Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 100 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 1488
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טלי צפה בהודעה
    שון, רשום.

התחלה לשון;
    אתה מתעורר השכם בבוקר, השמש רק יצאה.
    נאנח ומארגן את התיק, בידיעה שזה היום האחרון שלך בחדר- לפחות לזמן הקרוב.
    אתה יורד למטה ומופתע לגלות שהוריך חיכו לך, ועוד בשעה כה מוקדמת.
    "ידענו שתקום מוקדם לקראת היום הגדול, כרגיל.." ואתה מזהה בקולה כי היא מתרגשת. "מהיום אתה במסע משלך, בדיוק כמו אבא שלך."
    אבא לוחץ לך תיד ומסביר לך כמה הוא גאה. הוא מוסיף "ראינו את הפרופסור יוצא בדיוק לכיוון העיירה אולדייל, ממש לפני כמה דקות. אולי תוכל להשיג אותו".

דור;
    אתם ממשיכים בדרככם, אל עבר העיר פטאלבורג.
    כשלפתע אתה רואה מאמנת, "היי! רוצה קרב?" היא שואלת.
    "אין לך סיכוי מול הפוקימון שלי" היא טוענת בחוצפתה.

מייק;

אתה מורה לצ'רמנדר להמשיך לתקוף מקרוב, וצ'רמנדר צורח בקול רם.
    "פרואקי, תשתמש בבועות על הצוואר שלך על מנת לחסום את הצרחה!" קוראת קורה, ופרואקי עושה כך- ולא מושפע כלל מהצרחה של צ'רמנדר, הוא יורה בועות וצ'רמנדר מנסה להחזיר בגחלת-אך נפגע מהבועות, נראה כי הקרב לטובת פרואקי.
    "פרואקי, השתמש בליקוק!" קוראת קורה, "סיים את הקרב הזה!".

אייס;
    אתה מורה לטוטודייל, והוא רץ אל עבר החור ומתחיל לירות אקדח מים.
    לפתע מאחורי טוטודייל עפה נידורן באוויר, כשמטח חזק של מים מעיף אותה גבוה. טוטודייל פוזל אל עבר הנידורן, והיא נופלת על הרצפה באימה. לרגע נראה כי היא מוותרת, אך נידורן רצה לעבר טוטודייל- ומתקיפה אותו עם הקרן על מצחה, טוטודייל מועף אחורה, נראה כי ספג מכה קריטית.

מליפאן;
    אתה מורה לרהיהורן לנצל את הסיטואציה ולרקוע בסרסקיט, רהיהורן מסתובב ורוקע ברגליו על הסרסקיט בתוך השלולית.
    רהיהורן רוקע בעוצמה, כשלפתע שניכם קולטים שהסרסקיט ניצל את השלולית על מנת לברוח.
    סרסקיט משתמש במתקפה מהירה, וכשמתקרב אל רהיהורן- פוגע בו עם בועות מטווח 0.
    רהיהורן נפגע אך עדיין עומד, ונוהם אל עבר הסרסקיט בכעס. הוא פותח את פיו ויוצר כדור שזוהר בכתום, שלאט לאט מקבל צורה של אבן- ויורה אותה אל סרסקיט, שנפגע ונופל על הרצפה, נראה כי סרסקיט לא יכול להילחם עוד.

--רהיהורן למד בליסטה-- (Smack Down)
    "טוטודייל עוד קצת והקרב הזה שלנו, אתה יכול לעשות את זה!" אצעק לו ואחייך לכיוונו. "תשתמש באקדח מים על הקרקע כך שזה יעיף אותך באוויר וכשתנחת אני רוצה שתשתמש בשריטה" אורה לו למרות הקושי לאחר המכה הקריטית שקיבל.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אייס;
    חחחחח איזה אוובר-טקטיק.
    --
    אתה מורה לטוטודייל להשתמש באקדח מים על הרצפה, בעוד הנידורן מתחילה לרוץ לעברו.
    רגע לפני שהנידורן מגיעה אליו, טוטודייל מצליח לעוף באוויר- ונופל בדיוק על נידורן. טוטודייל יושב על נידורן, שלא יכולה לזוז וצוחק.

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שון, רשום.

התחלה לשון;
    אתה מתעורר השכם בבוקר, השמש רק יצאה.
    נאנח ומארגן את התיק, בידיעה שזה היום האחרון שלך בחדר- לפחות לזמן הקרוב.
    אתה יורד למטה ומופתע לגלות שהוריך חיכו לך, ועוד בשעה כה מוקדמת.
    "ידענו שתקום מוקדם לקראת היום הגדול, כרגיל.." ואתה מזהה בקולה כי היא מתרגשת. "מהיום אתה במסע משלך, בדיוק כמו אבא שלך."
    אבא לוחץ לך תיד ומסביר לך כמה הוא גאה. הוא מוסיף "ראינו את הפרופסור יוצא בדיוק לכיוון העיירה אולדייל, ממש לפני כמה דקות. אולי תוכל להשיג אותו".

דור;
    אתם ממשיכים בדרככם, אל עבר העיר פטאלבורג.
    כשלפתע אתה רואה מאמנת, "היי! רוצה קרב?" היא שואלת.
    "אין לך סיכוי מול הפוקימון שלי" היא טוענת בחוצפתה.

מייק;

אתה מורה לצ'רמנדר להמשיך לתקוף מקרוב, וצ'רמנדר צורח בקול רם.
    "פרואקי, תשתמש בבועות על הצוואר שלך על מנת לחסום את הצרחה!" קוראת קורה, ופרואקי עושה כך- ולא מושפע כלל מהצרחה של צ'רמנדר, הוא יורה בועות וצ'רמנדר מנסה להחזיר בגחלת-אך נפגע מהבועות, נראה כי הקרב לטובת פרואקי.
    "פרואקי, השתמש בליקוק!" קוראת קורה, "סיים את הקרב הזה!".

אייס;
    אתה מורה לטוטודייל, והוא רץ אל עבר החור ומתחיל לירות אקדח מים.
    לפתע מאחורי טוטודייל עפה נידורן באוויר, כשמטח חזק של מים מעיף אותה גבוה. טוטודייל פוזל אל עבר הנידורן, והיא נופלת על הרצפה באימה. לרגע נראה כי היא מוותרת, אך נידורן רצה לעבר טוטודייל- ומתקיפה אותו עם הקרן על מצחה, טוטודייל מועף אחורה, נראה כי ספג מכה קריטית.

מליפאן;
    אתה מורה לרהיהורן לנצל את הסיטואציה ולרקוע בסרסקיט, רהיהורן מסתובב ורוקע ברגליו על הסרסקיט בתוך השלולית.
    רהיהורן רוקע בעוצמה, כשלפתע שניכם קולטים שהסרסקיט ניצל את השלולית על מנת לברוח.
    סרסקיט משתמש במתקפה מהירה, וכשמתקרב אל רהיהורן- פוגע בו עם בועות מטווח 0.
    רהיהורן נפגע אך עדיין עומד, ונוהם אל עבר הסרסקיט בכעס. הוא פותח את פיו ויוצר כדור שזוהר בכתום, שלאט לאט מקבל צורה של אבן- ויורה אותה אל סרסקיט, שנפגע ונופל על הרצפה, נראה כי סרסקיט לא יכול להילחם עוד.

--רהיהורן למד בליסטה-- (Smack Down)
    "ליקוק. זהו זה!" אקרא בשמחה. הגוף שלו אולי עמיד לאש יחסית, אבל הלשון שלו תהיה בהחלט פגיעה מספיק! "צ׳ארמנדר מהר, גחלת ישירות על הלשון שלו ואז מהר גמור אותו עם שריטות!"

4. משתמש מנוסה
    אייס;
    חחחחח איזה אוובר-טקטיק.
    --
    אתה מורה לטוטודייל להשתמש באקדח מים על הרצפה, בעוד הנידורן מתחילה לרוץ לעברו.
    רגע לפני שהנידורן מגיעה אליו, טוטודייל מצליח לעוף באוויר- ונופל בדיוק על נידורן. טוטודייל יושב על נידורן, שלא יכולה לזוז וצוחק.
    א.קטצ'אם פעם אמר "רוצה אני להיות גיבור הכי שבעולם ;)
    ---------
    "חחחחח טוטודייל שמח שאתה נהנה אבל הגיע הזמן לחסל אותה לא?" אצחק ואז אתפקס על עצמי ואורה לו "תשתמש בשריטות על הגב והפנים של נידורן עד שהיא תתעלף!"

5. לא ברור בכלל
    אדם;
    ברגע שאתה שומע כי פרואקי מתכוון להשתמש בליקוק, אתה הוגה על רעיון גאוני ומורה לצ'רמנדר לכוון גחלת אל הלשון של פרואקי.
    פרואקי מנתר לכיוון צ'רמנדר, ומוציא את הלשון בכוונה ללקקו, כשלפתע מטח גחלת עוצמתי מצ'רמנדר מכווה לו את הלשון.
    "קי קי!" הוא צועק בכאב, וקורה נראת לחוצה. צ'רמנדר מתחיל לשרוט את פרואקי, ונראה כי הקרב עומד להיגמר. שני הפוקימונים תשושים. כשלפתע, בעודו נשרט ע"י צ'רמנדר, פרואקי מצליח לשחרר מטח אחרון של בועות מטווח 0.
    צ'רמנדר חוטף פגיעה ישירה של הבועות, ונוחת על הקרקע. מעולף. פרואקי בקושי מצליח לעמוד על רגליו, גם הוא חטף פציעה קשה.

אייס;
    אתה צוחק למראה טוטודייל, אך נראה שלא אכפת לו.
    הוא ממשיך לצחוק ולנופף בידיו כאילו הוא ברודיאו
    נידורן משתחררת מהאחיזה, ומשתמשת בבעיטה כפולה- שמעיפה את טוטודייל אחורה. מיד לאחר מכן היא משנה את הכיוון, ושועטת לעברו עם הקרן שלה. טוטודייל המופתע משתמש באקדח מים מלחץ, שפוגע ישירות בנידורן ומעלף אותה.
    הוא מושך באפו וצוחק

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אדם;
    ברגע שאתה שומע כי פרואקי מתכוון להשתמש בליקוק, אתה הוגה על רעיון גאוני ומורה לצ'רמנדר לכוון גחלת אל הלשון של פרואקי.
    פרואקי מנתר לכיוון צ'רמנדר, ומוציא את הלשון בכוונה ללקקו, כשלפתע מטח גחלת עוצמתי מצ'רמנדר מכווה לו את הלשון.
    "קי קי!" הוא צועק בכאב, וקורה נראת לחוצה. צ'רמנדר מתחיל לשרוט את פרואקי, ונראה כי הקרב עומד להיגמר. שני הפוקימונים תשושים. כשלפתע, בעודו נשרט ע"י צ'רמנדר, פרואקי מצליח לשחרר מטח אחרון של בועות מטווח 0.
    צ'רמנדר חוטף פגיעה ישירה של הבועות, ונוחת על הקרקע. מעולף. פרואקי בקושי מצליח לעמוד על רגליו, גם הוא חטף פציעה קשה.

אייס;
    נידורן משתחררת מהאחיזה, ומשתמשת בבעיטה כפולה- שמעיפה את טוטודייל אחורה. מיד לאחר מכן היא משנה את הכיוון, ושועטת לעברו עם הקרן שלה. טוטודייל המופתע משתמש באקדח מים מלחץ, שפוגע ישירות בנידורן ומעלף אותה.
    הוא מושך באפו וצוחק
    "צ׳ארמנדר חזור!" אקרא בעצב. "ניצחון מרשים."

7. לא ברור בכלל
    מייק;
    "עבודה נהדרת פרואקי" קוראת קורה, "חזור, מגיעה לך מנוחה ארוכה", ומחזירה אותו לפוכדור.
    "כן, בהחלט קרב מרשים. והקטע עם הגחלת והליקוק, גאוני!" אומרת קורה, וניצוץ זוהר בעיניה.
    "לאן אתה וצ'רמנדר מתכוונים ללכת עכשיו?" שואלת אותך.

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    מייק;
    "עבודה נהדרת פרואקי" קוראת קורה, "חזור, מגיעה לך מנוחה ארוכה", ומחזירה אותו לפוכדור.
    "כן, בהחלט קרב מרשים. והקטע עם הגחלת והליקוק, גאוני!" אומרת קורה, וניצוץ זוהר בעיניה.
    "לאן אתה וצ'רמנדר מתכוונים ללכת עכשיו?" שואלת אותך.
    "אני צריך לרפא את הפוקימונים שלי קודם כל. ואז אני מניח שעלי להמשיך להתאמן. זה היה הפסק מוחץ ואסור שזה יקרה שוב." אענה לה בקול רגוע.

9. לא ברור בכלל
    מייק;
    חחחח חשבתי רצית מרתון לא?
    -----
    אתה מסביר לקורה שעליך ללכת לרפא את הפוקימונים שלך, והיא מסכימה. "אם כך, אבוא איתך. גם אני צריכה לרפא את הפוקימונים שלי."
    אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, ואתה מופתע מעצם העובדה שהוא נראה הרבה יותר גדול מבחוץ. על אחד הקירות מפה ענקית של הואן עליה מביטים מספר מאמנים, קולר מים, מספר ספות ושולחן עגול קטן. מול הדלת הראשית עומד דלפק ובו אחות, לידה עומד פוקימון גדול ועגלגל האוחז בביצה.
    אתה וקורה הולכים אל האחות. "ברוכים הבאים אל מרכז הפוקימונים, תרצו לרפא את פוקימוניכם?" היא שואלת, ואתם מהנהנים בחיוב.
    אתם מגישים לפוקימון הורדרד את הפוכדורים והוא עונה בשמחה "צ'נסי צ'נס". הפוקימון מכניס אותם למגש שקוף הנראה עשוי זכוכית, ומניח אותו במכונה. המכונה מהבהבת, והוא מוציא את הפוכדורים - מחזיר לכם אותם. "תודה צ'אנסי, תודה האחות ג'ואי" אומרת קורה, ואתה מודה להם גם כן.
    "אני מתכוונת להישאר פה, אתה מתכוון להמשיך אל פטאלבורג?" שואלת אותך קורה בעניין רב.

Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    מייק;
    חחחח חשבתי רצית מרתון לא?
    -----
    אתה מסביר לקורה שעליך ללכת לרפא את הפוקימונים שלך, והיא מסכימה. "אם כך, אבוא איתך. גם אני צריכה לרפא את הפוקימונים שלי."
    אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, ואתה מופתע מעצם העובדה שהוא נראה הרבה יותר גדול מבחוץ. על אחד הקירות מפה ענקית של הואן עליה מביטים מספר מאמנים, קולר מים, מספר ספות ושולחן עגול קטן. מול הדלת הראשית עומד דלפק ובו אחות, לידה עומד פוקימון גדול ועגלגל האוחז בביצה.
    אתה וקורה הולכים אל האחות. "ברוכים הבאים אל מרכז הפוקימונים, תרצו לרפא את פוקימוניכם?" היא שואלת, ואתם מהנהנים בחיוב.
    אתם מגישים לפוקימון הורדרד את הפוכדורים והוא עונה בשמחה "צ'נסי צ'נס". הפוקימון מכניס אותם למגש שקוף הנראה עשוי זכוכית, ומניח אותו במכונה. המכונה מהבהבת, והוא מוציא את הפוכדורים - מחזיר לכם אותם. "תודה צ'אנסי, תודה האחות ג'ואי" אומרת קורה, ואתה מודה להם גם כן.
    "אני מתכוונת להישאר פה, אתה מתכוון להמשיך אל פטאלבורג?" שואלת אותך קורה בעניין רב.
    "אני עוד לא מוכן. אני יוצא להתאמן. את באה?" אאסוף את הפוקימונים שלי ואצא לדרך. יש לי רק מטרה אחת מול העיניים. להביור.

11. לא ברור בכלל
    אגב עדכנתי שותפים/יריבים בדף הראשי

מייק;

חחחח אתה רק בעיר הראשונה, ועברת שתי דרכים בקושי. יש זמן עד ללהביור חביבתי x:
    ---
    "אני.. אה.." קורה משפילה מבט לרגע, ואז עונה "אני אצטרף!"
    "לאן תרצה ללכת, בחזרה לדרך 103 או להמשיך לדרך המקשרת אל העיר פטאלבורג?" שואלת אותך קורה.

Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    אגב עדכנתי שותפים/יריבים בדף הראשי

מייק;

חחחח אתה רק בעיר הראשונה, ועברת שתי דרכים בקושי. יש זמן עד ללהביור חביבתי x:
    ---
    "אני.. אה.." קורה משפילה מבט לרגע, ואז עונה "אני אצטרף!"
    "לאן תרצה ללכת, בחזרה לדרך 103 או להמשיך לדרך המקשרת אל העיר פטאלבורג?" שואלת אותך קורה.
    מטרה ארוכת טווח עדיין נקראת מטרה מותק.
    צ׳ארמי זקוק למתקפות חדשות...
    ---
    "בואי נלך לאיפה שהיינו" אומר בשקט. "אני רוצה ללמד את צ׳ארמנדר מתקפה חדשה." ואצא לעבר דרך 1פ3 מחפש פוקימונים חדשים להילחם בהם.

13. משתמש מנוסה
    אדם;

אייס;
    הוא מושך באפו וצוחק
    "כל הכבוד טוטודייל, אני גאה בך! שמח שאתה נהנה מהניצחון הזה, הוא הראשון מבין רבים וטובים. אתה רוצה לחזור לפוקדור או להישאר בחוץ?" אשאל אותו ואעשה מה שבהחלטתו, אחר כך אזרוק פוקדור על נידורן ואקווה לתפוס אותה.

14. לא ברור בכלל
    מייק;
    אתה וקורה הולכים לעבר דרך 101, נראה כי המקום לא השתנה מאז שנלחמתם שם.
    אותם הפרפרים מעופפים מעל המים. אתה מבחין בפוקימון קטן אוכל גרגר מתחת לאחד העצים

אייס;
    טוטודייל מסמן לך כי הוא מעדיף להישאר מחוץ לכדור לבנתיים, או לפחות ככה אתה מבין מאקדח המים שהוא יורה עליך.
    מיד לאחר מכן, אתה שולף כדור מחגורתך וזורק אותו על נידורן.
    סיבוב ימינה.. סיבוב שמאלה.. רגל ימין בחוץ.. רגל ימין בפנים.. ולסובב אותה היטב.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. וזה כל העניין.. ובום, תפסת את נידורן.

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    מייק;
    אתה וקורה הולכים לעבר דרך 101, נראה כי המקום לא השתנה מאז שנלחמתם שם.
    אותם הפרפרים מעופפים מעל המים. אתה מבחין בפוקימון קטן אוכל גרגר מתחת לאחד העצים

אייס;
    טוטודייל מסמן לך כי הוא מעדיף להישאר מחוץ לכדור לבנתיים, או לפחות ככה אתה מבין מאקדח המים שהוא יורה עליך.
    מיד לאחר מכן, אתה שולף כדור מחגורתך וזורק אותו על נידורן.
    סיבוב ימינה.. סיבוב שמאלה.. רגל ימין בחוץ.. רגל ימין בפנים.. ולסובב אותה היטב.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. וזה כל העניין.. ובום, תפסת את נידורן.
    "צ׳ארמנדר צא לשם ותתחיל עם גחלת!" אפקוד על צ׳ארמנדר. "מיד לאחר מכן תתקרב ותשרוט! אנחנו הולכים על התקםה במלוא הכח!"

עמוד 14 מתוך 100 ראשוןראשון ... 412131415162464 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •