Pokemon GO
עמוד 63 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    מקס:
    פרינפלאפ משתמש במערבולת והוא נכנס לתוכה לאחר מכן הוא משתמש בפעימת מים אך אוניקס נעלם! הוא השתמש בחפירה! לאחר מכן אתה שומע רעש אדמה אדיר ואוניקס יצא מהאדמה עם מתקפת קצה כפול! ופרינפלאפ נפגע קשה! מה תעשה!?

אלי:
    סטארלי משתמש במכת כנף וגם הונקרו, הכנפיים התנגשו וזה נראה כאילו הכוחות שווים! לאחר מכן סטארלי השתמש בסופה והונקרו השתמש בכדור צל שחסם את הסופה! מה תעשה!?

2. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    סטיבן:
    *למארשטומפ אין טפר מתכת יש לו זרוע פטיש
    *אתה לא נלחם עם מארשטומפ הוצאתה את קארנידוס
    ~~~~~~~~~
    תתקן בבקשה את התגובה
    התבלבלתי רשמתי בטעו תמארשטומפ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

" קארנידוס טפר מתכת מהר "
    פרישה

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק:
    רוארק מחייף עלייך מין חיוך זדוני כזה.. לאחר מכן סקוירטל נרגע כי הוא מקבל ביטחון ממך, ומנסה להרגיש את המיקום של קארנידוס, לפתע! הוא שולח צעקה לאיזור בריצפה וקארנידוס יוצא משם במהרה, לפתע סקוירטל השתמש בפעימת מים! ופגע בוא, קארנידוס הצליח להחזיר לעצמו קצת מהאנרגיה והשתמש בתותח פלאש!!! שהדביק את סקוירטל לקיר, לפתע הוא מתקדדם לעברו עם ראשיין זן! מהר מה תעשה!?
    ציטוט פורסם במקור על ידי LACOSTE צפה בהודעה
    "קדימה אל תוותר! תשתמש בסחרור ופעימת מים!"
    דילגת עליי
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי LACOSTE צפה בהודעה
    הקצב משמח.. אבל קצת מאכזב אותי שהמטרה שלי למצוא זאנגוס(או עוד יותר טוב את הזאנגוס מהרקע) עוד לא התגשמה אבל חוץ מזה הכל סבבה,האיוונטים של העמ' בסדר אבל אתה מדלג המון ועצה שלי אם אתה כותב את התגובה והיא גדולה יחסית פתח בחלון נוסף את המשחק בעמ' האחרון ותבדוק אם עוד שחקנים הגיבו,תבדוק עוד פעם אחרונה ממש לפני שאתה מפרסם,וזהו.
    איוונט גדול כמו שרצית ליד האגם עוד לא קרה וזה די חבל.

ציון אם אתה רוצה:
    משחקיות(עד כמה זה מעניין) :10/10
    פוקימונים(כמה אני מרוצה מהם) :9/10
    תגובות(עד כמה אני מרוצה מנוסח הכתיבה וכו') :10/10
    זרימה(עד כמה המשחק זורם כלומר איך אם התגובות רצות או לא) :פה לצערי אני צריך לתת 7/10 כי לא בכוונה יוצא שאתה מדלג אבל אם תיישם את הטיפ שאמרתי זה יישתפר

בסה''כ משחק מצוין
    ציון סופי:9/10
    תודה רבה אחי זה באמת חשוב לי מה שאמרתה אני ישתדל לשפר ואתה צודק הבטחתי לכם איוונט גדול והוא לא התקיים אני עכשיו מכין אותו ואני ישתדל שהוא יתקיים היום ואם לא היום אז היום בערב...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור ומתנגש עם הראשיית זן של קארנידוס! לפתע סקוירטל התעטף בועת מים! צלצול בפוקדע:מתקפה חדשה נלמדה, סקוירטל למד סילון אקווה ומשתמש עליו נגד קארנידוס! והוא נפגע קשה! קארנידוס מסוחרר עכשיו מהר זאת ההיזדמנות שלך לנצח! מה תעשה!?

לי:
    סנוראט משתמש במכת גוף חזקה על וספיקוין אך שנייה לפני שהוא השתמש בקרן קרח וספיקוין קמה והישתמשה בדחיפת רעל חזקה במיוחד! לפתע משהו מוזר קורה! סנוראט התעטף או לבן ובוהק והוא מתחיל לשות את צורת גופו! לפתע אחרי כה שניות סנוראט הפך ל !!מתקפות עודכנו בעמוד הרשמה* עכשיו יש לך היזדמנות לנצח! מה תעשה!?

סטיבן:
    קארנידוס משתמש על הקארנידוס של רוארק בטפר מתכת! אך הקארנידוס של רוארק חוסם אותו בעזרת קבר אבן! מה תעשה!?

5. משתמש מנוסה

אלי:
    סטארלי משתמש במכת כנף וגם הונקרו, הכנפיים התנגשו וזה נראה כאילו הכוחות שווים! לאחר מכן סטארלי השתמש בסופה והונקרו השתמש בכדור צל שחסם את הסופה! מה תעשה!?
    סטרלי מהר חתך שמיים ואז סופה

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211;652807

לי:
    סנוראט משתמש במכת גוף חזקה על וספיקוין אך שנייה לפני שהוא השתמש בקרן קרח וספיקוין קמה והישתמשה בדחיפת רעל חזקה במיוחד! לפתע משהו מוזר קורה! סנוראט התעטף או לבן ובוהק והוא מתחיל לשות את צורת גופו! לפתע אחרי כה שניות סנוראט הפך ל [IMG
    http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/362.png[/IMG] !!מתקפות עודכנו בעמוד הרשמה* עכשיו יש לך היזדמנות לנצח! מה תעשה!?
    אני אומר לגלילי" כדור קרח והתנגשות ג'יגה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Retired

סטיבן:
    קארנידוס משתמש על הקארנידוס של רוארק בטפר מתכת! אך הקארנידוס של רוארק חוסם אותו בעזרת קבר אבן! מה תעשה!?

" קארנידוס תנסה להרעיד את האדמה קצת עם ראשייה! ואז מכת ראש על קארנידוס בכל הכוח "
    פרישה

8. משתמש וותיק מאוד
    תודה רבה אחי זה באמת חשוב לי מה שאמרתה אני ישתדל לשפר ואתה צודק הבטחתי לכם איוונט גדול והוא לא התקיים אני עכשיו מכין אותו ואני ישתדל שהוא יתקיים היום ואם לא היום אז היום בערב...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסיחרור ומתנגש עם הראשיית זן של קארנידוס! לפתע סקוירטל התעטף בועת מים! צלצול בפוקדע:מתקפה חדשה נלמדה, סקוירטל למד סילון אקווה ומשתמש עליו נגד קארנידוס! והוא נפגע קשה! קארנידוס מסוחרר עכשיו מהר זאת ההיזדמנות שלך לנצח! מה תעשה!?
    "ואו סקווירטל,תשתמש בסילון אקווה ופעימת מים!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    מקס:
    פרינפלאפ משתמש במערבולת והוא נכנס לתוכה לאחר מכן הוא משתמש בפעימת מים אך אוניקס נעלם! הוא השתמש בחפירה! לאחר מכן אתה שומע רעש אדמה אדיר ואוניקס יצא מהאדמה עם מתקפת קצה כפול! ופרינפלאפ נפגע קשה! מה תעשה!?
    ' פרינפלאפ קרן קרח על אוניקס ' אומר לפרינפלאפ
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אלי:
    סטארלי משתמש בחתך שמיים שפוגע חזק בהונקרו, לאחר מכן סטארלי משתמש בסופה שגם פוגעת חזק בהונקרו והוא מחוסל ,הסטארלי שלך ממש חזק! המאמן מחזיר את הונקרו ומוציא את מה תעשה!?

לי:
    גליילי משמש בכדור קרח ענקי ומעיף אותו על וספיקוין, שמגיבה בכדור מזג אוויר אך הכדור קרח של גליילי יותר חזק, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה שמחסלת את וספיקוין לגמרי, אם תרצה לתפוס אותה יש לך היזדמנות, אם לא אתה יכול להמשיך לכיוון העיר רוסטברו.

סטיבן:
    קארנידוס מרעיד את האדמה בעזרת ראשייה ומנפץ את קבר האדן של קארנידוס השני, לאחר מכן קארנידוס שלך משתמש בראשייה על הקארנידוס של רוארק אך הוא מגיב מלחמה בראשיית זן! הכוחות כמעט שווים כי הקארנידוס של רוארק מצליח להזיז מעט את הקארנידוס שלך מה תעשה!?

ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסילון אקווה על קארנידוס והוא מנסה לחסום אותו עם ראשיית זן אך לא מצליח ונדבק לקיר! לאחר מכן סקוירטל משתמש בפעימת מים שפוגעת קשה בקארנידוס ומחסל אותו! רוארק אומר לך" וואוו בחיים לא היה לי קרב כזה כיף אני גאה להעניק לך את תג האבן ועוד דבר, מתקפת תותח פלאש (מתקפה שמתאימה לפוקימוני ברזל)
    "והוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?

11. משתמש מנוסה
    מקס:
    פרינפלאפ משתמש בקרן קרח על אוניקס אך הוא חוסם אותה בעזרת תותח פלאש! ופוגע חזק בפרינפלאפ, לאחר מכן הוא מתקדם עליו בגלישת סלעים! מה תעשה!?

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    גליילי משמש בכדור קרח ענקי ומעיף אותו על וספיקוין, שמגיבה בכדור מזג אוויר אך הכדור קרח של גליילי יותר חזק, לאחר מכן גליילי משתמש בהיתנגשות ג'יגה שמחסלת את וספיקוין לגמרי, אם תרצה לתפוס אותה יש לך היזדמנות, אם לא אתה יכול להמשיך לכיוון העיר רוסטברו.
    ממשיך לעיר רוסברו ואומר לגלילי" כל הכבוד על ההתפתחות" ומחזיר אותו לפוכדור
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. Retired

סטיבן:
    קארנידוס מרעיד את האדמה בעזרת ראשייה ומנפץ את קבר האדן של קארנידוס השני, לאחר מכן קארנידוס שלך משתמש בראשייה על הקארנידוס של רוארק אך הוא מגיב מלחמה בראשיית זן! הכוחות כמעט שווים כי הקארנידוס של רוארק מצליח להזיז מעט את הקארנידוס שלך מה תעשה!?

' יעתי שזה מה שיקרה ולזה ציפיתי ' " קארנידוס אתם ראש בראש תקפוץ למעלה והמדף הוא יפול קדימה ואז שהוא יפול תן בו ראשיית זן פעם נוספת "
    פרישה

14. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    סקוירטל משתמש בסילון אקווה על קארנידוס והוא מנסה לחסום אותו עם ראשיית זן אך לא מצליח ונדבק לקיר! לאחר מכן סקוירטל משתמש בפעימת מים שפוגעת קשה בקארנידוס ומחסל אותו! רוארק אומר לך" וואוו בחיים לא היה לי קרב כזה כיף אני גאה להעניק לך את תג האבן ועוד דבר, מתקפת תותח פלאש (מתקפה שמתאימה לפוקימוני ברזל)
    "והוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?
    אם וכאשר יהיה לי בלסטויז,אפשר ללמד אותו תותח פלאש? בסרבי כתוב שאפשר..
    -------------------------------------------------
    אני אחזור לדרך 204 לכיוון העיר ראסטבורו.
    ----------------------------------------------------
    מה עם הביצה? יש מצב שאתה ממציא לי מד התקדמות לבקיעת הביצה נגיד (נשארו לך לזוז רק 5000 צעדים עד הבקיעה של הביצה וכו') לא חייב אבל יעזור.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. משתמש מנוסה
    אלי:
    סטארלי משתמש בחתך שמיים שפוגע חזק בהונקרו, לאחר מכן סטארלי משתמש בסופה שגם פוגעת חזק בהונקרו והוא מחוסל ,הסטארלי שלך ממש חזק! המאמן מחזיר את הונקרו ומוציא את מה תעשה!?
    ואו סיליו אני אומר, צא סינדקוויל! תקוף בגלגל להבה ואז חימום יתר

עמוד 63 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •