Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 68
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    בגלל שאין הרבה רשומים החלטתי לא לעשות מיון מי רשום ומי לא, אני אוסיף את כולם לרשומים עוד מעט, בינתיים תגיבו להתחלה.

התחלה:
    אתה יוצאים מביתכם, אומרים שלום למשפחות שלכם ויוצאים לעבר המעבדה. הפרופסור נותן לכם את הפוקימון הראשון שלכם ואתם מודים לו המון. אתם חוזרים הביתה להורים, מבקשים שיסיעו אתכם לנמל כדי שתגיעו לספינה ואז לצוות הריינג'רים. אחרי חצי שעה אתם מגיעים לספינה ועולים עליה במהירות, מתרגשים מהמסע שעומד להיות לכם. על הספינה אתם רואים די הרבה מאמנים שנראים נחושים בדעתם כמו שאתם נחושים. אתם הולכים לחדר שלכם, לנוח עד שתגיעו לבסיס. אחרי שעה של מנוחה טובה אתם מגיעים לאי יחסית קטן ועוצרים. אתם יורדים מהספינה, נושמים את האוויר הצח והולכים קצת על האי, מסתכלים על הנוף בצדדים. אתם רואים כמה אנשים הנראים מובחרים בצוות או בעצם סתם בדרגה גבוהה.
    מה תעשו?
    איווי כבר איתי?
    --
    "סליחה?" אני שואל מאמן שנראה בחיר "איפה אני יכול להרשם לריינג'רים?"

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם מלא: Adam Peretz
    תמונה/תיאור:
    אופי: אמיץ,נדיב, אכפתי
    רקע: אדם היה ילד מחונן שגר במחוז סינו שאהב מאוד להלחם עם פוקימונים,כבר בגל צעיר אביו של אדם אימון אותו טוב כל כך שהוא ניצח אפילו בתחרויות שהיו בעיר שלו. ביום אחד אדם גילה שאביו עובד בצוות מרושע בשם מגמה ולכן הוא עזב את ביתו והלך לדודו.
    לאחר שצוות מגמה "צעק" לעולם שהם תפסו פוקימון אגדי אדם נישבע לעצור את אביו כדי שלא ישתלט על העולם.
    פוקימון התחלתי:טרטוויג
    סוג פוקימונים מעודף:אש
    חפצים:
    הערות/בקשות/שניצלים:לפגוש פוקימונים חזקים

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שני אלה שהשם שלהם במשחק זהה, אני אקרא לאחד מכם בשם המלא ואחד רק ג'ון

סליחה מתן ואדם אבל אני מעדיף לשמור רק על חמישה מקומות במשחק ולא יותר, אם יתפנה מקום אני אודיע לכם מיד.

ג'ון גרוף
    אתה ניגש אל חברי הצוות האלה שראית ושואל אותם איפה אתה מתקבל לצוות.
    "לך לביתן של המנהיג, הוא נמצא שם" אומר לך אחד מהם ומצביע על ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים.
    אתה הולך אל הביתן שלו ודופק, שומע שאומרים להכנס ואתה נכנס מהר.
    "שלום לך! אני המנהיג של הריינג'רים, שמי סטיבן" אומר לך המנהיג בהתלהבות, הוא נראה כך:
    "אז מי אתה?" הוא שואל אותך באופן נחמד מאוד ומחכה לתשובתך בסבלנות.

ג'ק
    אתה ניגש אל חברי מחברי הצוות שאה רואה מולך ושואל אותו כמה שאלות, בעיקר שאלות שאם הוא יכול להראות לך מקום מסוים.
    "בוא אחרי, אתה צריך להגיע אל מנהיג הצוות לפני כן" הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון ביתן יחסית גדול מהשאר באיזור.
    אתה עוקב אחריו ואחרי פחות מדקה של הליכה אתה מוצא את עצמך נעמד מול הבניין ההוא.
    שניכם נכנסים ובפנים אתה רואה אדם יחסית זקן שעובד, על כמה מסמכים שונים כנראה לעין הוא נראה כך:

ג'ון
    כן, אתה יכול להשאיר אותו החוץ, אבל לא תמיד, אני אעשה כמה מצבים שבהם יהיה עדיף שהוא יהיה בפנים.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה ניגש לאחד מהם ורוצה לשאול אותו משהו אבל פתאום הם כולם מתחילים להתווכח ולא ניתן לך מצב להשחיל אפילו חצי מילה.
    אתה לא מבין איפה הבניין בגלל שאתה חדש ומתחיל להסתובב באיזור, חושב שבטח יש איזהשהו בניין שונה מהאחרים שהוא יהיה של המנהיג.
    אחרי 10 דקות של חיפושים בכל מקום בבסיס אתה מתייאש ומתיישב באכזבה על הקרקע עד שאתה רואה שנער בערך בן גילך ניגש אליך, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    "גם אתה חדש פה?" הוא שואל, כאילו שהוא לא יודע שיש אנשים חדשים שמצטרפים לצוות.

אייס
    כן, קיבלת אותו לפני שהגעת לבסיס
    -----------------------------------------------------------------
    אתה ניגש אל אחד מהם ושואל אותו איפה אתה נרשם סופית לצוות הריינג'רים.
    "לך לשם אבל אל תכנס, חכה כמה דקות" הוא אומר אחרי כמה שניות ומצביע על ביתן גדול יחסית מהאחרים.
    אתה לא מבין למה לא להכנס אז אתה הולך ובכל זאת נכנס פנימה, אתה רואה שם בפנים מין ישיבת צוות ומבין שעשית טעות כשנכנסת.
    תוך שנייה ניגש אליך מישהו ומוציא אותך החוצה, בחוץ הוא שואל אותך: "מה היה רצונך מחברי ההנהלה?".
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    [SIZE=5]שני אלה שהשם שלהם במשחק זהה, אני אקרא לאחד
    ג'ון
    כן, אתה יכול להשאיר אותו החוץ, אבל לא תמיד, אני אעשה כמה מצבים שבהם יהיה עדיף שהוא יהיה בפנים.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה ניגש לאחד מהם ורוצה לשאול אותו משהו אבל פתאום הם כולם מתחילים להתווכח ולא ניתן לך מצב להשחיל אפילו חצי מילה.
    אתה לא מבין איפה הבניין בגלל שאתה חדש ומתחיל להסתובב באיזור, חושב שבטח יש איזהשהו בניין שונה מהאחרים שהוא יהיה של המנהיג.
    אחרי 10 דקות של חיפושים בכל מקום בבסיס אתה מתייאש ומתיישב באכזבה על הקרקע עד שאתה רואה שנער בערך בן גילך ניגש אליך, אתה מסתכל עליו, הוא נראה כך:
    "גם אתה חדש פה?" הוא שואל, כאילו שהוא לא יודע שיש אנשים חדשים שמצטרפים לצוות.
    "כן! אין לי מושג איפה אני נימצא אני מחפש כבר איזה עשר דקות.. תגיד אתה יודע איפה נימצא הבניין בוא נמצאים כל המשימות וכל האלה?" אני שואל בלחץ ועומד.
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    בגלל שאין הרבה רשומים החלטתי לא לעשות מיון מי רשום ומי לא, אני אוסיף את כולם לרשומים עוד מעט, בינתיים תגיבו להתחלה.

התחלה:
    אתה יוצאים מביתכם, אומרים שלום למשפחות שלכם ויוצאים לעבר המעבדה. הפרופסור נותן לכם את הפוקימון הראשון שלכם ואתם מודים לו המון. אתם חוזרים הביתה להורים, מבקשים שיסיעו אתכם לנמל כדי שתגיעו לספינה ואז לצוות הריינג'רים. אחרי חצי שעה אתם מגיעים לספינה ועולים עליה במהירות, מתרגשים מהמסע שעומד להיות לכם. על הספינה אתם רואים די הרבה מאמנים שנראים נחושים בדעתם כמו שאתם נחושים. אתם הולכים לחדר שלכם, לנוח עד שתגיעו לבסיס. אחרי שעה של מנוחה טובה אתם מגיעים לאי יחסית קטן ועוצרים. אתם יורדים מהספינה, נושמים את האוויר הצח והולכים קצת על האי, מסתכלים על הנוף בצדדים. אתם רואים כמה אנשים הנראים מובחרים בצוות או בעצם סתם בדרגה גבוהה.
    מה תעשו?
    "שלום,אני מליסה...אני רוצה להירשם לרינג'רים...איפה אפשר?" אומרת את זה לא בשקט ולא בקול.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. היכל התהילה
    אייס
    כן, קיבלת אותו לפני שהגעת לבסיס
    -----------------------------------------------------------------
    אתה ניגש אל אחד מהם ושואל אותו איפה אתה נרשם סופית לצוות הריינג'רים.
    "לך לשם אבל אל תכנס, חכה כמה דקות" הוא אומר אחרי כמה שניות ומצביע על ביתן גדול יחסית מהאחרים.
    אתה לא מבין למה לא להכנס אז אתה הולך ובכל זאת נכנס פנימה, אתה רואה שם בפנים מין ישיבת צוות ומבין שעשית טעות כשנכנסת.
    תוך שנייה ניגש אליך מישהו ומוציא אותך החוצה, בחוץ הוא שואל אותך: "מה היה רצונך מחברי ההנהלה?".
    "אני מצטער על ההפרעה" אני מגרד בראשי "אני רוצה להרשם לריינג'רים"

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ג'ון גרוף
    אתה ניגש אל חברי הצוות האלה שראית ושואל אותם איפה אתה מתקבל לצוות.
    "לך לביתן של המנהיג, הוא נמצא שם" אומר לך אחד מהם ומצביע על ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים.
    אתה הולך אל הביתן שלו ודופק, שומע שאומרים להכנס ואתה נכנס מהר.
    "שלום לך! אני המנהיג של הריינג'רים, שמי סטיבן" אומר לך המנהיג בהתלהבות, הוא נראה כך:
    "אז מי אתה?" הוא שואל אותך באופן נחמד מאוד ומחכה לתשובתך בסבלנות.
    "שלום שמי ג'ון גרוף הרפתקן צעיר שהחליט למלא את תפקדו בר'נגר'ים...מה יהיה המבחן הקבלה שלי?,אני אומר לו בנימוס.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. אבל הופיר יותר
    ג'ון
    איך שהוא שואל אותך את זה אתה חושב שזו הזדמנות מושלמת לעזרה ממישהו ואתה שואל אותו איפה המקום שבו אתה צריך להתחיל.
    "כן, בוא אחרי, גם אני מתחיל, נלך ביחד" הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים.
    אתה עוקב אחריו ואחר דקה פחות או יותר אתם מגיעים לשם ונכנסים פנימה, בפנים שניכם רואים אדם יחסית זקן עוד על כמה מסמכים שונים, הוא נראה כך:

מולי
    את ניגשת אל האנשים האלו שראית ושואלת אותם איפה בדיוק את נרשמת לצוות.
    "לכי לשם ותגידי למנהיג" הוא אומר לך ומצביע לכיוון ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים באיזור.
    את הולכת אל הביתן ודופקת אל הדלת, אחרי כמה שניות את שומעת: "פתוח, כנס מי שזה לא יהיה" מתוך הביתן.
    את נכנסת פנימה ורואה בפנים מישהו מבוגר מאוד יחסית לאחרים שראית בהתחלה ששואל אותך: "כן, מה רצית?", הוא נראה כך:

אייס
    אתה אומר לו שאתה מצטער והפרעת ואחר כך מוסיף ואומר שאתה רצית להרשם לצוות הריינג'רים.
    "אם זה העניין חכה פה, שנייה אחת ואני חוזר" הוא אומר לך ונכנס פנימה, אחרי כמה שניות הוא יוצא חזרה החוצה ואיתו יוצא מישהו מבוגר יותר מהאחרים הנראה כך:
    "אני מבין שאתה רצית להרשם, מה הוא שמך?" שואל אותך האדם המבוגר ההוא ומחכה בסבלנות רבה לתשובה ממך.

ג'ון גרוף
    אתה מיד בהתלהבות רבה אומר לו שמה שמך ומה כוונתך, אתה גם שואל איך יקבעו עם תכנס לצוות, מה הוא מבחן הקבלה שלך.
    "קודם כל ברוך הבא" הוא אומר לך באדיבות ואז מוסיף: "אין מבחן קבלה, כי גם אין לנו כל כך הרבה מתנדבים אבל בסוף היום הזה בערך בחצות יהיו קרבות הראווה המיועדים לקבל בברכה את הנרשמים החדשים".
    "טוב, תן לי רק לרשום אותך" הוא אומר לך ומתחיל לרשום משהו על דף, אחרי חצי דקה הוא מביא לך את הדף ואומר: "לך לביתן האימונים, תביא להם את הפתק, והתהליך יושלם, גם יתנו לך שיעור בלכידה".
    חמוף

9. היכל התהילה
    אייס
    אתה אומר לו שאתה מצטער והפרעת ואחר כך מוסיף ואומר שאתה רצית להרשם לצוות הריינג'רים.
    "אם זה העניין חכה פה, שנייה אחת ואני חוזר" הוא אומר לך ונכנס פנימה, אחרי כמה שניות הוא יוצא חזרה החוצה ואיתו יוצא מישהו מבוגר יותר מהאחרים הנראה כך:
    "אני מבין שאתה רצית להרשם, מה הוא שמך?" שואל אותך האדם המבוגר ההוא ומחכה בסבלנות רבה לתשובה ממך.
    "אייס דיאמונד" אני עונה בעודי מלטף את הפוקדור של איווי

10. משתמש מנוסה
    [SIZE=5]ג'ק
    אתה ניגש אל חברי מחברי הצוות שאה רואה מולך ושואל אותו כמה שאלות, בעיקר שאלות שאם הוא יכול להראות לך מקום מסוים.
    "בוא אחרי, אתה צריך להגיע אל מנהיג הצוות לפני כן" הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון ביתן יחסית גדול מהשאר באיזור.
    אתה עוקב אחריו ואחרי פחות מדקה של הליכה אתה מוצא את עצמך נעמד מול הבניין ההוא.
    שניכם נכנסים ובפנים אתה רואה אדם יחסית זקן שעובד, על כמה מסמכים שונים כנראה לעין הוא נראה כך:
    [/RIGHT]
    ------------------
    "שלום,באתי לכאן בכדי להיות חבר חדש בצוות,מה אני צריך לעשות בכדי להתקבל?"אני שואל את האיש בנימוס.

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ג'ון גרוף
    אתה מיד בהתלהבות רבה אומר לו שמה שמך ומה כוונתך, אתה גם שואל איך יקבעו עם תכנס לצוות, מה הוא מבחן הקבלה שלך.
    "קודם כל ברוך הבא" הוא אומר לך באדיבות ואז מוסיף: "אין מבחן קבלה, כי גם אין לנו כל כך הרבה מתנדבים אבל בסוף היום הזה בערך בחצות יהיו קרבות הראווה המיועדים לקבל בברכה את הנרשמים החדשים".
    "טוב, תן לי רק לרשום אותך" הוא אומר לך ומתחיל לרשום משהו על דף, אחרי חצי דקה הוא מביא לך את הדף ואומר: "לך לביתן האימונים, תביא להם את הפתק, והתהליך יושלם, גם יתנו לך שיעור בלכידה".
    "תודה אדוני הביא להם את הפתק וילמד את שיעור הלכידה!"אני אומר ומתחיל לללכת לכיוון ביתן האימונים בכוונה להביא להם את הפתק וללמוד את השיעור הראשון.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ג'ון
    איך שהוא שואל אותך את זה אתה חושב שזו הזדמנות מושלמת לעזרה ממישהו ואתה שואל אותו איפה המקום שבו אתה צריך להתחיל.
    "כן, בוא אחרי, גם אני מתחיל, נלך ביחד" הוא אומר לך ומתחיל ללכת לכיוון ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים.
    אתה עוקב אחריו ואחר דקה פחות או יותר אתם מגיעים לשם ונכנסים פנימה, בפנים שניכם רואים אדם יחסית זקן עוד על כמה מסמכים שונים, הוא נראה כך:
    "שלום לך אני ג'ון ואני מבין שאתה זה שנותן את כל המשימות והאלה כן? אני חדש פה ואני לא כל כך יודע מה עושים ומה קורה אז תוכל להסביר לי את כל העניין?" אני אשאל בבילבול.
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [U][B]
    מולי
    את ניגשת אל האנשים האלו שראית ושואלת אותם איפה בדיוק את נרשמת לצוות.
    "לכי לשם ותגידי למנהיג" הוא אומר לך ומצביע לכיוון ביתן גדול יותר יחסית מהאחרים באיזור.
    את הולכת אל הביתן ודופקת אל הדלת, אחרי כמה שניות את שומעת: "פתוח, כנס מי שזה לא יהיה" מתוך הביתן.
    את נכנסת פנימה ורואה בפנים מישהו מבוגר מאוד יחסית לאחרים שראית בהתחלה ששואל אותך: "כן, מה רצית?", הוא נראה כך:
    שמי מולי ואני רוצה להירשם לריינג'רים.האם זה אפשרי?
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

14. משתמש סופר ספאמר
    שם מלא: יגאל
    תמונה/תיאור:
    אופי:רגוע אבל עם הטכפי זעם
    רקע:יגאל בן יחיד לשני הורים בגיל 6 הוא עבר לגור עם סבו בחוות פוקימוני אש
    ולפני גיל 10 סבו מת ממחלת לב והוריים שלו אמרו לו שהוא יכול לצאת למסע ולהתחיל עם פוקימון אש ולהיות מסטר פוקימוני אש כמו סבו הזקן
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    סוג פוקימונים מעודף:אש
    חפצים: לא לגעת

15. אבל הופיר יותר
    אייס
    אתה עונה לו מיד על שאלתו והוא מהנהן בראשון, נכנס פנימה בחזרה.
    "חכה פה עוד פעם" אומרת לך האיש ההוא לידך ונכנס פנימה גם הוא, תוך כמה שניות עוד הפעם שניהם יוצאים רק שבפעם הזו למנהיג יש דף בידו הימנית.
    "קח את זה ולך לביתן האימונים, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" המנהיג אומר ומעביר אליך את הדף, אחר כל גם מצביע על ביתן האימונים ונכנס פנימה.

ג'ק
    אחרי שאתם נכנסים מיד אתה אומר למבוגר ההוא שברצונך להרשם ושואל איך להתקבל.
    "אני מסיק ששמך הוא ג'ק, נכון?" הוא שואל ומרים גבה כאילו יש משהו שהוא מבין אבל אתה לא.
    הוא מתחיל לכתוב משהו על דף ואחרי שהוא מסיים גם מעביר אותו אליך, "לך לביתן האימונים, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" הוא אומר.
    אתה רואה שהאיש שלידך יוצא החוצה קצת מרוגז, "יש לך שאלות נוספות?" שואל אותך המנהיג ומחכה לתשובה.

ג'ון גרוף
    אתה אומר למנהיג שתעשה בזה שימוש וכמו שהוא אמר אתה תביא להם את הדף ותלמד איך ללכוד.
    אתה הולך אל כיוון ביתן האימונים ואחרי משפר שניות מגיע, אתה רואה מולך ביתן ענק בגודלו שעליו יש שלט של יהלום כחול בגדול.
    אתה נכנס פנימה ורואה המון מחשבים וטכנולוגיה בכלל, מולך עומד בחור במדים כתומים ושחורים שמלטף בידוף, הוא נראה כך:

ג'ון
    אתה מיד שואל אותו איך הולכים פה העיניים ומשער שהוא נותן משימות, אתה שואל אם הוא יכול להסביר לך טיפה על הדברים פה ואז גם הנער לידך שואל אותו.
    "טוב, אני המנהיג, זה נכון, אבל אני לא מחלק משימות בשביל זה יש את מנהלי הצוותים" הוא מסביר לך באדיבות, אתה רואה שהוא מתחיל לרשום משהו על דף.
    "קחו את זה" הוא אומר לכם ונותן לשניכם, כל אחד דף משלו, אחר כך הוא מוסיף: "לכו לביתן האימונים, הם ירשמו אתכם סופית וגם יתנו לכם שיעור בלכידה".

מולי
    את אומרת לו את שמך ושואלת אם את יכולה להרשם לצוות.
    "כן, זה אפשרי" הוא אומר לך ומתחיל לכתוב משהו על דף אחרי כמה שניות הוא מסיים ונותן לך אותו.
    "לכי לביתן האימונים עם הדף הזה, הם ירשמו אותך סופית וגם יתנו לך שיעור בלכידה" הוא אומר ומחייך טיפה, נראה נחמד דווקא.

יגאל~ לא רשום. אני כתבתי קודם לכן שאני מעדיף לא יותר מ-5 רשומים, אני אודיע לך אם יתפנה מקום.
    חמוף

עמוד 2 מתוך 5 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •