Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 276
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שגיאות כתיב זה בגלל שאני ממהר יכולת להעיר לי..
    2. היית אומר אתה פשוטמ כופה עלי ליתפוס איזה פוקימון - לא יותר קל להגיד לי שאני חייב ליתפוס פוקימון לפני המכון אז הייתי כותב שאני הולך לאחת הדרכים ומחפש פוקימון לתפיסה מה כל כך קשה להעיר אם תביט במ"ת שלי תראה שסבלתי משתמשים גרועים מאד אבל לא נכנעתי נתתי להם טיפים בפרטי הערתי להם הסברתי להם לא העפתי אותם בלי שום הסבר..

2. Professional Design
    מה זה דילגת עליי ועל עומר !

3. A little MONSTER
    שם: <=====
    דניס-אתה מחזיר את שני הפוקימונים, וצועד אל עבר האיצטדיון הגדול, עוד כמה דקות התחרות מתחילה, אז אתה ממהר, רץ ברחוב הראשי בעיירה האירופאית הזו, ומגיע לאיצטדיון, נשארה תלבושת אחרונה. אתה לובש אותה והיא לא ממש נוחה. התור שלך מגיע בעוד 5 דקות. מה תעשה?

עומר-אתן מגיעות למרכז הפוקימונים, "עכשיו את צריכה להכיר את הפוקימונים שלך טוב מתמיד." היא עונה לך. לפתע ניגשת אליכם האחות ג'וי "סליחה בנות, אחת מכן אולי תרצה לאמץ גלום () היא שואלת אתכן "השאירו אותו פה מאתמול, והוא בודד." מה תעשי?

רועי-אתה נותן להאונדם את הפחם, והוא שם אותו על מצחו, ולפתע הוא נראה הרבה יותר חזק. הוא מלקק אותך ואתם הולכים לחפש פוקימונים. אתה מגיע ליער, אבל הוא שונה מהקודם אתה מוצא בו את הפוקימונים הבאים:
    , אבל בכמות גדולה, ולמעשה, אתה מרגיש דיי מפוחד ביער. מה תעשה?

קורן-מוזמן להתחיל, ההתחלה בע"מ 1.

4. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי TaL~ צפה בהודעה

עומר-אתן מגיעות למרכז הפוקימונים, "עכשיו את צריכה להכיר את הפוקימונים שלך טוב מתמיד." היא עונה לך. לפתע ניגשת אליכם האחות ג'וי "סליחה בנות, אחת מכן אולי תרצה לאמץ גלום () היא שואלת אתכן "השאירו אותו פה מאתמול, והוא בודד." מה תעשי?

"כן ברור!" אומר בחיוך "מה צריך לעשות?"

לא רוצה נידורן הוא מכוער ויש לי מספיק! XD
    תן לקורן 3>
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. Professional Design
    רועי-אתה נותן להאונדם את הפחם, והוא שם אותו על מצחו, ולפתע הוא נראה הרבה יותר חזק. הוא מלקק אותך ואתם הולכים לחפש פוקימונים. אתה מגיע ליער, אבל הוא שונה מהקודם אתה מוצא בו את הפוקימונים הבאים:
    , אבל בכמות גדולה, ולמעשה, אתה מרגיש דיי מפוחד ביער. מה תעשה?

"מעולה" אחשוב לעצמי ואגיד "הנדאום ! השתמש בנביחה ואז בגחלת לעבר גסטלי !"
    (אפשר שבאדו יהיה בת ?)

6. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    התחלה
    זהו בוקר חמים ומואר, כיאה לחודש מאי בדרום המחוז. אתם קמים מהמיטה אחרי לילה של שינה טרודה, ומתארגנים לאט לאט, מנסים ל'ספוג' כמה שיותר מהבית אחרי שתצאו למסע לזמן לא מבוטל. אתם מצחצחים שיניים, מארגנים את המיטה, ומתגנבים לחדר של אחותכם הקטנה 'ליזי' אתם חושבים 'תשמרי על אימא.. היא אוהבת אותך מאוד.' אימכם מחכה לכם בסלון ליד השולחן עם אוכל מוכן.
    אתם אוכלים ומשוחחים ללא מילים, כאשר מגיעה השעה 7:00 אתם ניפרדים בחיבוק חזק וארוך, ואמכם לוחשת לכם "אני אוהבת אותך." ואתם יוצאים מהדלת, מבלי להסתכל לאחור. אתם מגיעים אל בית גדול ומפואר, שרשום בכניסה באותיות כסף:
    'כאן גרה פרופסור אואסיס'
    אתם עומדים מול דלת העץ, ודופקים עליה.
    "רגע!" נשמעת צעקה מבחוץ ומולכם עומדת הפרופסור ישנונית ובחלוק רחצה. "כן מה תרצה/י?" היא שואלת אתכם בקול חצי ישן.

אופי: חושני, סוטה, סקסי, פראי XD
    סתם סתם..
    נבון, נדיב, מתחשב, אך גם שחצן, קצר פתיל (יעני מתרגז בקלות), חסר סבלנות.
    ---------------------------------------------------------------
    "אמ.. שלום לך" אומר בביישנות. :אמ.. אני בערך.. רוצה להתחיל את המסע שלי" אומר לו בהיסוס.
    "אתה יודע, אם זה לא מפריע לך עכשיו".
    (שכאן נכנס הקטע של המתחשב XD)
    ε(●̮̮̃•̃)з

7. A little MONSTER
    עומר-"אשמח אם פשוט תאמצו אותה, אין לנו איך לטפל בה.." היא אומרת בעצב ומושיטה לך את הפוקדור. מה תעשי?

רועי-קיבלת נידורן זכר, ובאדו יכולה להיות נקבה, בטח (:
    --
    האונדום נובח אל עבר גאסטלי, ואז תוקף בגחלת חזקה במיוחד אל עבר גסטלי, בגלל הפחם, והנביחה. הגסטלי נפגע ומתעצבן. הוא שולח פצצת רפש שמרעילה את האונדם. מה תעשה?

קורן-"מצטערת, אבל אני נורא עסוקה." היא אומרת לך ונותנת לך פוקדור. "בהצלחה במסע!" היא אומרת וסוגרת את הדלת. מה תעשה?

8. the bitch is back
    עומר-"אשמח אם פשוט תאמצו אותו, אין לנו איך לטפל בו.." היא אומרת בעצב ומושיטה לך את הפוקדור. מה תעשי?

"תודה" אומר בחיוך לאחות ג'וי.
    "אני יודעת בדיוק מה אני רוצה לעשות איתו" אומר בחיוך לג'ני .
    "בואי איתי" אומר לה בחיוך ואלך איתה במהירות לחנות לחפש אבן שמש

9. משתמש מנוסה
    קורן-"מצטערת, אבל אני נורא עסוקה." היא אומרת לך ונותנת לך פוקדור. "בהצלחה במסע!" היא אומרת וסוגרת את הדלת. מה תעשה?
    "אמ.. אוקיי..." אמלמל אל הדלת הסגורה. "אני מניח שנתקעתי איתך, הא?" ארים את הפוקדור מול עיני ואלחש את זה.
    "אני מניח שזה מה שנשאר לעשות.. פוקדור, צא!" אצעק בקול, די בהתרגשות, ואחכה לראות איזה פוקימון קיבלתי.
    ε(●̮̮̃•̃)з

10. A little MONSTER
    עומר-יש לך גלום, ברכותיי 3:
    ---
    אתן מגיעות לחנות, ושם מברך אתכם לשלום מר פוג'י: "אוכל לעזור לכן במשהו בנות?" הוא שואל בחיוך.

קורן-דרמה קווין או לא דרמה קווין? P:
    ---
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר, אתה מרגיש צביטה קלה בלב מרוב התרגשות (סתם בשביל הדרמה :P), הפוקדור מתגלגל לו ומתחיל לזהור, הוא שולח קרן בהירה אל עבר האדמה, קרן אשר מקבלת צורה של צ'יינצ'ו!, צ'יינצ'ו נראה נחמד למראה ומנסה לזחול על כתפייך. מה תעשה?

11. the bitch is back
    עומר-יש לך גלום, ברכותיי 3:
    ---
    אתן מגיעות לחנות, ושם מברך אתכם לשלום מר פוג'י: "אוכל לעזור לכן במשהו בנות?" הוא שואל בחיוך.

"אני רוצה לקנות אבן שמש" אומר לו בחיוך "כמה זה?"
    גיל! 3>

12. היכל התהילה
    דניס-אתה מחזיר את שני הפוקימונים, וצועד אל עבר האיצטדיון הגדול, עוד כמה דקות התחרות מתחילה, אז אתה ממהר, רץ ברחוב הראשי בעיירה האירופאית הזו, ומגיע לאיצטדיון, נשארה תלבושת אחרונה. אתה לובש אותה והיא לא ממש נוחה. התור שלך מגיע בעוד 5 דקות. מה תעשה?
    "איך הולכת תחרות תיאום?" אני אשאל מאמן/ת שנראים לי מנוסים

13. משתמש מנוסה
    קורן-דרמה קווין או לא דרמה קווין? P:
    ---
    אתה זורק את הפוקדור לאוויר, אתה מרגיש צביטה קלה בלב מרוב התרגשות (סתם בשביל הדרמה :P), הפוקדור מתגלגל לו ומתחיל לזהור, הוא שולח קרן בהירה אל עבר האדמה, קרן אשר מקבלת צורה של צ'יינצ'ו!, צ'יינצ'ו נראה נחמד למראה ומנסה לזחול על כתפייך. מה תעשה?
    "איכסה ג'וק!" אצרח וארביץ לו עם אבן XD
    ---
    "אוי.. כמה חמוד אתה" אומר ברכות ואלטף אותו קלות. "רגע.. אתה לא פוקימון מים או משהו?.. איך אתה חי מחוץ למים?".
    "נו.. אולי אתה מיוחד, טוב, לא אולי, בטוח" אחייך אליו.
    ε(●̮̮̃•̃)з

14. A little MONSTER
    עומר-"אבן שמש לבדה עולה 250$, אבל כעת יש לנו מבצע, ובתמורה ל-500$, תוכלי לקבל אבן שמש, ועוד שני אבנים לבחירתך!" הוא אומר לך בחיוך, מה תעשי?

דניס-"אתה באמת לא יודע? הא!" אחד עונה לך בשחצנות "טוב, קודם אתה צריך להכין מהלך, שילוב של כמה מתקפות, שיצא יפה, לא מכוער, ברור!? ואז יהיה קרב." הוא אומר והולך ישר, עוד דקה התור שלך. מה תעשה?

קורן-XDDD
    ---
    צ'ימצ'ו מחייך אלייך ברוגע, ניכר כי יש לו טבע אוהב ורגוע. הוא עולה על גבך, על תיק הגב בו יש חפצים שונים. מה תעשה כעת?

15. the bitch is back
    עומר-"אבן שמש לבדה עולה 250$, אבל כעת יש לנו מבצע, ובתמורה ל-500$, תוכלי לקבל אבן שמש, ועוד שני אבנים לבחירתך!" הוא אומר לך בחיוך, מה תעשי?
    "אהה סבבה," אומר בחיוך "תביא לי גגם שתי אבני ירח" אומר לו בחיוך.
    אחרי שהוא יביא לי את האבנים, אצא החוצה ואתן לגלום את האבן שמש ואחכה שהיא תתפתח.
    גיל! 3>

עמוד 15 מתוך 19 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •