Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 121 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה

סם:

טוטודייל התקשה אבל ברגע האחרון כשהוא היה כבר במתקפת סילון האקווה הוא הוסיף קצת מים, פוניטה בהתחלה לא הצליחה, אחרי כמה ניסיונות היא כן הצליחה, הגעתם לפיצול, אתם הולכים לדרך 1, 2 או 3?

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    "כל הכבוד פוניטה" אומר ואלך אלי ואלטף אותה הראש "כל הכבוד גם לך טוטודייל אבל תנסה את זה שוב!" אומר לו ואפנה לפוניטה "את תשתמשי בגלגל להבה ואת תעקבי אחרי טוטודייל ושהוא עובר דרך אקדח המים עם סילון האקווה את תעקבי אחריו וזה יראה יפה" אומר לה בעודי ממשיך בדרך 2

2. משתמש מנוסה
    קאי:

אתה הולך בדרך מספר 3 ומגיע למבנה ענק שיש עליו שלט: "ליגת הפוקימונים, מחוז ג'רמו", השומר שואל: "רק למי שצבר 10 תגים מותר להיכנס לליגה"

אני חוזר ופונה לדרך מספר 2

3. משתמש מנוסה
    קווין:

הילד אמר לך: "מה דעתך על TM של כדור צל? וויבייל שלך יוכל ללמוד את זה, רק שתדע צ'רמנדר שלא יודע אפילו להוציא להבות כמו שצריך לא נקרא מיומן"

"מיומן לא רק אומר מתקפות.. עברנו הרפתקאות ביחד והוא למד המון, כולל מהקרב שלנו."

"בכל מקרה, סגרנו.. ביצה+כדור צל תמורת צ'רמנדר."

"אם אתה רוצה לדעת.. אני לא מתכוון ללמד את וויביל כדור צל, אני רוצה ללמד כדור צל פוקימון מים מסויים שאני ממש רוצה, ראית במקרה באיזור סלוופוקים, הם אוהבים להתגורר במקומות חשוכים, אולי יש איזו מערה בסביבה?"

4. משתמש מנוסה
    נועם:

אתה מחפש אימון ורואה שהפוקימונים שלך כבר די מאסו מהמקום הזה, כדאי להמשיך משם

סם:

הפוקימונים שלך כבר התעייפו, הגעתם לעיר מג'ירה סוף סוף

קאי:

באמצע הדרך חזרה לפיצול נתקלתם ב שחוסם את הדרך

קווין:

הילד חייך ואמר: "סלוופוק לא תמצא כאן, אבל אני יכול להגיד לך איפה יש מקום קרוב שבו תוכל למצוא המון אבסול"
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-12-2010 בשעה 07:00 PM

5. משתמש מנוסה
    נועם:

תרגע קצת, אתה עוד בדרך 1 אין שם חנות, כדי להגיע בכלל לחנות אתה צריך לחזור לפיצול ולהגיע לעיר מג'ירה, שלא לדבר על הדרך לביצה ולעבור אותה כדי להגיע ליער דרגו, תתקן את התגובה

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    ערכתי... סליחה...

6. משתמש מנוסה

סם:

הפוקימונים שלך כבר התעייפו, הגעתם לעיר מג'ירה סוף סוף

[/COLOR]
    "טוב תחזרו" אומר להם ואלך למרכז הפוקימונים לרפא אותם ואחפש מישהו שיוכל לעזור לי בשילובים טובים

7. משתמש מנוסה

קווין:

הילד חייך ואמר: "סלוופוק לא תמצא כאן, אבל אני יכול להגיד לך איפה יש מקום קרוב שבו תוכל למצוא המון אבסול"
    "כן שמעתי שיש עיירה מלאה בהם... הם לא ממש מעניינים אותי זה כמו וויביל רק הולך על 4 ובלי אלמנט הקרח"

"אתה כבר עברת את המכונים, תוכל לכוון אותי למכון קרוב שלא קשה מידי לנצח?"

"והינה הפכודור של צ'רמנדר, בבקשה"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

לגריימר היה קצת נמאס מזה, הוא ירה פיצצת בוץ על פאנפי וצ'ימצ'אר וחזר לביצה המלוכלכת
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    אני אומר להם" היתם מצוינים" ומחזיר אתם לפוכדר שלהם והולך אל יער דרקו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    קאי:

באמצע הדרך חזרה לפיצול נתקלתם ב שחוסם את הדרך

"תוכל בבקשה לזוז מהדרך."אני מבקש ממנו אם זה לא פועל אני חוזר אחורה קצת ועוקף אותו דרך מקום אחר.

10. משתמש מנוסה
    קווין:

"אם אבסול זה לא ממש מציאה בשבילך, בבקשה אתה יכול לעשות כל מכון" אמר הילד והמשיך: "אתה יודע איך יש לי כל TM? כל פעם שיש לי זמן פנוי אני הולך לשם או ליער מדריס, אבסול אחד מחליפים בעד 30 סוגים של TM, הסכין שעל ראשו של אבסול יכול לחתוך קיר ברזל בנגיעה, ובוא אני אספר לך עוד משהו, אבסול יכול ללמוד מתקפות מאלמנט הקרח האש המים והרוח, ואפילו מהמעוף מהחשמל ומהעל חושי, ואם אתה רוצה בוא מול אבסול שלי עכשיו עם וויבייל"

ליאור:

כדי להגיע ליער דרגו צריך לעבור את הביצה, אתה צריך למצוא דרך לעבור אותה

סם:

קול גדול של רמקול נשמע: "ההרשמה לתחרות הפוקימונים של העיר מג'ירה תסתיים בעוד 5 דקות, ההרשמה לתחרות הפוקימונים של העיר מג'ירה תסתיים בעוד 5 דקות"

קאי:

עברת אותו בהצלחה, לפתע מתפטל על השביל

11. משתמש מנוסה
    קווין:

"אם אבסול זה לא ממש מציאה בשבילך, בבקשה אתה יכול לעשות כל מכון" אמר הילד והמשיך: "אתה יודע איך יש לי כל TM? כל פעם שיש לי זמן פנוי אני הולך לשם או ליער מדריס, אבסול אחד מחליפים בעד 30 סוגים של TM, הסכין שעל ראשו של אבסול יכול לחתוך קיר ברזל בנגיעה, ובוא אני אספר לך עוד משהו, אבסול יכול ללמוד מתקפות מאלמנט הקרח האש המים והרוח, ואפילו מהמעוף מהחשמל ומהעל חושי, ואם אתה רוצה בוא מול אבסול שלי עכשיו עם וויבייל"

"אין צורך.. הסיבה שאני לא רוצה אבסול היא בגלל שאני לא אוהב שני פוקימונים מאותו סוג בשישיה שלי.. ותיכננתי לתפוס האנדור או האנדום, הם הרבה יותר מהירים מאבסול וגם יש להם סטאב על אלמנט האש, אולי הם לא יכולים ללמוד מים וחשמל אבל בישביל זה יש לי את האלקיד שנתתה לי ואת הסלוופוק שאני הולך לתפוס, אבל אם אמרת שמקבלים עליהם 30TM אני בשמחה אתפוס אחד אבל לא כרגע, אני קודם רוצה לנסות את מזלי באחד המכונים.."

12. משתמש מנוסה
    קאי:

עברת אותו בהצלחה, לפתע מתפטל על השביל
    אני מתעלם ומחפש פוקימונים או מאמנים

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

כדי להגיע ליער דרגו צריך לעבור את הביצה, אתה צריך למצוא דרך לעבור אותה

[/COLOR][/COLOR]
    אני חוזר והולך אל דרך 4
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    נועם:

אתה מחפש אימון ורואה שהפוקימונים שלך כבר די מאסו מהמקום הזה, כדאי להמשיך משם

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    אוקי אתם רוצים לעבור אין בעיה אני ממשיך איתם לעיר ריימונג' לתפוס או להילחם נגד אבסול שמעתי שהם שווים המון TM או פוקימונים או כסף... שווה לתפוס קדימה בואו נזוז

15. משתמש מנוסה
    קווין:

הילד אמר: "נכון שהאונדום רץ מהר יותר, אבל אבסול קל ויש לו תזוזות מהירות ומבחר מתקפות, זה דומה לפלייגון של לוסי, אלופת ג'רמו, הוא יכול להתמודד כמעט מול כל סוג אבסול, אבסול יכול להשתמש במתקפות מיוחדות בכוח יותר גדול מאלקיד וסלופוק אבל איך שאתה רוצה, בהצלחה", אתה מתקדם ולפתע רואה מכון לא רשמי

ליאור:

אתה ממשיך לדרך 4 ולפתע אתה רואה רץ אליך

קאי:

אתה רואה קטנה משחקת לה

נועם:

אתה מגיע לעיר רימונז' ורואה כמו שרצית, הוא מאוד תוקפני ומוכן לקרב

עמוד 50 מתוך 121 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •