האנשים מרשים אותך בשנית. אנשים מכל כיוון ניגשים אליך ומציעים לך כל מיני דברים לקנות בזיל הזול. צורחים בחוסר נימוס והצפיפות גאתה. אתה מגלה שלמצוא אלף אחד בקהל רבים, עשוי לקחת זמן.

אנייה ~
    לאחר שאת מסבירה לעובר אורח כיצד הגעת לגלאריה, הוא מציע לך בחום לעקוב אחריו. הוא היה אלף גבוה קומה ומקריח. לבש חולצת טי שרט וג'ינס ושיערו המתולתל היה אפור. זנבו היה אפור כהה אף הוא ועיניו היו חומות. הוא הוביל אותך לתוך חנות קטנה שבה היה מקרר ישן, דומה מאוד למקרר שממנו באת. "זה עשוי להיות לך לעזר." אמר האלף, שהתברר כבעל החנות הישנה שהשלט הכל שמעלהם בה התנוסס "סטיבנס - מה שאנרגיה כבר לא יכולה לתקן."

אנג'ל ~
    אתה מזנק בנחישות לעבר החנית ואוחז בה, משליך אותה לעבר הקרן קרח שהיתה רחוקה ממך בכחמישה מטרים בלבד. פיצוץ נועז התרחש ואדי חום פרצו מההתנגשות. כאב חד בצלעות שלך העיד כי נפגעת מקרן הקרח אך כשפקחת את עיניך שמחת לגלות את הדמון. שוכב מעולף על הקרקע, כשהחנית האש נמצאת לידו, שבורה לחצי.

5. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    אתה מזנק בנחישות לעבר החנית ואוחז בה, משליך אותה לעבר הקרן קרח שהיתה רחוקה ממך בכחמישה מטרים בלבד. פיצוץ נועז התרחש ואדי חום פרצו מההתנגשות. כאב חד בצלעות שלך העיד כי נפגעת מקרן הקרח אך כשפקחת את עיניך שמחת לגלות את הדמון. שוכב מעולף על הקרקע, כשהחנית האש נמצאת לידו, שבורה לחצי.
    [/b]
    אצור מהאנרגיה של הדמון כדור ואז אצעק:" סטף סיימתי כאן, מה עכשיו ?"

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אתה רוצה את האראן הלבן הזה?" שאלה סטף. היא מעולם לא דיברה אליך הצורה כה עניינית. "כדאי לך מאוד. זה אחלה דמון. לידיד שלי יש אראן אדום, אראנים נאמנים מאוד."

7. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אתה רוצה את האראן הלבן הזה?" שאלה סטף. היא מעולם לא דיברה אליך הצורה כה עניינית. "כדאי לך מאוד. זה אחלה דמון. לידיד שלי יש אראן אדום, אראנים נאמנים מאוד."
    "כן, הוא חזק"אומר ואסתכל על הכדור.

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    "אם כך, בוא. תטיח את כדור האנרגיה ברצפה ותגמול החלטה בליבך שאיתו אתה רוצה לחלוק את הנשמה שלך. זכור, דמון עם נשמה של אלף מתנהג בצורה אחרת לחלוטין מדמון ללא נשמה. כשהוא יופיע שוב בצורתו האמיתית תתקשר איתו טלפתית. פשוט תביט בו ותשדר אליו מחשבה. זה מאוד פשוט."

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    "אם כך, בוא. תטיח את כדור האנרגיה ברצפה ותגמול החלטה בליבך שאיתו אתה רוצה לחלוק את הנשמה שלך. זכור, דמון עם נשמה של אלף מתנהג בצורה אחרת לחלוטין מדמון ללא נשמה. כשהוא יופיע שוב בצורתו האמיתית תתקשר איתו טלפתית. פשוט תביט בו ותשדר אליו מחשבה. זה מאוד פשוט."
    אזרוק את הכדור אנרגיה על הרצפה בזמן שאני מבטיח לעצמי שאני אחלוק איתו את הנשמה שלי.

10. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    האראן הצחור מופיע שוב ומביט בך במבט אחר לגמרי ממה שזכרת. הוא כלל לא נראה כמו חית הטרף שנסתה לשסע אותך קודם.

11. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    האראן הצחור מופיע שוב ומביט בך במבט אחר לגמרי ממה שזכרת. הוא כלל לא נראה כמו חית הטרף שנסתה לשסע אותך קודם.
    'אהממ הי?' אומר לאראן.

12. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    'היי.' אמר הדמון בקצרה. 'אנחנו נביט אחד בשני כך עוד הרבה זמן?'

13. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    'היי.' אמר הדמון בקצרה. 'אנחנו נביט אחד בשני כך עוד הרבה זמן?'
    ' כן... אני קצת חדש בקטע הזה... אז מה השם שלך ?"אשאל.

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~
    'גם אני. לא רגיל להולכים על שניים. מעולם לא חיבבתי אתכם האמת היא. אבל אתה מסקרן אותי, לכן הרשיתי לך לרכוש אותי.' ענה הדמון באף מורם וחיוך ניסתר.

15. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~
    'גם אני. לא רגיל להולכים על שניים. מעולם לא חיבבתי אתכם האמת היא. אבל אתה מסקרן אותי, לכן הרשיתי לך לרכוש אותי.' ענה הדמון באף מורם וחיוך ניסתר.
    ' הרשת לי ?אני מוכן לקרב חוזר עם אתה רק רוצה' אומר עם חיוך.

עמוד 9 מתוך 18 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •