Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1489
  1. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    *לסניזל יש בדיוק את אותם יכולות כמו שאמרתה לא אחת מהם ולא אף אחת מהם את שניהם, ככה זה גם עם כול הפוקימונים אני לא משנה כלום!!
    ~~~~~~~~~~~
    סניזל משתמש בכדור צל אך קרוגאנק מתחמק, לאחר מכן סניזל משתמש בשיסוע לילה אך קרוגאנק משתמש בנעיצת רעל וחוסם את המתקפה, מה תעשה!?

אלי:
    לפתע צלצול בפוקדע! מתקפה חדשה נלמדה! ורטלטל למה משאבדת הידרו! והוא משתמש בה נגד קארנידוס! קארנידוס נפגע קריטי והוא מחוסל! רוארק אומר"ואו בחיים לא ראיתי אסטרטגיית קרב כזאת ופוקימונים מאומנים כאלה, אני גאה להעניק לך את תג האבן ומתקפת תותח פלאש!" ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?

לי:
    האריאמה משתמש במכת גוף ומפיל את היטמונצ'אן לאחר מכן הוא משתמש באגרוף דינאמי ופוגע חזק בהיטמונצ'אן, אך היטמונצ'אן קם במהירות ומשתמש באגרוף קרח שמפקיא את האריאמה! מה תעשה!?

אביב:
    אתה לוקח את החבילה את הפוקדע ואת הפוקדורים ומתקדם לעבר העיר אולדייל כשלפתע! אתה שומע צעקה " הי ילד בוא הנה ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של הפרופ' תן לי את החבילה הזאת "אתה מסתובב ומולך עומד איש צוות אלקטריק! מה תעשה!?

מקס:
    אתה מטייל במערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור אך קופינג חוסם את זה בעזרת יריית בוץ! מה תעשי!?

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    *לסניזל יש בדיוק את אותם יכולות כמו שאמרתה לא אחת מהם ולא אף אחת מהם את שניהם, ככה זה גם עם כול הפוקימונים אני לא משנה כלום!!
    ~~~~~~~~~~~
    סניזל משתמש בכדור צל אך קרוגאנק מתחמק, לאחר מכן סניזל משתמש בשיסוע לילה אך קרוגאנק משתמש בנעיצת רעל וחוסם את המתקפה, מה תעשה!?
    "אגרוף קרח ושיסוע לילי קדימה סניזל!!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    אלי:
    לפתע צלצול בפוקדע! מתקפה חדשה נלמדה! ורטלטל למה משאבדת הידרו! והוא משתמש בה נגד קארנידוס! קארנידוס נפגע קריטי והוא מחוסל! רוארק אומר"ואו בחיים לא ראיתי אסטרטגיית קרב כזאת ופוקימונים מאומנים כאלה, אני גאה להעניק לך את תג האבן ומתקפת תותח פלאש!" ומשחרר אותך לדרכך, לאיפה תמשיך?
    ואו ורטלטל משאבת הידרו כול הכבוד חבר! תודה רבה על התג! אני מחזיר את הפוקימונים שלי וממשיך למערת החרקים לאיוונט,

4. משתמש מנוסה

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור אך קופינג חוסם את זה בעזרת יריית בוץ! מה תעשי!?
    טורציק להביור עוד פעם ושריטה!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    פתחתה את עמוד 73 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך הגרלה!
    ~~~~~~~~~
    סניזל משתמש באגרוף קרח וקרוגאנט נפגע, לאחר מכן סניזל משתמש בשיסוע לילה אך קרוגאנט משתמש בדחיפת רעל ופוגע חזק בסניזל, מה תעשה!?

אלי:
    אתה מתקדם בדרך 204 שדות האש לכיוון מערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור ופוגע חזק בקופינג לאחר מכן טורצ'יק משתמש בשריטה אך קופינג חוסם את זה בעזרת בלימה! מה תעשה!?

6. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתקדם בדרך 204 שדות האש לכיוון מערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    אני מתעלם מימנה והולך לקחת את צ'יקוריטה

7. משתמש מנוסה
    ג

אלכס:
    טורצ'יק משתמש בלהביור ופוגע חזק בקופינג לאחר מכן טורצ'יק משתמש בשריטה אך קופינג חוסם את זה בעזרת בלימה! מה תעשה!?
    קדימה !
    שריטות ולסיום,להביור!
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. משתמש מנוסה
    אביב:
    אתה לוקח את החבילה את הפוקדע ואת הפוקדורים ומתקדם לעבר העיר אולדייל כשלפתע! אתה שומע צעקה " הי ילד בוא הנה ראיתי אותך יוצא מהמעבדה של הפרופ' תן לי את החבילה הזאת "אתה מסתובב ומולך עומד איש צוות אלקטריק! מה תעשה!?
    "אין מצב!" אני אומר לו,מתחיל לברוח ומנסה להסתתר.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג

לי:
    האריאמה משתמש במכת גוף ומפיל את היטמונצ'אן לאחר מכן הוא משתמש באגרוף דינאמי ופוגע חזק בהיטמונצ'אן, אך היטמונצ'אן קם במהירות ומשתמש באגרוף קרח שמפקיא את האריאמה! מה תעשה!?
    אני אומר להראיאמה, תנסה להשתחרר ואז אגרוף דינאמי ומוקד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתעלם מוולפיקס והולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפא את הפוקימונים שלך והאחות ג'ו אומרת הי אלי הגיע לכאן לא מזמן משלוח עם השם שלך יש בפנים פוקדור הינה כך. אתה זורק את הפוקדור ויוצא מימנו צ'יקוריטה אנרגטי ונרגש! לאיפה תילך איתו!?

אלכס:
    טורצ'יק תוקפת את קופינג בהרבה שריטות ולאחר מכן בלהביור! הקופינג הובס והמאמנת ברחה! את שמה לב שהיא שכחה כאן את התג שלה את מסתכלת ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע את נזכרת שאת כבר מאחרת ואת צריכה להעביר את המשלוח, מה תעשה!?

אביב:
    המאמן שולף פוקדור ויוצא מימנו שמתחיל לרדוף אחריך, זה לא יסתיים בלי קרב! מה תעשה!?

לי:
    האריאמה משתחרר מההקפאה ומשתמש ביד אחת באגרוף דינאמי וביד השניה באגרוף ממוקד! ההעוצמה של השילוב בין ההתקפות כול כך חזקה שהיטמונצ'אן עף מחוץ לזירה! ואתה מנצח ואתה עולה לגמר!, אתה יורד למטה ורון מסתכל עליין במין מבט של רחמים וזילזול, אתה יודע שתורו עכשיו להילחם, ולפתע גם הוא מנצח! מה תעשה!?

11. משתמש מנוסה
    אביב:
    המאמן שולף פוקדור ויוצא מימנו שמתחיל לרדוף אחריך, זה לא יסתיים בלי קרב! מה תעשה!?
    "אוקיי,אין לי בררה! צא סינדקוויל,להביור על זובט!" אומר לסינדקוויל בעוד אני זורק את הפוכדור שלו באוויר.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

12. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה מתעלם מוולפיקס והולך למרכז הפוקימונים, אתה מרפא את הפוקימונים שלך והאחות ג'ו אומרת הי אלי הגיע לכאן לא מזמן משלוח עם השם שלך יש בפנים פוקדור הינה כך. אתה זורק את הפוקדור ויוצא מימנו צ'יקוריטה אנרגטי ונרגש! לאיפה תילך איתו!?
    ואו צ'יקוריטה! בוא נלך למערת החרקים ונאמן אותך קצת!

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    האריאמה משתחרר מההקפאה ומשתמש ביד אחת באגרוף דינאמי וביד השניה באגרוף ממוקד! ההעוצמה של השילוב בין ההתקפות כול כך חזקה שהיטמונצ'אן עף מחוץ לזירה! ואתה מנצח ואתה עולה לגמר!, אתה יורד למטה ורון מסתכל עליין במין מבט של רחמים וזילזול, אתה יודע שתורו עכשיו להילחם, ולפתע גם הוא מנצח! מה תעשה!?
    אני אומר לרון" אנו נלחמים בגמר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה עד ההערב אני יוצא לעבודה!!

אביב:
    אתה מוציא את סינדקוויל והוא משתמש בלהביור על זובאט, הוא מתחמק ומשתמש בבום על קולי שפוגע בסינדקוויל, מה תעשה!?

אלי:
    אתה וצ'יקוריטה נכנסים למערת החרקים כשלפתע אתם רואים ענקית! ולידה 3 מה תעשה!?

15. משתמש מנוסה
    לי:
    רון מביט בך במין מבט זלזול ויוצא להיתאמן, מה תעשה!?

עמוד 73 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •