פורסם במקור על ידי
The Charmander
דקסטר -
"אני אשמח להילחם בך!" אומר המאמן. "שמי צ'אק. בוא נילחם כדי להתכונן למכון של ברוק! קרב שתיים על שתיים בא בטוב?" הוא מסתכל על החגורה שלך ורואה שבצד הפוקדורים המלאים יש לך רק פוקדור אחד. "אני מציע לך לתפוס פוקימון אחד נוסף לפני שנילחם. אחרי הכל ברוק נלחם רק נגד מי שיש לו שני פוקימונים!"
אלון -
אתה מכניס את הפוקדור לכיס וממשיך ללכת בדרך המדברית, מנסה להתעלם ככל שתוכל ממאמנים ופוקימונים שבדרך. לאחר כמה שעות הליכה אתה קולט שאתה כבר לא הולך על השביל הלבן וכשאתה מביט סביבך אתה רואה רק דיונות חוליות. השמש קפחה על צווארך ואתה מתחיל להתעייף. אתה מתיישב על החול בעייפות וקולט להפתעתך פתח באחת הדיונות, אתה ממהר פנימה ובתדהמה אתה מגלה שבתוך הדיונה היה מבנה מתכתי ומואר. הכל היה קריר ונראה שלא היה אף אחד ששמר על המבנה. אתה מטייל בפנים ולפתע אתה שומע קולות מתלחששים. לפני שאתה מספיק לראות במה מדובר גבר לבוש בגדים לבנים פונה אליך. "שלום, אני מניח שהלכת לאיבוד. בוא נרפא לך את הפוקימונים ונחזור חזרה לסטון ויל. לא חושב שיש לך מה לחפש פה." הוא אומר מרפא לך את הפוקימונים במכשיר שדומה למכשיר במרכז הפוקימונים ומראה לך את היציאה מהחדר.
טובי -
וויסמר מדלג כמו ארנב מוכן לחמוק לכל מתקפה שבאה מצי'מצאר אך אתה זה שתוקף ראשון, לכן צ'מצאר פשוט המתין עד שוויסמר צורח בקול מפחיד שגורם לכל הנוכחים לסתום אוזניים ואז הוא מזדרז לנגוח את צ'ימצ'אר בנגיחת זן. צ'ימצ'אר חומק באלגנטיות ומתייצב מאחורי וויסמר. "עכשיו, תכנית זדונית ואז סחרור אש!" קרא המאמן. עיניו של צ'ימצאר בהקו באור עצמתי ואז בעצמה אדירה ומעוררת השראה, מעין מערבולת אש כלאה את וויסמר וניצוצות אש פגעו בו. המתקפה היתה עמידה מאוד ולא נראית כאילו הולכת להתפוגג ללא ההתערבות של וויסמר!
בל -
"אני לא יודע אם יש משהו מענין לעשות בעיר, אני מציע שנצא לדרכים כבר. יש כל כך הרבה לראות ולחוות, אין לי כח להיות תקוע בעיר עוד דקה אחת!" אומר לך נח. לפתע אתה רואה את פרופ' אוק פונה אליך. "ראיתי את הקרב שלך ואני בהחלט התרשמתי, אז החלטתי לפנק אותך לכבוד ההחג היהודי סוכות." צחק אוק עם ההומור הדפוק שלו. "קח, זוהי פוקימונית מיוחדת מאוד." הוא אומר ומגיש לך פוקדור ונעלם.
לוקאס -
המכה החשמלית אומנם הסתננה מעט בזכות טילי הסיכות אך לא היה בכדי למנוע את המתקפה כולה, סקורפי היה עדיין לכוד בתוך הרשת וזה החזיק כמו כלוב מחשמל. בנתיים סופת החולות המשיכה להפריע לסקורפי בעין והוא כבר החל להתנשף בכבדות.