Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 100 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1488
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אה חברים
    אני נוסע לחול לשבוע, אז כנראה שזו התגובה האחרונה שלי לבינתיים.

מגל;
    אתה נשאר במרכז הפוקימונים, בעוד מייקל מציין כי הוא יוצא לבחוץ. "אולי אתפוס פוקימון חדש!" אומר
    אתה הולך למחשב, מספר כפתורים מוזרים נמצאים בו. האחות ג'ואי ניגשת אליך ומסבירה "תוכל להעביר פוקימונים שתפסת אל הפרופ', וממנו בחזרה אליך. כאשר יהיו לך יותר משישה פוקימונים ביד, הם יישלחו אוטומטית אליו".
    לאחר מכן אתה הולך לפלייסטיישן ומשחק משחק של חנונים, אך מצליח בו והרבה מאמנים מתאספים סביבך.
    אתה שם לב שגם מייקל חוזר, "לא תפסתי כלום /: " אומר בבאסה.

תומר;
    אתה לוקח משהו קטן מהמטבח ואוכל אותו [הפתעה גדולה] ומיד לאחר מכן נפרד מן ההורים ויוצא.
    הרוח בחוץ קרירה, השמש נמוכה בשמיים, ואתה צועד אל עבר מעבדת הפרופסור.
    אתה דופק בדלת, ופרצוף מוכר פותח אותה. "שלום בן!" קוראת מולי, הבת של השכנים.
    היא פותחת את הדלת ואתה רואה גם את הפרופסור בירץ' בקצה החדר. "חיכינו לך!" מולי אומרת

אביזי;
    "כן, אני באמת אמור להתחיל את מסעי היום." אתה עונה לפרופ', "אבל לפני זה... קח", אתה מחזיר את רהיהורן לפוכדור ומושיט אל הפרופ' את הפוכדור של רהיהורן. בירץ' אוחז בפוכדור, ומהרהר לעצמו.
    "בתור מאמן מתחיל, אתה זקוק לפוקימון התחלתי. אני משער לעצמי שאתה מודע לכך. קודם לכן, בקרב, ראיתי כיצד נלחמת עם רהיהורן, ושניכם צברתם ניסיון רב בקרב זה, ביחד ולחוד.." אומר הפרופ', "מה דעתך?" שואל, ומושיט לעברך את הפוכדור של רהיהורן בחזרה.

Spoiler ספוילר

2. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאיוש צפה בהודעה
    אביזי;
    "כן, אני באמת אמור להתחיל את מסעי היום." אתה עונה לפרופ', "אבל לפני זה... קח", אתה מחזיר את רהיהורן לפוכדור ומושיט אל הפרופ' את הפוכדור של רהיהורן. בירץ' אוחז בפוכדור, ומהרהר לעצמו.
    "בתור מאמן מתחיל, אתה זקוק לפוקימון התחלתי. אני משער לעצמי שאתה מודע לכך. קודם לכן, בקרב, ראיתי כיצד נלחמת עם רהיהורן, ושניכם צברתם ניסיון רב בקרב זה, ביחד ולחוד.." אומר הפרופ', "מה דעתך?" שואל, ומושיט לעברך את הפוכדור של רהיהורן בחזרה.
    'זה לא נראה לי כמו ניסיון רב... אבל למה לא...' אני אחשוב. "אני... חושב שאני אקח אותו! תודה רבה לך. רצית ממני עוד משהו?"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

3. אני בכלל לא אלון
    תומר;
    אתה לוקח משהו קטן מהמטבח ואוכל אותו [הפתעה גדולה] ומיד לאחר מכן נפרד מן ההורים ויוצא.
    הרוח בחוץ קרירה, השמש נמוכה בשמיים, ואתה צועד אל עבר מעבדת הפרופסור.
    אתה דופק בדלת, ופרצוף מוכר פותח אותה. "שלום בן!" קוראת מולי, הבת של השכנים.
    היא פותחת את הדלת ואתה רואה גם את הפרופסור בירץ' בקצה החדר. "חיכינו לך!" מולי אומרת

אני אגיד "הי מולי וואי לא ציפיתי לראות אותך כאן" עם חיוך מזויף ואחשוב לעצמי 'שוב המעצבנת הזאת אני לא סובל אותה' ואז אכנס למעבדה ואיגש לפרופסור

4. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח

פקוקי;
    אתה אומר לבני לסתום, הוא לא מבין. "הדעה שלך לא מעניינת אותי!" אתה קורא, ומסמיק.
    "טוב. אני הולך להשתין" הוא אומר, וזז הצידה. אתה מסמיק ומנסה להציץ, לראות את הדיגלט שלו. אך לא מצליח
    אתה מציין כי תלכו היכן שבאלכם! ובני מסכים, "למה לא, בוא נהנה קצת."
    אתה מתחילים ללכת בעיר אולדייל, ומתרשמים מהנוף.
    "רוצה ללכת לדרך 103? יש שם אגם קטן!" קורא בני ומצביע על שלט עליו רשום 103, אך מכוסה בגרפיטי של "הפועל זונה".

אני אגיד לו שאני רוצה לבוא איתו לאגם.
    אם תנתן לי זכות הדיבור, אני אוסיף שאני אשמח לתפוס פוקימונים מסוג מים, מכיוון שהם חזקים, והם יכולים ללמוד גלישה,surf,hm3. וגם הם חשובים וטובים (גם את זה אני מתכנן להגיד)
    IMA LADY

5. לא ברור בכלל
    טוב בעקרון אני עוד לא בחו"ל, פשוט לא חשבתי שייצא לי להגיב שוב.
    אבל מחר ב8 בבוקר הטיסה אז תהיו בטוחים שאחרי היום.. X:

פקוקי;
    אתה מספר לבני שתשמח ללכת איתו אל האגם, וניצוץ נבער בעיניו. "יופי! אם כך אלבש את הבגד ים הזעיר שלי!" הוא מציין, ואתה מרגיש שהדיגלט שלך מתפתח..
    "אשמח לתפוס פוקימונים מסוג מים" אתה מספר לו בזמן שאתם הולכים, "הם חזקים, והם יכולים ללמוד גלישה. וגם הם חשובים וטובים" אתה מוסיף, בני מניד בראשו. -"פוקימוני פייה הם הכי טובים."
    אתם מגיעים לאגם, אתה רואה פוקימון קטן וחמוד קופץ למים ומשתכשך בבריכה.

אביזי;
    אתה חושב מעט על ההצעה, ולוקח את הפוכדור מן הפרופ'. "אני... חושב שאני אקח אותו! תודה רבה לך" אתה מאשר, והפרופ' מחייך ונראה שמח עבורך ועבור רהיהורן.
    "רצית ממני עוד משהו?" אתה שואל, ובירץ' מחטט בתיקו. "כן, זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים שהם מוצאים. בדרך זו תוכל ללמוד על הפוקימונים בהם אתה נתקל" מסביר בירץ', ומביא לך את הפוקידע.
    אתה מכניס אותה לתיקה, ופרופ' בירץ' ממשיך "ואלו חמישה פוכדורים, בהם תוכל להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוות שלך. שים לב שלא תוכל להשתמש ביותר משישה פוקימונים בידך באותו הזמן!" מציין הפרופ', ומביא לך את הפוכדורים, אותם אתה שם על חגורתך. "זהו, אתה רשאי להתחיל את מסעך" מציין הפרופ', "כרגע אנחנו בדרך 101, תוכל להמשיך אל העיר אולידייל. המכון הקרוב ביותר הוא בעיר פטאלבורג, אם כי אני לא בטוח שאתה רשאי להילחם בו. ראשית עליך להשיג ארבעה תגים." מציין הפרופסור, ומוסיף "אך אל דאגה, בקרבת מקום בעיר ראסטבורו קיים מכון המנוהל ע"י המנהיגה שלו, רוקסן."

תומר;
    "הי מולי וואי לא ציפיתי לראות אותך כאן" אתה מספר למולי.*** סורפרייז מאדרפאקר ***
    "בוא, כנס" מולי קוראת לך ואתה נכנס אחריה, שניכם ניגשים לפרופ'.
    "שלום לכם מאמנים מתחילים!" קורא הפרופ' בירץ', "היום יום ראשון במסע שלכם, אה? מתרגשים?", ושניכם מהנהנים בראשכם. "אז קודם כל, בשביל שתוכלו להצליח במסעכם, עליי להביא לכם מספר כלים למסע" מציין הפרופ' והולך שנייה להביא משהו. הוא חוזר עם שני מכשירים אדומים, ושתי חגורות מלאות פוכדורים. בירץ' מראה לכם את המכשיר, זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים שהם מוצאים. בדרך זו תוכלו ללמוד על הפוקימונים בהם אתם נתקלים", ומגיש לכל אחד מכם אחת. "ואלו חמישה פוכדורים לכל אחד מכם, בהם תוכלו להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוותכם. שים לב שלא תוכלו להשתמש ביותר משישה פוקימונים בידכם באותו הזמן!" הוא מזהיר אתכם. "ולבסוף.. פוקימון התחלתי" אומר ומצביע על שני פוכדורים. "אני רוצה אותו!" קוראת מולי וחוטפת את אחד הפוכדורים, נשאר פוכדור אחד על השולחן. "בן?" שואל הפרופ' ומצביע על הפוכדור.

Spoiler ספוילר

6. זה אני פקוקי
    טוב בעקרון אני עוד לא בחו"ל, פשוט לא חשבתי שייצא לי להגיב שוב.
    אבל מחר ב8 בבוקר הטיסה אז תהיו בטוחים שאחרי היום.. X:

פקוקי;
    אתה מספר לבני שתשמח ללכת איתו אל האגם, וניצוץ נבער בעיניו. "יופי! אם כך אלבש את הבגד ים הזעיר שלי!" הוא מציין, ואתה מרגיש שהדיגלט שלך מתפתח..
    "אשמח לתפוס פוקימונים מסוג מים" אתה מספר לו בזמן שאתם הולכים, "הם חזקים, והם יכולים ללמוד גלישה. וגם הם חשובים וטובים" אתה מוסיף, בני מניד בראשו. -"פוקימוני פייה הם הכי טובים."
    אתם מגיעים לאגם, אתה רואה פוקימון קטן וחמוד קופץ למים ומשתכשך בבריכה.
    אני אזרוק עליו פוכדור ויגיד הלוואי שהפוקימון הכחול הזה ייתפס בתוך הפוכדור הזה
    IMA LADY

7. לא ברור בכלל
    פקוקי;
    בני קורא, "היי, זה אזוריל!" בהתלהבות.
    אתה זורק עליו פוכדור, אך אזוריל חובט בפוכדור עם זנבו ומעיף אותו עליך בחזרה. הכדור פוגע לך בביצים, ואזוריל בורח אל תוך המים

Spoiler ספוילר

8. זה אני פקוקי
    פקוקי;
    בני קורא, "היי, זה אזוריל!" בהתלהבות.
    אתה זורק עליו פוכדור, אך אזוריל חובט בפוכדור עם זנבו ומעיף אותו עליך בחזרה. הכדור פוגע לך בביצים, ואזוריל בורח אל תוך המים
    אני אזרוק עליו שוב פוכדור. הפעם חזק
    IMA LADY

9. לא ברור בכלל
    פקוקי;
    אתה מנסה לזרוק פוכדור.
    אך שוכח מעצם העובדה שאזוריל כבר נכנס לבריכה ואתה לא יכול למצוא אותו
    אתה רואה פוקימון אחר מציץ מתוך המים

Spoiler ספוילר

10. זה אני פקוקי
    פקוקי;
    אתה מנסה לזרוק פוכדור.
    אך שוכח מעצם העובדה שאזוריל כבר נכנס לבריכה ואתה לא יכול למצוא אותו
    אתה רואה פוקימון אחר מציץ מתוך המים
    אני אתעצבן, ויחליט שזה לא בשבילי.
    סלאקוט' תשתמש במכת ברק כדי להוציא את הפוקימונים האלה מהמים. אני אצעק ואחכה שבני ישלוף תצפרדע המחורבנת שלו
    IMA LADY

11. לא ברור בכלל

פקוקי;
    אתה מתעצבן וצועק על בני, שנלחץ ומוציא את קרוגאנק. קראוגאנק מסתכל עליך, ומאיים שאם תצעק על בני עוד פעם אחת. עוד פעם אחת
    אתם ממשיכים, ואתה מוציא את סלאקוט', סלאקוט מסתכלת עליך ומחייכת.
    היא משתמשת במשיכה (שאמורה להיראות בערך ככה)

והפוקימון שבתוך המים מתאהב בה בן רגע, ומתחיל לשחות לעברכם.
    הוא שועט אליכם במהירות אדירה, ואתה רואה כמה שהוא ענקי. הוא מגיע אל סלאקוט' ומתחיל ללקק אותה

Spoiler ספוילר

12. זה אני פקוקי

פקוקי;
    אתה מתעצבן וצועק על בני, שנלחץ ומוציא את קרוגאנק. קראוגאנק מסתכל עליך, ומאיים שאם תצעק על בני עוד פעם אחת. עוד פעם אחת
    אתם ממשיכים, ואתה מוציא את סלאקוט', סלאקוט מסתכלת עליך ומחייכת.
    היא משתמשת במשיכה (שאמורה להיראות בערך ככה)

והפוקימון שבתוך המים מתאהב בה בן רגע, ומתחיל לשחות לעברכם.
    הוא שועט אליכם במהירות אדירה, ואתה רואה כמה שהוא ענקי. הוא מגיע אל סלאקוט' ומתחיל ללקק אותה
    אני אצווה על "רזית" לתקוף את הלוויתן עד חרפה, ואני אתכנן לזרוק עליו פוכדור כשהוא יהיה גוסס
    בו זמנית אני אצעק לבני ש"זה נגמר בינינו" כי הוא לימד את הקרוגאנק שלו לאיים בלי רשותי
    IMA LADY

13. אני בכלל לא אלון
    תומר;
    "הי מולי וואי לא ציפיתי לראות אותך כאן" אתה מספר למולי.*** סורפרייז מאדרפאקר ***
    "בוא, כנס" מולי קוראת לך ואתה נכנס אחריה, שניכם ניגשים לפרופ'.
    "שלום לכם מאמנים מתחילים!" קורא הפרופ' בירץ', "היום יום ראשון במסע שלכם, אה? מתרגשים?", ושניכם מהנהנים בראשכם. "אז קודם כל, בשביל שתוכלו להצליח במסעכם, עליי להביא לכם מספר כלים למסע" מציין הפרופ' והולך שנייה להביא משהו. הוא חוזר עם שני מכשירים אדומים, ושתי חגורות מלאות פוכדורים. בירץ' מראה לכם את המכשיר, זוהי הפוקידע, מכשיר אלקטרוני הנועד לעזור למאמנים לזהות פוקימונים חדשים שהם מוצאים. בדרך זו תוכלו ללמוד על הפוקימונים בהם אתם נתקלים", ומגיש לכל אחד מכם אחת. "ואלו חמישה פוכדורים לכל אחד מכם, בהם תוכלו להשתמש על מנת לתפוס פוקימונים נוספים לצוותכם. שים לב שלא תוכלו להשתמש ביותר משישה פוקימונים בידכם באותו הזמן!" הוא מזהיר אתכם. "ולבסוף.. פוקימון התחלתי" אומר ומצביע על שני פוכדורים. "אני רוצה אותו!" קוראת מולי וחוטפת את אחד הפוכדורים, נשאר פוכדור אחד על השולחן. "בן?" שואל הפרופ' ומצביע על הפוכדור.
    'איזה בת זו...רחת השמש' אחשוב לעצמי עם צנזורה כי הורי חינכו אותי כך
    ואגיד לפרופסור עם החיוך המזויף "זה בסדר במילא רציתי את הפוכדור הימני (כן, החלטתי שהיא לקחה את השמאלי) כי תמיד כדאי להתחיל ברגל ימין"

14. לא ברור בכלל
    פקוקי;
    תשתמש בפוקידע ישמן
    --
    רזית תוקפת את הלוויתן, שורטת אותו, אך נראה כי הוא יצא מן המשיכה שלה.
    הוא משתמש באקדח מים ומעיף את רזית אחורה. רזית עולה על הלוויתן, אשר קופץ בחזרה למים, ורוכבת עליו.
    נראה כי רזית מבלה
    אתה צועק על בני כי זה נגמר בינכם, והוא אומר "אוקיי, ככה אתה רוצה שזה יהיה? בוא קרוגאנק".
    שניהם מתחילים ללכת, ונעלמים בהמשך הדרך. אתה רואה שרזית עוד על הלוויתן, מתחילה לעייף אותו

תומר;
    אתה אומר "זה בסדר במילא רציתי את הפוכדור הימני" ולוקח אותו, "קדימה, תבלו." אומר לכם הפרופ'.
    "יאללה ביי!" קוראת מולי ויוצאת מן המעבדה בריצה.
    "אני מניח שהיא הולכת לדרך 101, בכיוון המכון הבא" מציין הפרופ'.

Spoiler ספוילר

15. אני בכלל לא אלון
    תומר;
    אתה אומר "זה בסדר במילא רציתי את הפוכדור הימני" ולוקח אותו, "קדימה, תבלו." אומר לכם הפרופ'.
    "יאללה ביי!" קוראת מולי ויוצאת מן המעבדה בריצה.
    "אני מניח שהיא הולכת לדרך 101, בכיוון המכון הבא" מציין הפרופ'.
    "מעניין אם היא בכלל תיזכר לבדוק איזה פוקימון יש לה" אני אומר ואוציא את הפוקימון שלי מהפוכדור כדי לראות מה הוא (למרות שאני יודע כבר כי עדכנת בעמוד הראשון של המ"ת)

עמוד 6 מתוך 100 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •