אדם;
ברגע שאתה שומע כי פרואקי מתכוון להשתמש בליקוק, אתה הוגה על רעיון גאוני ומורה לצ'רמנדר לכוון גחלת אל הלשון של פרואקי.
פרואקי מנתר לכיוון צ'רמנדר, ומוציא את הלשון בכוונה ללקקו, כשלפתע מטח גחלת עוצמתי מצ'רמנדר מכווה לו את הלשון.
"קי קי!" הוא צועק בכאב, וקורה נראת לחוצה. צ'רמנדר מתחיל לשרוט את פרואקי, ונראה כי הקרב עומד להיגמר. שני הפוקימונים תשושים. כשלפתע, בעודו נשרט ע"י צ'רמנדר, פרואקי מצליח לשחרר מטח אחרון של בועות מטווח 0.
צ'רמנדר חוטף פגיעה ישירה של הבועות, ונוחת על הקרקע. מעולף. פרואקי בקושי מצליח לעמוד על רגליו, גם הוא חטף פציעה קשה.
אייס;
אתה צוחק למראה טוטודייל, אך נראה שלא אכפת לו.
הוא ממשיך לצחוק ולנופף בידיו כאילו הוא ברודיאו
נידורן משתחררת מהאחיזה, ומשתמשת בבעיטה כפולה- שמעיפה את טוטודייל אחורה. מיד לאחר מכן היא משנה את הכיוון, ושועטת לעברו עם הקרן שלה. טוטודייל המופתע משתמש באקדח מים מלחץ, שפוגע ישירות בנידורן ומעלף אותה.
הוא מושך באפו וצוחק
ספוילר
מייק;
חחחח חשבתי רצית מרתון לא?
-----
אתה מסביר לקורה שעליך ללכת לרפא את הפוקימונים שלך, והיא מסכימה. "אם כך, אבוא איתך. גם אני צריכה לרפא את הפוקימונים שלי."
אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, ואתה מופתע מעצם העובדה שהוא נראה הרבה יותר גדול מבחוץ. על אחד הקירות מפה ענקית של הואן עליה מביטים מספר מאמנים, קולר מים, מספר ספות ושולחן עגול קטן. מול הדלת הראשית עומד דלפק ובו אחות, לידה עומד פוקימון גדול ועגלגל האוחז בביצה.
אתה וקורה הולכים אל האחות. "ברוכים הבאים אל מרכז הפוקימונים, תרצו לרפא את פוקימוניכם?" היא שואלת, ואתם מהנהנים בחיוב.
אתם מגישים לפוקימון הורדרד את הפוכדורים והוא עונה בשמחה "צ'נסי צ'נס". הפוקימון מכניס אותם למגש שקוף הנראה עשוי זכוכית, ומניח אותו במכונה. המכונה מהבהבת, והוא מוציא את הפוכדורים - מחזיר לכם אותם. "תודה צ'אנסי, תודה האחות ג'ואי" אומרת קורה, ואתה מודה להם גם כן.
"אני מתכוונת להישאר פה, אתה מתכוון להמשיך אל פטאלבורג?" שואלת אותך קורה בעניין רב.
ספוילר
אגב עדכנתי שותפים/יריבים בדף הראשי
מייק;
חחחח אתה רק בעיר הראשונה, ועברת שתי דרכים בקושי. יש זמן עד ללהביור חביבתי x:
---
"אני.. אה.." קורה משפילה מבט לרגע, ואז עונה "אני אצטרף!"
"לאן תרצה ללכת, בחזרה לדרך 103 או להמשיך לדרך המקשרת אל העיר פטאלבורג?" שואלת אותך קורה.
ספוילר
מייק;
אתה וקורה הולכים לעבר דרך 101, נראה כי המקום לא השתנה מאז שנלחמתם שם.
אותם הפרפרים מעופפים מעל המים. אתה מבחין בפוקימון קטן אוכל גרגר מתחת לאחד העצים
אייס;
טוטודייל מסמן לך כי הוא מעדיף להישאר מחוץ לכדור לבנתיים, או לפחות ככה אתה מבין מאקדח המים שהוא יורה עליך.
מיד לאחר מכן, אתה שולף כדור מחגורתך וזורק אותו על נידורן.
סיבוב ימינה.. סיבוב שמאלה.. רגל ימין בחוץ.. רגל ימין בפנים.. ולסובב אותה היטב.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. וזה כל העניין.. ובום, תפסת את נידורן.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)