התחלה:
אתם בביתכם, בעיר לאדי, ומתעוררים לשעה 10:34 ונזכרים שעליכם להגיע לדואר, לבדוק אם יש דואר. אתם מתארגנים מהר ובודקים דואר ואתם קוראים במעטפה העליונה:
"לכבוד קנווד
ליד ביתך יהיה בשעה 11:00 איש שייתן לך את הפוקימון שרצית כשדיברנו על היציאה שלך למסע שלך במחוז דרייגנו. שיהיה לך בהצלחה, הפרופסור נילי."
אתם בודקים מה השעה ורואים 11:54. מה תעשו?
מה!!! צועק ומסתכל על השעון ורואה שהוא בלי בטריה "אני חיב למהר"
ויצא מהבית בריצה מהירה
התחלה:
אתם בביתכם, בעיר לאדי, ומתעוררים לשעה 10:34 ונזכרים שעליכם להגיע לדואר, לבדוק אם יש דואר. אתם מתארגנים מהר ובודקים דואר ואתם קוראים במעטפה העליונה:
"לכבוד דוויס,
ליד ביתך יהיה בשעה 11:00 איש שייתן לך את הפוקימון שרצית כשדיברנו על היציאה שלך למסע שלך במחוז דרייגנו. שיהיה לך בהצלחה, הפרופסור נילי."
-------------------
אני רץ הכי מהר שלי לעבר הבית בתקווה שלא פיספסתי את האיש.
שם משתמש: scorpio
שם במשחק:מתן
תמונת מאמן (ספריט):
רקע: מתן גדל ללא אבא מפני שהוא נהרג לפני שמתן נולד מסיבה לא ידועה.
יום אחד, אימו של מתן קראה לו וסיפרה שאביו נרצח ע"י פוקמון של חייל מצוות קסין. באותו יום מתן החליט לצאת ולנקום בצוות הזה.
כסף: 300$
פוקימון התחלתי:
פוקימונים בקופסא:
ציוד:![]()
נערך לאחרונה על ידי scorpio, 06-16-2010 בשעה 06:55 PM
שם משתמש:elbaz2008
שם במשחק:רד
תמונת מאמן (ספריט):אין לי...אשמח אם תוסיף לי אני לא יודע מאיפה...
רקע: 1-4 :גדל כיתום עם דודו,אמו ואביו נטשו אותו ודודו מצא אותו צורח מרעבבבית הוריו.
היה ילד חכם מאוד אך חשב שהוא עול על דודו ועזב את בית הספר בגיל צעיר והתחיל לעבוד.ביום בו יצא למסעו הניח מעטפה ובה היה רשום:"דוד יקר!הצלת את חיי ואני חב לך אותם גידלת אותי כמו בינם והשקעת שלא יחסר לי כלום.עכשיו תורי לדעוג לך.מצורף למעטפה זה 3000$".
כסף: 300$ (לא לגעת)
פוקימון התחלתי: טוטודייל
פוקימונים בקופסא: (לא לגעת)
ציוד:(לא לגעת)
קרדיט ענק לרועי!
טופס הרשמה:
שם משתמש:monster
שם במשחק:ליאור
תמונת מאמן (ספריט):
רקע: ליאור נולד למשפחה עשירה אחת המשפחות הכי עשירות בעולם. אביו של ליאור היה מאמן על והפוקימון הכי אהוב שלו היה איינפריפ והוא היה גם הפוקימון הכ י חזק שלו. ולכן כאשר ליאור שמע שהוא ממתחיל ליהות מאמן אז הוא רצה שהיה לו צ'ימצ'אר חזק שגם יתפתח לצורה האחרונה שלו וליאור היה מאמן על כמו אביו.
כסף: 300$ (לא לגעת)
פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
פוקימונים בקופסא: (לא לגעת)
ציוד:(לא לגעת)
[/COLOR]
נערך לאחרונה על ידי monster, 06-16-2010 בשעה 06:07 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
LordAbizi
אתה רץ לביתך ומיגע לבסוף לביתך אחרי איחור כ"כ גדול. "מזל שהגעת, אל תדאג, ב54 הדקות האלו היו לי כמה דברים לעשות אז מזל שאיחרת." אמר האיש המוזרואז הוא מביא לך פוקדור ואומרת "הנה הפוקימון שבחרת, שיהיה לך בהצלחה. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאה.". מה תעשה?
TheRealPimpRoma
האמת שאני זוכר אותך בהתחלה של המשחק, היית הראשון עם יותר מ4 פוקימונים...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות מתיבת הדואר הרחוקה לביתך ומגיע ורואה איש"מצטער על האיחור של 54 דקות אדוני," אומר האיש שהתנשף, כאילו גם הוא הגיע רק הרגע. פתאום האיש מוציא פוקדור מכיסו ומגיש לך אותו ואומר "הנה הפוקימון שביקשת. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאהשיהיה לך בהצלחה.". מה תעשה??
חחממווססססס-חי!!!!
אתה רץ במהירות מתיבת הדואר הרחוקה לביתך ומגיע ורואה איש"מצטער על האיחור של 54 דקות אדוני," אומר האיש שהתנשף, כאילו גם הוא הגיע רק הרגע. פתאום האיש מוציא פוקדור מכיסו ומגיש לך אותו ואומר "הנה הפוקימון שביקשת. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאהשיהיה לך בהצלחה.". מה תעשה??
Tony Tony Chopper
אתה רץ לביתך ומיגע לבסוף לביתך אחרי איחור כ"כ גדול. "מזל שהגעת, אל תדאג, ב54 הדקות האלו היו לי כמה דברים לעשות אז מזל שאיחרת." אמר האיש המוזרואז הוא מביא לך פוקדור ואומרת "הנה הפוקימון שבחרת, שיהיה לך בהצלחה. עכשיו אתה צריך להגיע לעיר הבאה.". מה תעשה?
shayrahamim
buizel שולט
scorpio elbaz2008 monster
יש רק שתי מקומות:
scorpio- הרקע די עלוב, "תמיד רציתי להיות מאמן פוקימונים" כולם יותר הרחיבו והרקע של השתיים האחרים יותר שווה...
elbaz2008- בשביל זה קיים האתר pokemonelite2000.com או משהו כזה, יש לך שם... התמונה היא לא משהו הכי חשוב, אבל אני לא רוצה להקלע למצב שבו התמונה לא תמצא חן בעיניך ואצטרך להחליף 8000 פעם... לא כזה קשה למצוא תמונה
monster- רקע קצר מידי, יש מצב אתה מרחיב טיפה?
אף-אחד ממכם לא מתקבל, תנסו לתקן...
*עריכה*
monster- רקע נחמד+. אתה יכול להתחיל להגיב.
חזרתי!!
"תודה רבה לך" אני אומר לאיש בהתרגשות.
buizel שולט
"קדימה היגע הזמן לראות אותך" אני אומר וזורק את הפוכדור לאוויר.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
התחלה:
"לכבוד __ג'ון דו _____(שמכם)
אני רץ אל עבר המעבדה.
shayrahamim
אתה יוצא מהעיר לאדי לכיוון העיר האריאן דרך אזור שמכוסה עצים שעליהם פוקימוני חרק. אתה רואה שלט שעליו כתוב "דרך 601- דרך החרקים" נכנסת דרך דרך 601 שפתאום מופיע מולךשרוצה להלחם בך.
buizel שולטאתה זורק את הכדור באושר וממנו יוצאשנראה שמח יחסית לבווילים אחרים. הוא מביט בך ומעלה חיוך. מה תעשה?
monster
אתה הולך חזרה לביתך במחשבה שכבר פיספסת את ההזדמנות לקבל את הפוקימון הראשון ופתאום אתה רואה ליד ביתך איששמחכה למישהו כשבידו פוקדור שכתוב עליו "לליאור".
אדון פריוןאתה אמור לרוץ לביתך, שם מחכה לך האיש...
חזרתי!!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)