Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 85
  1. Kibō no chi
    יאן - אתה מרים את סווינאב ונותן לו מכה. סווינאב צועק מכאב ומתחיל לבכות בזמן שאתה מושיב אותו לידך. הוא ממשיך לצעוק ולמלמל דברים ואז הוא קופץ עליך עם עוד דחיפה ומתחיל לברוח אל תוך השדות.

סטיב - אלקיד מהנהן בראשו ומשתמש במתקפה מהירה. הוא רץ אל עבר סנטרט ובמקום ממש לפגוע בו הוא מחבק אותו חזק ומפיל אותו לקרקע. אלקיד לא מרפה וממשיך לאחוז בסנטרט. לפתע מהקרניים של אלקיד יוצאים ניצוצות שמחשמלות את סנטרט שנאנק מכאבים. היכולת של אלקיד, חשמל סטטי, הופעלה וסנטרט עכשיו משותק.

2. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    "יופי אלקיד - היוצרות התהפכו! רוץ אילו במתקפה מהירה חזקה, שתעיף אותו על העץ ההוא ותגרום לו לנזק רב!"

3. Kibō no chi
    סטיב - אלקיד מבצע בדיוק את מה שאתה אומר - הוא משתמש במתקפה מהירה ונוגח בסנטרט כל כך חזק שהוא מעיף אותו על העץ והעץ נסדק קצת. סנטרט נופל על הרצפה מעולף ופצוע. אלקיד רץ מהר לעברו ומנסה להעיר אותו. הוא מנער אותו וצועק "אלקיד!", כאילו הוא קורא לך שתבוא לעזור לו.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי איש האבטיח צפה בהודעה
    יאן - אתה מרים את סווינאב ונותן לו מכה. סווינאב צועק מכאב ומתחיל לבכות בזמן שאתה מושיב אותו לידך. הוא ממשיך לצעוק ולמלמל דברים ואז הוא קופץ עליך עם עוד דחיפה ומתחיל לברוח אל תוך השדות.

''אאוץ'' אני אומר ומשפשף את הראש שלי, קם מהריצפה ומסתכל לעבר הכיוון שאליו סיוונאב ברח.
    אני אלך לשם אני אומר ומתחיל חצי לרוץ חצי לצעוד לכיוון הזה.

5. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    מיכאל - ביקשתי רקע של 5 שורות, סוג המאמן כבר נלקח וגם ההתחלתי שבחרת נלקח. ומי כתב לך שהתקבלת שכבר הגבת להתחלה? :/

סטיב - אלקיד צועק "אלק!!!" ומביט בסנטרט. הגנתו של סנטרט נחלשה קצת אבל סנטרט תוקף בשריטה, ואלקיד חומק אך בקושי. אלקיד מביט שוב אך הפעם סנטרט תוקף בשריטה ופוגע. סנטרט מהיר מדי בשביל שאלקיד יוכל להספיק להתחמק כל הזמן ואלקיד כבר תשוש. אלקיד משתמש במתקפה מהירה במלוא העוצמה אך סנטרט מתחמק על ידי מתקפה מהירה משל עצמו ושורט את אלקיד שוב.

יאן - אתה מחזיק את הפוקדור והולך אל השדות המובילים אל צ'ריגרוב, מתיישב על סלע וזורק את הפוקדור לאוויר. הפוקדור נפתח וממנו יוצא סווינאב קטן שמביט לכיוונך. לפתע הוא קופץ אליך עם דחיפה ומפיל אותך מהסלע על הדשא. הוא מתפקע מצחוק ורץ במעגלים בזמן שאתה שוכב ופולט צעקה של כאב .
    אז לא משנה רציתי פוליוואג או שסוואינב
    טוב לא משנה
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

6. משתמש מנוסה
    "אוי, הוא פצוע!" אני קורא ולוקח את סנטרט ואת אלקיד בידיים שלי. אני רץ לכיוון צ'ריגרוב. "קצת הגזמנו הפעם, אלקיד, אבל חשוב שתדע שנלחמת ממש טוב. אתה אדיר!" אני לוחש לו בזמן שאני רץ לעבר מרכז הפוקימונים.
    כשאני מגיע למרכז אני אומר לאחות "שלום, את יכולה לטפל בפוקימונים האלה? הם במצב די קשה..."*

7. Kibō no chi
    יאן - אתה עוקב אחרי סווינאב בהליכה מהירה כשאתה שם לב שהוא נכנס בין עצים סבוכים. אתה עוקב אחריו וגם לשם ואחרי כמה דקות הליכה אתה רואה את סווינאב מותקף על ידי פידג'י () פראי שמנקר אותו ומציק לו. פידג'י וסווינאב עדיין לא שמו לב שאתה רואה אותם.

סטיב - אתה מרים את אלקיד ואת סנטרט אבל שניהם כבדים מדי. אתה אומר את מה שרצית לומר לאלקיד ומחזיר אותו לפוקדור ומתקדם בריצה בשדות לכיוון העיר צ'ריגרוב. אחרי שעה של ריצה מעייפת ומתמשכת תוך כדי התעלמות מוחלטת מכל מה שסבב אותך, אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנס לתוכו בהיסטריה. האחות ג'וי ניגשת אליך ושואלת אותך "מה קרה לסנטרט המסכן הזה?" בזמן שהיא לוקחת אותו מהידיים שלך ושמה אותו על אלונקה שצ'אנסי () מובילה אל חדר אחד מאחורי הדלפק של האחות ג'וי.

8. משתמש מנוסה
    "האחות ג'וי, תרפאי בבקשה גם את אלקיד שלי." אני אומר ונותן את הפוקדור.

9. Kibō no chi
    סטיב - האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור שלך ומכניסה אותו למכונה. "הוא יהיה בסדר עוד מעט, אבל תגיד לי איך זה קרה בדיוק לסנטרט?"

10. משתמש מנוסה
    יאן - אתה עוקב אחרי סווינאב בהליכה מהירה כשאתה שם לב שהוא נכנס בין עצים סבוכים. אתה עוקב אחריו וגם לשם ואחרי כמה דקות הליכה אתה רואה את סווינאב מותקף על ידי פידג'י () פראי שמנקר אותו ומציק לו. פידג'י וסווינאב עדיין לא שמו לב שאתה רואה אותם.

כשראיתי אותם ניגשתי מהר ובתנועה של בעיטה לעבר פידג'י העפתי אותה מסווינאב.
    לקחתי אותו לידיים שלי ובדקתי אם הוא בסדר.

11. משתמש מנוסה
    סטיב - האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור שלך ומכניסה אותו למכונה. "הוא יהיה בסדר עוד מעט, אבל תגיד לי איך זה קרה בדיוק לסנטרט?"
    "ואני והאלקיד שלי רק הכרנו, וזה היה הקרב הראשון שלנו. את מבינה, התחלתי את המסע שלי היום. גם אני וגם אלקיד חדשים בתחום ולא ידענו לשלוט בכוח בצורה טובה... באמת שלא התכוונו לגרום לו להפיצע כל כך קשה." אני אומר בלחץ.

12. the bitch is back
    גולד - אתה פותח את התיק שלך ומגלה שהוא ריק, אין לך בו כלום חוץ מהפוקדורים והפוקידע. איגליבאף עדיין בוכה בהיסטריה.

וואי נורג לא ידעתי שחזרת!
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "תמותי מפגרת" אומר ואבעט לה בתחת ואלך ממנה בעודה מדממת למוות.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "איגליבאף תפסיקי מיד לבכות זה לא מתאים ואם את מתכוונת להמשיך לבכות ככה כל הדרך אני מחזיר אותך לפוקדור." אומר ברצינות "החלטה שלך"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    TheChosenOne - סוג המאמן שבחרת כבר נלקח, אז תבחר אחר. ובנוגע להערות: "קצת לא הבנתי את רעיון הסוגים, מחליף לא יכול לתפוס פוקימונים בדרך רגילה?
    תופס לא יכול להחליף פוקימונים? וכ'ו"
    מחליף יכול לתפוס פוקימונים ותופס יכול להחליף פוקימונים, זה פשוט העניין של ההטבות והאופי, כי מחליף יקבל יותר פוקימונים שמתפתחים בהחלפה לעומת התופס שפשוט ילכוד הרבה פוקימונים, כי למחליף יותר משתלם להחליף פוקימונים מאשר לתופס.
    סבבה, שיניתי בתופס למתאמן.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה סורק את השדות במבט מהיר ורואה כמה עצים עם פירות די קרובים אליך.
    .
    DD:
    ------------
    אתקרב לאחד העצים ואראה אם אני יכול להגיע לאחד הפירות בקפיצה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. Kibō no chi
    TheChosenOne - רשום, תגיב להתחלה.

יאן - אתה בועט בפידג'י והוא נופל חסר הכרה על הרצפה. אתה מרים את סווינאב המפוחד ובודק מה מצבו. יש עליו כמה פצעים די שטחיים, הוא נראה די מפוחד אבל מצבו הבריאותי טוב.3

סטיב - "בסדר" היא אומרת ומוציאה את הפוקדור של אלקיד מהמכונה. "אלקיד צריך רק לנוח בפוקדור והוא יהיה בסדר, אבל סנטרט יצטרך להשאר כאן טיפה. אולי נמצא לו אפילו מאמן. אתה יכול ללכת אם אתה רוצה" היא מוסיפה ונכנסת לחדר שבו הם מחזיקים את סטנרט ומטפלים בו.

גולד - נורג איז באק ביצ'ס!!!
    -------------------
    איגליבאף לא מפסיקה לבכות כשלפתע הפרופסור יוצאת מהבית ומרימה את איגליבאף. "זה בסדר" היא לוחשת לאיגליבאף ומלטפת אותה. "הוא לא אויב, הוא חבר" היא מוסיפה ומושיטה אותה אליך. איגליבאף מפסיקה לבכות, אבל היא טיפה מתביישת ממך. "קח אותה, היא פשוט קצת ביישנית ולחוצה, אבל אתם תסתדרו טוב לדעתי" הפרופסור אומרת.

פיטר אנג'ל דה נדב דה קינג חוליטו דה פירסט - אתה מתקרב אל העצים ורואה שהעץ די נמוך, אתה אפילו לא צריך לקפוץ בשביל להוריד אותו, אתה פשוט מושיט את היד וקוטף לך כמה פירות. אתה מסתכל על הפרי שאתה לא מכיר ומסתקרן בטעם שלו, אבל אין לך מושג אם הוא אכיל או לא.

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •