Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1489
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    ג'ק:
    סניזל משתמש באגרוף קרח עך גרוקאנט שנפגע קשה! לאחר מכן הוא משתמש בכדור צל שגם פוגע בוא קשה! אך קרוגאנט משיב מלחמה בזרוע פטיש שמעיפה את סניזל ואז הוא משתמש בפצצת בוץ שהשפיע קשה על סניזל! מה תעשה!?
    "ציפורן צל וכדור צל! קדימה סניזל!"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש מנוסה
    לי:
    אתה מתחמק מההתקפה של פוליוארט וההתקפה פוגעת במאצ'וק
    לאמר מכן האריאמה מתקרב אליו בבאגרוף ממוקד אך רון בא במטרה לחסל אותך לא הכפת לו מהפרס! הוא מגן על פוליוארט ומשתמש על האריאמה בזרוע פטיש! ופוליוארט משתמש על האריאמה גם באגרוף אקווה מה תעשה!?

אלי:
    צ'יקוריטה מצליח להישתמש בעלי תאר על הוספיקוין שנפלו והוא תופס אותם בגפן מצליפה וזורק אותם על וספיקוין, שחוסמת אותם ויורה על צ'יקוריטה כדור אש ענקי! והוא נפגע קשה קריטי! מה תעשה!?

ג'ק:
    סניזל מתושטש מפצצת הבוץ הזאת משתמש בציפורן צל על קרוגרנט שנפגע קשה ואז בכדור צל על קרוגאנט שחוסם את המתקפה בעזרת שבירת לבנים! מה תעשה!?

3. משתמש מנוסה

אלי:
    צ'יקוריטה מצליח להישתמש בעלי תאר על הוספיקוין שנפלו והוא תופס אותם בגפן מצליפה וזורק אותם על וספיקוין, שחוסמת אותם ויורה על צ'יקוריטה כדור אש ענקי! והוא נפגע קשה קריטי! מה תעשה!?
    אוי לא צ'יקוריטה אתה בסדר? השתמש בעלי תאר קדימה ואז בכדור אנרגיה!

4. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה הזוכה האחרון שלנו! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'יקוריטה מותש מהקרב משתמש בעלי תאר כשלפתי צלצול בפוקדע!הוא למד מתקפות חדשות והוא משתמש בהם עכשיו בזכות היכולת שלו צמיחה! מחזקת את מתקפות העשב!הוא משתמש בסופת עלים! על הקומבי ואז בעלה להב! על הוספיקוין שנפגע קשה עכשיו יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אתה מתחמק מההתקפה של פוליוארט וההתקפה פוגעת במאצ'וק
    לאמר מכן האריאמה מתקרב אליו בבאגרוף ממוקד אך רון בא במטרה לחסל אותך לא הכפת לו מהפרס! הוא מגן על פוליוארט ומשתמש על האריאמה בזרוע פטיש! ופוליוארט משתמש על האריאמה גם באגרוף אקווה מה תעשה!?
    אני אומר לארימה " להתחמק ואז ראשיה ואגרוף ממוקד על שניהם"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    אביב:
    פתחתה את עמוד 74 וקיבלתה פוקימון לפי סוג שאתה בוחר, שלח לי הודעה פרטית עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה והפוקימון שיצא תקבל אותו,
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדקויל קופץ לאוויר ומשתמש בלהביור שמתיל את זובאט על הקרקע, לאחר מכן סינדקוויל משתמש בלהביור שפוגע קשה בזובאט ומחסל אותו! המאמן בורח ואתה שם לב שהוא שכח כאן את התג שלו אתה מסתכל ועל התג כתוב "צוות אלקטריק" לפתע אתה נזכר שאתה מאחר ואתה צריך להעביר את החבילה, מה תעשה!?
    אני ארוץ הכי מהר שאני יכול אל העיר אולדייל.
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

7. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    סניזל מתושטש מפצצת הבוץ הזאת משתמש בציפורן צל על קרוגרנט שנפגע קשה ואז בכדור צל על קרוגאנט שחוסם את המתקפה בעזרת שבירת לבנים! מה תעשה!?
    "אוקי אגרוף קרח וכדור צל,תעזר ביכולת שלך שהדיוק שלך לא יכול להפגע."
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

8. משתמש מנוסה
    אלי:
    אתה הזוכה האחרון שלנו! שלח לי ה"פ עם סוג הפוקימון שאתה רוצה ואני יערוך לך הגרלה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    צ'יקוריטה מותש מהקרב משתמש בעלי תאר כשלפתי צלצול בפוקדע!הוא למד מתקפות חדשות והוא משתמש בהם עכשיו בזכות היכולת שלו צמיחה! מחזקת את מתקפות העשב!הוא משתמש בסופת עלים! על הקומבי ואז בעלה להב! על הוספיקוין שנפגע קשה עכשיו יש לך היזדמנות לנצח מה תעשה!?
    כול הכבוד צ'יקוריטה אני ממש גאה בך מהר עכשיו תשתמש בעלה להב חזק במיוחד על הקומבי האלה ואז בסופת עלים על הוספיקוין הזאתת ובוא נעוף מכאן!!

9. משתמש מנוסה
    לי:
    האריאמה מתעצבן מאוד ומשתמש בראשייה על פוליוארט שמשתקת אותו! לאחר מכן מתחיל קרב אגרופים בינו לבים מאצ'וק שני הפוקימונים מרגישים את היריבות שיש ביניכם, וכול אחר רוצה להוכיח מי יותר טוב, לאחר כמה זמן שהפוקימונים כבר לא יכולים לקבל עוד אגרופים פוליוארט קם ומסיים את הקרב הזה בשארית כוחותיו באגרוף אקווה, שלושת הפוקימונים נופלים ולא ברור מי זכה, לאחר כמה שניות פוליוארט קם והוא המנצח!! המאמן זלו קיבל ביצה של ריולו, לאיפה תמשיך?

אביב:
    אתה מגיע לעיר אולדייל ולפתע אתה רואה את המדען שאומר לך הי אתה בטחח הילד שהפרופ' שלח עם החבילה! תודה רבה לך הינה כך את זה בתמורה, הוא הביא לך פוקגיר, הינה רק תן לי להוסיף את המספר שלי והוא משחרר אותך לדרכך, לאיפה תילך!?

ג'ק:
    סניזל מתחיל להיתעצבן הוא משתמש באגרוף קרח חזק שפגע קריטי בקרוגאנט ואז בכדור צל שהפיל אותו! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לתפוס אותו! מה תעשה!?

אלי:
    צ'יקוריטה משתמש בעלה להב חזק במיוחד על הקומבי שמחוסלים ואז בסופת עלים על הוספיקוין שנופלת אתה תופס את צ'יקוריטה ובורח מהמקום! לאיפה תילך!?

10. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    אתה מסתובב במערת החרקים כשלפתע אתה רואה מה תעשה!?
    !?
    ---------------------------
    "מגבי אגרוף אש!"אני אומר.

11. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

מקס:
    גם אם תפגוש את הסקיזור לא תוכל לתפוס אותו...
    ~~~~~~~~~~~
    אתה ממשיך לטייל כשלפתע אתה מרגיש שמישהו מסתכל עלייך, אתה ממשיך במערה כשלפתע אתה שם לב לעיניים גדולות צהובות מסתכלות עלייך ואז נעלמות אתה ממשיל לטייל ואתה פוגש ב שרוצה קרב, האים תסכים!?
    ' הוו אז אתה רוצה קרב אין בעיה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    האריאמה מתעצבן מאוד ומשתמש בראשייה על פוליוארט שמשתקת אותו! לאחר מכן מתחיל קרב אגרופים בינו לבים מאצ'וק שני הפוקימונים מרגישים את היריבות שיש ביניכם, וכול אחר רוצה להוכיח מי יותר טוב, לאחר כמה זמן שהפוקימונים כבר לא יכולים לקבל עוד אגרופים פוליוארט קם ומסיים את הקרב הזה בשארית כוחותיו באגרוף אקווה, שלושת הפוקימונים נופלים ולא ברור מי זכה, לאחר כמה שניות פוליוארט קם והוא המנצח!! המאמן זלו קיבל ביצה של ריולו, לאיפה תמשיך?
    אני הולך למרכז הפוקיונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק:
    סניזל מתחיל להיתעצבן הוא משתמש באגרוף קרח חזק שפגע קריטי בקרוגאנט ואז בכדור צל שהפיל אותו! מהר יש לך היזדמנות ללכוד אותו או לתפוס אותו! מה תעשה!?
    ללכוד אותו או לתפוס אותו?
    ------------------------------------
    "פוקדור צא!" אגיד ואוציא פוקדור לזרוק על קרוגאנק "כל הכבוד סניזל!"
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

14. משתמש מנוסה
    ג'ון:
    מגבי משתמש באגרוף אש אך הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד והמתקפות נחסמות! מה תעשה!?

מקס:
    המאמן אמר שהוא רוצה קרב של 3-3 הוא זורק פוקדור ומוציא את אתה תוקף ראשון, את מי תוציא!?

לי:
    אתה הולך למרכז הפוקימונים לרפא את האריאמה שמרגיש מאוכזב מאוד, לפתע רון נכנס, הוא גם בא לרפא את הפוקימון שלו, לפתא המאמן שניצח נכנס הוא אומר לך ולרון שהוא לא רוצה את הביצה, והוא כבר זכה בהרבה תחרויות והוא לא רוצה אותה, הוא מציע קרב ביניכם שהמנצח יקבל את הביצה מה תעשה!?

15. משתמש מנוסה
    ג'ק:
    אתה זורק פוקדור על קרוגאנט . . . . . שלפתע פוף! הוא נלכד, צלצול בפוקדע קרוגאנט סוג מלחמה רעל הוא חי בביצות ואוהב לשחות בהם, מתקפות: שבירת לבנים אגרוף ממוקד חפירה נעיצת רעל דחיפת רעל בעיטה כפולה
    לאיפה תמשיך?

עמוד 75 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2565737475767785 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •