I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לי:
אתה מתחמק מההתקפה של פוליוארט וההתקפה פוגעת במאצ'וק
לאמר מכן האריאמה מתקרב אליו בבאגרוף ממוקד אך רון בא במטרה לחסל אותך לא הכפת לו מהפרס! הוא מגן על פוליוארט ומשתמש על האריאמה בזרוע פטיש! ופוליוארט משתמש על האריאמה גם באגרוף אקווה מה תעשה!?
אלי:
צ'יקוריטה מצליח להישתמש בעלי תאר על הוספיקוין שנפלו והוא תופס אותם בגפן מצליפה וזורק אותם על וספיקוין, שחוסמת אותם ויורה על צ'יקוריטה כדור אש ענקי! והוא נפגע קשה קריטי! מה תעשה!?
ג'ק:
סניזל מתושטש מפצצת הבוץ הזאת משתמש בציפורן צל על קרוגרנט שנפגע קשה ואז בכדור צל על קרוגאנט שחוסם את המתקפה בעזרת שבירת לבנים! מה תעשה!?
אלי:
אתה הזוכה האחרון שלנו! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה!
~~~~~~~~~~~~~~~~~
צ'יקוריטה מותש מהקרב משתמש בעלי תאר כשלפתי צלצול בפוקדע!הוא למד מתקפות חדשות והוא משתמש בהם עכשיו בזכות היכולת שלו צמיחה! מחזקת את מתקפות העשב!הוא משתמש בסופת עלים! על הקומבי ואז בעלה להב! על הוספיקוין שנפגע קשה עכשיו יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
לי:
האריאמה מתעצבן מאוד ומשתמש בראשייה על פוליוארט שמשתקת אותו! לאחר מכן מתחיל קרב אגרופים בינו לבים מאצ'וק שני הפוקימונים מרגישים את היריבות שיש ביניכם, וכול אחר רוצה להוכיח מי יותר טוב, לאחר כמה זמן שהפוקימונים כבר לא יכולים לקבל עוד אגרופים פוליוארט קם ומסיים את הקרב הזה בשארית כוחותיו באגרוף אקווה, שלושת הפוקימונים נופלים ולא ברור מי זכה, לאחר כמה שניות פוליוארט קם והוא המנצח!! המאמן זלו קיבל ביצה של ריולו, לאיפה תמשיך?
אביב:
אתה מגיע לעיר אולדייל ולפתע אתה רואה את המדען שאומר לך הי אתה בטחח הילד שהפרופ' שלח עם החבילה! תודה רבה לך הינה כך את זה בתמורה, הוא הביא לך פוקגיר, הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי והוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?
ג'ק:
סניזל מתחיל להיתעצבן הוא משתמש באגרוף קרח חזק שפגע קריטי בקרוגאנט ואז בכדור צל שהפיל אותו! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לתפוס אותו! מה תעשה!?
אלי:
צ'יקוריטה משתמש בעלה להב חזק במיוחד על הקומבי שמחוסלים ואז בסופת עלים על הוספיקוין שנופלת אתה תופס את צ'יקוריטה ובורח מהמקום! לאיפה תילך!?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
I want to play a game
תודה לOdin Borson
ג'ון:
מגבי משתמש באגרוף אש אך הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד והמתקפות נחסמות! מה תעשה!?
מקס:
המאמן אמר שהוא רוצה קרב של 3-3 הוא זורק פוקדור ומוציא אתאתה תוקף ראשון, את מי תוציא!?
לי:
אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפא את האריאמה שמרגיש מאוכזב מאוד, לפתע רון נכנס, הוא גם בא לרפא את הפוקימון שלו, לפתא המאמן שניצח נכנסהוא אומר לך ולרון שהוא לא רוצה את הביצה, והוא כבר זכה בהרבה תחרויות והוא לא רוצה אותה, הוא מציע קרב ביניכם שהמנצח יקבל את הביצה מה תעשה!?
ג'ק:
אתה זורק פוקדור על קרוגאנט . . . . . שלפתע פוף! הוא נלכד, צלצול בפוקדע קרוגאנט סוג מלחמה רעל הוא חי בביצות ואוהב לשחות בהם, מתקפות: שבירת לבנים אגרוף ממוקד חפירה נעיצת רעל דחיפת רעל בעיטה כפולה
לאיפה תמשיך?
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)